FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- RealMoudrid
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Normalno da bi vam bio bolji bez "Kristine" jer vas čovjek siluje iz utakmice u utakmicu. Mislim da bi bio i puno bolji bez Messija jer je on višak na terenu s obzirom da ne radi ništa.
Bolje je igrati 11v11 nego 11v10
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
- Titova-Juga
- Kontakt:
RealMoudrid je napisao/la:Normalno da bi vam bio bolji bez "Kristine" jer vas čovjek siluje iz utakmice u utakmicu. Mislim da bi bio i puno bolji bez Messija jer je on višak na terenu s obzirom da ne radi ništa.
Kome nama, ja pišem ovdje kao neutralac koji navija za Milan

Ja sam naveo ove glumce, teatraliste, itd... To što ti misliš kao navijač Reala da samo ovi iz Barce glume je neka sasvim druga priča

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Ja bih da pitam onog vozača kamiona što ima 15 godina, ko pokaza sinoć ko je gazda u Španiji? Ja nešto nisam pratio utakmicu?
A za ove ostale, mislim da je konačno red da priznate da ste razmontirani. Nakon što ste izgubili od Milana tražili ste neke neumjesne faktore samo da umanjite pobjedu Milana kao ekipe, a vidim to i sad radite.
A za ove ostale, mislim da je konačno red da priznate da ste razmontirani. Nakon što ste izgubili od Milana tražili ste neke neumjesne faktore samo da umanjite pobjedu Milana kao ekipe, a vidim to i sad radite.
naprijed rejal
Di Maria zna da se baci i kad treba i kad ne treba,to je cinjenica ****,ipak je na kraju krajeva argentinac.
Ali ja ga jos nisam vidio da to radi tako predano kao sinoc Alba ili recimo Dani Alves.
Dani prije kontakta vec zna napravit grimasu koja je jednaka onoj kad neko place.

Ali ja ga jos nisam vidio da to radi tako predano kao sinoc Alba ili recimo Dani Alves.
Dani prije kontakta vec zna napravit grimasu koja je jednaka onoj kad neko place.
jbg na San Siru ne valja trava. sta nije bilo sinoc uredu?Sveti je napisao/la:Ja bih da pitam onog vozača kamiona što ima 15 godina, ko pokaza sinoć ko je gazda u Španiji? Ja nešto nisam pratio utakmicu?

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
temperaturamilanist je napisao/la:jbg na San Siru ne valja trava. sta nije bilo sinoc uredu?Sveti je napisao/la:Ja bih da pitam onog vozača kamiona što ima 15 godina, ko pokaza sinoć ko je gazda u Španiji? Ja nešto nisam pratio utakmicu?

Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
- Titova-Juga
- Kontakt:
Ja recimo jesam, ali dobro, ja sam neutralac, pa je meni to za dvije nijanse puta lakše viditi nego nekom RealovcuDzoni je napisao/la:Di Maria zna da se baci i kad treba i kad ne treba,to je cinjenica ****,ipak je na kraju krajeva argentinac.![]()

