Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Willy
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la Willy » 28 feb 2013, 22:41

Brezovac je napisao/la:
Willy je napisao/la:Lens - SAS Epinal(s.t.) 28.2. 20:50 1 1,80
Siena - Fener.Ulker(s.t.)/koš 28.2. 20:45 1 1,50
Barcelona - Khimki(+9,5) 28.2. 20:45 2 1,90
Real M. - Brose Baskets(+15,5) 28.2. 20:45 2 1,85
E.Lorbek (Barcelona) (11,5) 28.2. 20:45 Manje 1,75
K.Lončar (Khimki) (8,5) 28.2. 20:45 Manje 1,85

kvota: 30.73

@dijabola, ti tvoji NBA parovi nemaju u Wwinu.
Bravo..dvije na jedvite jade al prodje nekako, svaka cast :mrgreen:
Oba igrača na granici. :mrgreen:

ado899
Kontakt:

Post Postao/la ado899 » 28 feb 2013, 22:45

Da jucer je jedva dobila i ako je nisam igrao nista onda igram Errani,Isnera i Williams pa sta bude :) u svakom slucaju hvala
"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 28 feb 2013, 22:47

-2,5 1.set/D.Ferrer-Lorenzi P. 1 1.40

9,5 1.set/Suarez Navarro C.-Schiavone over 2.15

3.00

schiavone može i da dobiva prvi set 2.35 kvota

good luck :mrgreen:
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 28 feb 2013, 22:49, ukupno mijenjano 2 puta.

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 28 feb 2013, 22:48

Venus je imala problema juce sa spanjolkom jer nikada nije s njom igrala, Rybarikovu je dobila jednom. S toga mislim da bi je trebala pobjediti. BIt ce napadački sigurno. Spanska skola tenisa se zasniva na odbrani, razmjena udaraca do besvjesti, rijetko napadaju. Izuzetak je Rafa.

bb05
Kontakt:

Post Postao/la bb05 » 28 feb 2013, 22:53

Kolike su realne sanse da Chicago veceras dobije ?

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 28 feb 2013, 22:54

edoox je napisao/la:Mladenović - Czink 1 1,35 - Czink sam gledao juce protiv nekog djeteta iz Brasila koja je 630 čak na WTA listi. Tipično za zenski tenis od odličnog do katastoralnog unutar gema. Publika je bila konta nje, da se ona djevojčica nije povrijedila,pobjedila bi je. I danas očekujem da će publika biti protiv nje, a njoj bas malo fali da izgubi koncentraciju.
Mladenović nisam nikada gledao, znam samo da je 11 godina mladja :) i 50 mjesta bolja na WTA listi.
Obje koriste dvoručni bekhend, koji juče Czink i nije nesto sluzio. Mladenović je i odmornija jer je pomela Malek u 2 seta, dok je Czink igrala 3.

Cercle B. - Club Brugge 2 1,70 ili zbroj golova 3+ 1,60 - Prvo sto sam me privuklo na ovaj par je forma domačina od 6 poraza. Ni Club Brugge nije nesto posebno 1 pobjeda i poraz te 4 nerjesena susreta. Gledajuci njihova 4 zadnja susreta, svi su isli ODG i 3+.
Takodje, statistika za ovu sezonu kaze da C.Brugge ima 10 od 13 utkamica na strani preko 2,5 , dok Cercle Brugge 9 od 13 kuci. Uprkos svoj statistici ,ja ću vjerovatno igrati 2 na C. Brugge čisto jer bi trebali malo gledati da imaju bolju poziciju u diogravanju za prvaka.

