NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac

astra1922 je napisao/la:oklagija

da li je netko skoro bio na stadionu kakva nam je trava 

Zelena a linije su bijeleN5555 je napisao/la:da li je netko skoro bio na stadionu kakva nam je trava

moguce moguce joj jedva cekam da vise dode i ta subota jednostavno zazelio sam se ZvijezdeTkanton je napisao/la:Zelena a linije su bijeleN5555 je napisao/la:da li je netko skoro bio na stadionu kakva nam je trava
i mokra je nije jos za motanjaN5555 je napisao/la:moguce moguce joj jedva cekam da vise dode i ta subota jednostavno zazelio sam se ZvijezdeTkanton je napisao/la:Zelena a linije su bijeleN5555 je napisao/la:da li je netko skoro bio na stadionu kakva nam je trava
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
napadac emir mehic blizu zvijezde.valjda ce nam biti od pomoci[/quote]
DR Emir Mehic je mislim vec omlohavio

DR Emir Mehic je mislim vec omlohavio

Ko zna mozda sleti u zmajevo gnijezdocrvenobijeli je napisao/la:Vlado Zadro bio bi nam dobro pojacanje,a kako citam u medijima,slobodan je igrac.pa sto da ne....

DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
-
- Kontakt:
Imamo previse igraca na njegovoj poziciji (Ordagic,Savic,Stanceski,Delic,Adam) tako da ne vjerujem da ce Zadru anagazovati.Ako budu dovodili nekoga to ce biti sigurno napadac jer je Pandza povrijedjen i niko ne zna kada ce se vratiti na teren.elf1 je napisao/la:Ko zna mozda sleti u zmajevo gnijezdocrvenobijeli je napisao/la:Vlado Zadro bio bi nam dobro pojacanje,a kako citam u medijima,slobodan je igrac.pa sto da ne....
nasi i ako dovedu neko pojacanje bice sigurno dobar igrac.jer nema vise vremena za eksperimentisanje.ovom povredom pandze buba sigurno ulazi u prvu ekipu.iako sam ja volio da polako dobiva minutazu i stice rutinu.uglavnom sviiiiiiiiiii naaaaaa banjuuuuuuuuuuuuu 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
zna li neko ukolko je utakmica u subotu?
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!
Utakmica je vjerovatno u pola 3
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Starčević na mukama: Grujić i Maletić preskaču Zvijezdu?!
Situacija u Borcu je i dalje alarmantna. Igrači su još u štrajku, klubu je blokiran račun...
Uz sve to, čini se da u subotu trener Slobodan Starčević neće moći računati na dva zvučna pojačanja, Darka Maletića i Vladana Grujića.
Naime, pomenuti dvojac još uvijek nije registriran za Borac, pa je njhov nastup u Gradačac upitan. Ukoliko se do danas ne riješi potrebna papirologija, Grujić i Maletić neće biti u konkreciji za duel protiv Zvijezde. S toga će na Gradskom stadionu strepiti da li će potrebni certifikati stići iz zemalja u kojima su dvojica fudbalera nastupala.
U svakom slučaju, Borac se nalazi u velikoj finansijskoj krizi, a kako će se to sve odraziti na rezultat saznat ćemo u subotu kada Banjalučani gostuju u Gradačcu.
lijepe vijesti
Situacija u Borcu je i dalje alarmantna. Igrači su još u štrajku, klubu je blokiran račun...
Uz sve to, čini se da u subotu trener Slobodan Starčević neće moći računati na dva zvučna pojačanja, Darka Maletića i Vladana Grujića.
Naime, pomenuti dvojac još uvijek nije registriran za Borac, pa je njhov nastup u Gradačac upitan. Ukoliko se do danas ne riješi potrebna papirologija, Grujić i Maletić neće biti u konkreciji za duel protiv Zvijezde. S toga će na Gradskom stadionu strepiti da li će potrebni certifikati stići iz zemalja u kojima su dvojica fudbalera nastupala.
U svakom slučaju, Borac se nalazi u velikoj finansijskoj krizi, a kako će se to sve odraziti na rezultat saznat ćemo u subotu kada Banjalučani gostuju u Gradačcu.
lijepe vijesti
ma svi ce biti na raspolaganju upamtite i isplaceni .nismo mi te srece da ofajdisemo na njihovoj nesreci
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ma sredit ce to oni sve do nas,danas su poceli i treniratemir_dj je napisao/la:Starčević na mukama: Grujić i Maletić preskaču Zvijezdu?!
lijepe vijesti
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
puno se prica o borcu piso sam i ja o njima al mislim da mi sad samo trebamo samo sebe gledat i ic na pobjedu bez obzira ko ce igrat za borac u kakvom ce stanju bit znaci to nas ne zanima samo sebe trebamo gledat i do pobjedeelf1 je napisao/la:Ma sredit ce to oni sve do nas,danas su poceli i treniratemir_dj je napisao/la:Starčević na mukama: Grujić i Maletić preskaču Zvijezdu?!
lijepe vijesti

jos 3 dana,3 dana do pobijede aBd 

DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
jos malo nikad docekat
vidjecemo koliko smo pozelili utakmice ako ne bude bar 2500 nista od nas 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
samo da nas zaobidje kisa,snijeg bit ce banja puna ko sibicaastra1922 je napisao/la:jos malo nikad docekatvidjecemo koliko smo pozelili utakmice ako ne bude bar 2500 nista od nas
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
Izgovora se moze napravit milion a za subotu sve na stranu!Idemo momcima dati podrsku kakvu zasluzuju i idemo gledati prvu pobjedu u proljetnom dijelu sezone!Svi pucaju od samopouzdanja bez obzira dali Borac bio kompletan ili ne!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.