Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Gle Gargana kako je bio lud, sta sad ne igra tako 

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- AndreaAgnelli
- Kontakt:
I ja bih prolazio pored Grygere i Molinara. 

- AmiciDiNessuno
- Kontakt:
AndreaAgnelli je napisao/la:[youtube][/youtube]
To je ta utakmica i poslije je Juventus lopovski klub.![]()
![]()
Sorpresa Chiellini, provino superato: al San Paolo potrebbe essere titolare!

covjece pa ono se iz svemira vidjelo, jos kako se bace

- AndreaAgnelli
- Kontakt:
Čudo pa Napolitanci nisu tražili da im opet sudi Bergonzi. 

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- korisnikforuma
- Kontakt:
Pozdrav svima, evo pošto pratim vaš forum već duže vremena, a često mi dođe da napišem koje slovo, reko idem se registrirat pa neka se nađe profil. Kad se predstavljam na ovoj temi mislim da je prilično očito koji sport, ligu i klub favoriziram. Ne želim biti dosadan tako da je to za sada od mene to. Još jednom pozdrav, vaš korisnikforuma 

Dobrodošaokorisnikforuma je napisao/la:Pozdrav svima, evo pošto pratim vaš forum već duže vremena, a često mi dođe da napišem koje slovo, reko idem se registrirat pa neka se nađe profil. Kad se predstavljam na ovoj temi mislim da je prilično očito koji sport, ligu i klub favoriziram. Ne želim biti dosadan tako da je to za sada od mene to. Još jednom pozdrav, vaš korisnikforuma

★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Dobar ti nick
, dobrodošao.
Najjači sastav konačno na terenu, poslije dugo-dugo vremena.
Strah me za Chiella, valjda će koljeno izdržati, šteta što je Caceres povrijeđen.

Najjači sastav konačno na terenu, poslije dugo-dugo vremena.
Strah me za Chiella, valjda će koljeno izdržati, šteta što je Caceres povrijeđen.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
[youtube][/youtube]
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- AndreaAgnelli
- Kontakt:
Ma Juve najveći klub na svijetu.
Pozdrav za novog člana sa blažom i sporijom verzijom himne.
Ova me uvijek više naježi.
[youtube][/youtube]
Večeras srce na teren!

Pozdrav za novog člana sa blažom i sporijom verzijom himne.

[youtube][/youtube]
Večeras srce na teren!
- AmiciDiNessuno
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Ima i dio vezano za Juve, cool.
Ima i dio vezano za Juve, cool.

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Očekivani sastavi za večerašnji derbi na San Paolu
(open image in new tab)

(open image in new tab)

