Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Dufresne
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la Dufresne » 27 feb 2013, 09:15

Zaista ne mogu da vjerujem, prihvatam sve sumnje koje u NBA imaju prema Mirzi, prihvatam da imaju debilnog trenera, ali da sinoc covjek ne dobije 10 minuta da igra, poslije onolikog zalaganja u prethodnoj utakmici i pored maestralnog Evansa, stvarno ne znam sta Mirza treba da uradi da bi dobio minute... :twisted:
Pravda za Papeta!

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 27 feb 2013, 10:00

Ustajem, žurim da upalim računar i da otvorim ovaj forum sa željom da počnem čitati vaše komentare: " Evooo gaaa", "ideee" "Trojkaaaa", ali nažalost razočarenje :/ Baš ne mogu da vjerujem. Nikako da dobije taj kontinuitet. Svi to vide, osim trenera....žalosno....Nadam se da će samo Mirza izgurati nekako ovu sezonu...
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

svejedno77
Kontakt:

Post Postao/la svejedno77 » 27 feb 2013, 10:12

https://twitter.com/maxw16" onclick="window.open(this.href);return false; - ovaj pise za thebrooklyngame sve vam govori kad Ameri ovako pisu pa njima nije Mirza zemljak ko nama

""More curious rotations in the fourth quarter. Even as the Hornets were making a run, P.J. Carlesimo opted to keep Brook Lopez on the bench in the fourth. The Hornets pulled within six points and then, and only then, did Carlesimo decide to insert Mirza Teletovic". NetsDaily

mirza41
Kontakt:

Post Postao/la mirza41 » 27 feb 2013, 10:21

"I find it funny how when Teletovic makes 1 mistake he gets pulled, yet when PJC makes about 132 mistakes, he gets to stays in as head coach."

Max Weisberg
"Ako ne pokusate ostvariti svoje snove ne znate koje su vam granice, a ako ih nemate - nemojte se ni baviti sportom."

dziza_23
Kontakt:

Post Postao/la dziza_23 » 27 feb 2013, 11:02

svejedno77 je napisao/la:@dziza kako mozes da se strpis da ne opsujes ipak imas stila i u teskim situacijama treba i negdje izac frustracija
Ma vjeruj da sinoc nisam mog'o ni ja vjerovat svojim ocima sta glupan radi, ma izbacujem ja frustracije po kuci, ne da mi se pisat, nema mi istu car :lol:

slika
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 27 feb 2013, 12:36

Reggie Evans je smece od igraca i svi oni koji smatraju da nije nemaju pojma o kosarci
15.10 - 15.06 ...

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 27 feb 2013, 12:38

Ma Mirza da zabije deset trojki, onaj vehabija bi opet bio ispred njega :cry: :cry:
Jbt veću minutažu bi imo da je rezerva Deronu,nego ovj dvojici kloceva.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 27 feb 2013, 12:42

legenda reala je napisao/la:Ma Mirza da zabije deset trojki, onaj vehabija bi opet bio ispred njega :cry: :cry:
Jbt veću minutažu bi imo da je rezerva Deronu,nego ovj dvojici kloceva.
nemoj tako bradonja je koristan igrac ali za americkog fudbala jer pojma nema gdje se nalazi kos, i jos ga nadju braniti domaci "poznavaoci" nba lige.. Pojma nemaju
15.10 - 15.06 ...

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 27 feb 2013, 12:48

koliko god da je Mirza bolji i korisniji od Humpa i Redže, morate shvatiti činjenicu da ova dva igrača godinama igraju u NBA i da imaju skuplji ugovor nego Mirza .. treneri jednostavno više vjeruju takvim igračima, nego "tamo nekom" evropskom igraču koji je pri tome "rookie" u NBA ligi, koliko god to smješno zvučalo

npr, da svi oni igraju u evropi, Mirza bi imao prednost u odnosu na njih .. obrnuta psihologija :D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 27 feb 2013, 12:57

JTS je napisao/la:koliko god da je Mirza bolji i korisniji od Humpa i Redže, morate shvatiti činjenicu da ova dva igrača godinama igraju u NBA i da imaju skuplji ugovor nego Mirza .. treneri jednostavno više vjeruju takvim igračima, nego "tamo nekom" evropskom igraču koji je pri tome "rookie" u NBA ligi, koliko god to smješno zvučalo

npr, da svi oni igraju u evropi, Mirza bi imao prednost u odnosu na njih .. obrnuta psihologija :D
Evans ima slabiji ugovor !

