stvarno kad sam vidio sinoc pred utakmicu opet jedan te isti sastav sje*o sam se

, lose su igrali ,odbrana ispadala u kontrama bezze.
bas kad ovog tita i roure nema nikakvih taktickih iznenadjenja i malo dijete zna ko ce pocet utakmicu kad ce doc do prve izmjene itd itd,ko sto skoro kaze sve isto sve isto iz utakmice u utakmicu ,ova postava sinocna je odigrala ma makar 85% utakmica ove sezone ,sto sam prije mjesec dana govorio i pribojavao se umora u ovom teskom mjesecu ako nastave forsirat jednu te istu ekipu i ocito se to i desilo . kod pepa nikad nisi znao ko ce pocet u prvih 11 znao je u postavit taktiku za specificne utakmice pogotovo za ove jake,,nekad cuenca ,nekad tello bude iznenadjenje,nekad keita i busi u tandemu ,nekad 3-4-3 formacija,ma bilo je raznovrsnosti u taktickom smislu a ovi ko da sokera igraju stavi 4 3 3 i jednu te istu postavu i deri

,bas mi nekako amaterski skroz to izgleda.
znalo se da ce kad tad se morat desit pad u igri jer onako ko sto su igrali do januara je bilo nemoguce izvest do kraja sezone jer mora kad tad se desit pad ,a po baksuzluku njima se desio taj pad u igri u bas vaznom mjesecu .
Ovaj zadnji mjesec je igra bas bila prelosa ,dobijalo se ono nazor i nije bilo ni nalik onoj igri prije februara ,sve je bilo sporo, tromo.
Kad pogledam neku utakmicu barce u ovom mjesecu i prje 2-3 vidi se ocita razlika u svjezini ekipe ,rastrcanosti ,ocito je neke igrace vec stigao umor. Nadam se da ce do milana nekako doc sebi i igrat onako kako su igrali u prvom dijelu prvenstva.
uglavnom nema veze idemo dalje

,izgubili sinoc ,nije propast svijeta ,kup je tak i nak najmanje vazan trofej,treba la ligu privest kraju ,u LP ic na sve ili nista pa ak se prodje prodje ne prodje nema veze
a ni realu ako osvoji kup kralja to nista ne znaci jer taj trofej je samo ko dodatak uz neki vazan trofej i ako nista ne urade u LP mogu otpisat ovu sezonu isto ko sto je barca prosle sezone ha ya ,jer samo kup moze zadovoljit apetite ekipa tipa malage ,betisa itd a reala i barce ne.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA