FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Mancini
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Mancini » 27 feb 2013, 16:00

Kako će izgledati vaš glavni teren nakon što Sloboda i Olimpic odigraju svoje mečeve u dva dana?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 27 feb 2013, 16:04

Mancini je napisao/la:Kako će izgledati vaš glavni teren nakon što Sloboda i Olimpic odigraju svoje mečeve u dva dana?
Jako dobro pitanje, i ja sam o tom razmisljao. S obzirom da u ovoj ligi imamo najbolji teren, mislim i da ce nakon dvije utakmice u dva dana biti iznad prosjeka ove lige :)
075

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 27 feb 2013, 16:08

Kiša skoro svaki dan pada a prije nije baš najbolji travnjak bio.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 27 feb 2013, 16:29

Mancini je napisao/la:Kiša skoro svaki dan pada a prije nije baš najbolji travnjak bio.
Ovo je 100% tacno.
Teren stadiona Tusanj je vazio za jedan od najboljih u bivsoj YU. Nikada i nikada nije bilo niti jedne bare, bilo da je snijeg ili kisa. Jugoslovenska reprezentacija je igrala i pripremala se bas zbog tusanjskog terena. Nekada je u bivsoj YU prvi tim Slobode trenirao na glavnom terenu po dva puta na dan, zbog nedostatka uslova na pomocnom. Ni tada nije bilo falinke.
Jednostavno uvijek je bio odlican.
Jos nesto, ima li neko snimak ili je ikada vidio baru ili slicno na Tusnju u bilo kojim uslovima? To se nikada nije desilo.
Ni kada su okolne ulice bile popllavljene od proloma oblaka.
Evo ti dokazni materijal.
[youtube][/youtube]
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 27 feb 2013, 17:02

Ja sam uvijek govorio da je travnjak Tusnja jedan od boljih u drzavi, jednostavno drenaza je dobra. U PL imaju 2-3 mozda sad i to ovaj novi na B. Polju, Gradacac znam da je dobar, S. Brijeg i u B. Luci ako me sjecanje ne vara.
075

sukisuki
Kontakt:

Post Postao/la sukisuki » 27 feb 2013, 17:31

Necu reci daje bio najbolji ali medzu 4 bolja je uvjek bio teren Tusnja ,
Olimpik ce brzo iz Tuzle otici posto nije dobro dosao neka igra u Slavinovicima :D :D :D

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 27 feb 2013, 17:39

Zna li neko rezultat ?

Od ponedeljka i Olimpic je zvanicno od Tuzli,nasli su svim igracima stanove ..

Ja jos ne vjerujem u ovu glupost da Olimpic igra na Tusnju,prvo kad god je Sloboda domacin onda je i Olimpic,teren ce biti isto nista,plus sto su veoma moguci navijacki neredi oko stadiona :roll:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

sukisuki
Kontakt:

Post Postao/la sukisuki » 27 feb 2013, 17:58

Jos nema izvjestaja niti ko javlja sto za danasnji susret a nadam se povoljnom rezultatu , a sto se tice Olimpika to ce brzo dase rijesi ima da idu i odakle su dosli ako su se u sarajevu osjecali ka 13-esto prase u Tuzli su ko krme u Teheranu :D :D :D :D

sukisuki
Kontakt:

Post Postao/la sukisuki » 27 feb 2013, 18:00

Evo sto mi kazu za izvjestaj sutakmice jer jos nema nista .......

imali izvjestaja sa danasnje utakmice kakav je rezultat

5:54pm
FK Sloboda Tuzla

Da ima, bio bi objavljen do sada. Veceras. :=)

sukisuki
Kontakt:

Post Postao/la sukisuki » 27 feb 2013, 18:06

Samo pobjeda Slobode dolazi u obzir u Gorazdu ja garantujem 100% momci sretno
prije 4 sati · Ne sviđa mi se · 1
Mirhet Krajisnik Ma ne mozete Gorazde pobjediti jer ne znam koliko ste upoznati sa desavanjima u FK Gorazdu tokom zimske pauze. Klub se mnogo pojacao za proljetni dio sezone, dovedena je komplet prva postava, mnogo je igraca doslo koji su igrali u premijer ligi BIH , cak i brazilci itd itd. Ako minimalno izgubite trebate biti zadovoljni jer trenutno je FK Gorazde jace od Slobode... ( objektivan sam)

sukisuki
Kontakt:

Post Postao/la sukisuki » 27 feb 2013, 18:09

ok fino od tebe bod je siguran a 3 sve su sanse da znas samo mi nemamo pojacanja ni imena ali imamo motiv veliki Sloboda je dobila novu krv novo srce kuca i idemo po pobjedu u Grad Goražde
prije 16 min. · Ne sviđa mi se · 1
Mirhet Krajisnik Suki svaka cast svima vama u ovim teskim trenucima za Slobodu ali iskreno nemojte se mnogo nadati u gradu na drini.Da je u pitanju Gorazde iz jesenjeg dijela rekao bi da cete pobjediti ali sad nema sanse jer sa ovim pojacanjima Gorazde vazi za jednu od najacih ekipa u ligi a cilj im je da opstanu u ligi i siguran sam da ce opstati jer je mnogo love ulozeno
prije 9 min. · Sviđa mi se
Tuzla U redu, vidjet cemo sve 09.03.
prije 8 min. · Sviđa mi se · 1
sukisuki ok Mirhet cujemo se 09.03 svako dobro
prije 5 min. · Sviđa mi se

