FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- RealMoudrid
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Kakav Yaya dobar zadnji vezni šta vam je, vidite da Mandrax zna.
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
- IronmanFCB
- Kontakt:
neka vam se coutinho izjasni za sergia i yayu, on navija za oba kluba 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- IronmanFCB
- Kontakt:
Pa Yaya je igrao u Barci i po meni u Citiyu glavni igrač uz Vincenta i Joea,ali je Biskvit bolji u def. segmentima i cuvanju lopte,te pasovi i jednostavno pravi vezni igrač,klasa.I nije coutinho,ko onaj iz Livera,vec cautinho.I danas mi se ban brise,eto me na starom.
@Citizen
MARCELO je napisao/la:Kakve su ovo simulacije povreda?Kao nece igrati mesi,evo sad i Xavi...
Izgubit vam je svejedno.Velika izvlakusa na pomolu.
Sto se tice Sergia,mozel neko napisat koliko je to on lopti presjekao ili oduzeo igracima reala,ako je vec vise za defanzivnije uloge.Ako je u pitanju **** defanziva gdje ces bolan stavljat sergia i recimo khediru u isti kos-
Khedira nije neki tehnicar al sto se tice defanzive,moze sergia potrosit kako god zeli.
Otkud ti to za simulacije povreda ?
Momak da se vi ''madridisti'' niste previse digli a ?

Sasvim normalno ce biti ako odmore glavni igraci.
Eno vidim i Mourinho ce to vjerovatno uraditi zbog utakmica LP.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- RealMoudrid
- Kontakt:
Izgleda. Tačno zbog ove priče nam ne gine neki porazčić u subotu.M4kaveli je napisao/la:MARCELO je napisao/la:Kakve su ovo simulacije povreda?Kao nece igrati mesi,evo sad i Xavi...
Izgubit vam je svejedno.Velika izvlakusa na pomolu.
Sto se tice Sergia,mozel neko napisat koliko je to on lopti presjekao ili oduzeo igracima reala,ako je vec vise za defanzivnije uloge.Ako je u pitanju **** defanziva gdje ces bolan stavljat sergia i recimo khediru u isti kos-
Khedira nije neki tehnicar al sto se tice defanzive,moze sergia potrosit kako god zeli.
Otkud ti to za simulacije povreda ?
Momak da se vi ''madridisti'' niste previse digli a ?![]()
Sasvim normalno ce biti ako odmore glavni igraci.
Eno vidim i Mourinho ce to vjerovatno uraditi zbog utakmica LP.
2012/2013
Jedno je odmaranje,drugo je "povreda".
Imam se pravo dignuti kako god hocu,jer imam najveci moguci povod za to.
Sretno zmajevi!!
Imaš ,za treću pobjedu u zadnje 3 godine ,i ja bi skakao od sreće i ku*čio se,razumijem teMARCELO je napisao/la:Jedno je odmaranje,drugo je "povreda".

Pobjeda je bolja od orgazma!
Leo Messi se oporavio od groznice i trenirat će danas, a biće i na raspolaganju treneru za sutrašnju utakmicu protiv Real Madrida.

Vidi momak,taman da je 1. u historiji el clasica,imam pravo.Gorki je napisao/la:Imaš ,za treću pobjedu u zadnje 3 godine ,i ja bi skakao od sreće i ku*čio se,razumijem teMARCELO je napisao/la:Jedno je odmaranje,drugo je "povreda".
Sretno zmajevi!!
a može se reći i da je sretan zbog treće pobjede u zadnjih godinu dana.Gorki je napisao/la:Imaš ,za treću pobjedu u zadnje 3 godine ,i ja bi skakao od sreće i ku*čio se,razumijem te
u zadnje tri godine real je pobjedio četiri puta.
La sangre tira,la sangre tira,Pipita Higuain es de mi Argentina
Gorki je napisao/la:Imaš ,za treću pobjedu u zadnje 3 godine ,i ja bi skakao od sreće i ku*čio se,razumijem teMARCELO je napisao/la:Jedno je odmaranje,drugo je "povreda".

I poslije ove koju je Barca pobjedila,ispali.
Zadnjih 7 meceva,pa ne znam ako mislis da skaces i kurrčiš se mislim da ti je vrijeme.
Ako bude razloga normalno.
Jel se ovo igra sutra u 16:00 h
Pa otkad to? No sutra ce bit El Classico, ali nikako nabrijan kao prethodni.Ne znam kad se desilo da ove 2 ekipe vec misle na iducu utakmicu, a igraju jedni protiv drugih.
Nekako mi vuce na remi, ali mislim da ce Barcelona pobijedit.Moraju nakon kup utakmice.