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 27 feb 2013, 13:04

anti_zli je napisao/la:
JTS je napisao/la:koliko god da je Mirza bolji i korisniji od Humpa i Redže, morate shvatiti činjenicu da ova dva igrača godinama igraju u NBA i da imaju skuplji ugovor nego Mirza .. treneri jednostavno više vjeruju takvim igračima, nego "tamo nekom" evropskom igraču koji je pri tome "rookie" u NBA ligi, koliko god to smješno zvučalo

Evans ima slabiji ugovor !
pa dobro, ali to ne mjenja činjenicu da je godinama u NBA i da mu se više vjeruje nego Mirzi, koji je tamo neki evropski igrač ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 27 feb 2013, 13:39

Sinoc poslije ove nepravde nisam imao snage da udjem i piskaram na forumu. Sinoc se sve vidjelo; hajde u redu Evans mora dobiti 10 minuta u svakoj ekipi svijeta, jer je "hustle" igrac, hajde i Chris moze biti solidna rezerva, cisto da odmori nekog dobrog post centra 10tak minuta, ali da oni dobiju po 20+ minuta i Mirza 2 minute je vec nepravda. Ko kaze da Evans ne treba da igra, ne poznaje NBA ligu, a ni kosarku. To je fakt. Sigurno je ni ne prati.

Sto se Mirzine igre tice, poceo je dobro, uhvatio ofanzivni skok, te onda defanzivni nakon guranja sa Smithom. Jedina greska mu je bila sto je poslao onaj pas, a imao tesko polaganje preko dvojice. Pas je bio dobar, ali je vrijeme isteklo. Nakon toga ekspresno ga je P.J. izbacio iz igre. Ocekivao sam svasta, ali ovo nikako... Mirza je nakon sto je sjeo na klupu nasmijao se i poceo zezati sa Tokom. Nece ovo njega pogoditi, nagledao se on svakakvih idiota i u Europi. Ja sam uvjeren da ovakav Mirza, koji ce jos mnogo napredovati, u NBA ligi cak i u prvoj sezoni do kraja u ovih 20+ utakmica, ako bi igrao 25+ minuta, imao prosjek od 15-16 poena i 7-8 skokova i 3 asistencije. Neka ide na dusu P.J.-u. Ne vjerujem da ce i on dugo, jednostavno ova ekipa i bez J.J. je sinoc NO trebala razbiti 25 razlike.

Apelujem na moderatore i administratore da ne banuju ove momke sto su psovali, svaku drugu noc ostajemo do 5 budni i ne spavamo, vec na posao takvi idemo ili fakultet. Hvala!
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 27 feb 2013, 13:55, ukupno mijenjano 2 puta.
Sport je lijek za tijelo i duh.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 27 feb 2013, 13:45

Rekoh ja tebi neki dan ;) P.J ne **** zivu silu,jedna greska i gotov si :!: Iducu tekmu ce opet igrati..

