Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

deni_23
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la deni_23 » 12 nov 2009, 14:19

ne znam sta je vama danas rajo ali 90 posto vas se svada ili pise neke gluposti tipa da li ima cura na forumu ili nervozan sam idem u vece svaka dva sata uglavnom pisete glupe postove jos nisam procito neki pametan post danas pa vas molim te prestane te da pisat glupe postove ako nemate nista pametno da pisete u vezi utakmice ne moj te nida piste

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 12 nov 2009, 14:20

NoName je napisao/la:
gibi72 je napisao/la:
NoName je napisao/la:Hajte vi sebi otvorite temu o tome jestel' muško il' žensko a nemojte o tome na temi BiH-Portugal. Ili, još bolje, pod forumom Diskusije imate temu predstavite se...Nemojta začatavat ovdje.
Nemamo baš puno djevojaka ovdje na forumu, pa mislim da im ne bi trebali zamjerati ako napišu nešto off topic...
Apsolutno ne zamjerim, sugeriram ;)

Hvala :D
Da se vratimo na temu?? ;)
Znaci Miske nije ozljedjen i to je samo dezinformacija?..
Iako ne vjerujem da se povrjedio.. Nije mi svejedno ..
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

gibi72
Kontakt:

Post Postao/la gibi72 » 12 nov 2009, 14:21

deni_23 je napisao/la:ne znam sta je vama danas rajo ali 90 posto vas se svada ili pise neke gluposti tipa da li ima cura na forumu ili nervozan sam idem u vece svaka dva sata uglavnom pisete glupe postove jos nisam procito neki pametan post danas pa vas molim te prestane te da pisat glupe postove ako nemate nista pametno da pisete u vezi utakmice ne moj te nida piste
i ti si nam nešto posebno "nabrijan" :D ;) ljudi, čuvajte živce, trebaće vam :D
Oni koji ne umiju da vole, neka na Unu dođu - i zavoljeće
Oni koji ne umiju da pjevaju, neka na Unu dođu - i propjevaće
Oni koji ne zbore - prozboriće kraj Une
Oni koji ne čuju - pročuće kraj Une
Oni koji ne vide - progledaće kraj Une!

Ćamil Sijarić

samricak
Kontakt:

Post Postao/la samricak » 12 nov 2009, 14:25

deni_23 je napisao/la:ne znam sta je vama danas rajo ali 90 posto vas se svada ili pise neke gluposti tipa da li ima cura na forumu ili nervozan sam idem u vece svaka dva sata uglavnom pisete glupe postove jos nisam procito neki pametan post danas pa vas molim te prestane te da pisat glupe postove ako nemate nista pametno da pisete u vezi utakmice ne moj te nida piste

kako kome...kako za koga....da cujemo sad sta malo vezano za tekmu..... :D

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 12 nov 2009, 14:26

gibi72 je napisao/la:
prevelik je ulog u igri,halo ba svjetsko prvenstvo,normala da su živci otanjali

deni_23
Kontakt:

Post Postao/la deni_23 » 12 nov 2009, 14:26

gibi72 je napisao/la:
nisam nego ne volim blago receno glupe postove nije mi cilj da se svadam sa rajom samo ne volim glupe postove to je sve pozz za tebe :D :D :D :D

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 12 nov 2009, 14:32

hehehhe, vidi ti sto su se cure raspistoljile hehehehe, neka neka, samo tako Lily i samricak.... :D :D al nekako da budem iskren, meni se svida ova Lily :oops: i njen nick i njen avatar i grad odakle je...
Lily, aj dodi kod mene u Zagreb, pa cemo otici na cevapeee :)
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 12 nov 2009, 14:37

dubrava je napisao/la:hehehhe, vidi ti sto su se cure raspistoljile hehehehe, neka neka, samo tako Lily i samricak.... :D :D al nekako da budem iskren, meni se svida ova Lily :oops: i njen nick i njen avatar i grad odakle je...
hehe.. E Lily ti je zauzeta :D
edit: -Ostavljam samo radi Spahica hahaha :D :D :D
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

hooligan_SA
Kontakt:

