Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

fixator
Kontakt:

Re: Miralem Pjanic

Post Postao/la fixator » 12 nov 2009, 01:46

calcio je napisao/la:
Legenda_BiH je napisao/la:Do kada se moze glasat? I hocel dobit Pjana neku nagradu ili?
jok bolan, bezvezna anketa isto kao i ove sto sportsport.ba postavi na svoju stranicu....
Golden boy-a bira ziri svake godine.
tako da ne shvatam cemu tolika frka oko glasanja ali eto.... :mrgreen:
sve je bitno jarane...lobiranje je najbitnije...nije svejedno kad od 30 igraca bude izabran neko nas meni je bitno jbga

link za glasanje u mom potpisu je :)
Semper Fidelis

pirotehnik
Kontakt:

Post Postao/la pirotehnik » 12 nov 2009, 02:25

Dabogda se nasao medju prvih 11 u subotu...
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 13 nov 2009, 09:23

pirotehnik je napisao/la:Dabogda se nasao medju prvih 11 u subotu...
i ja kazem al nece garant,ufatio se ciro Muratovića ko mlada k.... :geek: :shock: :D :oops:

gringo1
Kontakt:

Post Postao/la gringo1 » 13 nov 2009, 09:33

hroni je napisao/la:
i ja kazem al nece garant,ufatio se ciro Muratovića ko mlada k.... :geek: :shock: :D :oops:
Mislio si na "kasiku"' :mrgreen: :mrgreen:
Zivi svaki dan kao da je posljednji a jedan ce i biti!!!

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 13 nov 2009, 09:49

gringo1 je napisao/la:
hroni je napisao/la:
hahahaha normalno :lol: nije ba na karanfil :mrgreen:

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 13 nov 2009, 09:51

gringo1 je napisao/la:
hroni je napisao/la:
:mrgreen: :mrgreen:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 13 nov 2009, 10:41

Pjaniću je potrebno samo malo usavršavanja i ja u njemu vidim novog Misimovića. Još, da Mire proradi u defanzivi, iako u Lyonu konstatno igra više povučeniji.

Siguran sam stoposto da će ga Ćiro ubaciti nekih 25-30 minuta u Lisabonu.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 13 nov 2009, 16:44

Knele je napisao/la:Pjaniću je potrebno samo malo usavršavanja i ja u njemu vidim novog Misimovića. Još, da Mire proradi u defanzivi, iako u Lyonu konstatno igra više povučeniji.

Naravno,Mislim da ce priliku dobit,Bajramovic i Pjanic uz Muslimovica ili mozda ako bude htio pojacat srednji red ,zavisno do rezultata Medinjanina...

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 13 nov 2009, 16:51

ahmic je napisao/la:
Knele je napisao/la:Pjaniću je potrebno samo malo usavršavanja i ja u njemu vidim novog Misimovića. Još, da Mire proradi u defanzivi, iako u Lyonu konstatno igra više povučeniji.

Naravno,Mislim da ce priliku dobit,Bajramovic i Pjanic uz Muslimovica ili mozda ako bude htio pojacat srednji red ,zavisno do rezultata Medinjanina...
Imate emisiju na hayatu u 6:10 sport plus,bilo je jedno pitanje za ciru a to pitanje glasi:da li ce Pjanic igrati od pocetka,Ciro odgovara:kako me to mozes pitati(naravno uz psovke)kad znas da nece biti starter itd...

Ja mislim da igramo u staroj postavi 99,99% sam u to siguran.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

sladoled
Kontakt:

Post Postao/la sladoled » 15 nov 2009, 14:35

Hajde glasajte da ga vratimo na prvo mjesto:
http://www.tuttosport.com/sondaggi/calc ... N+BOY+2009

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 15 nov 2009, 15:53

Kako kaže sinoć Sušec komentator.....talenat Europe ,mlad ,nogomatno najitelegentiji. ;)
Mislim da je željan igre,očekujem ga u Zenici pd prve minute,i goolijadu njegovu abd-a.
Sretno Miralemu može on puno toga.Jako skroman momak svaka čast!
Fi hajati.
GO Bosno.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 15 nov 2009, 15:55

loptica je napisao/la:Kako kaže sinoć Sušec komentator.....talenat Europe ,mlad ,nogomatno najitelegentiji. ;)
Mislim da je željan igre,očekujem ga u Zenici pd prve minute,i goolijadu njegovu abd-a.
Ciro je rekao da ce igrati. Vidjecemo, i ja bih volio.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

ensadek
Kontakt:

Post Postao/la ensadek » 15 nov 2009, 16:02

omerbavarac je napisao/la:
loptica je napisao/la:Kako kaže sinoć Sušec komentator.....talenat Europe ,mlad ,nogomatno najitelegentiji. ;)
Ciro je rekao da ce igrati. Vidjecemo, i ja bih volio.
Ma treba ga od prve minute stavit da igra i tu nema priče.Da je samo ranije ušao u igru mi bi možda i preokrenuli,al to je do ćire

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 15 nov 2009, 16:09

ma pjanic je najveci talenet na ovim prostorima u to nema sumnje.mali je strasan....pjane majstore,,u srijedu u vatru ga gurnut..da je on usao u 70 min.gruga bi prica bila...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 15 nov 2009, 16:17

miralem444 je napisao/la:ma pjanic je najveci talenet na ovim prostorima u to nema sumnje.mali je strasan....pjane majstore,,u srijedu u vatru ga gurnut..da je on usao u 70 min.gruga bi prica bila...
Slazem se aBd Pjanic ce u srijedu svima potvrditi kvalitet i ima da slavimo svi zajedno ... GOING TO AFRIKA :D
mB!

