Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
wiliams do 19:00malta87 je napisao/la:Rade li kladionice normalno danas ?
Pratim sve osim Berdych-aWilly je napisao/la:Frankfurt - M.gladbach(s.t.) 1.3. 20:30 1X 1,38
Federer - Berdych(s.t.) 1.3. 16:00 2 3,30
Gulbis - D.Munoz 1.3. 18:30 1 1,25
T.Haas - I.Dodig 1.3. 20:30 1 1,45
Lindstedt/Zimonj - Erlich/Youzhny 1.3. 11:35 1 1,45
Niculescu - Mladenovic 1.3. 20:05 1 1,55
U.Olimpija - Krka 1.3. 18:00 1 1,30
J.Blažič (U.Olimpija) (13,5) 1.3. 18:00 Više 1,85
kvota: 44.62
Malo traženja duhova što se Berdiha tiče.
I to Erazem u prvom dao 11, do kraja nije ništa, mene u premieru oborio na 10.5Willy je napisao/la:Oba igrača na granici.Brezovac je napisao/la:Bravo..dvije na jedvite jade al prodje nekako, svaka castWilly je napisao/la:Lens - SAS Epinal(s.t.) 28.2. 20:50 1 1,80
Siena - Fener.Ulker(s.t.)/koš 28.2. 20:45 1 1,50
Barcelona - Khimki(+9,5) 28.2. 20:45 2 1,90
Real M. - Brose Baskets(+15,5) 28.2. 20:45 2 1,85
E.Lorbek (Barcelona) (11,5) 28.2. 20:45 Manje 1,75
K.Lončar (Khimki) (8,5) 28.2. 20:45 Manje 1,85
kvota: 30.73
@dijabola, ti tvoji NBA parovi nemaju u Wwinu.
S tim sto je zadnjih 5 medjusobnih Krka uzela...a ni Olimpija ih nije uzela zadnjih 5 na svom terenu,tako da me to odvuklo od ovoga para iako na prvu izgleda da ide siguran 1 mada kazem ocito im ne lezi KrkaWilly je napisao/la:Danas zicer Olimpija - Krka, kvota 1,30. Olimpija u prošlom kolu dobila u gostima Partizan pred punim Pionirom, dok je Krka izgubila kući od Crvene Zvezde igrajući očajno, dali su svega pedeset i nešto poena. Olimpija još ima šansi za final four i ima motiv da dobije, dok je Krka u sredini tabele i bodovi joj nisu neophodni.
u mene alkar na 1,4.. al sinj i dubrovnik su u hrvatskoj zestoki za prodavanje utakmica, to je poznata stvar. valjda nece i veceras. sretno!amarosim je napisao/la:Simon 9,5 manje Gist 9,5 manje
Obojica ne igraju preko 20 min,obje utakmice ce biti tvrde,po meni se cudo treba dogoditi da ova dvojica vcrs odu preko...............
Darda-Alkar 2 1,60
Domacini bez Perajice(ozljeda),Glavinica(otpušten) i Meznarica(nasao angazman u Slovackoj),trojica najboljih igraca,gosti ove sezone vrlo dobri,ako ne bude nekih namjestanja,gosti uzimaju lagano pobjedu,na tipicu kvota pala na 1,30................
bevanda4 je napisao/la:trump - stevens 1 @1,35
allen - walden 1 @1,50
(walden je već napravio više od očekivanog kad je jutros izbacio maguirea (pobjednik welsh opena od prije 10-ak dana) tako da mislim da može bit zadovoljan ulaskom u četvrfinale i ne tražit puno od sutrašnjeg meča. Na allena baš i ne volim igrat, jer nije previše stabilan u glavi, ako zareda par loših poteza često se preda prije završetka meča i čini ludosti po stolu. Ali, kada proigra, rijetko tko mu može parirat, pogotovo ne walden koji je totalni autsajder na papiru. Koliko je allen jak dokazuje i prošlogodišnje finale istog turnira kojeg je osvojia pobjedom čak 10-1 nad S. Lee-om. Ove godine je započea jako dobro (pobjedia daya i milkinsa sa 5-2) Vi odlučite želite li ispratit, ja cu ga uzet samo zato šta je kvota dosta velika iako je definitivni favorit - na papiru...)
uzimam i higginsa (1,80) koji igra protiv domaćina Dinga.. Gospodin higgins veliki šampion, čak četverostruki svjetski prvak (izjednačen sa ronnie o'sullivanom za kojega ste vjerojatno čuli tu i tamo), po taktici i preciznosti je nadaleko poznat. al na stranu sve to, ocekuje ga tezak mec, ding je ipak na svom terenu i trenutno je 8. igrac svijeta tako da ne kaska puno za johnom koji je 5. Jedini razlog zasto biram higginsa je taj što je jutros OSRAMOTIO! stuarta binghama učinivši mu whitewash (pobijedio 5-0) u osmini finala.. A žalosno je to šta je bingham u životnoj formi zadnjih par turnira. Bit će napeto sutra!
GL!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.