Sve je to ok. Možda ovo malo pišem još zbog dojmova o sinošnjem meču. Lahko je sve to prolazilo u primeri gdje je Messi rešetao sve što je stigao, ali vidi se u većim mečevima da nešto i ne štima kako treba. Toga sam se i plašio cijele sezone kada dođu ti veći mečevi jer sam odmah u Super Kupu protiv Reala vidio da nema te hrabrosti koja je krasila Barcu dok je Guardiola bio. Ipak, vjerovatno i sami navijači Barce, među kojima sam i ja traže perfekciju koja je nemoguća. Ali, razumljivo je to s obzirom na broj trofeja i igre kakve su prikazivali tokom prošlih godina. Ipak sam siguran da će se oni vratiti, jer sam dosad naučio da kada svi misle da je Barca pala, ona se uvijek uzdigne. Nadam se da će to biti protiv Milana u LP a možda i protiv Reala sad, mada to i nije toliko bitno jer je liga odlučena.Titova-Juga je napisao/la:hule_barca je napisao/la:O tome ti govorim, Barca mora masno potrošiti na ljeto, bez obzira što će to biti na par igrača. Sredina je po meni ok. Treba nam golman, štoper i dobar gol igrač kao što sam i govorio. Možda i sljedeću godinu možemo izdržati bez tog gol igrača, ali golman i štoper se moraju dovesti, nema druge ili da se promijeni malo taktika, gdje bi jedan od bekova uvijek bio pozadi od onog drugog. Uglavnom će morati dobro sjesti i razmisliti o primanju golova.Titova-Juga je napisao/la: Tek se sada vidi koliko Y.Toure fali ovoj ekipi, ali eto, mora i uprava nekada da pogriješi.
Boga mi, ako ovog ljeta masno ne potroše na pojačanja, a ekipa lagano stari, pogotovo u veznom redu, grdno će se prevariti. S ovakvom ofanzivnom taktikom kakvu igra Barcelona, grehota je ne imati dobre stopere i barem jednog defanzivno orijentisanog beka koji može zatvoriti sve te rupe kada se izgubi lopta, a kao što i sam kažeš, Real je maher u tome da odlično rade kontre.
Meni ih je kao neutralcu, užitak gledati, vama navijačima Barce vjerujem još više. Ja ne bih mnogo dirao taktiku, osim ako bi se doveo neki igrač tipa Hulk, (mada, ne daj Bože za ovog, ali čisto navodim primjer), koji može opaliti sa izvana pa da se malo više uzima šuteva nego što su to radili do sada. Toga definitivno fali, ali protiv tika-take nemam ništa.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- hule_barca
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Mes Que Un Club
Alba je na poluvremenu bio u nesvjesti i igrao je na svoju odgovornost.Dzoni je napisao/la:Ajde mi nadji bilo koji svjetski derbi u kojem nemas barem dva tri ovakva igraca.
Kazem oduvijek je bilo toga i bit ce.
Spominjem Albu jer je covjek ostao da lezi 2 minute i nije htio da ustane,ne sjecam se da su Ronaldo ili Di Maria uradili tako nesto.
To nije nesto sto su patentirali igraci Reala i Barce,mislim eto pratis talijansku ligu if you know what i mean.
Nije start nego od udarca galvom o zemlju.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
cuj ovog padobranca, alba u nesvijesti hahahahhahahaM4kaveli je napisao/la:Alba je na poluvremenu bio u nesvjesti i igrao je na svoju odgovornost.Dzoni je napisao/la:Ajde mi nadji bilo koji svjetski derbi u kojem nemas barem dva tri ovakva igraca.
Kazem oduvijek je bilo toga i bit ce.
Spominjem Albu jer je covjek ostao da lezi 2 minute i nije htio da ustane,ne sjecam se da su Ronaldo ili Di Maria uradili tako nesto.
To nije nesto sto su patentirali igraci Reala i Barce,mislim eto pratis talijansku ligu if you know what i mean.
Nije start nego od udarca galvom o zemlju.

