KK Partizan

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

DonPippo9
Kontakt:

Re: KK Partizan

Post Postao/la DonPippo9 » 18 feb 2013, 19:56

braoolyo je napisao/la:Pa eto iznad vam je Papalukas okačio video.
&!
$ се '," & $,је ? на & у ",$ је &,? "! ?
Il club piu titolato al mondo!

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 18 feb 2013, 20:29

braoolyo je napisao/la:
sasagmp je napisao/la:[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

:lol: :lol:
Ovo prvo nije faul ovo drugo jeste. Savović se dobro postavio i u ovakvim situacijama uvijek je faul onog igrača koji udara u blok, pogotovo kada ga povuče lijevom rukom kao Vesterman.

Kad vaš "idejni vođa", čuveni JeNeA, koji je najbolesnija i najiskompleksiranija osoba koju sam ikada vidio na nekom forumu, kaže da je svaka priča o sudijama smiješna, ne znam zašto je tebi to toliko teško prihvatiti.
Pa i Admir koji je neutralan a po sopstvenom priznanju više simpatiše Partizan kaže da je suđenje bilo odlično, ali izgleda da on nema tu čuvenu grobarsku objektivnost.
ti ili ne vidis dobro ili ne zelis da vidis treceg nema....jedno je postaviti blok telom,a drugo je docekati igraca podlakticama kao u ovoj situaciji.
po samom padu je jasno ko pravi faul i kako....savovic nabada podlakticama vestermana u gornji deo tela gde on gubi ravnotezu i nogama ulece klizeci savovicu.
ne verujem da je neko toliko ostrascen,ali ne verujem....izvinjavam se ako su u pitanju problemi sa vidom.

lepo je sto citas naseg ''idejnog vodju'' i pratis njegov rad,ali mislim da ne moze stati u rang jednom dezvezu ili kako se vec zove,ima tu jos nekih 1970 cije mi postove salju da se smejem.
niko ne govori da su sudije sudile lose celu utakmicu i sam sam rekao da smo prvo mi izgubili istu zbog bacanja i gluposti pa tek onda sudije dotukle kada se lomio rezultat.

to sto ti kao tvoj kolega vidis samo ono sto tebi odgovara to je tvoj problem ne moj...izgleda vam dugogodisnje frustracije donete sa ''uspesima'' kluba opasno bude zelju za polemikama,raspravama gde po obicaju nemate argumentovane dokaze.

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 19 feb 2013, 00:08

sasagmp je napisao/la: ti ili ne vidis dobro ili ne zelis da vidis treceg nema....jedno je postaviti blok telom,a drugo je docekati igraca podlakticama kao u ovoj situaciji.
po samom padu je jasno ko pravi faul i kako....savovic nabada podlakticama vestermana u gornji deo tela gde on gubi ravnotezu i nogama ulece klizeci savovicu.
ne verujem da je neko toliko ostrascen,ali ne verujem....izvinjavam se ako su u pitanju problemi sa vidom.

lepo je sto citas naseg ''idejnog vodju'' i pratis njegov rad,ali mislim da ne moze stati u rang jednom dezvezu ili kako se vec zove,ima tu jos nekih 1970 cije mi postove salju da se smejem.
niko ne govori da su sudije sudile lose celu utakmicu i sam sam rekao da smo prvo mi izgubili istu zbog bacanja i gluposti pa tek onda sudije dotukle kada se lomio rezultat.

to sto ti kao tvoj kolega vidis samo ono sto tebi odgovara to je tvoj problem ne moj...izgleda vam dugogodisnje frustracije donete sa ''uspesima'' kluba opasno bude zelju za polemikama,raspravama gde po obicaju nemate argumentovane dokaze.
Biće da ne vidim.
Naravno da ne može stati u red sa njima, onakvu količinu mržnje možeš vidjeti samo kod njega i njegovih sljedbenika. Deza apsolutno niko ne shvata za ozbiljno (osim vas Grobara izgleda), ne znam šta je problem sa Veteranom (1970)?
To što ćeš ti hiljadu puta ponoviti da smo mi ostrašćeni, iskompleksirani, da nemamo argumente, da spinujemo dok si ti uvijek neutralan i objektivan ne znači da će to odjednom postati istina a nije ni na tebi da sudiš o tome.

