Orlando-Cleveland 1
Phoenix-New Orleans 1
Detroit-Charlotte 1

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
hvala. isplatili su mi 168KM. za sad nisam jos nista uplatio za nocas, moram vidjeti sta imaju ponuditiPastuh je napisao/la:Koliko si dobio i šta si noćas odigrao![]()
Čestitam i sretno.
steve-o je napisao/la:hvala. isplatili su mi 168KM. za sad nisam jos nista uplatio za nocas, moram vidjeti sta imaju ponuditiPastuh je napisao/la:Koliko si dobio i šta si noćas odigrao![]()
Čestitam i sretno.
Lokomotiv Jaroslavl je napisao/la:pozz raja sta ima sta se desva... evo viddjoh ovu temu pa reko da se i regam jer vdim da je nekim kladionica u krvi i dobro su nabrijani informacija ... za pocetak pozz svima
19TM87 je napisao/la:Lokomotiv Jaroslavl je napisao/la:pozz raja sta ima sta se desva... evo viddjoh ovu temu pa reko da se i regam jer vdim da je nekim kladionica u krvi i dobro su nabrijani informacija ... za pocetak pozz svima
pozz i tebi i ako ces pisat na ovoj temi moras govoriti 100% sigurne parove ako kiksas mi te banujemo hehehehehe...salim se naravno dobro dosao
Toronto Raptors - Chicago Bulls 2 2.80
Including Overtime
New York Knicks - Atlanta Hawks 2 1.42
Including Overtime
Boston Celtics - Utah Jazz 1 1.12
Including Overtime
Total odds 4.45
Nemoj tako,neki dan sam stavio iste parove kao i ovdjeGunnerS je napisao/la:Ma ne igram ni ja, samo sam MOD
A pratim vas i ja, gledam šta igrate, iako rijetko kad postavite svoje, nego dođete da mi vodu iza zuba pokupite svojim dobitcima...![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.