FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

adriano_leite
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la adriano_leite » 28 feb 2013, 16:36

RealMoudrid je napisao/la:Sjećam se kad su naši tukli dok su gubili, vidite sad kakvi su vaši.

Na to sve, bakljada vlastiti i Realovih navijača. Napad, fizički. Jadno.
Jel ovo? Sumnjam da su Barcine boje bijela i ljubicasta (ili plava, na klipu se najbolje ne vidi boja), jer se vidi da je lik sa salom u tim bojama, a do njega je neko bacio baklju, a sumnjam da neko sa Realovim salom stoji do Barcinog navijaca koji baca baklju na tribinu na kojoj je zastava Katalonije. Takodjer, na tribini s koje je doletjela baklja, vide se zastave u istim bojama, dakle boje Reala, a sumnjam da Barcini navijaci imaju zastavu bijele boje, odnosno zastavu da nije u bojama Barce odnosno Katalonije. Jadan si u svojim pokusajima kao i Mourinho.

[youtube][/youtube]

Doduse, naziv klipa takodjer potvrdjuje da su navijaci Reala bacili baklju medju navijace Barcelone.

Edit: najbolji dokaz ko je bacio baklju i na koga:
slika

Zato ne laprdaj gluposti i ne pisi lazi!
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 28 feb 2013, 16:50

Pa logično je da su Realovi navijači bacili baklju. Eto, Realovi navijači će se smjestiti na nižu etažu od Barcinih :D
Mes Que Un Club

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 28 feb 2013, 17:04

adriano_leite je napisao/la:
T-MAC je napisao/la:mislim jest da nada umire zadnja,ali zar jos neko vjeruje da ovakva barca moze uvalit milanu 3 gola a ne primit niti jedan...ja koji volim barcu ne vjerujem u to...a prvo nek nam je Bog na pomoci za vikend...real ce sve uradit da jos jednom ponizi barcu ;)
Volim i ja Barcu, a Barca je odigrala dva losa meca u toku ove sezone i ta dva meca meni nisu pokazatelj za neku opasnu krizu i ne mogu ubiti nadu u prolaz dalje. U fudbalu je sve moguce, pa tako i da zabijemo 3 gola. kada smo Bayern dobili 4:0, Real 6:2 itd. zasto ne bismo mogli Milanu zabiti 3 gola? Oni ce doci da se brane, a mi ako pametno odigramo, mozemo ih napuniti do vrha. Sto manje loptu budemo meljali, a vise napadali prema golu, vece su nam sanse da ih razbijemo, a Milanova odbrana nije nije granitna, nemaju ni Nestu ni Maldinija ni Cafua ni Stama (34 gola u ligi primili, 7 poraza).
sve to stoji...ali tada kada je barca zabijala realu 6 golova i arsenalu 4,,na klupi je sjedio gvardiola...koji je za vilanovu doktor a kamo li za rouru...
plus da dodam,pored ovog nedostatka..ja se fakat ne sjecam kad je barca odigrala utakmicu a da nije primila bar jedan gol...i stoji da milanova odbrana nije granitna,ali i sam znas da ce se milan 99% odlucit branit sa 9 igraca oko svog sesneterca,valja to probit...i jos,i messi ce vjerovatno bit dobro markiran sa dva ili tri igraca,sto je u jednu ruku dobro ako imas raspolozene druge napadace,a znamo da je ocajna forma sve i jednog napadaca barce osim messija...
onda,posto ce barca napadat,opet su problem kontre,sa kojima barca nikako da izadze na kraj...vazda neki gol padne iz kontre..jedinu nadu vidim ako barca brzo uspije probit taj bunker,za nekih dvadesetak minuta...a ako se onde na poluvrijeme bez datog gola,onda ce i nervoza doc..i sve ce bit teze i teze...a trenutno nema nikog na klupi da motivise ovu barcu...
sve u svemu,predstoji teska utakmica,ali prvo treba proc ovu sa realom...nadat se da ce se malo trznuti ne dopustit sebi jos jednu blamazu... ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 28 feb 2013, 17:07

