Valja, samo u slučaju povreda treba kaparisat nekog iz Siene, Atalante i tako tih klubova, neko ko nema veliku platu.AndreaAgnelli je napisao/la:Odbrana je na mjestu i za sljedeću sezonu, ne bih ja tu ništa dirao.
![]()
Treba nam lijevi bek kao zamjena za Asamoaha. Doduše Afrički kup Nacija je tek za 4 godine pa ćemo biti rahat za to vrijeme.
Chiellini pod znakom pitanja za Napoli, više ne nego da.
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
- AvantiSignora
- Kontakt:
Bonuccu malo prije na Twitteru.
Grazie a tutti quelli che mi hanno votato nel sondaggio della CNN..grazie a Desailly per le belle parole...bisogna continuare a migliorare.
A evo kako za sada stoji..
Pepe 7%
Hummels 7%
Bonucci 86%
Grazie a tutti quelli che mi hanno votato nel sondaggio della CNN..grazie a Desailly per le belle parole...bisogna continuare a migliorare.
A evo kako za sada stoji..
Pepe 7%
Hummels 7%
Bonucci 86%
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Bastos je dobar,,taman mislim o njemu i procitam ovo tvojePadovan je napisao/la:Jeste da je teško pronaći za manje novca, ali mislim da Kolarov ne bi bio skup, a dobro bi se uklopio. Bale bi bio idealan, ali preskup je on za nas, Coentrao bi se mogao nekako dovesti, ali ako bi Mou dobio otkaz, Marcelo mi nije nekako za ove pozicije previše je ofanzivan. I meni također nije žao Armera, e da je Conte dozvolio da Marotta dovede Bastosa i on bi mogao ovu poziciju dobro odigrati.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Aly Cissokho- lyon, Mamadou Sakho- PSG, Timothee Kolodziejczak-Lyon,
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Aly Cissokho je u Valensiji.
Bastos tek preso u Schalke tesko da bi ga odma pustili.
Bastos tek preso u Schalke tesko da bi ga odma pustili.
- IlPrincipino
- Kontakt:

" onclick="window.open(this.href);return false;
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
- AndreaAgnelli
- Kontakt:
Šta ovo rade? Popravljaju teren? 

Aparati koji "glume" sunce.
Inače, neobjašnjivo mi je kako teren zna biti loš, ok, zima je i sve to, ali mi je protiv Siene izgledao očajno, čak je i učestvovao u tome da ne postignemo možda gol u onoj uigranoj akciji, lopta odskočila jednostavno.
Mislim da ovo samo Juve koristi u cijeloj ligi.

EDIT:

Inače, neobjašnjivo mi je kako teren zna biti loš, ok, zima je i sve to, ali mi je protiv Siene izgledao očajno, čak je i učestvovao u tome da ne postignemo možda gol u onoj uigranoj akciji, lopta odskočila jednostavno.
Mislim da ovo samo Juve koristi u cijeloj ligi.

EDIT:
PEPE OPERATO A PAVIA
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Pomozite mi ljudi molim vas da dodjem do 500, ako vam nije problem.
http://www.facebook.com/JuveBiH" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/JuveBiH" onclick="window.open(this.href);return false;
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Očekivani sastavi za sutrašnji derbi

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- AmiciDiNessuno
- Kontakt:
Traze GiovincaAndreaAgnelli je napisao/la:Šta ovo rade? Popravljaju teren?

LA SFIDA NAPOLI-JUVE A ORSATO!
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Čuj traže Giovinca hahahahaha