Mada, on to radi mnogo učinkovitije, manje ofirno od dvojca koje si nabrojao.
Likovi, pardon glumci, pardon... igrači koje sam nabrojao u postu iznad su dokazani glumci, sve ostalo su opravdanja.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Ma di marija je konjina obična kojeg treba poslat na klubu čim prije. No nije tema za to.
naprijed rejal
Ma sve je to normalno dok ne dodje do levela Jordija Albe.Titova-Juga je napisao/la:Ja recimo jesam, ali dobro, ja sam neutralac, pa je meni to za dvije nijanse puta lakše viditi nego nekom RealovcuDzoni je napisao/la:Di Maria zna da se baci i kad treba i kad ne treba,to je cinjenica ****,ipak je na kraju krajeva argentinac.![]()
Likovi, pardon glumci, pardon... igrači koje sam nabrojao u postu iznad su dokazani glumci, sve ostalo su opravdanja.
Jbg fudbal je takav oduvijek bio ne treba sad traziti linc za nekog ko se baci da bi ucino uslugu svojoj ekipi,al eto podcrtavam ove ofirne koji su se smucili svakom normalnom gledaocu pa bio on navijac il ne.
- hule_barca
- Kontakt:
Slažem se da Villa to još može, ali trener i uprava ne misle tako, a i realno ne može ni on još puno. Također to za primanje golova mi je najmrža. Pa protiv Chelsea od 4 šuta na gol, ljudi dadnu 3 gola, a četvrti šut na gol je bio sa pola centra. I još mnogobrojno primjera je takvih. Očigledno da je odbrana šuplja dosta. Da li je to do bekova koji su previše orijentisani ofanzivno ili do sporih štopera ne znam ni ja sam.Titova-Juga je napisao/la:Villa to i dalje može, samo što su napravili veliku grešku i poslali ga na veliki nezaslužen odmor na klupi.hule_barca je napisao/la:Ti bi i dalje onda Iniestu na krilo, ili panjeve poput Alexisa i Tella koji su dobri samo za osrednje mečeve, ili Villu koji stari i kojem to jos nije prirodna pozicija ili Pedra koji ne moze napraviti jedan dribling. Neymara sam naveo kao primjer individualca koji nam treba. Ekipa nam je puna igrača koji su timski igrači i to jeste karakteristika Barce, ali potreban je neko ko bi mogao da bude uz Messia. Villa to jeste bio prije povrede, e sad treba neko drugi.Titova-Juga je napisao/la:Ma kakav Neymar, u čemu bi se slagao ? Da se natječe s njim ko će uzeti šut ? Ma daj, mali je precijenjen i definitivno treba negdje da se dokaže u Europi u nekom manjem klubu prije velikog.
Ja ne vidim toliko problem u napadu, odnsosno na krilima koliko potrebu za pravim stoperima i boljim golmanom.
Ekipe koje igraju protiv Barcelone doslovno stvore dvije šanse i dadnu dva gola, pogotovo u skok igri. Znači, na ovoj je upravi da poradi na tome da se dovede barem jedan, a trebalo bi i dva klasna stopera, te golman ! Ne kažem ja da je Neymar loš, ali bi meni bilo veliko trošenje love izdvajati neke velike cifre za igrača koji još nije dokazan u Europi.
Mes Que Un Club
[youtube][/youtube]Titova-Juga je napisao/la:RealMoudrid je napisao/la:Normalno da bi vam bio bolji bez "Kristine" jer vas čovjek siluje iz utakmice u utakmicu. Mislim da bi bio i puno bolji bez Messija jer je on višak na terenu s obzirom da ne radi ništa.
Kome nama, ja pišem ovdje kao neutralac koji navija za Milan
Ja sam naveo ove glumce, teatraliste, itd... To što ti misliš kao navijač Reala da samo ovi iz Barce glume je neka sasvim druga priča
pepe u elementu sinoc,nastavio je sa glumom ,nije mu dugo trebalo po ulasku u igru,
nesto spominje se uvijek busquets glumi ovo ono a ovaj pepe je davno prekuco busija sto se tice teatralnosti i glume,svaki el clasico ne moze proc da on ne odglumi
najjaci puyol kako ga napade kad se ovaj poce valjat

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
- Titova-Juga
- Kontakt:
Dzoni je napisao/la:Ma sve je to normalno dok ne dodje do levela Jordija Albe.Titova-Juga je napisao/la:Ja recimo jesam, ali dobro, ja sam neutralac, pa je meni to za dvije nijanse puta lakše viditi nego nekom RealovcuDzoni je napisao/la:Di Maria zna da se baci i kad treba i kad ne treba,to je cinjenica ****,ipak je na kraju krajeva argentinac.![]()
Jbg fudbal je takav oduvijek bio ne treba sad traziti linc za nekog ko se baci da bi ucino uslugu svojoj ekipi,al eto podcrtavam ove ofirne koji su se smucili svakom normalnom gledaocu pa bio on navijac il ne.
Znači, samim tim što i oni nabrojani glume, to je manje loše jer nije baš u toj mjeri kao sinoć Alba ?

