Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

AndreaAgnelli
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la AndreaAgnelli » 27 feb 2013, 14:04

http://worldsport.blogs.cnn.com/2013/02 ... ?hpt=hp_c4

Glasajte za Bonnya i pročitajte mišljenje ovog novinara koje se u potpunosti podudara s našim.

Napolitanci ne žele da utakmicu u petak sudi Rizzoli. Tamam ne želimo ni mi pogotovo nakon onog penala za Milan i onog nedosuđenog protiv Intera u prošloj sezoni. slika

Igrači Celtica Brown i Lusting su se povrijedili i preskaču revanš sljedeće sedmice. Olakšanje. :D

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 27 feb 2013, 14:44

Bonucci 8-) , kako sam ponosan na tog momka. 90% navijača je bilo protiv njega, čak se sjećam da su pravili fejs grupa protiv njega :? . Ja vjerujem da će on biti jedan od najjačih štopera na svijetu!

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 27 feb 2013, 14:50

gojzerica je napisao/la:Bonucci 8-) , kako sam ponosan na tog momka. 90% navijača je bilo protiv njega, čak se sjećam da su pravili fejs grupa protiv njega :? . Ja vjerujem da će on biti jedan od najjačih štopera na svijetu!
Ub'o jesi, nema šta, da nas hoće i Vučko obradovati na tom nivou :mrgreen: . Upitna je konstantnost, ne kvalitet, naranvno :) .
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 27 feb 2013, 14:57

Barzagli je najbolji stoper na svijetu u ovom trenutku.

Leo ima što drugi nemaju, ranije sam pisao o njegovoj ulozi libera i on može samo napredovati aBd, kao što je napredovao u proteklom periodu. Chiellini je naš ratnik, bio je u sjajnoj formi prije povrede i kad se on potpuno vrati, Juve ima definitivno najbolju odbranu svijeta i to je naša istinska snaga, jer se savršeno nadopunjavaju.

Sve do Wembleya!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 27 feb 2013, 15:00

Bonnuci ima prednost što uči od prvog i drugog stopera današnjice, Barzaglia i Chiellinia, uz Thiaga Silvu recimo kojeg od kada je otišao u PSG malo ko spominje.
Caceres da igra kao prvotimac, već bi se pričalo o svjetskoj klasi, ali ako mene pitate, i on to svakako jeste.
Čovjek koji bi bio prvotimac u svakoj evropskoj ekipi, bez problema.
Imamo sreću što imamo takve stopere, da ne spominjem Marronea koji je igrao kao rutiner na mjestu defanzivnog registe.

Na ljeto bih volio da priključimo jednog mladog jakog stopera, eventualno Doria o kojem se dosta pisalo.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 27 feb 2013, 15:05

Čakaj, ja zaboravih, jesmo mi završili Doriu? Znam da su tražili oko 10 miliona za njega.

Od jučer se spominje Amorebieta, a žele ga Inter i Milan.
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 27 feb 2013, 15:07

Pričalo se, ali nije ništa bilo konačno, bar ne javno.

Nadam se da su uzeli neku opciju na prvenstvo kupnje.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 27 feb 2013, 15:13

To bi bilo odlično, pa polako ga uvoditi u ekipu kao Pogbu.

Joj Pogba je čudo od igrača. :mrgreen: Jedini problem je što još uvijek ne može biti tako konstantan, što je donekle i očekivano obzirom na njegove godine, ali je vanserijski fudbaler. Sve ima, može i prema naprijed vrlo uspješno igrati, a ako ne bude povreda mogu mislit kakav će biti kad sazrije još malo. :roll: :mrgreen:

Kad bi još kvalitetnog LB uzeli, odmah i Asa može u sredinu, to smo možda malo zaboravili :mrgreen: pa bi imali još dosta taktičkih opcija, nekad s njim na lijevom boku, nekad u sredini. Grande Juve... ;)
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 27 feb 2013, 15:17

Ja se nadam da će Doria doći, jer treba nam još jedan mlad stoper, dok Amorebieta je također tu, njemu koliko sam čitao ističe ugovor, želi Marotta još jednog Fernanda maznuti Bilbao za džabe :mrgreen: . Možda ne bi bilo loše da obojica dođu, a da se Marrone pomjeri u sredini, ili da ide negdje na posudbu. A Pelusa ionako računam kao lijevog bočnog.
- Mazzarri je ljut zbog nedosudjenih penala u Udinama…
Već su počeli praviti pritisak na sudije, žale se na izbor sudija, najbolje da im Guida sudi to je njihov fan. Po meni ovo bi trebao Mazzoleni suditi, jer mislim da je trenutno najbolji sudija u Italiji.

Barzagli je jedan od podcijenjeniji stopera u svijetu, a evo jos nešto kad smo kod Pr. dr. 8-)

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 27 feb 2013, 15:44, ukupno mijenjano 1 put.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

AndreaAgnelli
Kontakt:

Post Postao/la AndreaAgnelli » 27 feb 2013, 15:39

Odbrana je na mjestu i za sljedeću sezonu, ne bih ja tu ništa dirao.

slika slika

Treba nam lijevi bek kao zamjena za Asamoaha. Doduše Afrički kup Nacija je tek za 4 godine pa ćemo biti rahat za to vrijeme. :D

Chiellini pod znakom pitanja za Napoli, više ne nego da. :roll:
Zadnja izmjena: AndreaAgnelli, dana/u 27 feb 2013, 15:43, ukupno mijenjano 1 put.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 27 feb 2013, 15:43

AndreaAgnelli je napisao/la:Treba nam lijevi bek kao zamjena za Asamoaha. Doduše Afrički kup Nacija je tek za 4 godine pa ćemo biti rahat za to vrijeme. :D
Ja bih volio da dođe lijevi bočni i da mu Peluso bude zamjena, a da Asa igra u sredini, jer koliko god on igrao dobro potreban je bolji igrač u ovoj formaciji :roll: .

