AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

rope11
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la rope11 » 01 mar 2013, 15:24

Allegri: "Abate, El Shaarawy, Flamini, Montolivo; Pazzini and Robinho are all fit enough to play against Lazio tomorrow.
Dobro je, posebno sam se brinuo za Montoliva jer je i on iz nekih razloga bio upitan za utakmicu.

Plasi me odbrana, jos nema Constanta, pa i taj napad bez Bale i vjerovatno faraona. Oslabljeni smo strasno, ali sutra moramo dobiti tu utakmicu, baciti sve karte na stol pa kako ispadne. :mrgreen:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 01 mar 2013, 15:31

I meni je najviše brige zadavao Montolivo , bez njega smo i više nego slabi na sredini . Jedini je pravi playmaker i sa njim Milanova igra ima smisla . Bekovi me ne brinu , Abate igra dobro u zadnje vrijeme , De Sciglio može zamjeniti Constanta , Zapata je tu , uz njega Yepes najvjerovatnije , ako budu imali svoj dan mogu odigrati dobro. Ali Bgm i katastrofalno pogotovo Yepes .
Što se tiče napada , Pazzini može i više nego dobro odigrati .
Nadam se da će Shaarawy biti potpuno fit .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 01 mar 2013, 17:14

Ocekivani sastavi,nije lose opet,samo Yepes bode u oci,ali valjda nas sutra igrom sve demantuje :D
Treba pobjediti,kako znamo i umijemo ;)

slika

pesmaster
Kontakt:

Post Postao/la pesmaster » 01 mar 2013, 17:22

A šta je sa Niangom ?
Sloboda Tuzla !!!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 01 mar 2013, 17:29

i ja bas htio da pitam sta je sa njim.. Princa umjesto flaminija a nianga kao krilnog napadaca i to je to.. ako nije fit.. ima onda robinjo ili bojan mogu odigrati na toj poziciji krila. ali prije bi volio vidjeti robinja nego bojana, mada ima uvijek viska poteza ali jedini je koji zna podvaliti loptu. sjetimo se pasa ka sharaawy-u prosli put kad smo igrali..
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 01 mar 2013, 17:33

milanist je napisao/la:i ja bas htio da pitam sta je sa njim.. Princa umjesto flaminija a nianga kao krilnog napadaca i to je to.. ako nije fit.. ima onda robinjo ili bojan mogu odigrati na toj poziciji krila. ali prije bi volio vidjeti robinja nego bojana, mada ima uvijek viska poteza ali jedini je koji zna podvaliti loptu. sjetimo se pasa ka sharaawy-u prosli put kad smo igrali..
protiv Napolija ;)

ne znam ni ja sta je sa Niangom

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 01 mar 2013, 17:44

UrbyEmanuelson je napisao/la:
milanist je napisao/la:i ja bas htio da pitam sta je sa njim.. Princa umjesto flaminija a nianga kao krilnog napadaca i to je to.. ako nije fit.. ima onda robinjo ili bojan mogu odigrati na toj poziciji krila. ali prije bi volio vidjeti robinja nego bojana, mada ima uvijek viska poteza ali jedini je koji zna podvaliti loptu. sjetimo se pasa ka sharaawy-u prosli put kad smo igrali..
protiv Napolija ;)

ne znam ni ja sta je sa Niangom

eee jest bas protiv njih i ja sam uvidio da sam pogrijesio.. ali ako bas nema nianga volio bi vidjeti robija tu. a bou i sredini. ipak bi po meni bolje tako islo nego bojana da tu uvalimo.. mada nadam se da ce niang zaigrati.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 01 mar 2013, 17:47

Niang je zdrav , ali nerealno je bilo očekivati da jedan momak od 18 god. igra stalno iz sedmice u sedmicu .
Zato mu Allegri i dozira nastupe .
-Rui Costa-

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 01 mar 2013, 17:50

francobaresi je napisao/la:Niang je zdrav , ali nerealno je bilo očekivati da jedan momak od 18 god. igra stalno iz sedmice u sedmicu .
Zato mu Allegri i dozira nastupe .
ima i toga care. ali ako bude situacija takva da ga mora ubaciti u igru vjerujem da nece zasmisljati ni sekunde, ipak je ovo veoma vazna utakmica da bi se neki igraci tako odmarali, vjerujem i da je na treningu radio da ga pripremi sto bolje..

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 01 mar 2013, 17:54

Pa da,jos je mlad,ima utakmica pred njim,ne trebamo mi brinuti za njega,a nije problem ni ubaciti ga sa klupe ako bude potrebe.
I bolje bi bilo Boateng u vezi,Robinho ili Bojan na stranu i sta bude.

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 01 mar 2013, 19:11

ma pizda mu materina zasluzio je da bude na klupi nakon onog sa onim slobodnim.

Sastav vrh, ne znam sto se zalite samo nek nema Bonere i onog uhljupa Antoninia

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 01 mar 2013, 20:34

Ma nisam ni ja za Nianga, u zadnje vrijeme uradi vise loseg nego dobrog na terenu, pogotovo ona jedna utakmica kada su Abate i on imali oko dvadesetak ubacaja, a samo je jedan upalio.
Mislim ne krivim ja momka, on za svojih 18 godina fantasticno igra, ali ne bi ga Alegri trebao previse forsirati jer mali ima jos dosta toga nauciti i trenirati. Polako, vrijeme je pred njim, za par godina bit ce igracina...

