RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Ne dobijemo li prvu utakmicu barem sa tri gola razlike Ibro nek' ide Opličiće trenirati...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
-
- Kontakt:
*p!p!t@* je napisao/la:Ne dobijemo li prvu utakmicu barem sa tri gola razlike Ibro nek' ide Opličiće trenirati...

❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Majkic je najvece pojacanje sad u najboljim godinama kad je otiso iz Veleza taman je se razigro bio a sad nemoze nikako los biti samo moze biti bolji igrajuci u jacoj ligi
Samo nagomilali smo puno igraca vezni i napadaca a odbrana je opet slaba fali nam jedan kvalitetan stoper
Samo nagomilali smo puno igraca vezni i napadaca a odbrana je opet slaba fali nam jedan kvalitetan stoper
ma moze i pobjeda sa pola gola samo da je pobjeda!*p!p!t@* je napisao/la:Ne dobijemo li prvu utakmicu barem sa tri gola razlike Ibro nek' ide Opličiće trenirati...

-
- Kontakt:
Po meni nase najveće pojacanje ove zime.Momak se bori za svaku loptu i bio nam je jedan od najboljih igrača u vrijeme Ibrakovica.
FORZA VELEŽ
FORZA VELEŽ
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
-
- Kontakt:
Dobro došao nazad Majke!Dobar igrač i dobar čovjek!
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
- Titova-Juga
- Kontakt:
Nemam ništa protiv ovog transfera, apsolutno, baš naprotiv, ali... zar nam nije prikladnije ime R.Š.D Rondo ?
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Aldin Šišić: Imam predosjećaj da ćemo u Bijeljini ostvariti planirano
Srijeda, 27 Februar 2013 18:07
Aldin Šišić (23) jedan je od novajlija u redovima Veleža ove sezone. Ovaj mladi Zeničanin kao i svi koji su prvi put u Mostaru u „pojačanom“ je fokusu javnosti. Pripremni period nagovjestio je dobru polusezonu, obzirom da je bio vodeći strijelac ekipe u pripremnom periodu.
- Ljudi u Veležu i Mostaru su me zaista izuzetno lijepo primili. Kada sam dolazio nisam očekivao ni nešto negativno, ali sam se zaista i više nego ugodno iznenadio koliko po mnogim organizacionim stvarima Velež „odskače“ od brojnih klubova u BiH. Što se tiče mojih igara u pripremnom periodu za sada je dobro. Naravno da lijepo zvuči kada ste prvi strijelac ekipe, ali opet, da se razumijemo, to je pripremni period. Nismo nešto posebno ni briljirali u pripremnim utakmicama. Najvažnije je da su one poslužile nama da se pripremimo, a stručnom štabu da uradi planirano, ističe Šišić.
Nakon Čelika u kojem je i ponikao, nosio je dres Slobode. Velež mu je treći klub u karijeri.
- U svakom klubu ponešto novo steknete. Takav je život fudbalera. Mislim da imamo „strašnu“ ekipu i da ćemo ispuniti primarni cilj koji je uprava postavila.
Radnik je prva prepreka prema tom cilju.
- Imam neki jako pozitivan predosjećaj uoči subotnje utakmice. Možda je i dobro što smo igrali utakmice sa ekipama iz vrha fudbala u Crnoj Gori. Tamo zaista igraju, da tako kažem, malo „žešći“ fudbal, jer osim prekida sa Grbljom, ni u ostalim utakmicama nije bilo pretjeranog „milovanja“. Ne kažem da će nas u Bijeljini tako dočekati, ali opet ekipa je definitivno imala priliku da „očvrsne“ u duelu sa Crnogorcima. Što se tiče Radnika poznajemo ga kroz našu ligu. Nisu naivni, čak šta više, sjetite se da su u zadnjem kolu savladali Sarajevo. Utakmica će sigurno biti teška, ali ponavljam imam neki dobar predosjećaj, ističe ofanzivni vezista „Rođenih“
Srijeda, 27 Februar 2013 18:07
Aldin Šišić (23) jedan je od novajlija u redovima Veleža ove sezone. Ovaj mladi Zeničanin kao i svi koji su prvi put u Mostaru u „pojačanom“ je fokusu javnosti. Pripremni period nagovjestio je dobru polusezonu, obzirom da je bio vodeći strijelac ekipe u pripremnom periodu.
- Ljudi u Veležu i Mostaru su me zaista izuzetno lijepo primili. Kada sam dolazio nisam očekivao ni nešto negativno, ali sam se zaista i više nego ugodno iznenadio koliko po mnogim organizacionim stvarima Velež „odskače“ od brojnih klubova u BiH. Što se tiče mojih igara u pripremnom periodu za sada je dobro. Naravno da lijepo zvuči kada ste prvi strijelac ekipe, ali opet, da se razumijemo, to je pripremni period. Nismo nešto posebno ni briljirali u pripremnim utakmicama. Najvažnije je da su one poslužile nama da se pripremimo, a stručnom štabu da uradi planirano, ističe Šišić.
Nakon Čelika u kojem je i ponikao, nosio je dres Slobode. Velež mu je treći klub u karijeri.
- U svakom klubu ponešto novo steknete. Takav je život fudbalera. Mislim da imamo „strašnu“ ekipu i da ćemo ispuniti primarni cilj koji je uprava postavila.
Radnik je prva prepreka prema tom cilju.
- Imam neki jako pozitivan predosjećaj uoči subotnje utakmice. Možda je i dobro što smo igrali utakmice sa ekipama iz vrha fudbala u Crnoj Gori. Tamo zaista igraju, da tako kažem, malo „žešći“ fudbal, jer osim prekida sa Grbljom, ni u ostalim utakmicama nije bilo pretjeranog „milovanja“. Ne kažem da će nas u Bijeljini tako dočekati, ali opet ekipa je definitivno imala priliku da „očvrsne“ u duelu sa Crnogorcima. Što se tiče Radnika poznajemo ga kroz našu ligu. Nisu naivni, čak šta više, sjetite se da su u zadnjem kolu savladali Sarajevo. Utakmica će sigurno biti teška, ali ponavljam imam neki dobar predosjećaj, ističe ofanzivni vezista „Rođenih“
Majkić je drama igrao dok je onda kod nas bio. Ako je u normala formi, bit će strašno pojačanje. Pozitivan potez Uprave svakako.
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
-
- Kontakt:
Razgoovor sa Ibrom Rahimicem. 27.02.2013
Prije početka proljetnog dijela razgovarali smo sa strategom Veleža koji u nastavak ulazi igrački pojačan sa ciljem da što ranije osigura opstanak
By: Studio88
" onclick="window.open(this.href);return false;
Prije početka proljetnog dijela razgovarali smo sa strategom Veleža koji u nastavak ulazi igrački pojačan sa ciljem da što ranije osigura opstanak
By: Studio88
" onclick="window.open(this.href);return false;
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
čini mi se da se pravi ekipa za slijedeću sezonu, ili se varam?
Vladavic ide na kraju sezone, a za Majkica ne znam, zna li mozda neko na koliko je potpisao ?AlemC85 je napisao/la:čini mi se da se pravi ekipa za slijedeću sezonu, ili se varam?
Mostar u srcu, Velež do groba !
RA dolazite li u Bn ?
pozz

