ArenaBlek_Stena je napisao/la:Je li planiran kakav TV prenos za ove nesretnike sto su daleko od Grbavice?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- TMmanija2012
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Osvojite ulaznice za sutrašnju utakmicu
http://fkzeljeznicar.ba/osvojite-ulazni ... micu/4520/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/osvojite-ulazni ... micu/4520/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
jednom je bila akcija u kojoj su Manijaci ocistili sve stolice na sjevernoj tribini zasto se sad ne bi organizovalo nesto slicno da se sve ocisti... kad treba raditi mnogi sute, a kad treba prigovarati mnogi su tupropuh je napisao/la:Dal ce se bar jednom u zivotu sjetit da operu ove stolice, fakat kad vidim onu zapeklu prasinu i sta vec ne i uz to dodas travu po tribini uvijek se sjebem koji nemar ljudi koji odrzavaju stadion.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Cuj da vam neko ocisti stolice na sjeveru, pa nisu **** mazane pa da vam se cisti. Ako je malo prasine palo ili neko ranije nogama stajao fino maramicom obrises ili rukom i bude sasvim ok. Pa neces doci na utakmicu u paradnom odijelu pa da ne ostaje fleka na hlacama.
5.500.adilbeg je napisao/la:ljudi kakvu posjetu ocekujete sutra??
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Pored svega toga u klubu mora biti neko zaduzen za to, pa iako nema mora da se razmislja o ciscenju pa da se neko plati da to uradi. Gdje bi bili kad bi navijaci svaki put morali cisti.
ajde bar 7 000 mozemo mi toipetm je napisao/la:5.500.adilbeg je napisao/la:ljudi kakvu posjetu ocekujete sutra??

THE MANIACS-ZAVIDOVICI
Adilović i Selimović produže ugovore sa klubom, i niko ni komentara, ni jedan jedini post da se napiše o tome.A može se pametovati o stolicama, o ovom o onom.
DRUG NEBI TI PUNCA
6973
bagrcavi je napisao/la:Adilović i Selimović produže ugovore sa klubom, i niko ni komentara, ni jedan jedini post da se napiše o tome.A može se pametovati o stolicama, o ovom o onom.
U pravu si. Nedavno dvije stranice o tome što se ne produži s Kvesićem, evo produžilo se sa najboljim strijelem lige i ništa.
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Protiv Borca je bila, po meni, veća glad za utakmicama pa je bilo 4-5 hiljada na tekmi.
Sutra ocekujem 3+ hiljade. volio bih da me demantujete
Sutra ocekujem 3+ hiljade. volio bih da me demantujete
Ja te volim, volim Željo..
- TMmanija2012
- Kontakt:
4 milje plafon 5..sta ste navalili na stolice..uzmi neke novine i rijsen problem.
Što nije po danu u 14,00 sunce milina usput se malo osunčaš i ugriješ ko će u 19,00 zima naveče **** reflektore i sve to.
Ne znam momka pod nickom ipetm , vjerojatno ga vecina vas aktivnih forumasa poznaje ali stvarno je aktivan sa informacijama i vijestima. Nisam siguran da li ima nekakvu satifakciju od svog posla ili to samo radi iz ljubavi ali evo moram da mu iskazem zahvalnost na angazmanu i neku ruku i odrzavanja ovog foruma u zivotu. Primijetio sam kad se god zakuha sa nekakvim temama koje mozda i nisu za foruma o Zelji, njegova informacija ili vijest vraca stanje u normalu.
Radovi na Grbavici pocinju sljedece godine sto posto! Tacnije u aprilu , samo da ne bude prvog aprila 

A ti me pitaš zašto neću u evropu, **** vas Amsterdam duvam skank u bloku!
Vama niko ne moze ugoditiRadmilo je napisao/la:Što nije po danu u 14,00 sunce milina usput se malo osunčaš i ugriješ ko će u 19,00 zima naveče **** reflektore i sve to.

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Da je ostao stari termin bilo bi sto nije u subotu. Jednostavno trazi razlog da ne dodjeZZtop10 je napisao/la:Vama niko ne moze ugoditiRadmilo je napisao/la:Što nije po danu u 14,00 sunce milina usput se malo osunčaš i ugriješ ko će u 19,00 zima naveče **** reflektore i sve to.
NO PYRO NO PARTY
Radmilo je napisao/la:Što nije po danu u 14,00 sunce milina usput se malo osunčaš i ugriješ ko će u 19,00 zima naveče **** reflektore i sve to.

Željeznicar za život cijeli !
Ko zeli da dodje naci ce nacin, a ko ne zeli naci ce opravdanje.
Ocekujem solidnu posjetu i sigurnu pobjedu. Nadam se da Jamak i Bekric mogu osmislit nasu igru, a da ce Smajic konacno pokazati kvalitet zbog kojeg je doveden. Kako god, tri boda su imperativ.
Danas sam bio u Zenici par sati, sve je maksimalno nalozeno za sutra. Nadam se da cemo sutra oko 9 sati imati 5 bodova prednosti nad kosmijama, ili bar 4.
Ocekujem solidnu posjetu i sigurnu pobjedu. Nadam se da Jamak i Bekric mogu osmislit nasu igru, a da ce Smajic konacno pokazati kvalitet zbog kojeg je doveden. Kako god, tri boda su imperativ.
Danas sam bio u Zenici par sati, sve je maksimalno nalozeno za sutra. Nadam se da cemo sutra oko 9 sati imati 5 bodova prednosti nad kosmijama, ili bar 4.

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.