Pa otkad to? No sutra ce bit El Classico, ali nikako nabrijan kao prethodni.Ne znam kad se desilo da ove 2 ekipe vec misle na iducu utakmicu, a igraju jedni protiv drugih.
Nekako mi vuce na remi, ali mislim da ce Barcelona pobijedit.Moraju nakon kup utakmice.
Ja bi Messija, Pedra, Xavija, Iniestu, Alvesa, Busquetsa i Albu ostavio na klupi.
Njima je najpotrebniji odmor jer su potpuno istroseni.
...............................Valdes....................................
........Montoya.....Pique.........Mascherano......Adriano........
.............................Song........................................
...................Fabregas............Thiago.........................
...........Alexis..............Villa................Tello.................
I opet prejaka postava.
Sta fali da ovako izvede sasatav ?
Ali kao da gledam da ce igrati i Messi i Xavi i co.
I opet prejaka postava.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Jest,i meni je bas bezze,totalno je ne zahvlano prognozirati sutrasnji ishod a bit ce i jako zanimljivo vidjeti sastave.nate je napisao/la:Jel se ovo igra sutra u 16:00 h![]()
![]()
Ćavi vjerovatno neće zbog povrede,a već sam objavio da se Messi oporavio i da će biti na raspolaganju za sutrašnji meč.M4kaveli je napisao/la:Ja bi Messija, Pedra, Xavija, Iniestu, Alvesa, Busquetsa i Albu ostavio na klupi.
I opet prejaka postava.
Znaci jedan manje, to je dobro.
Da je jos kako Messija ostaviti na klupi bilo bi dobro.
Ja bi volio vidjeti Deulofeua.
Ne moze biti gori od Alexisa da ga hebes.

Da je jos kako Messija ostaviti na klupi bilo bi dobro.
Ja bi volio vidjeti Deulofeua.

Ne moze biti gori od Alexisa da ga hebes.
Wb Messi: "Nismo navikli na ovakve situacije. Ipak, vjerujem da će ova ekipa prebroditi ovu krizu."
Ja mislim da će sutra Messi igrat od početka,jer moramo se dignuti,jeste El Klasiko ali sutra će krenuti od prve min.da zabiju gol.Jeste kup nebitan,ali poraz od madrida nikad nije dobrodošao pogotovu u svojoj avliji
Ja mislim da će sutra Messi igrat od početka,jer moramo se dignuti,jeste El Klasiko ali sutra će krenuti od prve min.da zabiju gol.Jeste kup nebitan,ali poraz od madrida nikad nije dobrodošao pogotovu u svojoj avliji

INTERVJU: Emir Hadžihafizbegović - "Nema sikirancije, prolazimo Milan!"