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 27 feb 2013, 18:21

@sukisuki

Koliko imas godina ? :D
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 27 feb 2013, 18:22

harry_90 je napisao/la:@sukisuki

Koliko imas godina ? :D
Rođen Juli 9, 1970 :lol:

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 27 feb 2013, 18:28

Suki druze nista licno ali nemoj previse nebitnih informacija pisat ovdje. To sto ti kopiras i postavljas nema veze sa ovim forumom i ovom temom. Opusteno drug, ako imas neku korisnu informaciju proslijedi nam je, ne mora se pisat ovdje po svaku cijenu :)
075

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 27 feb 2013, 19:05

England je napisao/la:
NYKnicks Fan je napisao/la:Jao sto mrzim seljake.
Zašto mrziš ?
Valjda zato što ljudi rade 24/7, obrađuju zemlju, brinu se o stoci, da bi on imao sutra šta da jede. Ne raste povrće na balkonu sigurno. :mrgreen:
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 27 feb 2013, 19:08

VolimTz je napisao/la:
England je napisao/la:
NYKnicks Fan je napisao/la:Jao sto mrzim seljake.
Zašto mrziš ?
Valjda zato što ljudi rade 24/7, obrađuju zemlju, brinu se o stoci, da bi on imao sutra šta da jede. Ne raste povrće na balkonu sigurno. :mrgreen:
Jest, tako je. :D

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 27 feb 2013, 19:18

U trećoj kontrolnoj utakmici koja se odigrala danas u Međugorju Sloboda je savladala Mladost iz Gacka rezultatom 3:0. Golove za Slobodu su postigli: Renato Gojković, povratnik u na Tuzšanj Šerif Hasić i Admir Velagić.

Povratak fudbalera Slobode u Tuzlu planira je za sutra a prije početka nastavka proljetnog dijela prvenstva u okviru Prve lige Federacije Sloboda će odigrati još jednu prijateljsku utakmicu.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 27 feb 2013, 19:18

Evo Sloboda pobijedila 3-0 Mladost iz Gacka u prijateljskoj. Super rezultat.

Edit : Renato ubi sa golovima, neka samo nastavavi ovako i ne gine mu Reprezentacija u skorije vrijeme
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

sjena
Kontakt:

Post Postao/la sjena » 27 feb 2013, 19:29

fukara87 je napisao/la:Bezveze se ložite na ovog Siuxa, prvo Radnički se ne može nikad poredit sa Slobodom i to je cinjenica, jer oni nisu vidjeli Premijer lige dugo godina od kad je Federacija ukinuta i spojili se sa hrvatskim klubovima i srpskim a to se on vjerovatno ne sjeca, sad ih Vojdovic malo loži da je dobar trener a on je zapravo jak samo na riječima i to je to, mi nismo imali goreg trenera od njega iskrenoo, njemu svaka čast jer je igrao srcem za SLobodu ali on nije vidio trenera, prvo je upropastio Drinu Zvornik pa i Slobodu dokrajcio sa svojim pojačanjima i sa svojim motivisanjem da će igrači letjeti kroz prozor ako ne budu igrali kako treba, mislim smijesno stvarno skim mi rasrapljamo. Nama ne treba ovo da ulazimo u raspravu sa bilo kim iz Federalne lige, prvo nas trebaju da poštuju i da dignu dva prsta kad hoce da pričaju s nama , isto kao kad bi mi pisali za navijačima Crvene Zvezde ili Partizana.
Ajde ti fukaro malo se raspitaj kod vasih takozvanih legendi odakle se Sloboda finansirala 50 godina u komunizmu.Raspitaj se malo kod mame i tate gdje su u svojoj mladosti mogli otici na tenis i gdje su imali priliku vidjeti pravi olimpiski bazen.Ti vjerovatno mislis da je to bilo u TZ seljacino jedna.Zaostajali ste za Lukavcom 100 godina i zahvalite komunistima sto smo vas razvili pa se sada mozete busati u prsa.Ovo vam se sve desava kao kazna za sve te godine koje ste bili kao krpelji naslonjeni na Lukavac i njegovu industriju.Sad smo mi puni ko brodovi a vi gradjani sjedite pored jale i pijte pivo od 2l i mezite cips.Gradjanine reci nam odakle ti je porijeklo pa onda vrijedjaj.Itebi neko da dize dva prsta pa mi se takvim kao tebi javljamo samo kad nam se digne nesto drugo.ovo se odnosi samo na one koji su slicni tebi pravim tuzlacima i fukarama kapa do poda.Mi smo u lukavcu pokazali korektnost i gostoprimstvo za sve prave fukare i tuzlake.
Ukazana prililika brzo prolazi i sporo se vraća.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 27 feb 2013, 19:38

@Sjena ,Ja bih te zamolio da prvo pročitaš moj komentar pa tek onda da me citiras, uopste nisam spomenuo da sam ja građanin a ti seljak, ja sam poredio skroz nešto drugo a ti što si skontao tako to je druga stvar, dalje ne zanima me to tvoje mišljenje i necu da se napucavam jer ja poštujem sve ljude bez obzira gdje je ko živi pa tamam da je na Majevici ako je dobar čovjek ja ću ga poštovati, i molim te lijepo ne ulazi u raspravu sa navijačima Slobode jer ti trebaš da nas poštujes jer smo iz istog kantona a ne da nas mrzite na svakom koraku j.ebete Fukare a dolazite često u Tuzlu, nije vam to finoo.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.