2 godineultRA81 je napisao/la:Vladavic ide na kraju sezone, a za Majkica ne znam, zna li mozda neko na koliko je potpisao ?AlemC85 je napisao/la:čini mi se da se pravi ekipa za slijedeću sezonu, ili se varam?
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
- el-fighter
- Kontakt:
Sta je ovo pojacavamo se ko' QPR
Majkic je za nase uslove dobar igrac, samo ne znam u kakvoj je formi i fizickoj spremi trenutno. Zaista sa ovim smo zaokruzili solidan prijelazni rok, ali u odbrani jos uvijek puse i jedan kvalitetan stoper nebi bio na odmet. Na papiru imamo dobru ekipu i sigurno je da se Ibri nece trpiti losi rezultati sa ovakvim igracima. Nadam se da cemo slaviti u Bijeljini i tako zapoceti proljetni dio prvenstva.
FORZA VELEZ

Majkic je za nase uslove dobar igrac, samo ne znam u kakvoj je formi i fizickoj spremi trenutno. Zaista sa ovim smo zaokruzili solidan prijelazni rok, ali u odbrani jos uvijek puse i jedan kvalitetan stoper nebi bio na odmet. Na papiru imamo dobru ekipu i sigurno je da se Ibri nece trpiti losi rezultati sa ovakvim igracima. Nadam se da cemo slaviti u Bijeljini i tako zapoceti proljetni dio prvenstva.
FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
E ovo mi se vec svidja!Bliss je napisao/la:2 godineultRA81 je napisao/la:Vladavic ide na kraju sezone, a za Majkica ne znam, zna li mozda neko na koliko je potpisao ?AlemC85 je napisao/la:čini mi se da se pravi ekipa za slijedeću sezonu, ili se varam?
dobar potez sa majketom
...znam da Vlada odlazi na kraju sezone...tako da bi trebali svi ostali ostati i nakon završetka ove sezone, što govori da se uveliko pravi momčad za narednu sezonu.. 

-
- Kontakt:
Bliss je napisao/la:2 godineultRA81 je napisao/la:Vladavic ide na kraju sezone, a za Majkica ne znam, zna li mozda neko na koliko je potpisao ?AlemC85 je napisao/la:čini mi se da se pravi ekipa za slijedeću sezonu, ili se varam?
Ali znaš kako kod nas idu ovi ugovori?1/2 godine+1/2+1/2+1/2, tako da na svakom polugodištu može slobodno otić.

.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
Trenutno korisnika/ca: 7republictz i 1 gost.