Nakon što smo na vaš omiljeni portal http://www.****.com" onclick="window.open(this.href);return false; prije par mjeseci uveli novitet u vidu novinarke koja živi u Barceloni i iz prve ruke nas izvještava o zbivanjima u i oko kluba, zatim organizirano otputovali u Milano na susret 1/8 finala Lige prvaka između AC Milana i FC Barcelone, ovaj put vam donosimo novo osvježenje... Naime, riječ je o kratkom intervjuu sa jednom poznatom ličnosti iz naše zemlje, koja je veliki simpatizer katalonskog kluba.
Čovjek sa kojim smo razgovarali spada u grupu najkvalitetnijih i najpoznatijih glumaca u Bosni i Hercegovini, jedan je od glavnih aktera brojnih filmskih ostvarenja poput "Gori vatra", "Grbavica", "Karaula", "Armin", te TV serija "Viza za budućnost", "Crna hronika", "Lud, zbunjen, normalan", poznata je javna ličnost, voditelj, humorista i rado viđen lik na malim ekranima... Pogađate, riječ je o Emiru Hadžihafizbegoviću, koji ne skriva svoje simpatije ka Barceloni.
Ono što će vjerovatno najviše zanimati naše čitatelje jest to koliko dugo ste već simpatizer FC Barcelone?
- Barcelonu iskreno volim već 25 godina, mnogo sam emocija, radosti, veselja, napetosti doživio prateći FC Barcelonu. To je jednostavno klub uz koji sam dušom i tijelom.
Jeste li ikada imali priliku uživo na djelu gledati Barçine čarobnjake?
- Najmanje deset puta, to je veliko zadovoljstvo... Jako volim ići na El Clasico, ali naravno idem samo kada se u Barceloni igra, jako volim ići na te susrete, poseban ugođaj.
Kako komentirate trenutnu situaciju u klubu?
- U tom klubu atmosfera je uvijek drugarska, naprosto nekako familijarna. Istina je da Barcelonu vazda prati uspjeh, samo uspjeh različitog intenziteta...
Može li Blaugrana nadoknaditi zaostatak od dva gola iz meča sa Milanom?
- Ma nema sikirancije, pobjeda je naša...
Victor Valdes je odlučio da neće produžiti ugovor koji mu istječe u ljeto 2014. godine. Koji golman bi, prema Vašem mišljenju, bio adekvatna zamjena za ovog trofejnog čuvara mreže?
- Begović (najbolji golman u Europi).
S obzirom da jako dugo pratite ovaj sport, mislim da ćete moći odgovoriti na pitanje da li je Leo Messi najbolji igrač svih vremena?
- Ne samo da je najbolji, Messi je neponovljiv.
Najtrofejniji trener u povijesti Barcelone, Pep Guardiola, na kraju sezone preuzima minhenski Bayern. Vaše mišljenje o ovom stručnjaku, da li sa ovom ekipom iz Bavarske može ponoviti uspjehe kakve je ostvario vodeći Barçu?
- Veliki trener, mislim da je njegov odlazak iz Barçe nema elemente principijelnosti, ali Barça je s njim mnogo dobila.
Pred sami kraj, ne mogu a da vas ne upitam nešto u vezi Miralema Pjanića, čovjeka kojeg mnogi analitičari vide kao nasljednika Xavija Hernadeza u Barceloni. Smatrate li da je Pjanić spreman za takvo nešto u budućnosti?
- Pjanić je ponos Bosne i Hercegovine, veliki igrač. Kako kažu u onom filmu: "...Iz dana u dan sve više napreduje..." Bosanci su inteligentni fudbaleri. Mislim da će za dvije godine biti u top 5 (najboljih) veznih igrača Europe... Barcelona bi s njim samo profitirala.
Moram istaknuti da mi je bila velika čast razgovarati sa jednim takvim glumcem, profesorom, zaljubljenikom u nogomet i Barçu, ili kraće rečeno jednim vrlo svestranim čovjekom, koji je maksimalno predan svim poslovima koje radi. Sa zadovoljstvom ističemo da će nam biti čast uručiti vam člansku iskaznicu zvaničnog udruženja navijača FC Barcelone u Bosni i Hercegovini, Penya Barcelonista Dragones, te bih iskoristio priliku da Vam se zahvalim što ste izdvojili vrijeme za ovaj kratki intervju. Za kraj bih Vas zamolio za jednu završnu poruku svim ljudima koji prate rad našeg portala, ali i općenito svim onima koji su zaljubljenici u Barcelonu.
- Moramo se jednom organizirati i svi skupa otići na El Clasico! Svima želim mnogo uspjeha, radosti, veselja i zdravlja...
barca bih .com