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Juventus F.C.
Kaze Conte da je Chiello spreman, ali da ce razgovarati sa njim i vidjeti zeli li i moze li igrati. Sky prenosi da je juce imao bolove u koljenu. Peluso ce poceti onda vjerovatno, nadam se da nece jer nije on neko ko moze braniti kontre, a i covjek samo skuplja kartone. Valjda je Caceres ok i nadam se da on pocinje.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- AmiciDiNessuno
- Kontakt:
Danas je klub objavio finansijske rezultate za polovinu sezone 2012/13, dakle radi se o rezultatima postignutim samo za pola sezone.
Izmedju ostalog, prihodi kluba su se povecali za 75%, sa 85,4 miliona od prosle sezone na 149,40.
Ostvaren je dobitak u iznosu od 11 miliona poredeci ga sa gubitkom od 34,6 miliona u istom periodu prosle godine, radi se o pozitivnoj promjeni od 45,90 miliona.
Takođe se predvidja gubitak na kraju ove godine iako kako vidimo rezultati u ovom periodu znacajno se pomjeraju u pozitivnom smislu.
Ako sam tacno procitao neke su procjene ako bi dosli do polu finala LP da bi krajnji godišnji rezultat bio dobit, tj.dostigli bi tacku pokrica nakon samo jedne sezone u LP.
Izmedju ostalog, prihodi kluba su se povecali za 75%, sa 85,4 miliona od prosle sezone na 149,40.
Ostvaren je dobitak u iznosu od 11 miliona poredeci ga sa gubitkom od 34,6 miliona u istom periodu prosle godine, radi se o pozitivnoj promjeni od 45,90 miliona.
Takođe se predvidja gubitak na kraju ove godine iako kako vidimo rezultati u ovom periodu znacajno se pomjeraju u pozitivnom smislu.
Ako sam tacno procitao neke su procjene ako bi dosli do polu finala LP da bi krajnji godišnji rezultat bio dobit, tj.dostigli bi tacku pokrica nakon samo jedne sezone u LP.
- AndreaAgnelli
- Kontakt:
Vi i dalje kukajte na Marottu što štedi na transferima.
Ja sam negdje ranije čitao da će sigurno izaći iz minusa ako se dođe do Wembleya, a i trenutnim razvojem situacije moramo biti zadovoljni. U protekle 3 godine potrošeno je oko 200 miliona na transfere, a evo već sad bi se moglo izaći iz minusa, ako nas u ždrijebu pogleda sreća bit će svega.
Koliko znam Juventus obračunva fiskalnu godinu tek na kraju sezone. Znači klub je poslovao pozitivno u prvom semestru bez obzira na značajna ulaganja tokom ljeta na ovih par igrača. U ovom drugom semestru prihodi će biti znatno veći od rashoda jer je u januaru potrošeno samo oko 3 miliona.
Za nadati se da Chiellini bude fit za sutra, ne znam šta je sa Caceresom, jučer uopšte nije trenirao.

Ja sam negdje ranije čitao da će sigurno izaći iz minusa ako se dođe do Wembleya, a i trenutnim razvojem situacije moramo biti zadovoljni. U protekle 3 godine potrošeno je oko 200 miliona na transfere, a evo već sad bi se moglo izaći iz minusa, ako nas u ždrijebu pogleda sreća bit će svega.

Koliko znam Juventus obračunva fiskalnu godinu tek na kraju sezone. Znači klub je poslovao pozitivno u prvom semestru bez obzira na značajna ulaganja tokom ljeta na ovih par igrača. U ovom drugom semestru prihodi će biti znatno veći od rashoda jer je u januaru potrošeno samo oko 3 miliona.
Za nadati se da Chiellini bude fit za sutra, ne znam šta je sa Caceresom, jučer uopšte nije trenirao.
- AvantiSignora
- Kontakt:
Jel se ko sjeca ovog
Sutra nebi trebali rizikovati Chiellinia ako nije fit for fight, dzaba da obnovi neko povredu zbog jedne tekme.

Sutra nebi trebali rizikovati Chiellinia ako nije fit for fight, dzaba da obnovi neko povredu zbog jedne tekme.

32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Contentissimo
- Kontakt:
Klub je kroz kratko vrijeme stao na noge, kako na sportskom tako i u finansijskom podrucju. Iz godine u godinu kako budemo stalni ucesnici LP, samim tim ce doci i bolji sponzorski ugovori pa ce se poceti ostvarivati i znacajna dobit...
Forza svi nasi od kosca trave na areni do Andree Angellia
Forza svi nasi od kosca trave na areni do Andree Angellia

Zadnja izmjena: Contentissimo, dana/u 28 feb 2013, 18:58, ukupno mijenjano 1 put.
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
- Contentissimo
- Kontakt:
kako se ne bih sjecao, pa nikad gore sudjenje nisam vidio, ona 2 penala ne bi sudio ni Sasa MaticAvantiSignora je napisao/la:Jel se ko sjeca ovog![]()

36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- AndreaAgnelli
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
To je ta utakmica i poslije je Juventus lopovski klub.

To je ta utakmica i poslije je Juventus lopovski klub.

Sorpresa Chiellini, provino superato: al San Paolo potrebbe essere titolare!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.