Ada
Kontakt:

Post Postao/la Ada » 16 nov 2009, 11:17

Glasajte ljudi za pjanica, evo smo ga samo za jedan dan ponovno vratili na prvo mjesto :)
Sta ovo kazu da je pjanic zelio napustiti repku jer je nezadovoljan minutazom...odma me nesto presjece!
Treba dat momku da igra od pocetka, pa kud puklo!
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.

bossna
Kontakt:

Post Postao/la bossna » 16 nov 2009, 12:02

Ada je napisao/la:Glasajte ljudi za pjanica, evo smo ga samo za jedan dan ponovno vratili na prvo mjesto :)
Sta ovo kazu da je pjanic zelio napustiti repku jer je nezadovoljan minutazom...odma me nesto presjece!
ne samo da je htjeo da napusti repku nego je i njegov otac trazio ciru da se obracunaju pa to je stvarno sramota nemoze neko dirigovat cirom koliko ce mu sin igrat

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 16 nov 2009, 12:06

bossna je napisao/la:
Ada je napisao/la:Glasajte ljudi za pjanica, evo smo ga samo za jedan dan ponovno vratili na prvo mjesto :)
ne samo da je htjeo da napusti repku nego je i njegov otac trazio ciru da se obracunaju pa to je stvarno sramota nemoze neko dirigovat cirom koliko ce mu sin igrat
Paša to je objavio samo jedan portal, i ti slijepo vjeruješ u to? Dok Ćiro,Pjanić senior to ne potvrde, vjerovati ne treba. Ovih dana smo glavna tema svih medija u regionu i šire, a svi su željni senzacionalizma i publiciteta, pa će tako objaviti i gomilu neistina, samo da bi imali koji klik više.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

LeBronJamesKing

Post Postao/la LeBronJamesKing » 16 nov 2009, 12:17

bossna je napisao/la:

dok je ovaj **** selektor nece igrati najbolji, vec one koje on procjeni da su najbolji pa on je trener svih trenera pa on zna koliko muratovic moze da pokrije terena pa on zna da je misimovic najlosiji igrac ma trener svih trenera ciro, od sada citajte kloc, zna da pjanica treba kaliti i davati mu 4 minute da njegovu sjajnu asistenciju i džeko ne pretvori u gol , trener svih trenera kloc je onaj sto radi sa savezom i niko me ne moze u suprotno ubijediti.
Ne samo da ce pjanke napusatiti repku vec i misimovic, nas najbolji igrac, ako ciro jos samo jednom bude srao o njemu a ne o džeki, koji je jedan od najboljih ali koji u portugalau nije dva puta ppomjerio guzicu, neka trener svih trenera nadje jos kojeg muratovica pa neka mu pokrivaju teren **** ga teren. KLOC je jedini i iskljucivi krivac sto smo izgubili u Portugalu ali niko nece nista da prica o tome i sada ako ga izvucu misimovic i pjanic ili medunjanin bice da ih je KLOC cuvao za odlucujucu uitakmicu da ih je ostrio mostivisao ili kakvu ce vec glupost izjaviti ako ga ovi izvuku u Zenici a ako izgubimo onda ce nasi novinari jedan po jedan poceti da ga okrivljuju jer ko svi su znalki za probleme ali nisu nista htjeli da pisu pred odlucujucu utakmicu.

KLOC RADI SA SAVEZOM A STO BI GA INACE UZELI , KADA SU OTPUSTILI KODRU.
CIRO=KLOC ko bejagi trener svih trenera kojeg su otpustili svi hrvatski klubovi vise nije mogao voditi ni Zagreb i tu je dobio otkaz a sada nase "bosnje" glupi ko sto i jesmmo praveod njega nekakvog trenera, iako je bio mozda nekad trener sada je stari covjek koji mora nesto zaraditi a de bolje peljati nego u NS pa tamo su svi odreda lopovi.
i logika da ce pjanic sr. insistirati i kam pusta sreca da najpotencijalni igrac svijeta pjanke napusti repku dok je KLOC selektor.
U ime Gospodara...

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 16 nov 2009, 12:53

dobo treneru svih trenera,...nisam te prepoznao....et ti objasni ko treba igrati ......joj sto nemogu ovih ovakvih da piskaraju....momci odigrali predobro,nisamo imali SRECE jer tri puta okvirr gola je NESRECA....STA JE TEBI JESI TI DOBRA...HALO sudijsko siljenje....svijet protiv BIH...PORUGAL U PORTUGALU i na kraju 1:0 SA VISE SRECE NEGO ZNANJA,,,,...AL JOK NEVALJA.NEVALJA BOSNJI NI 5-0 DA JE BILO NEBI VALJALO.....rekao bi moglo je 6,7....
pjanic ima 19 godina....19!!!! da je uprskao sta na tekmi svi bi na njega ...jel tako?????
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: HariTz, Mostarska, s4mke, torbica, Zglavkar i 31 gost.