Nakon što smo na vaš omiljeni portal http://www.****.com" onclick="window.open(this.href);return false; prije par mjeseci uveli novitet u vidu novinarke koja živi u Barceloni i iz prve ruke nas izvještava o zbivanjima u i oko kluba, zatim organizirano otputovali u Milano na susret 1/8 finala Lige prvaka između AC Milana i FC Barcelone, ovaj put vam donosimo novo osvježenje... Naime, riječ je o kratkom intervjuu sa jednom poznatom ličnosti iz naše zemlje, koja je veliki simpatizer katalonskog kluba.
Čovjek sa kojim smo razgovarali spada u grupu najkvalitetnijih i najpoznatijih glumaca u Bosni i Hercegovini, jedan je od glavnih aktera brojnih filmskih ostvarenja poput "Gori vatra", "Grbavica", "Karaula", "Armin", te TV serija "Viza za budućnost", "Crna hronika", "Lud, zbunjen, normalan", poznata je javna ličnost, voditelj, humorista i rado viđen lik na malim ekranima... Pogađate, riječ je o Emiru Hadžihafizbegoviću, koji ne skriva svoje simpatije ka Barceloni.
Ono što će vjerovatno najviše zanimati naše čitatelje jest to koliko dugo ste već simpatizer FC Barcelone?
- Barcelonu iskreno volim već 25 godina, mnogo sam emocija, radosti, veselja, napetosti doživio prateći FC Barcelonu. To je jednostavno klub uz koji sam dušom i tijelom.
Jeste li ikada imali priliku uživo na djelu gledati Barçine čarobnjake?
- Najmanje deset puta, to je veliko zadovoljstvo... Jako volim ići na El Clasico, ali naravno idem samo kada se u Barceloni igra, jako volim ići na te susrete, poseban ugođaj.
Kako komentirate trenutnu situaciju u klubu?
- U tom klubu atmosfera je uvijek drugarska, naprosto nekako familijarna. Istina je da Barcelonu vazda prati uspjeh, samo uspjeh različitog intenziteta...
Može li Blaugrana nadoknaditi zaostatak od dva gola iz meča sa Milanom?
- Ma nema sikirancije, pobjeda je naša...
Victor Valdes je odlučio da neće produžiti ugovor koji mu istječe u ljeto 2014. godine. Koji golman bi, prema Vašem mišljenju, bio adekvatna zamjena za ovog trofejnog čuvara mreže?
- Begović (najbolji golman u Europi).
S obzirom da jako dugo pratite ovaj sport, mislim da ćete moći odgovoriti na pitanje da li je Leo Messi najbolji igrač svih vremena?
- Ne samo da je najbolji, Messi je neponovljiv.
Najtrofejniji trener u povijesti Barcelone, Pep Guardiola, na kraju sezone preuzima minhenski Bayern. Vaše mišljenje o ovom stručnjaku, da li sa ovom ekipom iz Bavarske može ponoviti uspjehe kakve je ostvario vodeći Barçu?
- Veliki trener, mislim da je njegov odlazak iz Barçe nema elemente principijelnosti, ali Barça je s njim mnogo dobila.
Pred sami kraj, ne mogu a da vas ne upitam nešto u vezi Miralema Pjanića, čovjeka kojeg mnogi analitičari vide kao nasljednika Xavija Hernadeza u Barceloni. Smatrate li da je Pjanić spreman za takvo nešto u budućnosti?
- Pjanić je ponos Bosne i Hercegovine, veliki igrač. Kako kažu u onom filmu: "...Iz dana u dan sve više napreduje..." Bosanci su inteligentni fudbaleri. Mislim da će za dvije godine biti u top 5 (najboljih) veznih igrača Europe... Barcelona bi s njim samo profitirala.
Moram istaknuti da mi je bila velika čast razgovarati sa jednim takvim glumcem, profesorom, zaljubljenikom u nogomet i Barçu, ili kraće rečeno jednim vrlo svestranim čovjekom, koji je maksimalno predan svim poslovima koje radi. Sa zadovoljstvom ističemo da će nam biti čast uručiti vam člansku iskaznicu zvaničnog udruženja navijača FC Barcelone u Bosni i Hercegovini, Penya Barcelonista Dragones, te bih iskoristio priliku da Vam se zahvalim što ste izdvojili vrijeme za ovaj kratki intervju. Za kraj bih Vas zamolio za jednu završnu poruku svim ljudima koji prate rad našeg portala, ali i općenito svim onima koji su zaljubljenici u Barcelonu.
- Moramo se jednom organizirati i svi skupa otići na El Clasico! Svima želim mnogo uspjeha, radosti, veselja i zdravlja...
barca bih .com
Pa alonso je igrač sa enormno većom odgovornosti negoli Buskec, i sa pravom nosi epitet najbitnijeg igrača real madrida. Od njega kreću sve akcije reala, a u odbrani ima ulogu i destruktivca, dok Biskvit sve što uradi je da preda loptu do Xavija i onda razmišlja o tranziciji iz sjene i eventualnom postavljanju u odbrani. Dakle porediti igrače sa različitim zadacima na terenu je smiješno s obzirom da u tome i sam Alonso prednjači ako ih kompariramo. A jako je nezahvalno govoriti ko je najbolji, jer to pozicija koja nije mjerodavna u komparaciji, ali su svakako oba WC igrači. A reći da je buskec nesumnjivo i to daleko najbolji može samo napaćeni romariooo koji evo par noći ne spava.M4kaveli je napisao/la: De nam ti reci ko je to najbolji zadnji vezni ?
Alonso je bio prosle sezone rame uz rame sa Busquetsom, ali polako pada.
Sto je i logicno jer ga godine stizu a igra veoma zahtjevnu poziciju.
naprijed rejal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.