nego štamforce je napisao/la:tako je Lensssproci ce mi i ovaj tiket od danas
opaaaaa

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
nego štamforce je napisao/la:tako je Lensssproci ce mi i ovaj tiket od danas
opaaaaa
ako ces iskreno, na kvote do 3 najvise 10-15 kmPapastathopoulos je napisao/la:@mforce se sad fura, kakav @retro
Fakat, svaka ti cast, samo, koliki su ti ulozi otprilike ?
neće, raturašmforce je napisao/la:ako ces iskreno, na kvote do 3 najvise 10-15 kmPapastathopoulos je napisao/la:@mforce se sad fura, kakav @retro
Fakat, svaka ti cast, samo, koliki su ti ulozi otprilike ?meni dosta ako prodjem, kao sto rekoh, student sam
![]()
ovo preko 3 ide od petaka do cenera, zavisi kako kad .. kad procjenim da je malo sigurniji tiket onda stavim i visedobro me krenulo u zadnje vrijeme, samo da ne stane ubrzo
Printezis 9, Tomic 16 (do sad, jos 6 min do kraja)Lesnar je napisao/la:može neko napísat koliko su dali Tomic i Printesis
Ne vjerujem sta ispusti frajkoViper je napisao/la:Querrey
Ali ja levat danas under Bogdanovica.Admir_Sa je napisao/la:U ovih 9 kola druge faze eurolige da je covjek svako kolo stavljao overe na ona dva hrvata tomica i bogdanovica obogatio bi se
sta mislis o ovim parovima stosam okačio na Prijedlozima? doduse vec sam nesto uplatio..al čoek proklet, forsiranjemforce je napisao/la:ima finih nekih parova veceras iza ponoci, ajmo znalci za tenis, sta cemo ?
Tebe čekamo, ti sad bodeš i pare zgrćeš, ako ispit dobro prođemforce je napisao/la:ima finih nekih parova veceras iza ponoci, ajmo znalci za tenis, sta cemo ?
sto se tice mog polja, tj fudbala, Sao Paulo ti je 99% siguran, a pobjeda sa hendijem oko 65-70%edoox je napisao/la:sta mislis o ovim parovima stosam okačio na Prijedlozima? doduse vec sam nesto uplatio..al čoek proklet, forsiranjemforce je napisao/la:ima finih nekih parova veceras iza ponoci, ajmo znalci za tenis, sta cemo ?
haha odgodio mi profa ispit za sutraBrrrm je napisao/la:Tebe čekamo, ti sad bodeš i pare zgrćeš, ako ispit dobro prođemforce je napisao/la:ima finih nekih parova veceras iza ponoci, ajmo znalci za tenis, sta cemo ?
Svim igračima sa jakim servisom odgovara hard zbog brzine. Samo je fazon da ga krene 1 servis, jer ne moze on ni s kim igrati "normalno". Gledam ovaj dubl Meltzer/Petzner - Belluci/Lorenzi 1,40, njemci su to, a evo Lorenci igra protiv Ferrera. Moja je pretpostavka da se neće uspjet odmoriiti do početka dubl meča.mforce je napisao/la:sto se tice mog polja, tj fudbala, Sao Paulo ti je 99% siguran, a pobjeda sa hendijem oko 65-70%edoox je napisao/la:sta mislis o ovim parovima stosam okačio na Prijedlozima? doduse vec sam nesto uplatio..al čoek proklet, forsiranjemforce je napisao/la:ima finih nekih parova veceras iza ponoci, ajmo znalci za tenis, sta cemo ?ae sto imaju majstora Luisa, nego imaju i Denilsona iz Arsenala ( njega se sigurno svi sjecaju
) imaju mocnog Osvalda uz Lusia u napadu i stalno opasnog, legendu kluba, Rogerija Cenija ( koji jeste golman, ali pogledajte na youtube-u sta taj lik radi iz slobodnjaka
zaprepasticete se
) uz to S.P. kuci 4-1-0 do sada ... e sad .. tenis pratim tu i tamo, znam da su ova dvojica Spanaca tate za sljaku, tako da ne bi trebali imati problema
Venus necu igrati, sinoc mi je krv popila protiv one Kukuruze
Isner stvarno ne znam
cini mi se da je on bio dobar na hardu ? ili grijesim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.