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
76.utakmica izmedju Napolia i Juventusa.(1955.utakmica se igrala u Bariu)
70 u Serie A
4 u Coppa Italia
1 u Uefa Cupu
1 u talijanskom SuperKupu
26 pobjeda za Napoli
28 remija
22 pobjede Juventusa
103 gola postigao Napoli
90 Juventus
Posljednja pobjeda Napolia:3-0 9.1.2011.
Posljednji remi:3-3 29.11.2011.
Posljednja pobjeda Juventusa:1-2 30.09.2000.
Sudac:
Orsato je iz Schia. Ovo mu je sedma sezona u Serie A. Debitovao je 17.12.2006. u mecu Siena-Atalanta 1-1. Sudio je 105 meceva u Serie A i 38 u Serie B.
On je Napoliu sudio sesnaest utakmica kroz Serie A i Serie B. Napoli je zabiljezio cetiri pobjede, sedam remija i pet pobjeda. Osim toga sudio je i sedam meceva Napoli u Serie C1. Napoli je tu zabiljezio cetiri pobjede i tri remija.
Njegova karijera:
143 meca(105 u Serie A i 38 u Serie B)
64 domace pobjede(44,8%)
42 remija(29,3%)
37 gostujucih pobjeda(25,9%)
742 zuta kartona
43 crvena kartona
38 penala
4619 faulova
- Mazzarri je trazio ekstra obezbjedjenje na stadionu da slucajno Juventusovi spijuni ne bi gledali njihov trening
Mazzarri:"To ce biti velika utakmica a mi cemo se suociti sa njom sa snagom i ponosom. Odlucujuca utakmica za titulu? Ne, ja mislim da nije. Nakon sutra, bit ce jos jedanaest utakmica i svasta se moze desiti, bez obzira na ovaj rezultat. Naravno da je vrlo fascinantna i posebna utakmica, to je sigurno, zato sto znaci dosta, ali mi se navikavamo na ovakve meceve. Brojevi pokazuju da tijekom 23 godine Napoli nikada nije stigao do prvog mjesta,dok se u posljednjih nekoliko sezona smjestio na visokim razinama. Da li je ovo najvaznija mec moje karijere? Ne, po mom misljenju bilo ih je mnogo, kako u Serie A tako i u Ligi Prvaka. Prije dvije godine suocili smo se sa Milanom u utakmici za titulu. Moji igraci su bili nesigurni i nisu igrali kako su mogli. Zatim smo igrali druge kljucne utakmice kako u Italiji tako i u Europi. Sada sam im rekao da smo se mi navikli na ovo: igrajmo sa samopouzdanjem i smirenoscu. Sta ce biti drugacije u odnosu na prvu utakmicu ove sezone? Nekoliko mjeseci je proslo. Mi smo spremni za ovaj veliki izazov. U Torinu smo pokazali da smo ziv, aktivan i tezak tim. Mislim da smo od tada sazreli jos vise. Pripremali smo se za ovu utakmicu par dana i pokusat cemo uloziti svu svoju snagu u to. Ali da ocijenimo dvostruku borbu sa Juventusom moramo cekati sutrasnji mec. Ocito je da namjeravam iskoristiti ovu priliku na nasem stadionu. Sta mislim o izvedbama tima u posljednjih nekoliko utakmica? Mislim da bi protiv Sampdorie ostvarili pobjedu da smo igrali na ovom novom terenu. U Udinese, svidjelo mi se kako smo igrali, samo nam je nedostajao gol. I Guidolin se slozio sa mnom na kraju meca. Moramo biti sretni sto smo dosli do ovih nivoa za kratko vrijeme, sto smo pojacali nasu igru, tako da se mozemo takmiciti sa svakim. Sutra, nesto vazno je i kocki i suocavamo se sa timom koji se naviknut na pobjedjivanje 100 godina. To je razlog da budu ponosni. Sta cu promijeniti nakon ove utakmice? Da li ce rezultat biti odlucujuci? Odmah nakon utakmice protiv Udinesea rekao sam mojim momcima:idemo se pripremiti za ovu utakmicu protiv Juventusa na najbolji moguci nacin i bez obzira na ishod nastavljat cu vas podsjecati da je ostalo jos jedanaest utakmica do kraja.Izmedju mene i mog tima postoji velika harmonija i razumijevanje. Mi cemo igrati dvanaest finala, tako da moramo biti oprezni sa svim timovima, bez obzira na njihovo mjesto na tabeli. Na kraju samo ukupni bodovi prave razliku, i mi ne zelimo pogrijesiti neki od tih meceva. Da li sam planirao neko posebno markiranje Pirla? Juventus nije samo Pirlo. Oni mogu racunati na Marchisia, Vidala, Vucinica, sva snazna krila. Uz svo duzno postovanje prema Pirlu, cijeli tim je sastavljen od vrhunskih igraca. Njihova ekipa je fenomenalna. Juventus je jak, ali ne pobjedjuje uvijek najjaci. Da li ocekujem strastvenu atmosferu na Sao Paolu? Navijaci ce sigurno stvoriti vrucu atmosferu. Volio bih kada bi nas podrzavali do samog kraja, jer gol moze doci i u sudijskoj nadoknadi. Sjecam se da je protiv Milana Denis zabio u 95 minuti i da je tlo doslovno podrhtavalo. Moramo pokusati prevladati tu prepreku svi zajedno, igraci i navijaci. Kako je Cavani? Da li ce ponovo postici gol? Edi je vrsta igraca koja treba da se krece i koji treba da radi upravo ono sto radi da postigne go. Ja sam zadovoljan sa njegovim poslom. On ce igrati sa Pandevom,koji je i iskusan i u pravom je stanju. Insigne je osjeca takodjer dobro, on sazrijeva i on bi mogao biti koristan za vrijeme utakmice...Maradona? Maradona je Napolijeva historija. On je karizmatican i veliki covjek. Zahvaljujem mu se na lijepim rijecima, i nadam se da je njegov pozitivan utjecaj usao u nasu svlacionicu te da nam moze donijeti srecu za sutrasnji mec."
Morgan De Sanctis:"Conte je promijenio mentalitet ove momcadi Juventusa. Oni su sada samouvjereni i stavljaju pod pritisak sve svoje protivnike. Oni zasluzuju nase postovanje, ali mi cemo biti kod kuce tako da znamo da im mozemo napraviti problema. Naravno da zelimo smanjiti razliku na tabeli, jer su oni nas glavni rival. Mi smo dosli jako u posljednjih nekoliko godina, a sada smo jedna od najvecih prijetnji."
Agent Lorenza Insignea:"San svih igraca Napolia je da postignu gol protiv Juventusa."
70 u Serie A
4 u Coppa Italia
1 u Uefa Cupu
1 u talijanskom SuperKupu
26 pobjeda za Napoli
28 remija
22 pobjede Juventusa
103 gola postigao Napoli
90 Juventus
Posljednja pobjeda Napolia:3-0 9.1.2011.
Posljednji remi:3-3 29.11.2011.
Posljednja pobjeda Juventusa:1-2 30.09.2000.
Sudac:
Orsato je iz Schia. Ovo mu je sedma sezona u Serie A. Debitovao je 17.12.2006. u mecu Siena-Atalanta 1-1. Sudio je 105 meceva u Serie A i 38 u Serie B.
