btw. Samaras se prekjucer vratio i zabio gol.
Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Bude li Miske igrao u prvih 11, to bi bio kiks decenije....
Kako bi mu Kolasinac razbio nos..Batko je napisao/la:Bude li Miske igrao u prvih 11, to bi bio kiks decenije....
Majstor 10 sta ima lihac je povredjen tako da opet igras usubotu
gdje si momcino dobar dan kako ste evo jedem brecu u deutsche backerei uzivam u vanjsku ljepotu a rusilac bi igrao itekako jel fuchs potpuno spreman ili ne momak je jednostavno zasluzio da bude kapiten kako je odigrao par utakmica a ne na klupi jeste li vi normalni prebit ce vas kolatulln je napisao/la:Majstor 10 sta ima lihac je povredjen tako da opet igras usubotu
Zadnja izmjena: Majstor10, dana/u 01 mar 2013, 13:22, ukupno mijenjano 3 puta.
Ja bi izveo ovo na teren:
---------------Begovic------
Spahic--Spahic-Spahic---Spahic
----------------Pjanic------------
Pjanic------Pjanic---------Pjanic--
-------Dzeko--------Dzeko-------
I s'a onda Grci mogu?
---------------Begovic------
Spahic--Spahic-Spahic---Spahic
----------------Pjanic------------
Pjanic------Pjanic---------Pjanic--
-------Dzeko--------Dzeko-------
I s'a onda Grci mogu?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
@otelulgalati, napravio si ne jednu nego jedanaest greski. Samo nam jedan igrac treba da tucemo Grke a to je Sead KOLASINAC momak sam protiv svija moze svakog nokautirati a sto se tice Dzeke, Pjane, i ostali E NA KLUPI a kako si mi ti jesili mi dobro otkud ti ta ideja Pjane na DV
Zadnja izmjena: Majstor10, dana/u 01 mar 2013, 10:23, ukupno mijenjano 1 put.
- Principatus
- Kontakt:
Znam, na nas 2.15 na njih 3.20. Blago favorizovanje domacina.Virtu4l je napisao/la:Posalji taj sastav na [email protected] i ja sam siguran da ce Pape prepoznati tvoj menadzerski kvalitet
@Principatus
Evo nas kladionice favorizuju, 2,15 na pobjedu BiH.
Nego jeli ovo stvarno Safetova Email, e sad ce da dobije fanmail od mene.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Nesto sumnjam da on zna i otvorit email 
Imal ko kakvi tekstova sa grcki foruma ili inace grcki igraca da malo cujemo na koji nas sve nacin ponizuju 
Kazu da su vec rezervisali smjestaj u Brazilu !FliX je napisao/la:Imal ko kakvi tekstova sa grcki foruma ili inace grcki igraca da malo cujemo na koji nas sve nacin ponizuju
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Principatus
- Kontakt:
Pa kazem, i na TMu cesce pisu o tome u kojem bi sastavu mogli igrati u Brazilu.
Izgleda da su dosta uvjereni u to da mogu proci baraz.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Dabogda Portugal dobili u baražuPrincipatus je napisao/la:
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
-
neroazzuro
- Kontakt:
Znaci,kralj!!!harishp je napisao/la:Napisa @Velez Mostar sam sebi gledajuci se u ogledalo.velez_mostar je napisao/la:
Ja stvarno ne kontam koji je tvoj problem?Covjece, jesi li svjestan cinjenice da si jako,jako dosadan.
Ja tvoje postove ne citam nikako, bilo bi super kad bi ti moje zaobisao, hvala ti unaprijed, lp
Frajef mu napise kako je dosadan,ovaj odgovara: "Ti si dosadan!" Drugi kaze: "glup si",ovaj odgovara: "Ti si se rodio glup." Treci govori: "Imas li ti vlastiti zivot mimo foruma?" Ovaj odgovara: "To si sam sebi rekao" ...i tako 646464797 puta ukrug.
Covjece,ostavi neki post i nerepliciran,pusti malo raju razmjenjuje misljenja na miru. Milion ljudi ti je do sad reklo da si dosadan.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
miske nemoze igrat na playmakeru?????? pa covjek je klasicna desetka, uvijek bio i uvijek ostao a kako ja znam to je bas uloga playmakera! a poznavajuci grke a i vaznost ove utakmice snama oni ce se zatvorit i trebat ce nam dobar protok lopte i kreativnost na terenu a miske je bas za tu kreativnost dusu dao! i pjanic i miske nam trebaju u ovoj tekmi u prvi 11! ja bi licno zrtvovao ibisevica ili gurnuo ga desno i igrao 4-5-1 sa misketom iza dzeke a pjanic centralno da njih dvojica mogu kombinovat jer trebat ce nam dobri fudbalski mozgovi u ovoj tekmi ako cemo probit zid koji ce grci postavit na jedno 20 metara od svog gola! eventualno 4-1-4-1!viKK je napisao/la:Pjanić nema šanse da će ići na krilo , ni zbog Misketa . Koje će nam koristi onda biti Pjanićevi pasovi i lopte ako ne može dodavati ? U prvoj utakmici se vidjelo da Miske ne može igrati na playmakeru...
moji prvi 11:
---------------------begovic-------------------
mujdza-----spahic-----vranjes-----salihovic
--------------------zahirovic-------------------
stevanovic---pjanic----Misimovic-----lulic
(Ibisevic)
--------------------Dzeko----------------------
sa ovom formacijom imamo brza krila i bekove a i veliku kreativnost u sredini sa pjanicem i misketom dok zahirovic treba defanzivno krpit na sredini terena! i da stavio sam salihovica jer izgleda da ce odigrat barem jednu tekmu za hoff prije nego sto bude okrsaj sa grcima i onda nam je on prvi izbor! jos bi volio kad bi pandza mogao igrat umjesto vranjesa uz spahica radi skok igre ali eto njega nema odavno i sve da se vrati do grcke bio je out vise od pola godine i forma bi mu bila nikakva!