Ovakvi su mi najjaci.
Pojma nemaju o cemu se radi a samo bi raspravljali.
OT: Messi propustio trening zbog povisene temperature.
Pojma nemaju o cemu se radi a samo bi raspravljali.

OT: Messi propustio trening zbog povisene temperature.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- IronmanFCB
- Kontakt:
Jedva cekam da se Abidal vrati i da vrati formu,valjda odigra 2-3 utakmice ove sezone u ligi.Bit ce mi gust gledati ga.Jos da Bartra dobije pravu priliku,bolje njega forsirati i stvoriti top-igrača(rad sa Varaneom) nego kupovati i 40+ mil. davati za igrace koji igraju u drugim ligama.Trebat ce im cijela polusezona da se naviknu.Villa od prve MORA protiv Milana,mora.
@Citizen
Roura je izjavio da sve oslasti nad timom ima Vilanova,ako je ovo istina onda nije ni cudo sto im se igra pogorsla,nemoze covjek iz amerike upravljat jednom od najboljih momcadi,treba dati svu ovlast Rouri
al za mene bolje kad sam navijac reala
al za mene bolje kad sam navijac reala

Zadnja izmjena: andro234, dana/u 27 feb 2013, 19:58, ukupno mijenjano 1 put.
Eh gdje si sad Eto'o 

Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Ja i danas zalim za Eto'om.
Kad se sjetim onog tria u napadu:
.......Henry......Eto'o........Messi.
Mozda i najbolji napadacki trojac u historiji fudbala.
.......Henry......Eto'o........Messi.

M4kaveli je napisao/la:Ja i danas zalim za Eto'om.
.......Henry......Eto'o........Messi.![]()

naprijed rejal
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Možda bismo i mogli govoriti o najboljem trojcu da su igrali zajedno u najboljim godinama njihovih karijera. No, kao što znaš - to ipak nije bio slučaj. Messijeva zvijezda se palila (ili, bolje rečeno, nije još sijala punim sjajem), Henryjeva gasila, dok je Eto'o kroz cijelu karijeru u Barceloni imao slične brojke. Sve u svemu, nije to najbolji napadački trojac.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Kljucna rijec MOZDA.
Evo nesto od sinoc.

Evo nesto od sinoc.

slika iznad samo dokazuje barcinu sinocnju nemoc...samo messi naprijed...protiv njih koliko ovo..5-6..ocigledno se u zadnje vrijeme samo ceka neka messijeva carolija,magija,da zabije 3-4 gola i da sam pobijedi..e pa ne moze uvijek...radi toga se samo uklopio u sivilo barce u posljednjih par utakmica...
odera real barcu sinoc...vjerovatno ce ih oderat i za vikend...a milan se sto posto nece proc...treba uvaljat 3 gola a ne primit niti jedan..nesto ne vjerujem da je barcina odbrana sposobna da ne primi bar jedan gol..s toga,ove sezone barca ce se morati samo zadovoljiti sa primerom...i nista vise...
odera real barcu sinoc...vjerovatno ce ih oderat i za vikend...a milan se sto posto nece proc...treba uvaljat 3 gola a ne primit niti jedan..nesto ne vjerujem da je barcina odbrana sposobna da ne primi bar jedan gol..s toga,ove sezone barca ce se morati samo zadovoljiti sa primerom...i nista vise...

