Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

grgr
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la grgr » 26 feb 2013, 23:42

Covjek mozda jeste prosjecan igrac al svaka iole ozbiljna ekipa ima jednog takvog i to je tako. Ko imalo prati nba zna o cemu se radi a evans da ne obavlja taj zadatak kako treba ne bi 10 god vec bio u nba i igrao u svakoj ekipi barem 15 ak min po tekmi. AL on ni u jednoj ozbiljnoj ekipi ni kod jednog drugogo trenera osim PJ-a ne bi ni primiriso prvoj petorci bez obzira o kakvoj se ekipi radilo pa cak ni u finiksu nju orlensu i sta ja znam navodim evo ove koji su medju najlosijim ove sezone , zasto ? Zato jer covjek je totalno limitiran u napadu on kad je u napadu ostavlja mogucnost ovoj drugoj ekipi da gotovo u 90 % slucajeva udvajaju najbolje igrace ili skorere u protivnickoj ekipi jer njega ako i ostave samog on ispod kosa moze lako da fula.Dalje on je meni u odbrani samo OK igrac ni izbliza prejak defanzivni igrac naravno moze odigrat neku dobru partiju al eto moze i mirza isto tako.On je tu da ozivi ekipu energijom da hvata bitne skokove , a evo cito sam na bruklin forumu. U zadnje 2 utakmice je uhvatio samo 9 skokova koji su donjeli bruklinu novi napad pa sad vi skontajte u prosloj od 15-6 skokova je imo takvih 6 a u onoj ranije samo 3.Kim kolko god da je los ove sezone niko ga ne bi izbacio tako lako kosto su u bruklinu kim je daleko bolji igrac od evansa a boga mi i od mirze kolko god mi je najmrzi igrac u rosteru njihovom a mozda u citavoj nba ligi on je dobar igrac...Po meni teletovic bi tebo bit drugi PF a evans tek 3 ci koji bi u slucaju da telka igra stvarno lose uzimao njegove minute.Al eto to je samo moje misljenje al dzaba kad ce se ova budala odlucit prije za wallacea na 4 nego za mirzu...

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 26 feb 2013, 23:43

mrjasmin je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:@mrjasmin Sta pise ovdje? http://www.nba.com/playerfile/reggie_evans/" onclick="window.open(this.href);return false;
Pise da ove sezone ima prosjek od 9,3 skoka, al isto tako pise da kroz karijeru ima prosjek od 7 skoka.
Odlicno.Znaci da taj podatak koji si ti nasao nije tacan i da je ,vjerovatno,vazeci za nekoliko zadnjih utakmica ili nesto slicno...

mirzaaaaa
Kontakt:

Post Postao/la mirzaaaaa » 26 feb 2013, 23:57

NEZALAGANJE je napisao/la:
mrjasmin je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:@mrjasmin Sta pise ovdje? http://www.nba.com/playerfile/reggie_evans/" onclick="window.open(this.href);return false;
Pise da ove sezone ima prosjek od 9,3 skoka, al isto tako pise da kroz karijeru ima prosjek od 7 skoka.
Odlicno.Znaci da taj podatak koji si ti nasao nije tacan i da je ,vjerovatno,vazeci za nekoliko zadnjih utakmica ili nesto slicno...
Vidite vako Evans u svojoj karijeri nije zabijo vise od 10 poena jest on dobar u odbrani i u skoku.I ne znam kako je doguro do NBA mozda je prije bio beton ko zna al sad je "tuta".Realno nije za startera nikako a ulaziti u polemiku da je bolji od Mirze stvarno smijesno.Mislim da ni u Europi sa ovakvom igrom ne bih nigdje dospio.

dziza_23
Kontakt:

Post Postao/la dziza_23 » 27 feb 2013, 00:04

ReDZo Evans nije dobar igrac u odbrani, prosjecan u najboljem slucaju! Inace sve sto ste napisali stoji, specijalista, 3rd stringer kroz karijeru koji se nalazi u poptpuno neprirodnoj situaciji u pocetnoj petorci. Da ga se koristi kao sto je bio u slucaj u svim njegovim predjasnim klubovima, niko mu ni rijec ne bi prigovorio ni ove sezone.
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 27 feb 2013, 00:13

dziza_23 je napisao/la:ReDZo Evans nije dobar igrac u odbrani, prosjecan u najboljem slucaju! Inace sve sto ste napisali stoji, specijalista, 3rd stringer kroz karijeru koji se nalazi u poptpuno neprirodnoj situaciji u pocetnoj petorci. Da ga se koristi kao sto je bio u slucaj u svim njegovim predjasnim klubovima, niko mu ni rijec ne bi prigovorio ni ove sezone.
Potpis

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 27 feb 2013, 00:56

Redžo je dobar za trollanja, čekamo ga i noćas :lol:
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

svejedno77
Kontakt:

Post Postao/la svejedno77 » 27 feb 2013, 01:12

Dziza je 100 posto upravu mislim Evans je manji od Mirze tako i manji od skoro svih cetvorkih koje cuva a za malu brzu postavku protivnicke ekipe je prespor kad je neki nizi PF.

Ko sto je Dziza rekao on uopste nije neki odbrambeni igrac niti ikad to ikad bio u karijeri a ovi sto ga tek prate od Mirze nista drugo ne vide nego to sto je radio u citavoj karijeri.

