NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
pa bolje je sto je otiso,poslije onog loma ruke nema ga nigdje
jbt pa neigra se rukama nogometFCL je napisao/la:pa bolje je sto je otiso,poslije onog loma ruke nema ga nigdje
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
Zadnju godinu dana i nema ga nigdje..da je i prije otisao ne bi se osjetio njegov izostanak
elf1 je napisao/la:jbt pa neigra se rukama nogometFCL je napisao/la:pa bolje je sto je otiso,poslije onog loma ruke nema ga nigdje

Delicu neka ti je sa srecom nastavaka karijere i zahvaljujemo ti se na svemu sto si dao za ovaj nas klub! Bit ces zacrtan kao jedan od onih sto su srce dali za Zvijezdu! Pokazao si karakter sve ove godine dok smo se dizali ! Bio si i ostao nasa legenda koja je dala svoje naj bolje fudbalske dane nasoj Zvijezdi ! ponavljam jos jednom neka ti je sretno kud god isao i gje se nasao ! U Zvijezdi ti je ime zacimentirano dokle god postojala!
Sigurno da neće oslabit Zvijezdu a nama će dobro doć..Nisam siguran dal je napustio Zvijezdu il je samo posudba..Mujo je dosta toga dao Zvijezdi i nije zaslužio da sad odmah krenete neke loše priče o njemu..
OFK Gradina Srebrenik
Par godina je gorio na terenu i bio neizostavna karika al nazalost izgorio i svaka mu cast na svemu sto je pruzio za Zvijezdu!Brezovac je napisao/la:Zadnju godinu dana i nema ga nigdje..da je i prije otisao ne bi se osjetio njegov izostanak
ma druze nadju se pojedinci koji cekaju da igrac izadje iz kruga zvijezde i odmah paljba po njima...sve najbolje muji dobro ce vam doc sigurnoBrcko87 je napisao/la:Sigurno da neće oslabit Zvijezdu a nama će dobro doć..Nisam siguran dal je napustio Zvijezdu il je samo posudba..Mujo je dosta toga dao Zvijezdi i nije zaslužio da sad odmah krenete neke loše priče o njemu..
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
Al dan do pocetka sezone se ovo desi, ne ide u korist ni njemu ni Gradini, u svakom slucaju njemu havala za sve, al nije to onaj mujica od prije par godina, sto zbog jake konkurencije sto zbog njega samog..mozda i on sam zeli da bude blize kuci jer se skoro ozenio, helem nek je cojku sa srecom ha ya 

delic je velika igracina sretno mu gdje god igrao
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Ma sretno Deliću hvala mu za sve,ali vrijeme je za mladje momke.
mozda bi neko novo ime moglo doci poslije odlaska muje
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Moderator
- Kontakt:
Puno sreće i puno golova, asistencija i doprinosa takođe želim Mujici xD
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Vjerovatno nece jer je na poziciji koju igra Delic previse igraca i konkurencija je jaka!astra1922 je napisao/la:mozda bi neko novo ime moglo doci poslije odlaska muje
-
- Kontakt:
Cudan odlazak Muje pogotovo sto se to desilo dan prije pocetka prvenstva.Mozda nasi zele dovesti jos jednog igraca na nekoj drugoj poziciji na kojoj je potreban igrac, jer na Mujinoj poziciji je i najveca konkurencija.Kvota je napisao/la:Vjerovatno nece jer je na poziciji koju igra Delic previse igraca i konkurencija je jaka!astra1922 je napisao/la:mozda bi neko novo ime moglo doci poslije odlaska muje
Mujo legendo hvala ti za sve i puno srece u nastavku karijere 

Mujo sve najbolje , po dobrome ce te pamtiti svi navijaci zvijezde <3
Ja sam neki dan pisao da bi nam mogla doći dva igrača jos.Za špica mi je bilo logično nakon Pandzine povrede.Nisam očekivao da će to biti Ramić
,dok za veznjaka mi je sada jasno jer su Muju planirali otpustit.Mogu reći samo da za ime koje sam čuo da bi trebao doći u Zvijezdu sigurno nije bolji od Muje,naprotiv,radi se o igraču iz Prve lige federacije.Mislim da je zbog tog anonimnog veznjaka Mujo dobio nogu nazalost.Mujo je bio jedan od onih koji su srce davali na terenu.Istina,Zvijezda mu je to sve vratila i nikada ne bi postigao ono u životu sto je postigao u Zvijezdi.Ipak,mogao je bar jos ovu polusezonu,pa penzija.Ovaj što je trebao doći na njegovo mjesto sigurno neće imati neku minutažu. 

Dela, zelim ti svu srecu ovog svijeta jer to i zasluzujes dao si sve od sebe i pretrpio si svasta sto ti se desavalo, znoj i krv si svoju dao za Zvijezdu a oni su ti ovako vratili...
Ali ima neko gore ko sve vidi svi smo mi jednaki, vratit ce se Pestalicu smradu jednom sve kad tad jer nicija nije do zore gorila... Uh jedva cekam sutra da ga vidim, da mu vidim onaj blago teleci pogled...
Ali ima neko gore ko sve vidi svi smo mi jednaki, vratit ce se Pestalicu smradu jednom sve kad tad jer nicija nije do zore gorila... Uh jedva cekam sutra da ga vidim, da mu vidim onaj blago teleci pogled...
Mujice zelim ti sve najbolje u nastavku karijere mi koji znamo bio si dio zlatne Zvijezdine generacije,a oni koji neznaju sad znaju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.