Po nepisanim pravilimaNEZALAGANJE je napisao/la:Nikad,po NBA pravilima!dziza_23 je napisao/la:Faul

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Po nepisanim pravilimaNEZALAGANJE je napisao/la:Nikad,po NBA pravilima!dziza_23 je napisao/la:Faul
Ma zveknuo ga je bas dobro,ali oni u ovim situacijama kazu da je ruka dio lopte i dopuste to...dziza_23 je napisao/la:Po nepisanim pravilimaNEZALAGANJE je napisao/la:Nikad,po NBA pravilima!dziza_23 je napisao/la:FaulSalim se malo, mada ga jest zvekno i po ruci
Igra 15 minuta kad je Kirilenko povrijedjen,kad su vec davno odustali od borbe za PO itd itd Ja bas neki dan pricam sa nekim drugom,kako nikad ne znas koliko je dobro to sto Mirza mozda ne igra,eto vidis sad se vec i naucio da pogodi prvu loptu sto je njemu izuzetno bitno,da ne grijesi odma,udje sam spreman u utakmicu..Nije meni njega drago gledati na klupi ali zaista ovo ga uci da kad udje one dvije minute bude spreman,da pogodi prvi sut,ufati taj skok itd itd Jos samo malo da se nadovezem za pricu za Evansa,covjek je prosle sezone pored Blake Grffina igrao 15-tak minuta tako da vam ta prica o tolikoj minutazi ne pije vode,20 minuta je njegov minimum u ovoj ekipi,posebno jer se odilicno nadopunjuje sa Lopezom,kosarka nije zbir 5 igraca i poena po utakmici,to neki "znalci" kad shvate bit ce im puno lakse da ne psuju i da se ne nerviraju...mirzatele je napisao/la:iako ne igraju na istoj poziciji ,ja kad vidim da Gelabale koji je prije mjesec dana igrao u CEDEVITI igra po 15 minuta u Minesoti,a naseg mirzu onda budala uvede 2min i vadi ga , hoce mi nesto biti
Znaci veceras ne ostajem budan...svejedno77 je napisao/la:http://www.nydailynews.com/blogs/nets/2 ... to-address
These next two games (against Dallas and Chicago) might not be ideal for Mirza.
“Hump did a pretty good on Dirk last year. I don’t think Dirk is a guy you stop, but Hump is good. I think we need our size on Dirk and I think we need our size clearly tomorrow in Chicago because they’re so big and physical.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.