Lens - SAS Epinal prolaz 1,30 - Iako je francuski kup nepredvidiv, ovo je susret solidnog drugoligasa i pretposljednjeg trećeligasa. Koliko je mjerodavno to da Lens od 13 utakmica kući ima 5 pobjeda 6 nerjesenih i 2 poraza ostaje da vidimo veceras ( u zadnjih 5, 3 pobjede i 2 remija)
Eidur ispostova raju za zbroj golova..ko zna igrat lopte, zna..al nikad se vise neću kladiti na belgijance

Evo jedan za veceras
slika
- Almagro je 12 igrač svijeta, Zeballos 40 i neki. Zeballos u zadnje vriijeme dobro igra pa je napredovao, inace po mom misljenju nije ni za prvih 100 igrača jer ipak moras nesto pokazati i na brzim podlogama (spanska posla). Vjerovatno ce biti dug meč, po 100 razmjena udaraca...
- Isner ako bude slusao prvi servis raznjet ce Sodeu. Mada sa ovim "bombarderima" se nikad ne zna, i oni su "ograničeni" na jedan segment igre kao spanci na podlogu. Iskreno Sodeu nisam gledao. Pretpostavljam da moze trčati tri dana, al Isner igrat totalno suprotno. Sto prije da zavrsi poen (asom:D). Sodea je i umoran 3 seta protiv Matosevića.
- Venus sam spomenuo ranije.
- Sao Paulo. Iskreno zbog male kvote i Luisa Fabiana.
Zadnja izmjena: edoox, dana/u 28 feb 2013, 23:15, ukupno mijenjano 2 puta.

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 28 feb 2013, 23:01

nhl večers ovako nekako

Florida-Buffalo 5.5 under 1.75

Colorado-Calgary 5.5 under 1.70

gl

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 28 feb 2013, 23:12

ima li neka stranica gdje prognoziraju ovaj nhl, ili neko od raje da ih je upratio
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 28 feb 2013, 23:17

trump - stevens 1 @1,35

(stevens prošao murphya danas, znaci da je u stanju pobjedit svakoga. Ali čisto sumnjam da će skinit i trumpa u četvrtfinalu, to bi već bilo malo previše. Pogotovo sada kad je judd u ovakvoj formi (prije 2 dana dobio joycea 5-0, jutros bonda 5-1) Izgleda da je ozbiljno shvatio ovaj turnir (a ko ne bi kad je nagrada za pobjednik oko 100 tisuća funti :D ) Veliki je favorit i ako odigra smireno i pametno kao zadnja dva meča, stevens se moze pridruzit publici i uzivat u "one man showu" Daleko od toga da stevens ne predstavlja prijetnju, ali ne vjerujem da će mu trump dopustit da se razbaca. Toliko od mene!)

allen - walden 1 @1,50

(walden je već napravio više od očekivanog kad je jutros izbacio maguirea (pobjednik welsh opena od prije 10-ak dana) tako da mislim da može bit zadovoljan ulaskom u četvrfinale i ne tražit puno od sutrašnjeg meča. Na allena baš i ne volim igrat, jer nije previše stabilan u glavi, ako zareda par loših poteza često se preda prije završetka meča i čini ludosti po stolu. Ali, kada proigra, rijetko tko mu može parirat, pogotovo ne walden koji je totalni autsajder na papiru. Koliko je allen jak dokazuje i prošlogodišnje finale istog turnira kojeg je osvojia pobjedom čak 10-1 nad S. Lee-om. Ove godine je započea jako dobro (pobjedia daya i milkinsa sa 5-2) Vi odlučite želite li ispratit, ja cu ga uzet samo zato šta je kvota dosta velika iako je definitivni favorit - na papiru...)

a sad dva koja je bolje pogledat nego odigrat al nek se nađe :lol:

probat ću na robertsona (1,80) koji igra protiv selbya (trenutni No. 1) zato šta je moćan, igra napadački i prakticira brz i moderan snooker (nešto slicno trumpu), šta je totalna suprotnost od selbya koji guši igru, bazira se previše na safety (sigurni udarci, sakrivanje igre protivniku), puno razmišlja, a ta njegova sporost ima dosta jak utjecaj na protivnike jer ih izbaci iz takta.. selby je lagani favorit, ali robertson se ne predaje lako.