T-MAC je napisao/la: sve to stoji...ali tada kada je barca zabijala realu 6 golova i arsenalu 4,,na klupi je sjedio gvardiola...koji je za vilanovu doktor a kamo li za rouru...
plus da dodam,pored ovog nedostatka..ja se fakat ne sjecam kad je barca odigrala utakmicu a da nije primila bar jedan gol...i stoji da milanova odbrana nije granitna,ali i sam znas da ce se milan 99% odlucit branit sa 9 igraca oko svog sesneterca,valja to probit...i jos,i messi ce vjerovatno bit dobro markiran sa dva ili tri igraca,sto je u jednu ruku dobro ako imas raspolozene druge napadace,a znamo da je ocajna forma sve i jednog napadaca barce osim messija...
onda,posto ce barca napadat,opet su problem kontre,sa kojima barca nikako da izadze na kraj...vazda neki gol padne iz kontre..jedinu nadu vidim ako barca brzo uspije probit taj bunker,za nekih dvadesetak minuta...a ako se onde na poluvrijeme bez datog gola,onda ce i nervoza doc..i sve ce bit teze i teze...a trenutno nema nikog na klupi da motivise ovu barcu...
sve u svemu,predstoji teska utakmica,ali prvo treba proc ovu sa realom...nadat se da ce se malo trznuti ne dopustit sebi jos jednu blamazu... ;)
Barca je zadnjih 12 mečeva primala bar gol. Ipak sam siguran da Milan uopšte neće doći do gola. To vjerovatno zvuči dosta subjektivno, ali mišljenja sam da će igrati isto kao Inter 2010. godine. Zašto bi se otvorili imalo, da prime gol pa da onda i njima uđe voda u uši. Nije Allegri lud. Izvest će on normalnu postavku samo što će Boateng i Šarava igrati bekove i to je to ;)
Mes Que Un Club

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 28 feb 2013, 17:44

opet potcjenjivanje.super bgm.. cuj nece Milan prici golu. ajd zivi bili pa vidjeli...el 92 ga zabija 100% :lol:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 28 feb 2013, 17:56

Pojaka barca. not.
Nad tobom sunce najljepše sja

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 28 feb 2013, 17:57

adriano_leite je napisao/la: Jel ovo? Sumnjam da su Barcine boje bijela i ljubicasta (ili plava, na klipu se najbolje ne vidi boja), jer se vidi da je lik sa salom u tim bojama, a do njega je neko bacio baklju, a sumnjam da neko sa Realovim salom stoji do Barcinog navijaca koji baca baklju na tribinu na kojoj je zastava Katalonije. Takodjer, na tribini s koje je doletjela baklja, vide se zastave u istim bojama, dakle boje Reala, a sumnjam da Barcini navijaci imaju zastavu bijele boje, odnosno zastavu da nije u bojama Barce odnosno Katalonije. Jadan si u svojim pokusajima kao i Mourinho.

Doduse, naziv klipa takodjer potvrdjuje da su navijaci Reala bacili baklju medju navijace Barcelone.

Edit: najbolji dokaz ko je bacio baklju i na koga:
[/img]
Tvoj klub je potvrdio da to nisu bacili navijači Reala, nego Barcelone.

http://www.sport.es/es/noticias/clasico ... ta-2328472" onclick="window.open(this.href);return false;

El Barça confirma que la bengala no partió desde el sector madridista

I nisam mislio na tu bakljadu, to je bilo očito da su vaši navijači bacili, nego na ovu bakljadu prije utakmice:

[youtube][/youtube]
2012/2013

Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

zlatan1982
Kontakt:

