FK Goražde
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Goražde
U nedelju pripremna utakmica protiv Koline iz Ustikoline!
- samo_lijevo
- Kontakt:
Bosna V.-Goražde 0:0
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
ZNači bila je utakmmica, izgleda da je bio dobar meč.
Moramo se malo uigrat do početka drugog dijela. Izgleda da su dobro došla ova pojačanja. 

Druga prijateljska utakmica
Goražde u Sarajevu remizirala s Bosnom
U sklopu priprema za nastavak sezone FK Goražde je danas odigrala utakmicu protiv NK Bosne, na terenu sa umjetnom travom nogometnog terena Zetra u Sarajevu. Prilika je to bila da strateg Dzevad Hadzovic na odličnom terenu provjeri mogućnosti novih igrača i već sada se naziru konture prvog tima uz par korekcija.
Inače, utakmica je završena bez pogodaka s tim da je ekipa Goražda bila izrazito bolja na terenu.
U sklopu priprema za nastavak sezone FK Goražde je danas odigrala utakmicu protiv NK Bosne, na terenu sa umjetnom travom nogometnog terena Zetra u Sarajevu. Prilika je to bila da strateg Dzevad Hadzovic na odličnom terenu provjeri mogućnosti novih igrača i već sada se naziru konture prvog tima uz par korekcija.
Inače, utakmica je završena bez pogodaka s tim da je ekipa Goražda bila izrazito bolja na terenu.

- samo_lijevo
- Kontakt:
Oj majko ovih nasih novinara sa gimnazijomgz234 je napisao/la:Druga prijateljska utakmica

Gledaj sad u nas izvjestaja

U sklopu priprema za nastavak sezone NK Bosna je danas odigrala utakmicu protiv FK Goražda, na terenu sa umjetnom travom nogometnog terena Zetra u Sarajevu. Prilika je to bila da strateg Ivo Ištuk na odličnom terenu provjeri mogućnosti novih igrača i već sada se naziru konture prvog tima uz par korekcija. Od prve minute su zaigrali Bekan na golu, u zadnjoj liniji Beširević, Pleh, Hasanhodžić, Mujezinović, vezni red Salkić, Bečirević, krila Agić i Kalkan dok su u špicu priliku dobili Idriz Džafić i Armin Arnaut. U toku utakmice priliku su dobili Frljak i Durmić što je otprilike postava koja bi mogla istrčati na teren u prvom kolu protiv NK Vitez. Od polovine drugog poluvremena priliku da zaigraju su dobili svi igrači koji se nalaze u trenažnom procesu i konkurišu za mjesto u timu, a među njima su se naročito istakli Mahmić i Frljak. Inače, utakmica je završena bez pogodaka s tim da je ekipa Bosne bila izrazito bolja na terenu.

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Ma ovi naši kopirali od vas vidi se, samo izbrisali NK Bosna i ostalo i u ženskom rodu !samo_lijevo je napisao/la:Oj majko ovih nasih novinara sa gimnazijomgz234 je napisao/la:Druga prijateljska utakmica
Inače, utakmica je završena bez pogodaka s tim da je ekipa Goražda bila izrazito bolja na terenu.![]()
![]()
![]()
Gledaj sad u nas izvjestaja![]()
U sklopu priprema za nastavak sezone NK Bosna je danas odigrala utakmicu protiv FK Goražda, na terenu sa umjetnom travom nogometnog terena Zetra u Sarajevu. Prilika je to bila da strateg Ivo Ištuk na odličnom terenu provjeri mogućnosti novih igrača i već sada se naziru konture prvog tima uz par korekcija. Od prve minute su zaigrali Bekan na golu, u zadnjoj liniji Beširević, Pleh, Hasanhodžić, Mujezinović, vezni red Salkić, Bečirević, krila Agić i Kalkan dok su u špicu priliku dobili Idriz Džafić i Armin Arnaut. U toku utakmice priliku su dobili Frljak i Durmić što je otprilike postava koja bi mogla istrčati na teren u prvom kolu protiv NK Vitez. Od polovine drugog poluvremena priliku da zaigraju su dobili svi igrači koji se nalaze u trenažnom procesu i konkurišu za mjesto u timu, a među njima su se naročito istakli Mahmić i Frljak. Inače, utakmica je završena bez pogodaka s tim da je ekipa Bosne bila izrazito bolja na terenu.
![]()
![]()

Sad će u 14h u kišovitoj Ustikolini
se igraati utakmica Kolina - Goražde 

samo_lijevo je napisao/la:Oj majko ovih nasih novinara sa gimnazijomgz234 je napisao/la:Druga prijateljska utakmica
Inače, utakmica je završena bez pogodaka s tim da je ekipa Goražda bila izrazito bolja na terenu.![]()
![]()
![]()
Gledaj sad u nas izvjestaja![]()
![]()
![]()

Pa dogovoriše li se? Koja ekipa je bila bolja na terenu?