On je Napoliu sudio sesnaest utakmica kroz Serie A i Serie B. Napoli je zabiljezio cetiri pobjede, sedam remija i pet pobjeda. Osim toga sudio je i sedam meceva Napoli u Serie C1. Napoli je tu zabiljezio cetiri pobjede i tri remija.
Njegova karijera:
143 meca(105 u Serie A i 38 u Serie B)
64 domace pobjede(44,8%)
42 remija(29,3%)
37 gostujucih pobjeda(25,9%)
742 zuta kartona
43 crvena kartona
38 penala
4619 faulova
- Mazzarri je trazio ekstra obezbjedjenje na stadionu da slucajno Juventusovi spijuni ne bi gledali njihov trening
Mazzarri:"To ce biti velika utakmica a mi cemo se suociti sa njom sa snagom i ponosom. Odlucujuca utakmica za titulu? Ne, ja mislim da nije. Nakon sutra, bit ce jos jedanaest utakmica i svasta se moze desiti, bez obzira na ovaj rezultat. Naravno da je vrlo fascinantna i posebna utakmica, to je sigurno, zato sto znaci dosta, ali mi se navikavamo na ovakve meceve. Brojevi pokazuju da tijekom 23 godine Napoli nikada nije stigao do prvog mjesta,dok se u posljednjih nekoliko sezona smjestio na visokim razinama. Da li je ovo najvaznija mec moje karijere? Ne, po mom misljenju bilo ih je mnogo, kako u Serie A tako i u Ligi Prvaka. Prije dvije godine suocili smo se sa Milanom u utakmici za titulu. Moji igraci su bili nesigurni i nisu igrali kako su mogli. Zatim smo igrali druge kljucne utakmice kako u Italiji tako i u Europi. Sada sam im rekao da smo se mi navikli na ovo: igrajmo sa samopouzdanjem i smirenoscu. Sta ce biti drugacije u odnosu na prvu utakmicu ove sezone? Nekoliko mjeseci je proslo. Mi smo spremni za ovaj veliki izazov. U Torinu smo pokazali da smo ziv, aktivan i tezak tim. Mislim da smo od tada sazreli jos vise. Pripremali smo se za ovu utakmicu par dana i pokusat cemo uloziti svu svoju snagu u to. Ali da ocijenimo dvostruku borbu sa Juventusom moramo cekati sutrasnji mec. Ocito je da namjeravam iskoristiti ovu priliku na nasem stadionu. Sta mislim o izvedbama tima u posljednjih nekoliko utakmica? Mislim da bi protiv Sampdorie ostvarili pobjedu da smo igrali na ovom novom terenu. U Udinese, svidjelo mi se kako smo igrali, samo nam je nedostajao gol. I Guidolin se slozio sa mnom na kraju meca. Moramo biti sretni sto smo dosli do ovih nivoa za kratko vrijeme, sto smo pojacali nasu igru, tako da se mozemo takmiciti sa svakim. Sutra, nesto vazno je i kocki i suocavamo se sa timom koji se naviknut na pobjedjivanje 100 godina. To je razlog da budu ponosni. Sta cu promijeniti nakon ove utakmice? Da li ce rezultat biti odlucujuci? Odmah nakon utakmice protiv Udinesea rekao sam mojim momcima:idemo se pripremiti za ovu utakmicu protiv Juventusa na najbolji moguci nacin i bez obzira na ishod nastavljat cu vas podsjecati da je ostalo jos jedanaest utakmica do kraja.Izmedju mene i mog tima postoji velika harmonija i razumijevanje. Mi cemo igrati dvanaest finala, tako da moramo biti oprezni sa svim timovima, bez obzira na njihovo mjesto na tabeli. Na kraju samo ukupni bodovi prave razliku, i mi ne zelimo pogrijesiti neki od tih meceva. Da li sam planirao neko posebno markiranje Pirla? Juventus nije samo Pirlo. Oni mogu racunati na Marchisia, Vidala, Vucinica, sva snazna krila. Uz svo duzno postovanje prema Pirlu, cijeli tim je sastavljen od vrhunskih igraca. Njihova ekipa je fenomenalna. Juventus je jak, ali ne pobjedjuje uvijek najjaci. Da li ocekujem strastvenu atmosferu na Sao Paolu? Navijaci ce sigurno stvoriti vrucu atmosferu. Volio bih kada bi nas podrzavali do samog kraja, jer gol moze doci i u sudijskoj nadoknadi. Sjecam se da je protiv Milana Denis zabio u 95 minuti i da je tlo doslovno podrhtavalo. Moramo pokusati prevladati tu prepreku svi zajedno, igraci i navijaci. Kako je Cavani? Da li ce ponovo postici gol? Edi je vrsta igraca koja treba da se krece i koji treba da radi upravo ono sto radi da postigne go. Ja sam zadovoljan sa njegovim poslom. On ce igrati sa Pandevom,koji je i iskusan i u pravom je stanju. Insigne je osjeca takodjer dobro, on sazrijeva i on bi mogao biti koristan za vrijeme utakmice...Maradona? Maradona je Napolijeva historija. On je karizmatican i veliki covjek. Zahvaljujem mu se na lijepim rijecima, i nadam se da je njegov pozitivan utjecaj usao u nasu svlacionicu te da nam moze donijeti srecu za sutrasnji mec."
Morgan De Sanctis:"Conte je promijenio mentalitet ove momcadi Juventusa. Oni su sada samouvjereni i stavljaju pod pritisak sve svoje protivnike. Oni zasluzuju nase postovanje, ali mi cemo biti kod kuce tako da znamo da im mozemo napraviti problema. Naravno da zelimo smanjiti razliku na tabeli, jer su oni nas glavni rival. Mi smo dosli jako u posljednjih nekoliko godina, a sada smo jedna od najvecih prijetnji."
Agent Lorenza Insignea:"San svih igraca Napolia je da postignu gol protiv Juventusa."
- AmiciDiNessuno
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Večeras očekujem dobru postavku od strane Contea, najbitnije da se igrači sačuvaju od povreda. Nadam se pobjedi, ali kako nismo dobili od 2000 ne bi bio loš ni bod.
Realno ovaj najavljeni sastav je i najjači naš sastav na papiru, samo što neki igrači nisu u top formi. Volio bih da Gio odigra dobru utakmicu i da skine pritisak sa leđa, samo se nadam da me neće razočarati padanjem i sebicnoscu.
FORZA JUVE!
Realno ovaj najavljeni sastav je i najjači naš sastav na papiru, samo što neki igrači nisu u top formi. Volio bih da Gio odigra dobru utakmicu i da skine pritisak sa leđa, samo se nadam da me neće razočarati padanjem i sebicnoscu.
FORZA JUVE!
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- AvantiSignora
- Kontakt:
Bit ce tesko veceras, al vrijeme je da se i oni dobiju na stranu. Ako budemo igrali kako znamo onda nebi trebalo biti problema barem do bod(0va).
Samo se paziti njihovog krkanluka..
Chiellini se vratio i ocekujem barme jedan pogodak s njegove strane.
Gio bi mogo odluciti veceras, taman da se navijaci malo smire
Samo se paziti njihovog krkanluka..
Chiellini se vratio i ocekujem barme jedan pogodak s njegove strane.

