Jel ovo salaBosnas je napisao/la:PREMA NEZVANICNIM INFORMACIJAMA KOJE STIZU IZ NASE REPREZENTACIJE NAS NAJBOLJI IGRAC ZVIJEZDAN MISIMOVIC SE POVRIJEDIO NA ZADNJEM TRENINGU!!! USKORO OPSIRNIJE

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Jel ovo salaBosnas je napisao/la:PREMA NEZVANICNIM INFORMACIJAMA KOJE STIZU IZ NASE REPREZENTACIJE NAS NAJBOLJI IGRAC ZVIJEZDAN MISIMOVIC SE POVRIJEDIO NA ZADNJEM TRENINGU!!! USKORO OPSIRNIJE
Ali ga seresBosnas je napisao/la:PREMA NEZVANICNIM INFORMACIJAMA KOJE STIZU IZ NASE REPREZENTACIJE NAS NAJBOLJI IGRAC ZVIJEZDAN MISIMOVIC SE POVRIJEDIO NA ZADNJEM TRENINGU!!! USKORO OPSIRNIJE
Ma baca buhe, pustite ga...Bosnas je napisao/la:PREMA NEZVANICNIM INFORMACIJAMA KOJE STIZU IZ NASE REPREZENTACIJE NAS NAJBOLJI IGRAC ZVIJEZDAN MISIMOVIC SE POVRIJEDIO NA ZADNJEM TRENINGU!!! USKORO OPSIRNIJE
don Ciro je napisao/la:Ali ga seresBosnas je napisao/la:PREMA NEZVANICNIM INFORMACIJAMA KOJE STIZU IZ NASE REPREZENTACIJE NAS NAJBOLJI IGRAC ZVIJEZDAN MISIMOVIC SE POVRIJEDIO NA ZADNJEM TRENINGU!!! USKORO OPSIRNIJE
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
JOJ LJUDI FINO VAM KAZEM DOBIO SAM TU INFORMACIJU IZ POUZDANOG IZVORA NEZNAM STO MEDIJI JOS NISU OBJAVILI VIDJET CE. JA SE NADANM DA NIJE NISTA OPASNO JER BI TO BIO VELIKI HENDIKEPgibi72 je napisao/la:Ma baca buhe, pustite ga...Bosnas je napisao/la:PREMA NEZVANICNIM INFORMACIJAMA KOJE STIZU IZ NASE REPREZENTACIJE NAS NAJBOLJI IGRAC ZVIJEZDAN MISIMOVIC SE POVRIJEDIO NA ZADNJEM TRENINGU!!! USKORO OPSIRNIJE
samricak je napisao/la:a joj pa mene ovdje svi gledaju kao musko ipak je zesnko....vatreni navijac....Volim te Bosno...volim vas ljudi.....glavni ste
citaj ime hehhehehheh
idi slikaj mozak kretenu.......Bosnas je napisao/la:PREMA NEZVANICNIM INFORMACIJAMA KOJE STIZU IZ NASE REPREZENTACIJE NAS NAJBOLJI IGRAC ZVIJEZDAN MISIMOVIC SE POVRIJEDIO NA ZADNJEM TRENINGU!!! USKORO OPSIRNIJE
Bosnas je napisao/la:JOJ LJUDI FINO VAM KAZEM DOBIO SAM TU INFORMACIJU IZ POUZDANOG IZVORA NEZNAM STO MEDIJI JOS NISU OBJAVILI VIDJET CE. JA SE NADANM DA NIJE NISTA OPASNO JER BI TO BIO VELIKI HENDIKEPgibi72 je napisao/la:Ma baca buhe, pustite ga...Bosnas je napisao/la:PREMA NEZVANICNIM INFORMACIJAMA KOJE STIZU IZ NASE REPREZENTACIJE NAS NAJBOLJI IGRAC ZVIJEZDAN MISIMOVIC SE POVRIJEDIO NA ZADNJEM TRENINGU!!! USKORO OPSIRNIJE
hebali vas vasi pouzdani izvori... svi imaju neke izvore.. ev i ja iz pouzdanog izvora bisakog fifi samo dosao do saznanja da cemo osvojiti svjetsko prvenstvo.....Bosnas je napisao/la:JOJ LJUDI FINO VAM KAZEM DOBIO SAM TU INFORMACIJU IZ POUZDANOG IZVORA NEZNAM STO MEDIJI JOS NISU OBJAVILI VIDJET CE. JA SE NADANM DA NIJE NISTA OPASNO JER BI TO BIO VELIKI HENDIKEPgibi72 je napisao/la:Ma baca buhe, pustite ga...Bosnas je napisao/la:PREMA NEZVANICNIM INFORMACIJAMA KOJE STIZU IZ NASE REPREZENTACIJE NAS NAJBOLJI IGRAC ZVIJEZDAN MISIMOVIC SE POVRIJEDIO NA ZADNJEM TRENINGU!!! USKORO OPSIRNIJE
Već je to objavljeno ovdje, tako da forumaši znaju za tu informaciju...Conan86 je napisao/la:POGLEDAJTE BHT1-TELETEXT KOJA SU ...AMAD OVI PORTUGALICI!
NA NAS RACUN HOCE DA SE OBOGATE!!!
vec par satigibi72 je napisao/la:Već je to objavljeno ovdje, tako da forumaši znaju za tu informaciju...Conan86 je napisao/la:POGLEDAJTE BHT1-TELETEXT KOJA SU ...AMAD OVI PORTUGALICI!
Još kad bi samo ugasio velika slova, super bi biloLily je napisao/la:vec par satigibi72 je napisao/la:Već je to objavljeno ovdje, tako da forumaši znaju za tu informaciju...Conan86 je napisao/la:POGLEDAJTE BHT1-TELETEXT KOJA SU ...AMAD OVI PORTUGALICI!
ma jok, to je samo slatka nervoza pred utakmicussportasicaa_sa je napisao/la:Ovdje se ostro svadja, ne znam zasto? Zar vrijedi da se svadjate i psujete? Aman jarabbi!![]()
hroni je napisao/la:izvini samrićak do mene je,pomijeso spolove ****,izvini jos jednom![]()
haha
gibi72 je napisao/la:ma jok, to je samo slatka nervoza pred utakmicussportasicaa_sa je napisao/la:Ovdje se ostro svadja, ne znam zasto? Zar vrijedi da se svadjate i psujete? Aman jarabbi!![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.