WINmforce je napisao/la:idemoooo :
GL

PS sta Curry sinoc uradi

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
WINmforce je napisao/la:idemoooo :
GL
Cleveland Cavaliers 103-92 Toronto Raptorsbob je napisao/la:meni je veceras toronto 2, vala nemogu ponoviti onakvu predstavu kao protiv was. gdje su imali katastrofa sut, a cliv. sinoc imao tezak mec sa bullsima jos + bez najboljeg igraca ...
Oklahoma City Thunder 119-74 New Orleans Hornetsbob je napisao/la:mozda Duranta manje i hendikep 12,5 na oklahomu , posto ocekujem razbijanje jer meni se cini da nece ima biti Anthony Davis i Eric Gordon dva startera tako idealan scenarij preko dvadeset razlike i durant ispod 30a vidim kvota pala na okla. 1,7 s H
Curry S. 54bob je napisao/la:Nema izgleda Lee veceras kod GS suspendovan tako curry over , joj previse konbinacija![]()
Imas u SportPlus-u 11 koef.VISPER007 je napisao/la:Pozdrav.Poznajete li koga ko prodaje dojave i sl.,tipa placanje posle meca.Naidjem na nekog lika prodaje za 100e NAVAL LEIXOS iz 2 u 1,placanje posle meca 100e...Super sve,ali nigdje u ponudi nema prelaza za portugal 2.,bar ne u ovim kladionama kod mene.Pa eto ako negdje nadjete u ponudi probajte.A zao mi,platili bi mi i tih 100 e za dojavu,a sta cu kad nemam gdje da uplatim.Ako znate koga ko prodaje nesto uplativo,molim vas preporucite.
ev jarane da ti odmah kazem.. Pocni ti prodavat dojave kao i on. Npr bubnes nesto iz keca u dvicu i nek ti plati poslije meca.. ako prodje dobar si 100 eura ( ako ti plati ) ako ne prodje boli te, blokiras ga na fb il gdje vecVISPER007 je napisao/la:Pozdrav.Poznajete li koga ko prodaje dojave i sl.,tipa placanje posle meca.Naidjem na nekog lika prodaje za 100e NAVAL LEIXOS iz 2 u 1,placanje posle meca 100e...Super sve,ali nigdje u ponudi nema prelaza za portugal 2.,bar ne u ovim kladionama kod mene.Pa eto ako negdje nadjete u ponudi probajte.A zao mi,platili bi mi i tih 100 e za dojavu,a sta cu kad nemam gdje da uplatim.Ako znate koga ko prodaje nesto uplativo,molim vas preporucite.
Nikad pameti doci,al et'bezze je napisao/la:Tolko dojava je bilo na ovom forumu, nemogu se sjetiti da je ijedna prosla..nece ni ta veceras..
Ma znam to i jest ono najgore.Sta ako bude pa mi bude zao sto nisam odigro..kako god probaj na marku dvi i gotovoVISPER007 je napisao/la:Ma kontam i ja sve to,al daj sve se opet nadas...
zato su prošle sedmice od moguće 4 utakmice sve 4 završile 0:0bezze je napisao/la:Tolko dojava je bilo na ovom forumu, nemogu se sjetiti da je ijedna prosla..nece ni ta veceras..
Stvarno mislis da bi tebi neko davao pare,a da on poslije gata da li ces mu poslati pare. Smijesno, ne mogu da vjerujem da se palite na ovakve gluparije.soxx je napisao/la:ev jarane da ti odmah kazem.. Pocni ti prodavat dojave kao i on. Npr bubnes nesto iz keca u dvicu i nek ti plati poslije meca.. ako prodje dobar si 100 eura ( ako ti plati ) ako ne prodje boli te, blokiras ga na fb il gdje vecVISPER007 je napisao/la:Pozdrav.Poznajete li koga ko prodaje dojave i sl.,tipa placanje posle meca.Naidjem na nekog lika prodaje za 100e NAVAL LEIXOS iz 2 u 1,placanje posle meca 100e...Super sve,ali nigdje u ponudi nema prelaza za portugal 2.,bar ne u ovim kladionama kod mene.Pa eto ako negdje nadjete u ponudi probajte.A zao mi,platili bi mi i tih 100 e za dojavu,a sta cu kad nemam gdje da uplatim.Ako znate koga ko prodaje nesto uplativo,molim vas preporucite.
trojici posalje 2/1, sljedecoj trojici 1/2, pa ostalima 2/X, 1/X...... I naravno da će mu se one 3 budale kojima se posreći javit i drugi put.. Stvarno se bavite sran*ima.VISPER007 je napisao/la:Pozdrav.Poznajete li koga ko prodaje dojave i sl.,tipa placanje posle meca.Naidjem na nekog lika prodaje za 100e NAVAL LEIXOS iz 2 u 1,placanje posle meca 100e...Super sve,ali nigdje u ponudi nema prelaza za portugal 2.,bar ne u ovim kladionama kod mene.Pa eto ako negdje nadjete u ponudi probajte.A zao mi,platili bi mi i tih 100 e za dojavu,a sta cu kad nemam gdje da uplatim.Ako znate koga ko prodaje nesto uplativo,molim vas preporucite.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.