FC Ljuta Krajina

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 27 feb 2013, 15:43

ajde hrdnite ove napolitance u petak pa da mi dobijemo Lazio i da nam se otvori sansa i za to drugo mjesto hehehhe
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

AndreaAgnelli
Kontakt:

Post Postao/la AndreaAgnelli » 27 feb 2013, 15:49

Pitanje je koga dovesti za lijevog beka, a da se uklapa u Conteov sistem, meni na pamet pada samo Kolarov koji zna zavrnuti i poslati oštru loptu u kazneni. Ne znam im li ko u Bundes ligi ili Primeri. Spominjalo se da bi Coentra ili Marcelo mogli otići na ljeto, ali opet za jednog od njin nam treba minimalno 20 miliona. O Baleu neću ni da pomišljam. :lol:

Dugo vremena se spominjao Armero, ali mi je drago što nije došao kod nas, dosta puta sam ga gledao, ima brzinu i snagu, ali mu je predaja lopte užas. Bolje De Ceglie ubacuje od njega. :D

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 27 feb 2013, 16:38

Jeste da je teško pronaći za manje novca, ali mislim da Kolarov ne bi bio skup, a dobro bi se uklopio. Bale bi bio idealan, ali preskup je on za nas, Coentrao bi se mogao nekako dovesti, ali ako bi Mou dobio otkaz, Marcelo mi nije nekako za ove pozicije previše je ofanzivan. I meni također nije žao Armera, e da je Conte dozvolio da Marotta dovede Bastosa i on bi mogao ovu poziciju dobro odigrati.

FC Ljuta Krajina

AndreaAgnelli
Kontakt:

Post Postao/la AndreaAgnelli » 27 feb 2013, 17:22

Kolarov minimalnih 15 miliona, ali kralj rotacija Mancini ga nikad neće pustiti, trebaju njemu po dva igrača na svakoj poziciji.

Možda ne bi bilo loše probati dovesti Johnsona iz L'poola, zna i lijevo i desno, prodoran je, ima solidnu završnicu.

Ipak ima nade da Chiellini zaigra u petak od prve minute. Trebaju nam 3 kolosa u odbrani. 8-)

Trebali bi na ljeto pokušati dovesti najboljeg štopera lige Ranocchiu, treba početi tražiti zamjenu za Barzaglia. :lol:

[youtube][/youtube]

Run, Forrest, run, run :!: :lol: :lol:

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 27 feb 2013, 18:24

milanist je napisao/la:ajde hrdnite ove napolitance u petak pa da mi dobijemo Lazio i da nam se otvori sansa i za to drugo mjesto hehehhe

Bice to teska utakmica oni ce biti napaljeni a mi treba lagano da to smirimo i rijesimo utakmicu u nasu korist :D

AmiciDiNessuno
Kontakt:

Post Postao/la AmiciDiNessuno » 27 feb 2013, 18:24

jest da je na engleskom al eto.

Vidal committed to Juventus

Arturo Vidal has silenced talk that he may be sacrificed on the transfer market by Juventus in the summer. “I want to stay.”

The transfer rumour mill is suggesting that Bayern Munich are ready to offer big money for the player who cost Juve around €11m less than two years ago.

However, in an interview with the Corriere della Sera, the Chilean international committed himself to the Old Lady.

“This is the strongest side in Italy. I’m here and I want to stay for some time so that I can continue winning in this shirt,” he noted.

Vidal was netted from Bayer Leverkusen and he’s developed into a key figure for boss Antonio Conte.

“The Coach has helped me a lot. He’s always explained things to me and told me how he wanted me to play.

“I know the history of Juventus. They were the strongest side a few years ago and I knew we would be that again.

“I have some really strong teammates playing by my side and that is why we have won. There is great harmony on and off the pitch.

“Juventus have what is needed to take on anybody. We certainly have what is needed to win the Scudetto and Champions League.”

Juve’s title credentials will be tested on Friday night when they travel to second-placed Napoli.

“It will be an open game, intense I imagine, a battle from the start,” Vidal continued. “As always, we’ll face them as Juve.

“Napoli are strong, they play good football, they have dangerous players – above all Edinson Cavani and Marek Hamsik – who know how to score.

“Will it decide the title? There will still be 11 games and 33 points on offer after it. That’s too many.”

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 27 feb 2013, 18:25

Ma kakav Johnson sta vam je, daleko mu bilo Turin.
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

JuveArena
Kontakt:

Post Postao/la JuveArena » 27 feb 2013, 18:32

Sve osim poraza ce biti odlicno. Osim sto su se nalozili, vidim da stari narkic prica nebuloze i na taj nacin podgrijaje atmosferu nebil' to urodilo plodom. Po meni je ovo prva mec lopta, i ako Juve pobjedi, otvara se put ka odbrani scudetta.

Cvrsto, borbeno, hladne glave, bez puno srljana, sa posebnom paznjom na Cavanije i rezultat ce doci. I jos jedna bitna stvar da nasi napadaci budu efikasni u 100% prilikama kao sto je to bio slucaj sa Celtikom. Po meni Matri-Vucinic u prvom sastavu...

Zadovoljan bodom, a ocekujem dvicu :D
JUVE STORIA DI UN GRANDE AMORE
Paulo Montero
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 27 feb 2013, 18:39

slika
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.