Post Postao/la zlatan1982 » 28 feb 2013, 18:48

barsa je dva razlike izgubila od intera 2010 u polufinalu LP.mislim da je april mjesec bio...
prije toga,a i poslije se ne mogu sjetiti poraza od 2 razlike(govorimo o ovoj novoj eri gvardiola/tito)...
e sad se sjetih da su jednom izgubili u prvom kolu kod kuće možda 2010-2011 od nekog levata,možda herkulesa ili koga već,0:2 bilo,nelson valdes igrao za taj tim,možda i gol dao...
ono što je zabrinjavajuće je to da je barsa u 7 dana dva puta izgubila sa dva razlike,a i igra je bila loša.
odatle i priče o kraju jedne ere,padu forme i slično.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 28 feb 2013, 18:51

RealMoudrid je napisao/la:
Tvoj klub je potvrdio da to nisu bacili navijači Reala, nego Barcelone.

http://www.sport.es/es/noticias/clasico ... ta-2328472" onclick="window.open(this.href);return false;

El Barça confirma que la bengala no partió desde el sector madridista

I nisam mislio na tu bakljadu, to je bilo očito da su vaši navijači bacili, nego na ovu bakljadu prije utakmice:

[youtube][/youtube]
Slika koju sam postavio, sa oficijelne stranice Barcelone. Momak koji baca baklju, okruzen je navijacima Real Madrida. Tu su i zastave Reala. Samo idiot i gluperda moze misliti da je tu bio navijac Barcelone koji je ubacio baklju gdje su navijace Barce. Navijac Barcelone medju navijacima Reala samo da bi bacio baklju :lol: :lol: :lol: . Smijesno i zalosno i nesto ne mogu da povjerujem da je ovo dao izjavu neko iz Barcelone, uostalom, imam oci da vidim sa kojeg dijela je dosla baklja. Ovo je kao ono kada je Munib Munja rekao da navijaci BiH nisu napadnuti na Marakani.

Evo citaj i komentare, vidi sta kaze covjek koji je ocevidac (ako sam ja dobro razumio, lik je rekao ono sto sam i ja rekao, da je bacena sa dijela sa Realovim navijacima, na dio sa Barcinim navijacima): Yo estuve en el campo, en tribuna, con lo que vi lo que sucedió perfectamente. La bengala la encendieron los aficionados del madrid y después de jugar unos segundos con ella, la lanzaron a segunda gradería. No sé quien tiene interés en esconder esta verdad y hacer que nos la carguemos los aficionados del barça. Vi toda la secuencia en directo y no tengo duda alguna de que así sucedió.
Ovo sto je on rekao, vidi se i sa klipa i sa slike ;) .

Sto se tice klipa, prolaze navijaci sa zastavama Spanije, a zna se kakva je situacija izmedju Katalonije i Spanije.
Ovi dosli u Barcelonu i kurce se zastavama Spanije, a nisam vidio mozda jednu samo zastavu Reala. To ti je isto da u Sarajevo dodje neko u PL sa Hrvatskom ili Srpskom zastavom, a ako dobije baklju, moze se reci da je dobro prosao. Neko bi obrao bostan i ovdje u Sarajevu da pronese takvu zastavu ;) .

Edit: poenta je da ovo sa bakljom (vani), desava se svugdje u svijetu, pa tako i kod nas u BiH. Negdje je zbog nacionalnosti, negdje zbog gradskog rivaliteta, negdje zbog nekih najbanalnijih stvari, ali je poenta da se desava to. Nije to samo da su navijaci Barcelone takvi, takvi su svi navijaci.

Mes Que Un Club!

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 28 feb 2013, 20:26

koga boli k ko je bacio baklju.neka je sto se mene tice.

volio bi da ih ima malo cesce pa da platini ne sere samo nama balkanciam radi toga.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 28 feb 2013, 20:35

[youtube][/youtube]

hvala Bogu što mi se ostvarila želja da posjetim Camp Nou i grad Barcelonu.
Pobjeda je bolja od orgazma!

