Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

uppercut
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la uppercut » 01 mar 2013, 18:41

slika

:mrgreen: :mrgreen:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 01 mar 2013, 18:48

Ferguson : "Šta mogu reći o Ryanu, a da nije već rečeno. Čudesan je igrač i izvanredno ljudsko biće. Ima fantastičnu energiju što je sjajno vidjeti. Činjenica da je u svakoj od 23 sezone postigao pogodak je u istinu čudesna"

Tako je govorio Ferguson a ovako Rhodri Giggs :

"He is a worm, a weasel and a bottler.Natasha was my whole life and he was supposed to be the closest person to me.He's never apologised and it is good to know he has ruined my life just over sex."

:D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 01 mar 2013, 18:57

KBKK slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Devi1
Kontakt:

Post Postao/la Devi1 » 01 mar 2013, 19:03

Cartman je napisao/la:Joj ovog Valencie, nikad nece da se nasmije. :lol:

A Giggs je debitovao prije nego sto sam se ja rodio, i jos se ne da. :lol:
slika

Fotošop hahah

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 01 mar 2013, 19:42

Pred Unitedom su četiri domaća meča zaredom, između 2. i 16. marta, tj. do reprezentativne pauze. Dva ligaška (Norwich i Reading) se moraju obavezno dobiti. Kad je Real u pitanju, solidan rezultat iz prvog meča daje nadu za prolazak, mada je tu sve moguće. U slučaju prolaska, nastavio bi se taj žestoki put ka mogućem Trebleu. Nakon Reala ide taj FA Cup meč sa Chelseaem, gdje se treba iskoristiti domaći teren, a i ne baš blistava forma Plavaca. Dakle, do sredine ovog mjeseca će se vjerovatno dosta znati u kom smjeru ide Unitedova sezona. Najbitnije je ipak da se u EPL-u ne pravi kiks, a u kup-takmičenjima su protivnici teški, tako da tu i nije (pre)velika tragedija u slučaju ispadanja. Mada, trenutna forma i stanje u klubu daju svako pravo da se očekuju uspjesi na svim frontovima. :)
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 01 mar 2013, 19:44

neo je napisao/la:A da preuzme on http://en.wikipedia.org/wiki/Roy_Keane" onclick="window.open(this.href);return false; ? :D :mrgreen:
ne bih imao nista protiv :mrgreen:

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 01 mar 2013, 19:47

Keane je zestoko tvrdoglav, i mislim da je jedini od bivsih igraca koji je karakterom slican SAF-u. Pa na kraju krajeva to je jedan od brojnih razloga sto su na ratnoj nozi, prije svega sto je Roy direktan.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 mar 2013, 19:48

Gusar1995 je napisao/la:
neo je napisao/la:A da preuzme on http://en.wikipedia.org/wiki/Roy_Keane" onclick="window.open(this.href);return false; ? :D :mrgreen:
ne bih imao nista protiv :mrgreen:
Kako ne bi brate? Svaka njemu cast kao igracu, ali kao trener...

Kad dodje taj crni dan da se Fergie povuce, mislim da nema mjesta za sentimentalnost kod odabira novog managera. Svaka cast Giggsu, Cantoni, Keanu, Solskjæru i tako dalje, ali treba nam dokazano ime poput Mourinha. Meni je on ubjedljivo prvi izbor, a iza njega Pep. Solskjær je se odlicno dokazao dosad, ali ipak je jedno vodti Molde a nesto sasvim drugo United. Neka preuzme neki manji klub u PL pa cemo da vidimo.

A dobro je rekao trxel ovo za Keanea, dosta je slican Fergiu i zato na kraju vise nisu mogli zajedno. Kada je Keane javno napao suigrace (Fletchera, Ronalda, Ferdinanda...), onda je se znalo da je gotov. Nakon sto je prestao igrat je jos nastavio sa socnim izjavama na racun Fergusona i igraca Uniteda. A ni Fergie mu nije ostao duzan, tako da ce vrlo tesko Keane bit na bilo kakvoj funkciji u Unitedu.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 01 mar 2013, 19:50, ukupno mijenjano 2 puta.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 01 mar 2013, 19:49

Dobijemo sljedeća 2 kola u prvenstvu(Norwich i Reading) i ostane +12 i može se već hladiti šampanjac. Poslije toga bi ostalo svega 9 kola, mislim da tu prednost ne bi trebali ispustiti. Samo da on Citya ne izgubimo kod kuće
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 01 mar 2013, 19:53

@Cartman SAF je u Unitedu cijelu vjecnost, i prve godine su bile sve vise no uspjesne. Ali za razliku od njegove situacije, novi menadzer Uniteda ima pred sobom najveci svjetski brand, izgradjen klub. Zelja mi je prvo 20. titula, a onda da kormilo preuzme, kad dodje vrijeme za to neko "nas" iz kluba.

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 mar 2013, 19:56

trxel je napisao/la:@Cartman SAF je u Unitedu cijelu vjecnost, i prve godine su bile sve vise no uspjesne. Ali za razliku od njegove situacije, novi menadzer Uniteda ima pred sobom najveci svjetski brand, izgradjen klub. Zelja mi je prvo 20. titula, a onda da kormilo preuzme, kad dodje vrijeme za to neko "nas" iz kluba.
Bilo bi lijepo, ali ko? Keane je dobro poceo u Sunderlandu pa je na kraju otislo u vrlo losem smjeru. U Ipswichu je bio vrlo los i to sto jos nije dobio novi posao dovoljno govori. Hughes, Robson i Bruce isto tako nemaju neke rezultate, cak svi oni imaju nekoliko katastrofalnih epizoda. Giggs i Cantona bez ikakvog iskustva...Trenutno je Solskjær najrealnija opcija. Zavisi kada ce se Fergie povuc, jer Solskjæru se izgleda ne zuri da ode u Englesku, vec je odbio Villu prosle sezone. A mislim da bi se morao dokazat u PL da bi postao manager Uniteda.