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 27 feb 2013, 14:05

Ja samo ne mogu da skontam jednu stvar , pratim nba sigurno 10 godina aj od tog batali pet kad sam bio klinjo i gledo samo sta ajverson radi na terenu.Al eto zandjih 5 godina poprilicno aktivno pratim nba posebno zadnje 2 god , i nikad nigdje nisam vidio da igrac koji se pokaze u 2 utakmice u najboljem mogucem svijetlu protiv dobrih ekipa , u trecoj utakmici koju igraju protiv trash ekipe koju moraju i trebaju rasut odigra 2 minute. To nisam nigdje i nikad vidio.BKN nema sanse al znaci nema sanse u playoffu nikakva ovaj kreten treba dobit otkaz prije istog da se ne bi sramotili.EKIPA NEMA STANDARDNU ROTACIJU ! A da ne pricam o tome da ni jedan rookie nije dobio nikakvu sansu ( sem mirze ) Toko i onaj taylor sjede i ne prilaze terenu , isto tako to nisam vidio nigdje. Barem ne u ekipama koje imaju ambicije da za koju godinu pokusaju uzet prsten. Takve ekipe u slabim utakmicama maxksimalno stede super zvijezde i daju prilike mladim i neiskusnim.Sinoc ih je on izmjenama unistio znaci kad su NOH-u proradili fast break poeni ubacio je startnu petorku koja je igrala vise nego lezerno jer su misli da ce ih opet navuc na 20+ razlike.Al jednostavno vise nisu mogli.Sinoc su samo imali srece sto je bogansa krenuo sut u odlucujucem trenutku onda je tu i lopez zabio u 2 napada pa i dwill siguran sa slobodnim i to je vise nego dovoljno da pobjede. Al su ocajna ekipa koju bi svaki prosejcan trener daleko bolje vodio.PJ je dobro krenuo kad je napravio pravu rotaciju medjutim zbog meni idalje nepoznatog razloga vraca se starom tj onome sto je i dzonson radio.Al svejedno mi je , mirza je pokazo da moze igrat jako dobro a siguran sam da moze jos daleko bolje. Jedva cekam slj sezonu siguran sam da ce bit 150 % bolji nego sto je sad.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 27 feb 2013, 14:41

skyisthelimit je napisao/la:Reggie Evans je smece od igraca i svi oni koji smatraju da nije nemaju pojma o kosarci
Blago tebi kada imas toliko znanje i toliko dugo pratis NBA, kad po svom misljenju (vezanom za Evansa) mozes deklarisati nekog kao poznavaoca kosarke, a drugog kao nekog ko pojma nema o kosarci.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 27 feb 2013, 14:48

Evans covjek koji obavlja Dirty job :) Svakoj ekipi je dobro dosao.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 27 feb 2013, 14:57

lumani je napisao/la:Evans covjek koji obavlja Dirty job :) Svakoj ekipi je dobro dosao.
To stoji 100 %. Al Evans nije igrac za prve petorke. POGOTOVO ne igrac koji igra 15-25 minuta svaku utakmicu.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 27 feb 2013, 15:01

Doci ce i Mirzino vrijeme, ja vam kazem ;)

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 27 feb 2013, 15:05

Redzo je prvi igrac poslije Rodmana koji ima zagarantovano mjesto u startnoj postavi a da ne postigne niti jedan poen. E sad razlika je u tome sto Rodman nije smetao saigracima u napadu sto Redzo konstantno radi.
I kakav Dirty job, covjek pravi max 2-3 faula krije se okolo i samo skakuce ko zeko, gledate li vi ljudi ikako tekme Netsa nesto cisto sumnjam.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 27 feb 2013, 15:18

adriano_leite je napisao/la: Blago tebi kada imas toliko znanje i toliko dugo pratis NBA, kad po svom misljenju (vezanom za Evansa) mozes deklarisati nekog kao poznavaoca kosarke, a drugog kao nekog ko pojma nema o kosarci.
Ma daj. 30 minuta igra po prosjeku i pri tome ima nekakvih 8-9 skokova po utakmici, naravno bez ikakvog ucinka u napadu.. Daj bilo kojem krilnom centru u nba posao Evansa tj da igra 30 minuta po susretu i svaki bi imao ako ne bolji onda sigurno isti procenat skokova, blokova i asistencija. O kosevima da ne pricamo, jer ovaj debil ne zna loptu pravilno drzati a kamoli da nesto korisno uraditi u napadu.. I nemojte mi pricati kako poeni nisu njegov posao, vec samo "prljavi" zadaci.. Pa reci mi jos jednu cetvorku koja je ovako limitirana u napadu, a ispodprosjecna u odbrani..Odavno goreg igraca a da igra prvu petorku i toliko vremena provede bez ikakvog pozitivnog ucinka na igru moje oci nisu vidjele i nece zadugo. Ali to prolazi kod ogranicenih trenera tipa PJ
15.10 - 15.06 ...

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.