trump - stevens 1 @1,35
(stevens prošao murphya danas, znaci da je u stanju pobjedit svakoga. Ali čisto sumnjam da će skinit i trumpa u četvrtfinalu, to bi već bilo malo previše. Pogotovo sada kad je judd u ovakvoj formi (prije 2 dana dobio joycea 5-0, jutros bonda 5-1) Izgleda da je ozbiljno shvatio ovaj turnir (a ko ne bi kad je nagrada za pobjednik oko 100 tisuća funti

) Veliki je favorit i ako odigra smireno i pametno kao zadnja dva meča, stevens se moze pridruzit publici i uzivat u "one man showu" Daleko od toga da stevens ne predstavlja prijetnju, ali ne vjerujem da će mu trump dopustit da se razbaca. Toliko od mene!)
allen - walden 1 @1,50
(walden je već napravio više od očekivanog kad je jutros izbacio maguirea (pobjednik welsh opena od prije 10-ak dana) tako da mislim da može bit zadovoljan ulaskom u četvrfinale i ne tražit puno od sutrašnjeg meča. Na allena baš i ne volim igrat, jer nije previše stabilan u glavi, ako zareda par loših poteza često se preda prije završetka meča i čini ludosti po stolu. Ali, kada proigra, rijetko tko mu može parirat, pogotovo ne walden koji je totalni autsajder na papiru. Koliko je allen jak dokazuje i prošlogodišnje finale istog turnira kojeg je osvojia pobjedom čak 10-1 nad S. Lee-om. Ove godine je započea jako dobro (pobjedia daya i milkinsa sa 5-2) Vi odlučite želite li ispratit, ja cu ga uzet samo zato šta je kvota dosta velika iako je definitivni favorit - na papiru...)
a sad dva koja je bolje pogledat nego odigrat al nek se nađe
probat ću na
robertsona (1,80) koji igra protiv selbya (trenutni No. 1) zato šta je moćan, igra napadački i prakticira brz i moderan snooker (nešto slicno trumpu), šta je totalna suprotnost od selbya koji guši igru, bazira se previše na safety (sigurni udarci, sakrivanje igre protivniku), puno razmišlja, a ta njegova sporost ima dosta jak utjecaj na protivnike jer ih izbaci iz takta.. selby je lagani favorit, ali robertson se ne predaje lako.
uzimam i
higginsa (1,80) koji igra protiv domaćina Dinga.. Gospodin higgins veliki šampion, čak četverostruki svjetski prvak (izjednačen sa
ronnie o'sullivanom za kojega ste vjerojatno čuli tu i tamo), po taktici i preciznosti je nadaleko poznat. al na stranu sve to, ocekuje ga tezak mec, ding je ipak na svom terenu i trenutno je 8. igrac svijeta tako da ne kaska puno za johnom koji je 5. Jedini razlog zasto biram higginsa je taj što je jutros
OSRAMOTIO! stuarta binghama učinivši mu whitewash (pobijedio 5-0) u osmini finala.. A žalosno je to šta je bingham u životnoj formi zadnjih par turnira. Bit će napeto sutra!
zadnja dva para igram čisto na osjećaj i da mi bude zanimljivije gledat, sanse za prolaz su osrednje i ne morate pratit. Ali prva 2 bi po svemu sudeci tribala bit prolazna. Ipak je borba za ulazak u polufinale, ne vjerujem da će allen,a ni trump, dozvolit sebi ispadanje protiv ovakvih protivnika.
GL!