Ne vjerujem da ce igrati sa jednim napadacem, a Salihovic sigurno nece igrati.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Steva nam sve manje igra,brine to...
Sta reci,Vedo na toj poziciji,jbg,pa sta reci..
Prepustam Safetu
Sta reci,Vedo na toj poziciji,jbg,pa sta reci..
Prepustam Safetu
Vedu je bolje na klupu staviti nego na krilu.Na klupi mu barem navijaci nece zvizdati
A zar Sejo nije nedavno rekao da bi do Grcke ipak mogao biti spreman?
A zar Sejo nije nedavno rekao da bi do Grcke ipak mogao biti spreman?
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Ako trenira,valjda hoce..
Ne kontam se u povrede i oporavke,odnosno proces i trajanje vracanja na teren..
Rodit novog Rahimica i jos jednog Spahu,a treba radit i na novom malisanu obzirom da je i SPAHA jos koji mjesec tu..
Al,ok ajmo GRCKU strest pa cemo vidjet sta dalje
Raduje Kolosinac i raduje Safetov rad i novi decki
Ne kontam se u povrede i oporavke,odnosno proces i trajanje vracanja na teren..
Rodit novog Rahimica i jos jednog Spahu,a treba radit i na novom malisanu obzirom da je i SPAHA jos koji mjesec tu..
Al,ok ajmo GRCKU strest pa cemo vidjet sta dalje
Raduje Kolosinac i raduje Safetov rad i novi decki
Ibisevic ne zna igrati krilo.Jednostavno lik se ne snalazi na toj poziciji.Ako bude igrao u prvih 11 onda treba igrati svoj prirodnu poziciju.Na njoj je mnogo efikasniji.Kod mene bi na krilima igrali Lulic i Stevanovic.Jedina bi mi dilema bila da li poceti utakmicu sa 2 ili sa 1 napadacem.Ukoliko bi poceli sa 2 onda bi Miske ispao iz prve postave.Ukoliko bi sa 1 onda bi mi Ibisevic ostao na klupi.A onda u zavisnosti od situacije na terenu i rezultata vrsio izmjene.mikki21 je napisao/la:miske nemoze igrat na playmakeru?????? pa covjek je klasicna desetka, uvijek bio i uvijek ostao a kako ja znam to je bas uloga playmakera! a poznavajuci grke a i vaznost ove utakmice snama oni ce se zatvorit i trebat ce nam dobar protok lopte i kreativnost na terenu a miske je bas za tu kreativnost dusu dao! i pjanic i miske nam trebaju u ovoj tekmi u prvi 11! ja bi licno zrtvovao ibisevica ili gurnuo ga desno i igrao 4-5-1 sa misketom iza dzeke a pjanic centralno da njih dvojica mogu kombinovat jer trebat ce nam dobri fudbalski mozgovi u ovoj tekmi ako cemo probit zid koji ce grci postavit na jedno 20 metara od svog gola! eventualno 4-1-4-1!viKK je napisao/la:Pjanić nema šanse da će ići na krilo , ni zbog Misketa . Koje će nam koristi onda biti Pjanićevi pasovi i lopte ako ne može dodavati ? U prvoj utakmici se vidjelo da Miske ne može igrati na playmakeru...
moji prvi 11:
(Ibisevic)
sa ovom formacijom imamo brza krila i bekove a i veliku kreativnost u sredini sa pjanicem i misketom dok zahirovic treba defanzivno krpit na sredini terena! i da stavio sam salihovica jer izgleda da ce odigrat barem jednu tekmu za hoff prije nego sto bude okrsaj sa grcima i onda nam je on prvi izbor! jos bi volio kad bi pandza mogao igrat umjesto vranjesa uz spahica radi skok igre ali eto njega nema odavno i sve da se vrati do grcke bio je out vise od pola godine i forma bi mu bila nikakva!
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Može on igrati na playmakeru , ja sam rekao da u utakmici protiv Grčke nije dobro odigrao na toj poziciji ... Pogrešno si me shvatio .mikki21 je napisao/la:miske nemoze igrat na playmakeru?????? pa covjek je klasicna desetka, uvijek bio i uvijek ostao a kako ja znam to je bas uloga playmakera! a poznavajuci grke a i vaznost ove utakmice snama oni ce se zatvorit i trebat ce nam dobar protok lopte i kreativnost na terenu a miske je bas za tu kreativnost dusu dao! i pjanic i miske nam trebaju u ovoj tekmi u prvi 11! ja bi licno zrtvovao ibisevica ili gurnuo ga desno i igrao 4-5-1 sa misketom iza dzeke a pjanic centralno da njih dvojica mogu kombinovat jer trebat ce nam dobri fudbalski mozgovi u ovoj tekmi ako cemo probit zid koji ce grci postavit na jedno 20 metara od svog gola! eventualno 4-1-4-1!viKK je napisao/la:Pjanić nema šanse da će ići na krilo , ni zbog Misketa . Koje će nam koristi onda biti Pjanićevi pasovi i lopte ako ne može dodavati ? U prvoj utakmici se vidjelo da Miske ne može igrati na playmakeru...
moji prvi 11:
(Ibisevic)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.