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 19 feb 2013, 06:52

Naravno da nije moje da sudim jer navijam za konkurentski tim,ali u ovom slucaju sudis sam sebi kada i pored video dokaza ti izmisljas nova kosarkaska pravila ne bi li oborio toliko vidljivu cinjenicu gde bi i Sasa Matic video faul u napadu.Bolje precutati nego blamirati se tako sto se brani neodbranjivo.
Sto se tice JeNea i tog na D i ovog treceg kojem nije nick veteran ne bih zaista duzio . Samo sam ti dao pandan njemu i to pandan koji pise duplo bolesnije stvari. Dugo ne citam forum odakle je JeNea,zna da pretera dosta puta,ali je logicno na navijackom forumu jednobojnom tako nesto ocekivati. Sto se tice pisanija dezveza nije on daleko od razmisljanja jednog prosecnog navijaca zvezde.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 19 feb 2013, 12:08

Ajde ljudi idemo dalje... To.je sport.... Mi iz svakog poraza naučimo nešto novo, kad dođe onaj dan, Uzdice se Partizan... Vidjecete
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 feb 2013, 21:51

E ovo je bas boze sacuvaj. :roll: :(
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

skandinavka76
Kontakt:

Post Postao/la skandinavka76 » 23 feb 2013, 22:49

Partizan ima tri centra nezna se koji je gori :roll: Omić je za njih DIVAC....Vujošević se nije proslavio sa odabirom igrača,,,,,nem šuter,nema centra,,,iednostavno nema ekipe i to je to....

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 28 feb 2013, 19:25

Čujem opet opraštate ružnu prošlost?

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 28 feb 2013, 20:18

:lol: :lol: oni bi da oproste, ali čini se da neće Nemanja.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 28 feb 2013, 22:10

cini mi se da je to gotovo...nemanja aleksandrov je novi igrac kk partizana ako ga neko na putu do istog ne napadne bakljom ili slicno.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 feb 2013, 23:10

Nisam znao da je Partizan u blokadi zbog dugovanja. :roll:

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 28 feb 2013, 23:19

raduljica jos odavno ''stavio'' blokadu svojom tuzbom za neizmirene obaveze.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 feb 2013, 23:24

sasagmp je napisao/la:raduljica jos odavno ''stavio'' blokadu svojom tuzbom za neizmirene obaveze.
Imaju i Macvan i Rasko.

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 28 feb 2013, 23:35

mislim da njih dvojica nisu stavili blokadu i pored dugovanja.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 feb 2013, 23:38

sasagmp je napisao/la:mislim da njih dvojica nisu stavili blokadu i pored dugovanja.
Ja to procitah ovde...
Da bi sada zaigrao u crno-belom dresu, neophodno je da Partizan reši problem sa dugovanjima prema Milanu Mačvanu, Miroslavu Raduljici i Rašku Katiću. Dok se to ne reše, trajaće BAT blokada, koja podrazumeva zabranu registrovanja novih igrača
Mada ja sam gotovo siguran da je ovo sve suplja i da Nemanja nece potpisati. ;)

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 28 feb 2013, 23:47

2 vrlo dobra izvora su mi rekla da je stvar gotova,videcemo sta ce na kraju biti od svega.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 28 feb 2013, 23:53

sasagmp je napisao/la:cini mi se da je to gotovo...nemanja aleksandrov je novi igrac kk partizana ako ga neko na putu do istog ne napadne bakljom ili slicno.
Sto bi to radili? Samo je bio na sipci sa njima...

slika

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 28 feb 2013, 23:55

onda po nekoj logici mozemo ocekivati i tezi napad,s' obzirom da znamo kako je prosao decko koji je samo igrao za njihov voljeni klub dole na terenu.

no da stavimo salu na stranu,voleo bi da se obistine moje informacije i da se decko kroz partizan vrati na veliku scenu i da ostvari makar trecinu ocekivanog.
kad se setim samo njegove dominacije u mladjim kategorijama,utakmica lige buducih sampiona najezim se. predvidjana mu sjajna nba karijera i onda povreda za povredom-velika steta.
Zadnja izmjena: sasagmp, dana/u 28 feb 2013, 23:58, ukupno mijenjano 1 put.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 feb 2013, 23:57

sasagmp je napisao/la:onda po nekoj logici mozemo ocekivati i tezi napad
Ili kao sto rekoh nikakvo potpisivanje. :mrgreen:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 mar 2013, 18:51

Ovo se trazi,odlican come-back nakon velikog zaostatka pocetkom 4/4 i na kraju pobeda zahvaljujuci Milosavljevicu 1.5 do kraja. 8-)
Ostaje se u borbi za F4 a to je sada najpotrebnije.

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.