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
- TzBulevar87
- Kontakt:
Pitanje za nekog iz Gorazda.. kakva vam je tribina za gostujuce navijace ako je uopste imate, te koji je najveci broj gostujucih navijaca u minuloj polusezoni ako je se neko uopste i pojavio tamo??? Pozdrav
075
TzBulevar87 je napisao/la:Pitanje za nekog iz Gorazda.. kakva vam je tribina za gostujuce navijace ako je uopste imate, te koji je najveci broj gostujucih navijaca u minuloj polusezoni ako je se neko uopste i pojavio tamo??? Pozdrav
Pozdrav. Nema tribine za gustujuće navijače, inače tribina je velika može se nagurati 4000. Ako budete dolazili negdje će vas u ćošak smjestiti, heheh. Kao što je reko legenda možete i na onu među

PS. nevjerujem da je ko dolazio.
- TzBulevar87
- Kontakt:
-
- Interni moderator
- Kontakt:
tacno nisam nikad bio u Gorazdu...aBd pa se ode na tekmu i posjeti grad heroj
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Naravno,uvjek ste dobro došli u naš grad! 

Goražde ima, uz Rodoč najbojli travnjak u Prvoj federalnoj. Činjenica.
travnjak jest dobar, održavaju ga, bitno je da godi igračimaCasp3r je napisao/la:Goražde ima, uz Rodoč najbojli travnjak u Prvoj federalnoj. Činjenica.

- TzBulevar87
- Kontakt:
Shvatam te da ti je poslije Jošika sve "engleska trava". Cinjenica je da nisi bio na Tusnju nikad cim tako pises, u PL smo bili medju 3 travnjaka ne racunajuci sad ovaj novi na B. Polju a ne bi rekao da su u II. ligi bolji travnjaci.Casp3r je napisao/la:Goražde ima, uz Rodoč najbojli travnjak u Prvoj federalnoj. Činjenica.

075
Činjenica Casper je i to da na Tuzlanskom kantonu NK Mramor ima najbolji teren što se trave tiče, takođe i Gradačac ima jako dobar teren.....Casp3r je napisao/la:Goražde ima, uz Rodoč najbojli travnjak u Prvoj federalnoj. Činjenica.

Izvini prijatelju, ja govorim za minulu polusezonu, na Tušnju sam u ovoj polusezoni odgledao 4 utakmice (Goražde, Čapljina, Branitelj i Vitez), a prethodnu sezonu sam visio na atletskoj svaku utakmicu igrao se novinara.TzBulevar87 je napisao/la:Shvatam te da ti je poslije Jošika sve "engleska trava". Cinjenica je da nisi bio na Tusnju nikad cim tako pises, u PL smo bili medju 3 travnjaka ne racunajuci sad ovaj novi na B. Polju a ne bi rekao da su u II. ligi bolji travnjaci.Casp3r je napisao/la:Goražde ima, uz Rodoč najbojli travnjak u Prvoj federalnoj. Činjenica.
Travnjak na Tušnju jeste jedan od najbolji, sigurno jeste bio među najboljim u PL, ali ove godine - ove polusezone u Rodoču i Goraždu su u ovom trenutku bili najbolji (ilitiga najbolje održavani tokom zadnje ljetne sušne međusezone) u ovoj ligi, ako budeš išao sa Slobodom vidjet ćeš u 16. i 22. kolu. Žao mi je što si se našao uvrijeđenim, ali glavni travnjak Tušnja je dosta trpio (srećom sada ima ta plastika na pomoćnom, pa ga neće orati svi cijelosedmično).
- TzBulevar87
- Kontakt:
Sigurno sam u Gorazdu sad 16. kolo pa cu ti prenjet utiskeCasp3r je napisao/la:Izvini prijatelju, ja govorim za minulu polusezonu, na Tušnju sam u ovoj polusezoni odgledao 4 utakmice (Goražde, Čapljina, Branitelj i Vitez), a prethodnu sezonu sam visio na atletskoj svaku utakmicu igrao se novinara.TzBulevar87 je napisao/la:Shvatam te da ti je poslije Jošika sve "engleska trava". Cinjenica je da nisi bio na Tusnju nikad cim tako pises, u PL smo bili medju 3 travnjaka ne racunajuci sad ovaj novi na B. Polju a ne bi rekao da su u II. ligi bolji travnjaci.Casp3r je napisao/la:Goražde ima, uz Rodoč najbojli travnjak u Prvoj federalnoj. Činjenica.
Travnjak na Tušnju jeste jedan od najbolji, sigurno jeste bio među najboljim u PL, ali ove godine - ove polusezone u Rodoču i Goraždu su u ovom trenutku bili najbolji (ilitiga najbolje održavanu tokom ljetne sušne međusezone) u ovoj ligi, ako budeš išao sa Slobodom vidjet ćeš u 16. i 22. kolu. Žao mi je što si se našao uvrijeđenim, ali glavni travnjak Tušnja je dosta trpio (srećom sada ima ta plastika na pomoćnom, pa ga neće orati svi cijelosedmično).

p.s. Drago mi je da tako cesto posjecujes Tusanj

075
Trenutno korisnika/ca: BatistutA19, BLN030, chily-rz, ZmajOdBosne33 i 18 gostiju.