Messi nema pečat.milanist je napisao/la:super ste odigrali svaka cast. i cstitke na prolazu... eto drago mi je k'o da je Milance igralo.. ahehehe sta ovo messi opet nije igrao?
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
koliko golova je zabio CR Farsi?
- Nail for Real
- Kontakt:
Hm, maestralna utakmica.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- JohnLennon
- Kontakt:

Najbolji u Madridu, Spanjolskoj, Svijetu, najbolji u UNIVERZUMU!
12.Profesor je napisao/la:koliko golova je zabio CR Farsi?
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
Zizu kakvog si nam igraca doveo 
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

Valja Puyolu do Kiseljaka..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
To su neka djeca koja nisu svjesna ko je Bog ove igre. Najbolji taktičar, strateg, motivator, ali šta djeca znaju, naučit će nekad i oni kad narastu/odrastu.delko je napisao/la:do juce govorili kao Mou unistava Real a danas svi redom / najbolji trener.
cca ovaj sta napisa, nzm sta mi je draze dal sto je Real uzeo il sto je Farsa izgubila / taj se osjecaj i kod mene probudio xD xD
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
i opet Uefalona nije imala šanse 
Cestitke, i da se Real dobro izmori.. 
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Što me nasmija. AHAHAHHAHAHAHdinci_97 je napisao/la:kuniva je napisao/la:Ne znam jel mi draže što je Real pobijedio ili Farsa izgubila.
C. Ronaldo dokazao da je najbolji!!!![]()
P.S.
Nek me neko citira ako nađe .gif kada je Puyol špagu uradio.
https://www.google.se/search?hl=sv&site ... B460%3B614" onclick="window.open(this.href);return false;
!Hala Madrid!
- RealMoudrid
- Kontakt:

2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
upravo,nema promasaja kad Zizu izabere igracaemir18 je napisao/la:Zizu kakvog si nam igraca doveo
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Da nije povredamilanist je napisao/la:super ste odigrali svaka cast. i cstitke na prolazu... eto drago mi je k'o da je Milance igralo.. ahehehe sta ovo messi opet nije igrao?
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Odlicno ste ovo odradili, pustili ih da odmaknu 16 poena u prvenstvu da bi se opustili i onda, polufinale kupa... baaaaam. Briljantno. 
RealMoudrid je napisao/la:
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- JohnLennon
- Kontakt:
U subotu su mnogo nahebali copyright by Romariooo
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

Zadnja izmjena: L-Train, dana/u 26 feb 2013, 23:18, ukupno mijenjano 1 put.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Cestitke. 
Saljite Mourinha u Manchester kad se SAF povuce, da i mi ponovo osjetimo kako je pobjedit ovu gamad.
Saljite Mourinha u Manchester kad se SAF povuce, da i mi ponovo osjetimo kako je pobjedit ovu gamad.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester

po cevape
Bio sam samouvjeren pred veceras i to sa razlogom..
rekao sam da smo u najbolji moguci trenutak dosli na gostovanje barceloni , to nekad treba da se potrefi.
Uvijek smo znali da mozemo fizicki izdominirati i trkom pokriti sve njihove pasove
pitanje je bilo koliko mozemo ostati koncetrisani u vlastitoj cetvrtini terena kada smo prije znali zbog losih pasova davati direktan autoput za gol ili panicnim izbijanjima prepustit iole posjeda
veceras toga skoro da nije ni bilo
Lopez mora se priznati je djelovao dosta sigurnije nego Casillas u vecini situacija,Coentra i Ramos su kombinovali totalno smireno
i naravno zen master , kaiser zovi kako hoces ovog tinejdzera al frajer ne zna odigrati lose..
Cak smo bili i bez Ozila koji nije imao puno prostora a s tim niti puno korisnih lopti prema naprijed
Higuain je cisto trkacki odradjivao svoj dio posla dok je i Angel u vecini situacija izgledao smotan
i opet smo slozili dovoljan broj prilika za tricu
Prije svega Ronaldo
neces biti pametan s njim , al vec veeeeliki period performira na najvecoj sceni
velike utakmice su postale njegove utakmice
zabiti 6x uzastopno na necijem terenu je fascinantno samo po sebi , uraditi to na camp Mou eh to je nesto legendarno
kazem Pero treba blanko chek i da Rona upise iznos koji zeli...
Igra nece biti puno drugacija protiv Uniteda , jos da imamo napadaca gdje bi nam kraj bio
trofej je uvijek fino osvojiti
a ovakva jedna partija je podjednako dobra kao i samo srebro..
rekao sam da smo u najbolji moguci trenutak dosli na gostovanje barceloni , to nekad treba da se potrefi.
Uvijek smo znali da mozemo fizicki izdominirati i trkom pokriti sve njihove pasove
pitanje je bilo koliko mozemo ostati koncetrisani u vlastitoj cetvrtini terena kada smo prije znali zbog losih pasova davati direktan autoput za gol ili panicnim izbijanjima prepustit iole posjeda
veceras toga skoro da nije ni bilo
Lopez mora se priznati je djelovao dosta sigurnije nego Casillas u vecini situacija,Coentra i Ramos su kombinovali totalno smireno
i naravno zen master , kaiser zovi kako hoces ovog tinejdzera al frajer ne zna odigrati lose..
Cak smo bili i bez Ozila koji nije imao puno prostora a s tim niti puno korisnih lopti prema naprijed
Higuain je cisto trkacki odradjivao svoj dio posla dok je i Angel u vecini situacija izgledao smotan
i opet smo slozili dovoljan broj prilika za tricu
Prije svega Ronaldo
neces biti pametan s njim , al vec veeeeliki period performira na najvecoj sceni
velike utakmice su postale njegove utakmice
zabiti 6x uzastopno na necijem terenu je fascinantno samo po sebi , uraditi to na camp Mou eh to je nesto legendarno
kazem Pero treba blanko chek i da Rona upise iznos koji zeli...
Igra nece biti puno drugacija protiv Uniteda , jos da imamo napadaca gdje bi nam kraj bio
trofej je uvijek fino osvojiti
a ovakva jedna partija je podjednako dobra kao i samo srebro..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.