Post Postao/la hooligan_SA » 12 nov 2009, 14:39

Portugalci se sami s.ebavaju pred ovu tekmu. Prvo afera s Ronaldom, a sada mu je zamjena izrazito popi.dila i sama sebi s.ebala buduci tok karijere. Koji glupan!

http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/nani-f ... 59702.aspx

Za nadat je se da ce se ovo i na igru odraziti.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 12 nov 2009, 14:40

Lily je napisao/la:
dubrava je napisao/la:hehehhe, vidi ti sto su se cure raspistoljile hehehehe, neka neka, samo tako Lily i samricak.... :D :D al nekako da budem iskren, meni se svida ova Lily :oops: i njen nick i njen avatar i grad odakle je...
hahhhah :D :D :D ah, onda nista, a ja vec vjerovao u nas zajednicki zivot.. :D :D ..
isprika za off topic necu vise, malo me Lily ponijela :) :D
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Amidza
Kontakt:

Post Postao/la Amidza » 12 nov 2009, 14:41

hroni je napisao/la:
Amidza je napisao/la:
Bosnas je napisao/la:PREMA NEZVANICNIM INFORMACIJAMA KOJE STIZU IZ NASE REPREZENTACIJE NAS NAJBOLJI IGRAC ZVIJEZDAN MISIMOVIC SE POVRIJEDIO NA ZADNJEM TRENINGU!!! USKORO OPSIRNIJE
Stomak me zaboli odmah!!!
ma jok ba, znas da se pred svaku utakmicu pojavi neki idiot sa "provjerenim informacijama" :mrgreen: :mrgreen:
Dabogda mu mati prnula na roditeljskom ko god izmisli nesto!!!
pa nek se sramoti, dabogda se izasuo!!! :)
ČELIK SERIF MUBAREK OLSUN!!!

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 12 nov 2009, 14:42

Nemojte da ljepša polovina preuzme kontrolu nad forumom, pa ćemo onda imati "admina" umjesto "admin", mislim fakat ne znam što bih da se to dogodi. Ja bih, u najgorem slučaju, postao moderatorka.

Kakvi ste vi mušakrci... :mrgreen: :mrgreen:

Ajmo sad na temu, tema je zakon!

Sjedim ti sad vani na stubama sa dva prijatelja, jedan je katolik, ovaj drugi pravoslavac i ja kao musliman. Kad eto ti ove dvojice sa pitanjem: "gdje ćemo gledati tekmu"? A, obojica žive za "svoju" reprezentaciju (Hrvatska i Srbija), ali fakat dobri su momci i hoće da bodre i BIH. Da se razumijemo, dolaze iz svojih država, nisu ovi "dijasporci iz bih" :D

Poruka Ćiri, Ahmi, Mehi i ostaloj raji koja sutra kreće za Lisabon. Nema labavo, u početku od prve minute slomiti POrtugalce, posebno obratiti pozornost na Deca, jer njegove lopte otvarat će strane prema Naniju i Simau, a dobro znamo šta su pomenuti spremni uraditi našem malom Begoviću (ako ovaj bude branio).

Srcem do pobjede (može i remija)!!!
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

gibi72
Kontakt:

Post Postao/la gibi72 » 12 nov 2009, 14:43

dubrava je napisao/la:
Lily je napisao/la:
hahhhah :D :D :D ah, onda nista, a ja vec vjerovao u nas zajednicki zivot.. :D :D ..
isprika za off topic necu vise, malo me Lily ponijela :) :D
malo više :D ;)
Oni koji ne umiju da vole, neka na Unu dođu - i zavoljeće
Oni koji ne umiju da pjevaju, neka na Unu dođu - i propjevaće
Oni koji ne zbore - prozboriće kraj Une
Oni koji ne čuju - pročuće kraj Une
Oni koji ne vide - progledaće kraj Une!