Znate sta mu je rekao njegov prvi trener McMilan u Seattle jer ne draftovan priduzio se ekipi Seatle, rekao mu je "znas sta ces ti ti radit motivisat igrace, kad udes na teren kolko god budes ulazio 10,15 ili 3 min dati sve od sebe i povuci i tako pomoci ekipi" sam je Evans rekao da je tu izjavio uzeo ka srcu i da se dan danas drzi toga mora se znat da je tadasnji Seattle bio slab na toj poziciji.

@NEZALAGANJE je upravu da se vecim toko igranja vide njegove slabosti i iskreno mislim da je Mirza veci atleta od Evansa sto se tice snage mala prednost Evansa ali Problem je Evans je ispucao kredit.
Mirza je cak u teskoj situaciji sa minutama pokaza naznake pa cak se usudujem rec da sa Mirzom igra utakmica dobije na energije, mislim da je sebi rekao to sto Evans mogu i ja naravno kod skoka jos nije tu.

A Evans je osjetio da bi mogao ispad iz rotacije pa i on pokusava postic koseve i to ocajno i amaterski izgleda pa on suta kao onaj Lance Williams sto je igrao u Bosni nesta iza glave pa ono je smijesno za taj nivo.

A za Minute nije bas prosje dobar primjer treba i gledat kad je i kojim ekipama je igrao vie minuta evo njegove minue kroz karijeru

Year Team MPG
2002–03 Seattle 20.4 - prosjecna ekipa sa slabom konkurencija R.Lewis bio 1. PF mada je SF i jos Radma
2003–04 Seattle 17.1 - isto jedni listovani PF pored Redze bio Radmanovic
2004–05 Seattle 23.8 - mozda jedna od boljih sezona redze i jo bolja Seattle isti igraci na PF
2005–06 Seattle 19.2 - veca konkurencija na PF i odmah blagi pad mada konku,(Wilcox i Collison -Rook)
2005–06 Denver 23.3 - mada Nene listovan kao Pf igrao je C a redzo pored Martina bio jedini ozbiljni PF
2006–07 Denver 17.1 - pad Minuta Kleiza vecinom uzeo Minute i J.Smith obje Sezone dobre od Nuggets
2007–08 Philadelphia 23.2 - prosjecna Ekipa dva Rookie na PF bila u Sixersima i Amundson ali nije vrijedan
2008–09 Philadelphia 14.4 - drastican pad Minuta E.Brand bio tad u Sixersima
2009–10 Toronto 11.1 - dosta PF ali ne bas kvalitetnih ali opet skromna minutaza
2010–11 Toronto 26.6 - tada najgora ekipa u Nba Redzina najveca minutaza cudno ? konkurencija tanka
2011–12 L.A. Clippers13.8 - toliko bi trebao i da igra u Bruklinu max. 15 po utakmici

ali na kraju najocigledniji podatak odigrao 628 startao 289 od to su uglavnom prva i treca sezona i jedna sezona sa sixersima jos treba pomenut da mu minutaza u playoffu jos skromnija i da je samo startao sa Seattlom

ovi podaci su za njega relevantni jer je vec duze u Nba iz toga se moze dosta toga vidjet i zakljucit

mirzaaaaa
Kontakt:

Post Postao/la mirzaaaaa » 27 feb 2013, 01:31

Bit ce nas veceras dosta

MirzaLukavac
Kontakt:

Post Postao/la MirzaLukavac » 27 feb 2013, 01:48

U koliko veceras?

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 27 feb 2013, 01:49

Najbitnije veceras ima na satelitu da se gleda :)
jcs +3, jcs+6, beIN Sport 1, Sport 1 Madjarski i jos par kanala prenose
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 27 feb 2013, 01:52

ja sam zavolio ovaj stream, ne bih ga dao nizašta na svijetu :D nema nam košpicara nešto :-/

NON MOLLARE MAI

MirzaLukavac
Kontakt:

Post Postao/la MirzaLukavac » 27 feb 2013, 01:53

U koliko sati ljudi?

brcak108
Kontakt:

Post Postao/la brcak108 » 27 feb 2013, 01:54

MirzaLukavac je napisao/la:U koliko sati ljudi?
sad u 2h
BUDI PONOSAN

robery20
Kontakt:

Post Postao/la robery20 » 27 feb 2013, 01:54

ajmo neki fin link,ako je neko raspolozen da stavi :D

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 27 feb 2013, 01:55

Nadam se da ce veceras sa nama biti sarah :D.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 27 feb 2013, 01:57

NON MOLLARE MAI

nele-BHF
Kontakt:

Post Postao/la nele-BHF » 27 feb 2013, 01:58

terabajt je napisao/la:Nadam se da ce veceras sa nama biti sarah :D.
slika

Tu sam i ja naravno. 8-)

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 27 feb 2013, 02:00

kaže Deron da nije mislio da će Mirza ići na tricu kada mu je davao onaj pas, te da mu je žao i da bi volio da to može promjeniti .. svaka čast za D-Willa!

NON MOLLARE MAI

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 27 feb 2013, 02:00

nele-BHF je napisao/la:
terabajt je napisao/la:Nadam se da ce veceras sa nama biti sarah :D.
slika

Tu sam i ja naravno. 8-)
Znao sam da cu ovim postom tebe izazvati,nemoj mi se ljutiti nis lose nisam mislio ne bi ja tvoje :mrgreen: :mrgreen: .

robery20
Kontakt:

Post Postao/la robery20 » 27 feb 2013, 02:05

valja u pekaru za sat i po,valjda ce Mirza uc do tad,inace šiptari ne prastaju kasnjenje na poso,ne svataju oni mene!!

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, meecko i 18 gostiju.