Ne, ozbiljno... toliko puta sam vidio sličnu glumu u Ronalda da je to za plakati i da bih rado gledao prvu ligu federacije već takva sranja, ali eto... Previše je tu velikih imena da bi se takav derbi propustio, mada se često čovjeku zgadi i pitanje je dana kad će mi se zgaditi do te mjere da ću skroz prestati gledati ove "klasične" radi debilnih glumaca! Uostalom, vidio si pred kraj tekme Pepea... :S Sve su oni na slični kalup... ja bih to novčano i suspenzijama kažnjavao pa ne bih više, kao što u Nba-u rade za flopanje od ove sezone!
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Titova-Juga
- Kontakt:
hule_barca je napisao/la: Slažem se da Villa to još može, ali trener i uprava ne misle tako, a i realno ne može ni on još puno. Također to za primanje golova mi je najmrža. Pa protiv Chelsea od 4 šuta na gol, ljudi dadnu 3 gola, a četvrti šut na gol je bio sa pola centra. I još mnogobrojno primjera je takvih. Očigledno da je odbrana šuplja dosta. Da li je to do bekova koji su previše orijentisani ofanzivno ili do sporih štopera ne znam ni ja sam.
Ja mislim da je kombinacija oboje, jer stoperi jesu spori, Puyol nažalost u godinama a Pique ionako od kad je prohodao trči na koljenima, a uz sve to i previše ofanzivna Barca i njihovi bekovi. Alves me u dosta situacija podsjeća na ABatea... kad je u pitanju defanziva, čovjek je pravo izgubljen.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Ajde mi nadji bilo koji svjetski derbi u kojem nemas barem dva tri ovakva igraca.
Kazem oduvijek je bilo toga i bit ce.
Spominjem Albu jer je covjek ostao da lezi 2 minute i nije htio da ustane,ne sjecam se da su Ronaldo ili Di Maria uradili tako nesto.
To nije nesto sto su patentirali igraci Reala i Barce,mislim eto pratis talijansku ligu if you know what i mean.
Spominjem Albu jer je covjek ostao da lezi 2 minute i nije htio da ustane,ne sjecam se da su Ronaldo ili Di Maria uradili tako nesto.
To nije nesto sto su patentirali igraci Reala i Barce,mislim eto pratis talijansku ligu if you know what i mean.

- hule_barca
- Kontakt:
Dva tako ofanzivno orijentisana beka je po meni previše, pogotovo kada se igra protiv ekipe kakva je Real, koja ima najbolju kontru na svijetu. Puyol jeste spor, mada realno kad bolje sagledam bilo koji štoper da dođe ne može puno napraviti kada bekovi toliko ispadnu. A o golmanu nećemo pisati, dosta smo o njemu govorili, mada nije ni on toliko loš koliko se priča, ali ajde, nadam se da će to riješiti na ljeto. Alba jeste dobar, sve ok, ali bgm Abidal je znao zatvoriti stranu svoju i taktički se podrediti kada Alves ode naprijed. Ovako Busi se vrati i bude sa Piqueom i Puyolom da zaustavi kontre. Ne zna se ko je sporiji. Ah Yaya ToureTitova-Juga je napisao/la:hule_barca je napisao/la: Slažem se da Villa to još može, ali trener i uprava ne misle tako, a i realno ne može ni on još puno. Također to za primanje golova mi je najmrža. Pa protiv Chelsea od 4 šuta na gol, ljudi dadnu 3 gola, a četvrti šut na gol je bio sa pola centra. I još mnogobrojno primjera je takvih. Očigledno da je odbrana šuplja dosta. Da li je to do bekova koji su previše orijentisani ofanzivno ili do sporih štopera ne znam ni ja sam.
Ja mislim da je kombinacija oboje, jer stoperi jesu spori, Puyol nažalost u godinama a Pique ionako od kad je prohodao trči na koljenima, a uz sve to i previše ofanzivna Barca i njihovi bekovi. Alves me u dosta situacija podsjeća na ABatea... kad je u pitanju defanziva, čovjek je pravo izgubljen.