Gio bi mogo odluciti veceras, taman da se navijaci malo smire

32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
- AndreaAgnelli
- Kontakt:
Večeras mirno i opušteno, bez srljanja, nismo mi ti kojima treba pobjeda, svaki pas pažljivo i bez žurbe odigrati, ostaviti srce na terenu i rezultat će doći sam od sebe.
Raduje me što ekipa i Conte vole ovakve utakmice, u timu je mnogo igrača koji su rođeni pobjednici i znaju kako igrati ove utakmice.
Sastav očekivan, Giovinco je igrač prostora, Conte je uradio pametnu stvar što će njega staviti jer će Napolitanci morati napasti i igrati otvorenije, baš onako kako odgovoara Giovincu.
Raduje me što ekipa i Conte vole ovakve utakmice, u timu je mnogo igrača koji su rođeni pobjednici i znaju kako igrati ove utakmice.
Sastav očekivan, Giovinco je igrač prostora, Conte je uradio pametnu stvar što će njega staviti jer će Napolitanci morati napasti i igrati otvorenije, baš onako kako odgovoara Giovincu.
Da nam bude večeras berićetli i sa srećom
FINO ALLA FINE FORZA JUVE!
FINO ALLA FINE FORZA JUVE!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
SRETNO NAM VECERAS
FORZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA JUVEEEEEEEEEEEEEEEEE

FORZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA JUVEEEEEEEEEEEEEEEEE

Forzaaaaaa!!!Yucca je napisao/la:SRETNO NAM VECERAS![]()
![]()
FORZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA JUVEEEEEEEEEEEEEEEEE![]()
Dobijamo veceras, imam osjecaj

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.