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 28 feb 2013, 20:44

Romariooo je napisao/la:zabrinjavajuce je sve ovo sto se desava s titom, ako je istina da je situacija i dalje jako ozbiljna i da ce lijecenje trajati duze nego sto se mislilo, prvo zbog njega samog, a onda i zbog kluba, ako ce dugo trajati lijecenje, onda se postavlja pitanje treba li traziti novog trenera

roki je pokazao da ne moze voditi ovaj tim kako treba, u prvenstvu bi on i mogao proci, ali da vodi tim u zavrsnici lige prvaka, to tesko, ne znam sad je delikatna situacija, ima taj mec protiv milana, ako ispadnemo onda mote roki ostati komotno i do kraja sezone, ali ako prodjemo, sta onda dalje, to je pitanje
Prica se da bi trener Barcelone B Eusebio Sacristán mogao preuzeti A tim.

Sta ja znam.
Mozda i ne bi bilo lose za jedan odredjeni period.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 28 feb 2013, 20:53

ma neka sta fali i da su barcini navijaci bacali baklje ,ne treba samo isto u pozoristu sjedit ,neka malo i na nou campu po koje baklje i malo nereda :mrgreen: , da je bogdom malo bakljade kakve da se sjete i malo prave navijacke atmosfere da naprave a ne samo sjedit i pjevat neke smijesne pjesme ,ima ih nekih nidje veze koje me nerviraju isto djecije pjesme :D

zato sam ja za one boixos noise ,nezz kakvi da su ,makar bi napravili bakljadu ,atmosferu i navijali bi kako treba al eto klub im zabranio ulazak na nou camp.
sta fali malo i nereda ako bude ,ne bi bili ni prvi ni zadnji klub koji ima sa tim problema ali vjerujem da bi igraci imali vecu podrsku od pravih navijaca

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 28 feb 2013, 20:55

meni je debilno zabranit svojim navijacima ulazak na stadion.jbemu takvi bas trebaju.

IronmanFCB
Kontakt:

Post Postao/la IronmanFCB » 28 feb 2013, 20:56

Netko je vec spomenuo,kada bi dolazio trener,bilo bi dobro da ima veze sa Barcom,znaci bivsi igrač,trener mladjih kategorija,osoba koja radi u klubu.Idealno bi bilo i mislim pun pogodak.
@Citizen

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 28 feb 2013, 21:09

Da, sigurno, glup je taj što je izjavio da je iz sektora gdje su navijači Barcelone, a ti koji od toga nemaš pojma nisi glup, već znaš puno bolje od njega.

Sigurno je opravdanje baklje bacati na nekoga što nosi zastavu Španije u pazi čuda ŠPANIJI.

Ti bi vjerovatno opravdao napad na nekoga ko nosi zastavu BiH u Republici Šumskoj.
2012/2013

Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 28 feb 2013, 21:38

ma neka malo huliganstva na tribinama nou campa da se i to desi nekad :mrgreen: ,to smo mi navikli na balkanu ,neka se malo i tamo gadjaju bakljama ,jel el clasico il nije :D :mrgreen:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 28 feb 2013, 21:56

RealMoudrid je napisao/la:Da, sigurno, glup je taj što je izjavio da je iz sektora gdje su navijači Barcelone, a ti koji od toga nemaš pojma nisi glup, već znaš puno bolje od njega.

Sigurno je opravdanje baklje bacati na nekoga što nosi zastavu Španije u pazi čuda ŠPANIJI.

Ti bi vjerovatno opravdao napad na nekoga ko nosi zastavu BiH u Republici Šumskoj.
Razumjeti nesto i opravdati nesto je potpuno razlicito. Rekao sam ono sta mislim da je uzrok, a nikako da opravdavam to. Uostalom zaboli me ****, moj tim je FK Sarajevo i za Horde brinem, idem na tekme, dok ovo me cisto boli kita, ili njih neko prebio ili oni nekog prebili. Ja kazem samo sta sam vidio sa slike i klipa sa Camp Nou ;) .

Mes Que Un Club!

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 28 feb 2013, 22:55

A ja vas s tim bakljama. :mrgreen:

Dok jos nema nikakvih novosti rek'o da ubacim klip jednog od najinteligentnijih igraca danasnjice. 8-)

[youtube][/youtube]
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 28 feb 2013, 22:56

Nije više najinteligentniji?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.