A iskreno mislim da Fergie moze jos 5 godina. Jos je on zdrav i gladan. 8-)
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 01 mar 2013, 20:19

Scholesa gurnut da radi sa papirologijom, u te vode obrta novca, dok Giggsu ponudit da trenira omladinski pogon, pa cak i kao igrac-trener, kad vec nece u penziju. 8-) E vec Solskjaera trenutno ne vezati za klub, nego pustit da se dokazuje, pa onda kao iskusniji trener doci u trenerski štab. Ma da i za Beksa mozda ima mjesta.

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 01 mar 2013, 20:40

trxel je napisao/la:Scholesa gurnut da radi sa papirologijom, u te vode obrta novca, dok Giggsu ponudit da trenira omladinski pogon, pa cak i kao igrac-trener, kad vec nece u penziju. 8-) E vec Solskjaera trenutno ne vezati za klub, nego pustit da se dokazuje, pa onda kao iskusniji trener doci u trenerski štab. Ma da i za Beksa mozda ima mjesta.
Ako se dobro sjecam upravo je Bekam najavljen kao zamjena Charltonu kao ambasadoru kluba, a ima li bolje osobe za tog posla :)

Ja bi iskreno volio da Giggs naslijedi Fergija, nekako mi je to logican slijed dogadjaja u klubu je vise od 25 godina, ucestvovao je u stvaranju svega sto danas United predstavlja, a osim toga ima i ogroman autoritet medju igracima. Volio bi strucni stab na celu sa Giggsom, te Scholesom, Nevilom i Solskjerom, to bi bilo idealno :)

Naravno postoji mogucnost da ce vlasnici krenut ka dokazanom rijesenju u vidu Pepa ili Mourinha, no otom potom moze "stari" jos 5-6 godina :)
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 01 mar 2013, 20:47

http://0dt.net/playerall.php?id=349485" onclick="window.open(this.href);return false;
http://0dt.net/playerall.php?id=349484" onclick="window.open(this.href);return false;
http://0dt.net/playerall.php?id=349459" onclick="window.open(this.href);return false;
http://0dt.net/playerall.php?id=349453" onclick="window.open(this.href);return false;

Linkovi za Manchester United U21 - West Ham U21
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

uppercut
Kontakt:

Post Postao/la uppercut » 01 mar 2013, 21:37

Ja i dalje tvrdim da bi se neko od legendi kluba ili neko drugi ko ima veze sa klubom bolje snasao na toj trenerskoj poziciji od svih drugih imena koji bi doveli, a da nemaju veze s Unitedom.
U svakom slucaju, Fergie je postavio tesku zadacu onome ko ga nasljedi, ali mislim da je sada rano o tome pricati, vidjecemo kakvo ce stanje biti kad nam Fergie ode.

I dobra je stvar sto nas sutra prenosi BHT1, tako da mogu gledati el classico na netu i United na TVu, paralelno :D

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 02 mar 2013, 02:13

A možda preuzima Carlos Quierozor xd

Sent from my SGH-I997 using Tapatalk 2
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 02 mar 2013, 08:46

uppercut je napisao/la:slika

:mrgreen: :mrgreen:
1.mart je. Nije 1.april.
Mi nikada odustati necemo...

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 02 mar 2013, 09:04

Beckham ambasador kluba, to mi se jako svidja :mrgreen: ...ja bih vecinu njih stavio u strucni stab(barem mladje kategorije) ili kao Beckhama u administraciju,naravno gdje imaju kvalitete da to rade...Giggs ce biti jako dobar trener/manager,bar tako strucnjaci kazu, zato dok Fergie ne ode s pozicije :lol: :lol: neka bude pomocni ili neka vodi rezerve kao OGS :D

uppercut
Kontakt:

Post Postao/la uppercut » 02 mar 2013, 10:28

Danas prizeljkujem ovakav sastav:

De Gea
Rafael, Ferdinand, Evans, Evra
Carrick Cleverley
Nani Rooney Welbeck
RVP

Otkako znam za sebe i United, nikad u zivotu nisam mogao pogoditi kakav ce sastav izvesti Ferguson, uglavnom ne bude onako kako ja ocekujem, tako da ce vjerovatno i danas biti tako... Ocekujem da ce par standardnih igraca da odmori, prije svega Vidica, pa onda jos njih nekoliko.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 02 mar 2013, 10:51

”He(Mancini) is lucky they are only 12 points behind. It is not lucky we score late goals, we have only been doing it for 25 years. It is a terrible habit. The late goals are no accident. We did it to win the treble in 1999 – every step of the way we got late goals. It is not an accident this time because this is a team that wants to win all the time.” – Sir Alex Ferguson
Odgovor čika kralju rotacija na to da smo zbog sreće u tolikoj prednosti na njegov moćni tim. slika

Kao što sam rekao,danas dati priliku nekim igračima što ne igraju tako često,kao možda Anderson,Smalling,Giggs itd i osvojiti rutinski 3 boda i onda bez briga dočekati Real i nadati se najboljem. :)

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.