Mes Que Un Club
- Titova-Juga
- Kontakt:
Dzoni je napisao/la:Ajde mi nadji bilo koji svjetski derbi u kojem nemas barem dva tri ovakva igraca.
Ne kažem ja da to nema u drugim ligama, odnosno klubovima, ima itekako, pogotovo u današnje vrijeme kada je ta gluma nekako najviše izražena. Ali u Barci i Realu je nekako najviše indvidualaca koji to rade, (pogotovo u međusobnim duelima). Ja se ne sjećam jednog da je prošao bez glume nekog igrača, bilo da je u bijelom ili crveno-plavom dresu.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Tek se sada vidi koliko Y.Toure fali ovoj ekipi, ali eto, mora i uprava nekada da pogriješi.hule_barca je napisao/la:Dva tako ofanzivno orijentisana beka je po meni previše, pogotovo kada se igra protiv ekipe kakva je Real, koja ima najbolju kontru na svijetu. Puyol jeste spor, mada realno kad bolje sagledam bilo koji štoper da dođe ne može puno napraviti kada bekovi toliko ispadnu. A o golmanu nećemo pisati, dosta smo o njemu govorili, mada nije ni on toliko loš koliko se priča, ali ajde, nadam se da će to riješiti na ljeto. Alba jeste dobar, sve ok, ali bgm Abidal je znao zatvoriti stranu svoju i taktički se podrediti kada Alves ode naprijed. Ovako Busi se vrati i bude sa Piqueom i Puyolom da zaustavi kontre. Ne zna se ko je sporiji. Ah Yaya ToureTitova-Juga je napisao/la:hule_barca je napisao/la: Slažem se da Villa to još može, ali trener i uprava ne misle tako, a i realno ne može ni on još puno. Također to za primanje golova mi je najmrža. Pa protiv Chelsea od 4 šuta na gol, ljudi dadnu 3 gola, a četvrti šut na gol je bio sa pola centra. I još mnogobrojno primjera je takvih. Očigledno da je odbrana šuplja dosta. Da li je to do bekova koji su previše orijentisani ofanzivno ili do sporih štopera ne znam ni ja sam.
Boga mi, ako ovog ljeta masno ne potroše na pojačanja, a ekipa lagano stari, pogotovo u veznom redu, grdno će se prevariti. S ovakvom ofanzivnom taktikom kakvu igra Barcelona, grehota je ne imati dobre stopere i barem jednog defanzivno orijentisanog beka koji može zatvoriti sve te rupe kada se izgubi lopta, a kao što i sam kažeš, Real je maher u tome da odlično rade kontre.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- hule_barca
- Kontakt:
O tome ti govorim, Barca mora masno potrošiti na ljeto, bez obzira što će to biti na par igrača. Sredina je po meni ok. Treba nam golman, štoper i dobar gol igrač kao što sam i govorio. Možda i sljedeću godinu možemo izdržati bez tog gol igrača, ali golman i štoper se moraju dovesti, nema druge ili da se promijeni malo taktika, gdje bi jedan od bekova uvijek bio pozadi od onog drugog. Uglavnom će morati dobro sjesti i razmisliti o primanju golova.Titova-Juga je napisao/la: Tek se sada vidi koliko Y.Toure fali ovoj ekipi, ali eto, mora i uprava nekada da pogriješi.
Boga mi, ako ovog ljeta masno ne potroše na pojačanja, a ekipa lagano stari, pogotovo u veznom redu, grdno će se prevariti. S ovakvom ofanzivnom taktikom kakvu igra Barcelona, grehota je ne imati dobre stopere i barem jednog defanzivno orijentisanog beka koji može zatvoriti sve te rupe kada se izgubi lopta, a kao što i sam kažeš, Real je maher u tome da odlično rade kontre.
Mes Que Un Club
- Titova-Juga
- Kontakt:
hule_barca je napisao/la:O tome ti govorim, Barca mora masno potrošiti na ljeto, bez obzira što će to biti na par igrača. Sredina je po meni ok. Treba nam golman, štoper i dobar gol igrač kao što sam i govorio. Možda i sljedeću godinu možemo izdržati bez tog gol igrača, ali golman i štoper se moraju dovesti, nema druge ili da se promijeni malo taktika, gdje bi jedan od bekova uvijek bio pozadi od onog drugog. Uglavnom će morati dobro sjesti i razmisliti o primanju golova.Titova-Juga je napisao/la: Tek se sada vidi koliko Y.Toure fali ovoj ekipi, ali eto, mora i uprava nekada da pogriješi.
Meni ih je kao neutralcu, užitak gledati, vama navijačima Barce vjerujem još više. Ja ne bih mnogo dirao taktiku, osim ako bi se doveo neki igrač tipa Hulk, (mada, ne daj Bože za ovog, ali čisto navodim primjer), koji može opaliti sa izvana pa da se malo više uzima šuteva nego što su to radili do sada. Toga definitivno fali, ali protiv tika-take nemam ništa.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Ko ono reče da bi s Barcom i Abdulah Ibraković osvojio trostruku krunu? 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.