Nešto na brzinu da pratim, kasnije ce bit nesto sigurnije

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
mforce je napisao/la:
GL
izgubi li Djumbir, oba proslamforce je napisao/la:Wolfsburg mi se cini kao siguran par za veceras ... jedini nacin da se dokopaju Evrope koji im je ostao je kup ... nista drugo ne igraju osim lige, Ofenbah iz 3. lige, blizu zone ispadanja ... kvota 1.85 poklon, jos Wolfburg igra u najjacem sastavu veceras ukljucujuci Diega, Olica, Vierinhu itd ...
dakle ...
Offenbach - Wolfsburg ..... 2 @ 1.85 ; PROLAZ WOLFSBURG @ 1.30
i večeras 3-2 zavrsilo..sto ga malo u engleskoj ne istrazuju o namjestanjuedoox je napisao/la:Burton - Morecambe ODG i 3+ 2,18
Zadnje 4 utakmice je tako bilo. Čak su u zadnje tri isli 5+ 3,90 kvota
ja NBA ganjam tek oko 12EmirSioux89 je napisao/la:dijabola, mforce, willy, len bias imal sta za veceras
Szolnoki O.-Paris L. 74:80suicidesquad je napisao/la:Košarka - zbroj koševa:
Szolnoki O.-Paris L. (-160,5+) 1 1,85
Znao sam da ce biti golijada ali ovo je bilo ko kosarkaska tekmahajro je napisao/la:hajro je napisao/la:26-02-2013, 20:15 Kiel - Füchse Berlin
Liga: Bundesliga 1, Njemačka
Više od 57,00
1,85
Kod kuće Kiel samo su postigli manje od 30 golova u jednoj igri.
Samo jedan covjek ovo moze promjeniti a to je Berlin golman Silvio Heinevetter .
No, Kiel je prejak u njemačkoj Bundesligi, pa čak i Heinevetter će imati problema od Jicha i Palmarsson.
Mislim da je ovo igra koja će se igrati u velikoj brzini i 57 golova nije puno u Bundesligi igra. Kiel ima prosjek od 59,5 golova u svojim domaćim utakmicama, dok je Füchse ima prosjek od 54,5 golova daleko od kuće, dobijamo prosjek liniju 57 golova. No, u zadnje vrijeme Füchse obrana je popustila i primala iznenađujuće puno golova protiv Göppingen i Kadetten je bilo više od 30 golova.
EmirSioux89 je napisao/la:
Evo i ova 2 to je to od mene za veceras, nadam se da ce proc makar 1/3 a sve iznad je extra
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.