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Nije losa ni Primera sa toliko porusenih rekorda i + kada znas da se tim u zadnje vrijeme vodi preko SKYPE-a.
Barcelona je sinoć u polufinalu Kupa kralja poražena od svog najvećeg suparnika Reala iz Madrida, a čovjek od koga se najviše očekivalo da pokaže na terenu, Lionel Messi nije pokazao ništa.
No, iz Barcelone su pronašli opravdanje za svoju superzvijezdu, te istakli kako je Argentinac sinoćnji meč igrao pod temperaturom.
Messi danas nije trenirao sa ostatkom tima, kao ni Xavi koji je iscrpljen.
No, iz Barcelone su pronašli opravdanje za svoju superzvijezdu, te istakli kako je Argentinac sinoćnji meč igrao pod temperaturom.
Ne moze to biti opravdanje za njegovu sinocnju igru.
Jednostavno su ga dobro zatvorili i to je to.
Uostalom i Song je individualno trenirao u teretani.
Bartomeu i Zubi otputovali u New York.
Znaci moglo bi biti nesto ovih dana.
Vjerovatno ce se pricati i o mogucim pojacanjima kao i odlascima.
Jednostavno su ga dobro zatvorili i to je to.
Uostalom i Song je individualno trenirao u teretani.
Bartomeu i Zubi otputovali u New York.
Znaci moglo bi biti nesto ovih dana.
Vjerovatno ce se pricati i o mogucim pojacanjima kao i odlascima.
svi su samo cekali od njega neko cudo..i sinoc i protiv milana...a ljudi su ga zatvorili,jer i on je covjek....a ostali nisu imali muda da nesto pokazu,krenu naprijed i barca biva pregazena...plus da dodamo los odabir igraca i taktike,,,mandraX je napisao/la:Barcelona je sinoć u polufinalu Kupa kralja poražena od svog najvećeg suparnika Reala iz Madrida, a čovjek od koga se najviše očekivalo da pokaže na terenu, Lionel Messi nije pokazao ništa.
a sto se tice xavija..gdje nece bit izmoren...treba ga pustit da spava 3 dana da se odmori k'o insan...mada msm da ce imat vremena za odmor malo poslije,jer svejedno ce milan napucat barcu iz lige prvaka

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
- hule_barca
- Kontakt:
Izgleda da Real želi na Camp Nou finale igrati. E vala ako do toga dođe treba se oglasiti i reći da se radi rekonstrukcija stadiona 

Mes Que Un Club
kako ljudi cesto mijenjaju misljenja, sad odjednom prica kako barca treba na ljeto potrositi hrpu para na pojacanja, kad smo govorili da treba dovesti neymara ili neke druge igrace, bila je prica sta ce nam, ima igraca...
ovom timu barce potrebni su igraci kao neymar, da imaju znanje i da donesu neku novu svjezinu i drugaciji fudbal od onog naseg klasicnog, a da se opet naravno mogu uklopiti u sistem. neymar ce upravo biti igrac koji ce biti od velike pomoci messiju i drustvu jer nije igrac tipa pedro, zahvalan, ali koji ce tesko nesto individualno uraditi. moramo imati jednostavno nekog velemajstora dovoljno drskog da da svoj doprinos
isto tako napravljena je greska sto se nije dove stoper na pocetku sezone, ja sam bio za to, puyol je po meni prestar za top utakmice i to smo vidjeli protiv reala, i to bi bilo to, stoper i napadac, to smo trebali dovesti na pocetku sezone, al ajd, gotovo je sad, uprava mora brinuti naravno i o finansijama i vjerovatno su smatrali da i sa ovim kadrom moze se dosta toga osvojiti, vjerovatno je to i istina, samo treba vise ozbiljnosti
nikakva dakle brojna pojacanja nam ne trebaju, dva igraca samo i to je to, eventualno jos jedan napadac robusniji da bude nesto tipa larson, da vecinom sjedi na klupi i pripomogne kad zagusti. sve drugo je visak, nepotrebno, samo dva pojacanja da se s njima ubode i bice to cool.
bezveze je sad i prica kao da je sve izgubljeno, imamo prakticno osvojenu ligu i to je vec solidna sezona, liga prvaka i dalje je u igri, kup nam nikad nije predstavljao nesto posebno, ruzno je sto smo od reala ispali, a kup ko kup, prosle godine je osvojen pa ga niko nije uzimao ni pod razno,
sad je najbitnije presabrat se, u subotu se igra el classico na kojem po meni treba dati priliku mladjim igracima, i real nece sigurno izvesti najjacu postavu, sve snage i energiju treba usmjeriti na mec s milanom, ta je utakmica prekretnica svega, proci se moze, proci se mora, samo dakle promijeniti napokon formaciju, odigrati skoncetrisano, motivisano, i doci ce golovi i prolaz, kad je barca u formi, i na svom terenu, to je za vise klasa jaca ekipa od milana i ako nasi budu odigrali kako znaju, proci cemo i lakse nego sto mislimo
ovom timu barce potrebni su igraci kao neymar, da imaju znanje i da donesu neku novu svjezinu i drugaciji fudbal od onog naseg klasicnog, a da se opet naravno mogu uklopiti u sistem. neymar ce upravo biti igrac koji ce biti od velike pomoci messiju i drustvu jer nije igrac tipa pedro, zahvalan, ali koji ce tesko nesto individualno uraditi. moramo imati jednostavno nekog velemajstora dovoljno drskog da da svoj doprinos
isto tako napravljena je greska sto se nije dove stoper na pocetku sezone, ja sam bio za to, puyol je po meni prestar za top utakmice i to smo vidjeli protiv reala, i to bi bilo to, stoper i napadac, to smo trebali dovesti na pocetku sezone, al ajd, gotovo je sad, uprava mora brinuti naravno i o finansijama i vjerovatno su smatrali da i sa ovim kadrom moze se dosta toga osvojiti, vjerovatno je to i istina, samo treba vise ozbiljnosti
nikakva dakle brojna pojacanja nam ne trebaju, dva igraca samo i to je to, eventualno jos jedan napadac robusniji da bude nesto tipa larson, da vecinom sjedi na klupi i pripomogne kad zagusti. sve drugo je visak, nepotrebno, samo dva pojacanja da se s njima ubode i bice to cool.
bezveze je sad i prica kao da je sve izgubljeno, imamo prakticno osvojenu ligu i to je vec solidna sezona, liga prvaka i dalje je u igri, kup nam nikad nije predstavljao nesto posebno, ruzno je sto smo od reala ispali, a kup ko kup, prosle godine je osvojen pa ga niko nije uzimao ni pod razno,
sad je najbitnije presabrat se, u subotu se igra el classico na kojem po meni treba dati priliku mladjim igracima, i real nece sigurno izvesti najjacu postavu, sve snage i energiju treba usmjeriti na mec s milanom, ta je utakmica prekretnica svega, proci se moze, proci se mora, samo dakle promijeniti napokon formaciju, odigrati skoncetrisano, motivisano, i doci ce golovi i prolaz, kad je barca u formi, i na svom terenu, to je za vise klasa jaca ekipa od milana i ako nasi budu odigrali kako znaju, proci cemo i lakse nego sto mislimo
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Bravo @Romariooo.
U potpunosti se slažem sa svim navedenim u postu.
U potpunosti se slažem sa svim navedenim u postu.
to su govorili "strucnjaci" na ovom forumuStevieM je napisao/la:Ko ono reče da bi s Barcom i Abdulah Ibraković osvojio trostruku krunu?

kad je pep odlazio to se znalo da poslije njega nece biti to ona mocna barca ,covjek je napravio mocnu ekipu kojom je najbolje upravljo i najbolje znao izvuci makimum iz nje. Nece zadugo se nac neki trener koji ce ponoviti one uspjehe koje je u zadnje 4 godine pep imao.
bas fali njegova inovativnost, raznovrsnost u odabiru taktike, njegova moc da utice na igraca da daju 200% sebe za ekipu.
fali pep da valja,pogotovo u vaznim utakmica gdje se vidi da ovi (tito,roura) se gube i da nisu dorasli u taktickom smislu velikom pepu.
pep vrati se

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.