braoolyo je napisao/la:Pa eto iznad vam je Papalukas okačio video.
&!
$ се '," & $,је ? на & у ",$ је &,? "! ?
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
braoolyo je napisao/la:Pa eto iznad vam je Papalukas okačio video.
&!
$ се '," & $,је ? на & у ",$ је &,? "! ?
ti ili ne vidis dobro ili ne zelis da vidis treceg nema....jedno je postaviti blok telom,a drugo je docekati igraca podlakticama kao u ovoj situaciji.braoolyo je napisao/la:Ovo prvo nije faul ovo drugo jeste. Savović se dobro postavio i u ovakvim situacijama uvijek je faul onog igrača koji udara u blok, pogotovo kada ga povuče lijevom rukom kao Vesterman.sasagmp je napisao/la:[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
![]()
Kad vaš "idejni vođa", čuveni JeNeA, koji je najbolesnija i najiskompleksiranija osoba koju sam ikada vidio na nekom forumu, kaže da je svaka priča o sudijama smiješna, ne znam zašto je tebi to toliko teško prihvatiti.
Pa i Admir koji je neutralan a po sopstvenom priznanju više simpatiše Partizan kaže da je suđenje bilo odlično, ali izgleda da on nema tu čuvenu grobarsku objektivnost.
Biće da ne vidim.sasagmp je napisao/la: ti ili ne vidis dobro ili ne zelis da vidis treceg nema....jedno je postaviti blok telom,a drugo je docekati igraca podlakticama kao u ovoj situaciji.
po samom padu je jasno ko pravi faul i kako....savovic nabada podlakticama vestermana u gornji deo tela gde on gubi ravnotezu i nogama ulece klizeci savovicu.
ne verujem da je neko toliko ostrascen,ali ne verujem....izvinjavam se ako su u pitanju problemi sa vidom.
lepo je sto citas naseg ''idejnog vodju'' i pratis njegov rad,ali mislim da ne moze stati u rang jednom dezvezu ili kako se vec zove,ima tu jos nekih 1970 cije mi postove salju da se smejem.
niko ne govori da su sudije sudile lose celu utakmicu i sam sam rekao da smo prvo mi izgubili istu zbog bacanja i gluposti pa tek onda sudije dotukle kada se lomio rezultat.
to sto ti kao tvoj kolega vidis samo ono sto tebi odgovara to je tvoj problem ne moj...izgleda vam dugogodisnje frustracije donete sa ''uspesima'' kluba opasno bude zelju za polemikama,raspravama gde po obicaju nemate argumentovane dokaze.
Imaju i Macvan i Rasko.sasagmp je napisao/la:raduljica jos odavno ''stavio'' blokadu svojom tuzbom za neizmirene obaveze.
Ja to procitah ovde...sasagmp je napisao/la:mislim da njih dvojica nisu stavili blokadu i pored dugovanja.
Mada ja sam gotovo siguran da je ovo sve suplja i da Nemanja nece potpisati.Da bi sada zaigrao u crno-belom dresu, neophodno je da Partizan reši problem sa dugovanjima prema Milanu Mačvanu, Miroslavu Raduljici i Rašku Katiću. Dok se to ne reše, trajaće BAT blokada, koja podrazumeva zabranu registrovanja novih igrača
Sto bi to radili? Samo je bio na sipci sa njima...sasagmp je napisao/la:cini mi se da je to gotovo...nemanja aleksandrov je novi igrac kk partizana ako ga neko na putu do istog ne napadne bakljom ili slicno.
Ili kao sto rekoh nikakvo potpisivanje.sasagmp je napisao/la:onda po nekoj logici mozemo ocekivati i tezi napad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.