Ćamil Sijarić

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 12 nov 2009, 14:49

@ Amidza -haha.. pa sto bas na roditeljskom?? :D
Ma i meni je vise dosta ovakvih likova i njihovih "provjerenih informacija".

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 12 nov 2009, 14:52

Vjerovatno ste već pisali o ovome (logovan sam zadnji put bio jutros oko 4 sata), ali Ibričića žele Galatasaray i HSV, ostim toga interes postoji i iz Blackburna (Premiership) pa i još nekoliko Bundesligaša. Hajduk je u krizi i mislim da je prodaja Ibre prioritet u Splitu, tako da stoposto napušta Poljud i mijenja ga sa...Pa, ja bih najviše volio stadionom HSV-a, taj bi mu klub dobro došao.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 12 nov 2009, 14:59

ma Ibro se ubio za Bundeslige, iako ni Galatasaray ne bi bio loša opcija.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

hooligan_SA
Kontakt:

Post Postao/la hooligan_SA » 12 nov 2009, 15:00

Knele je napisao/la:Vjerovatno ste već pisali o ovome (logovan sam zadnji put bio jutros oko 4 sata), ali Ibričića žele Galatasaray i HSV, ostim toga interes postoji i iz Blackburna (Premiership) pa i još nekoliko Bundesligaša. Hajduk je u krizi i mislim da je prodaja Ibre prioritet u Splitu, tako da stoposto napušta Poljud i mijenja ga sa...Pa, ja bih najviše volio stadionom HSV-a, taj bi mu klub dobro došao.
Ne bi se naigrao u Hamburgu. Trochowski, Elia, Ze Roberto...jedino da ga isprobaju kao napadaca ili krilnog napadaca.

chilly00
Kontakt:

Post Postao/la chilly00 » 12 nov 2009, 15:04

Povreda Vladavica ... **** ti baksuzluk i vraga ... Znali ko jeli Haris dobio papire jeli to srednjeno....

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 12 nov 2009, 15:07

Podrška dijaspore bh. nogometnoj reprezentaciji
Svjetski savez dijaspore Bosne i Hercegovine uputio je podršku selektoru Miroslavu Blaževiću i igračima nogometne reprezentacije BiH uoči utakmica baraža za nastup na Svjetskom prvenstvu 2010. godine protiv selekcije Portugala, 14. novembra u Lisabonu i četiri dana kasnije u Zenici.
"U vrijeme kada se naša država nalazi u više nego teškoj ekonomskoj i političkoj situaciji Vi nam svojim rezultatima vraćate vjeru u našu domovinu. Vi ste uvjerili kompletno stanovništvo BiH, ma koliko mali i slabašni kao jedinka bili, da ujedinjeni i složni možemo postići rezultate vrijedne pažnje u evropskim i svjetskim okvirima", ističe se saopćenju Saveza dijaspore BiH.

U pismu Saveza se navodi da su bh. nogometaši učinili mnogo za bolji imidž naše domovine u svijetu, više nego bilo koji političar.

"Dragi naši, reprezentativci, Svjetski savez dijaspore BiH želi Vam uspjeh u baražu. Želimo vam sportsku sreću pred predstojeće mečeve s Portugalom s istinskom nadom da se vidimo u Južnoj Africi, na najvećoj sportskoj nogometnoj manifestaciji. Članovi Svjetskog saveza dijaspore će biti s Vama u obadvije utakmice baraža i bodriti Vas, kako s tribina tako i pored malih ekrana", stoji u saopćenju Saveza.
Sretno momci,da izdrzite tamo u Lisabonu,da malo obradujete ovaj narod,i da nam se sretni vratite i da abd svin zajedno 18.novembra slavimo nas zajednicki rodjendan,tj. odlazak na Mundijal,jos jednom SRETNO MOMCI

IMA DA GORI LISABON!!!
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 12 nov 2009, 15:10

Svi golovi u kvalifikacijama :)
[youtube][/youtube]

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.