Brinu me sutra Robinho koji je van forme, Pazzini koji od milion prilika iskoristi jednu ili cak nijednu, pa i faraon koji ce vjerovatno samo fizicki biti tu prisutan, ali ne i psihicki.
Ali ako se vezni red i odbrana budu dobro drzali, uvaljat ce vec neko taj gol, samo da pobjedimo sutra pa kako god :mrgreen:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 01 mar 2013, 20:57

Cuj Salamon nije na optimalnom nivou fizicke spreme, pa jbt kakav je to igrać koji u pola sezone nije na optimalnom nivou fizicke spreme da može jednu utakmicu odigrati, e jesmo se i pojacali. Sto se tice stopera tu je svejedno ko ce igrati zapata nista nije bolji od yepesa i bonere ko god da igra kroz sredinu odbrane puše tornado, mada bih ja volio da zaigra zakrado da ga vidimo, nekad je bio dobra, bio je na svjetskom 2006 sa italijom, ima iskustva, gori od zapate i ostalih truhla ne može biti nikako.
Sto se tice napada ako ElS ne može ja bih ga odmorio malo neka igra robinjo ili krkic na toj poziciji, a umjesto maria pazzo, desno boateng a niang neka sa klupe ceka šansu, i u veznom redu umjesto flaminijaija nocerino!

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 01 mar 2013, 21:10

Salamon je bio povrijedjen 3 sedmice zbog zgloba. ;)
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 01 mar 2013, 23:49

Maestro^^ je napisao/la:Salamon je bio povrijedjen 3 sedmice zbog zgloba. ;)
pa nije 3 godine pauzirao, vec 2 sedmice je u sastavu znaci da je zadnjih 15-20 dana dobro, a i muntari je pauzirao 6-7 mjeseci pa se covjeku ne primijeti kao sto smo vidjeli protiv barse. sumnjiva ta "salama" skroz!

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 01 mar 2013, 23:53

Suljo je čudo prirode. Potrga križne ligamente i eto ga čak puno prije nego tih 6 mjeseci što je trebalo proći ali u Milanu su bili pametni i nisu ga odmah bacili u vatru već je čekao mjesec dva da zaigra od prve. To su strašno fizički spremni igrači koji se lakše vrate nakon tako teške povrede ali ipak me Suljo iznenadio dobrom igrom protiv majstora Xavija i Inieste. Nadam se istom scenariju i sa De Jongom koja bi to perverzija bila De Jong, Muntari, Flamini, Boateng u istom sastavu :o :o :o
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 02 mar 2013, 00:00

i dodaj tu jos Mexesa i Balonju :lol: :lol:

btw sto se Nianga tice neka ga malo na klupi, jos je isuvice mlad da moze igrati svaku od pocetka KPB je malo podigao nivo igre i poceo podsjecati na onog Princea na kojeg smo navikli neka ga u igri a "mali" Niang moze uci i sa klupe i biti itekako od koristi ako zatreba, cak moze i dosta u defanzivi pomoci...sutra pobjeda pod mus, pobjedom dolazimo na trecu poziciji sa bodom ispred laziala i sa -5 bodova iza napolija...mozemo mi i do 2 mjesta komotno

FORZA MILAN!!!

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 02 mar 2013, 01:17

LegendKiller je napisao/la:
Maestro^^ je napisao/la:Salamon je bio povrijedjen 3 sedmice zbog zgloba. ;)
pa nije 3 godine pauzirao, vec 2 sedmice je u sastavu znaci da je zadnjih 15-20 dana dobro, a i muntari je pauzirao 6-7 mjeseci pa se covjeku ne primijeti kao sto smo vidjeli protiv barse. sumnjiva ta "salama" skroz!
Momak trenira tek 7-8 dana sa ostatkom ekipe , sa 21 god. on još mora da poradi na samoj spremi ne samo zbog povrede koju je imao , već jednostavno i zbog toga što Seria A traži puno jače treninge i spremu nego druga liga.

Ovo je za njega drugi svijet i jedan novi nivo . Pustimo Allegria neka odluči kad je najbolje da mu da šansu , kao što je to uradio sa Shaarawyem , De Scigliom , Niangom .
-Rui Costa-

AmiciDiNessuno
Kontakt:

Post Postao/la AmiciDiNessuno » 02 mar 2013, 09:06

[youtube][/youtube]

Stari ko stari, al zipa djeve :o <3

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 02 mar 2013, 11:58

jbt sad ja skonta, redovno mi "fale" postovi kad napišem "đubrentus" :lol:

jutros napisao post vezan za sinoćnju utakmicu pa nešto povezo sa ovom večerašnjom našom, sad ga nema, haj nejse

ugl, večeras od 20:45 (termin LP-a koji nama itekako odgovara ;) ) dres nabačen, pivo u ruci i forzanje
Undici stelle - ACM 1899

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.