uzimam i higginsa (1,80) koji igra protiv domaćina Dinga.. Gospodin higgins veliki šampion, čak četverostruki svjetski prvak (izjednačen sa ronnie o'sullivanom za kojega ste vjerojatno čuli tu i tamo), po taktici i preciznosti je nadaleko poznat. al na stranu sve to, ocekuje ga tezak mec, ding je ipak na svom terenu i trenutno je 8. igrac svijeta tako da ne kaska puno za johnom koji je 5. Jedini razlog zasto biram higginsa je taj što je jutros OSRAMOTIO! stuarta binghama učinivši mu whitewash (pobijedio 5-0) u osmini finala.. A žalosno je to šta je bingham u životnoj formi zadnjih par turnira. Bit će napeto sutra!

zadnja dva para igram čisto na osjećaj i da mi bude zanimljivije gledat, sanse za prolaz su osrednje i ne morate pratit. Ali prva 2 bi po svemu sudeci tribala bit prolazna. Ipak je borba za ulazak u polufinale, ne vjerujem da će allen,a ni trump, dozvolit sebi ispadanje protiv ovakvih protivnika.

GL!
U desetom selu živi Antuntun!

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 28 feb 2013, 23:50

bevanda4 je napisao/la: pikado:

barneveld - whitlock 1 @2,00
whitlock gubi dvi zadnje, trebat će mu pobjeda, al tesko da prolazi barnevelda večeras jer ovaj lagano diže formu i lovi taylora na prvoj poziciji. Zadnji međ. omjer van barneveld je prošao glatko: 5-1

wade - taylor 1 @4,70 6-6 :twisted: :twisted:
taylor je faca, najjaci igrac ikad i vjerojatno mu nikad niko neće doć ni blizu. wade ga je dobija samo 2 puta i izvuka 2 iksa u 20-ak međusobnih omjera :) al večeras stavljam na njega čisto da ne navijam za Phila uvik :lol:

haha toliko od mene, ovo ide na minimalan ulog samo da se isprati. Tesko da će bit prolazno al nije ni bitno. Inače taylor vam je na 1,40 pa pogledajte malo statistiku i zakljucite jel se isplati pokusat njega na ozbiljniji tiket
barneveld očekivano.. (7-3) dosta dobra kvota, odlicno za duplanje ako je netko ispratija..
AAAAA nekidan igram na taylora, ostane 6-6.. sad igram protiv njega, opet 6-6! pa to je čudo, umalo kvota 4,7 prođe, a šteta šta reći!

dijabola
Kontakt:

Post Postao/la dijabola » 28 feb 2013, 23:53

@bevanda4 - a bogte šta i ti pratiš, čuj pikado :lol: Svaka čast na volji i pogođenom tipu, ovaj što si pao si se svakako zaebavo :D
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 28 feb 2013, 23:59

dijabola - pogledaj koji put na streamu, ako nisi dosad :) sta ljudi sa strelicama cine spada u neku vrstu umjetnosti. a iza njih publika, ako nisu dovoljno pijani i glasni, ne moraju ni dolazit haha. evo link, ako mi moderatori dozvole, ovo spada pod "prijedlog" ka sta u naslovu teme piše: http://www.youtube.com/watch?v=zmi2KwmBnT4

Dona
Kontakt:

Post Postao/la Dona » 01 mar 2013, 00:03

amarosim je napisao/la:Euroleague
Lorbek 11,5 manje N.Bjelica 11,5 manje
odlucujem se za ovu dvojicu zbog toga sto oba pocinju sa klupe(Bjelica ponekad starta),takodjer obojica dijele minutazu sa svojim suigracima(Lorbek sa Wallaceom a Bjelica sa Nocionijem) a obje utakmice buduci da su jako vazne,mislim da ce biti na mali broj poena.................
Pratio sam te par puta ove kosarkase i ekipe grohno sam pravo.Reko ako me i danas oboris hebat ces jeza u leda,kad sreca :lol:

Milanista92
Kontakt:

Post Postao/la Milanista92 » 01 mar 2013, 00:17

Cisto da se imam cemo nadat kad zaspim .... :D
slika

Matador
Kontakt:

Post Postao/la Matador » 01 mar 2013, 00:26

S uzivanjem pratiti , pa ako prodje , dobro i jeste :D :

slika

mforce
Kontakt:

Post Postao/la mforce » 01 mar 2013, 00:34

idemo ovako probati, i ni ovaj tiket nije za pracenje, ali eto ... ako neko hoce neka proba :

slika

slaba ponuda nesto skroz ... predomislih se oko Isnera, neki moj osjecaj :? nemam pojma sto, ali ga nisam odigrao na kraju ... stavio sam Almagra po preporuci edooxa i retra, Sao Paulo ( iako nikad ne igram isti par na 2 tiketa ) sam i na ovom odigrao jer sam bas uvjeren u pobjedu ... od svih koji su ponudjeni nekako mi se Paul cini najsigurnijim i na kraju Lakersi ... procitah nema Kirilenka, Lovea, Pek ima neku povredicu ... Lakersi kuci igraju, mora doci 1 ... eto ..

GL 8-)
¡Visca el Barça! ¡Visca Catalunya!

EmirSioux89
Kontakt:

Post Postao/la EmirSioux89 » 01 mar 2013, 01:48

slika

Evo moj za veceras, nisam stigo na Clipperse bio napolju a inace bi odigro Griffina-Over gdje bi se vjerovatno syebo :mrgreen:
Manchester United!

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 01 mar 2013, 07:05

edoox je napisao/la: Evo jedan za veceras
slika
- Almagro je 12 igrač svijeta, Zeballos 40 i neki. Zeballos u zadnje vriijeme dobro igra pa je napredovao, inace po mom misljenju nije ni za prvih 100 igrača jer ipak moras nesto pokazati i na brzim podlogama (spanska posla). Vjerovatno ce biti dug meč, po 100 razmjena udaraca...
- Isner ako bude slusao prvi servis raznjet ce Sodeu. Mada sa ovim "bombarderima" se nikad ne zna, i oni su "ograničeni" na jedan segment igre kao spanci na podlogu. Iskreno Sodeu nisam gledao. Pretpostavljam da moze trčati tri dana, al Isner igrat totalno suprotno. Sto prije da zavrsi poen (asom:D). Sodea je i umoran 3 seta protiv Matosevića.
- Venus sam spomenuo ranije.
- Sao Paulo. Iskreno zbog male kvote i Luisa Fabiana.
kad ide, ide

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 01 mar 2013, 08:25

mforce je napisao/la:idemo ovako probati, i ni ovaj tiket nije za pracenje, ali eto ... ako neko hoce neka proba :

slika

slaba ponuda nesto skroz ... predomislih se oko Isnera, neki moj osjecaj :? nemam pojma sto, ali ga nisam odigrao na kraju ... stavio sam Almagra po preporuci edooxa i retra, Sao Paulo ( iako nikad ne igram isti par na 2 tiketa ) sam i na ovom odigrao jer sam bas uvjeren u pobjedu ... od svih koji su ponudjeni nekako mi se Paul cini najsigurnijim i na kraju Lakersi ... procitah nema Kirilenka, Lovea, Pek ima neku povredicu ... Lakersi kuci igraju, mora doci 1 ... eto ..

GL 8-)
Daj ba jbt, ohani malo ccc :D

Od sad te pratim uvijek ;)
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 01 mar 2013, 09:09

Danas zicer Olimpija - Krka, kvota 1,30. Olimpija u prošlom kolu dobila u gostima Partizan pred punim Pionirom, dok je Krka izgubila kući od Crvene Zvezde igrajući očajno, dali su svega pedeset i nešto poena. Olimpija još ima šansi za final four i ima motiv da dobije, dok je Krka u sredini tabele i bodovi joj nisu neophodni.

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.