Samo nam Avdo sad treba. Ne znamo sta cemo bez njega.AMADUDI je napisao/la:Rade oni vec odavno Ibri o glavi,hoce Avdu da stave kao trenera,nebi me cudilo da zijanimo u Bjeljini,da se Ibri podapne i eto nam Avde,ovako nesto ce se i desiti.
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
-
- Kontakt:
navodno se ide na to da ibro nogu dobije.....novi trener ce biti vlado capljic bivsi strateg slavije
s njim je vec sve dogovoreno samo se ceka prvi kiks ibre------
zalosno sta rade u upravi!!!!!
s njim je vec sve dogovoreno samo se ceka prvi kiks ibre------
zalosno sta rade u upravi!!!!!
svašta, a odakle im pare? koliko ja znam on je napustio slaviju zato što je bio preskup za njih...
-
- Kontakt:
velez odavno nije imao vise para...pitajte igrace jesu li im ista duzni?
al je faznon nas da se uvijek kuka kako nemaju!
ovo sam maloprije saznao za capljica i vidicete da je istina
hebo našu službenu stranicu, kada ljudi prije saznaju...
slažem se s tobom da ovo nije uredu ako je istina da se čeka kiks ibre, koji je jedna od legendi kluba...
slažem se s tobom da ovo nije uredu ako je istina da se čeka kiks ibre, koji je jedna od legendi kluba...

-
- Kontakt:
ibro je prije svega covjek koji voli velez a lopovi u upravi su na sve spremni samo da zadrze svoje stolice...na racun ibre je otkazana skupstina i na njegov racun im je stolica sacuvana .....
znači ipak je trebala biti skupština? a šta je s radovima na stadionu? jesi li obilazio ovih dana stadion?
-
- Kontakt:
nisam radilo se nesto al izgleda da je stalo sve....ne znam jel gotovo.cim sute nije
znas kakvi su pohvale se za svaku sitnicu da su zavrsili bilo bi na stranici
znas kakvi su pohvale se za svaku sitnicu da su zavrsili bilo bi na stranici
ako kažeš da klub ima za sad dovoljno para, bolje bi im bilo da saniraju dugovanja koja su za razliku od drugih klubova mala, nego da plaćaju skupe trenere s strane, i da ulože koji dinar u djecu, čiji bi eventualni transfer sutra klubu donio ogromnu lovu...
capljic je za zvijezdu bio preskup prica se cak tri puta skuplji od odovica..samo ja se bojim da je sada kasno mijenjati
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Jao sta rade, pa ako se ispostavi da je istina, stvarno je nidje veze !
Mostar u srcu, Velež do groba !
Danas sam prolazio pored stadiona i vidio radnike da rade ispod velike tribine,sta rede to neznam.
Velez je uvijek bio nepredvidljiv i pun iznenadjenja,pa izgleda nastavljaju sa tradicijom(ako je ovo tacno u vezi Capljica
)Ne bi me cudilo da recimo da sad Vlada odleprsa iz kluba 2 dana prije pocetka prvenstva
(obicno se to kod nas tako desi,zadnji slucaj Bandovic),to je taj Velez (poslijeratni):evil:
Idemo u Bjeljinu donijeti bodove,ne interesuje me ni ko ce voditi ni ko igrati,nek se ne vracaju ako izgube
P.S.FORZA VELEZ

Idemo u Bjeljinu donijeti bodove,ne interesuje me ni ko ce voditi ni ko igrati,nek se ne vracaju ako izgube

P.S.FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Kakav Čapljić i bakrači... neka Ibre barem do kraja sezone što se tiče mene. Nadam se da su to samo glasine.
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
kako znas da odavno nisu imali vise para? a ako imaju odakle stizu te pare? kako sam ja primjetio nijedan novi sponzorski ugovor preko zime nije podpisan pa mi nije jasno da najednom ima te love u klubu! jedino sto znam da je friskog kapitala kanulo u klub je iznajmljivanje demica irancima, mada neznam ni to kolika je cifra ali sigurno nije tolika da citav klub finansijski stane na noge! moze odgovor i na PP ako vec nije za foruma i javnosti!VELEZDOGROBA je napisao/la:velez odavno nije imao vise para...pitajte igrace jesu li im ista duzni?
http://sportsport.ba/bh_fudbal/danijel- ... leza/99357" onclick="window.open(this.href);return false;
MAJKE NOVI-STARI IGRAC VELEZA

MAJKE NOVI-STARI IGRAC VELEZA

ovaj momak je igračina za naše prilike... 

slazem seAlemC85 je napisao/la:ovaj momak je igračina za naše prilike...

[youtube][/youtube]
e ovo je vec pojacanje! ako je i blizu forme u kakvoj je bio prosli put kad je nastupao za nas onda ce sigurno bit kljucni igrac! momak je se uvijek zalagao vise nego iko na terenu a po pretrcanim kilometrima dok igra pokrije kao 3 druga nasa igraca! definitivno bi sad trebalo kodro out a majke in na zadnjeg veznog! steta jedino sto nije prosao pripreme sa ekipom i vjerovatno nece igrat nekoliko prvi kola! znali iko na koliko su podpisali ugovor snjim? ako ima imalo pameti u upravi nista ispod 2 godine netreba padat na pamet! jos da je ikako moguce asima skaljica dovest to bi vec bila perverzna ekipa!
-
- Kontakt:
Slazem se sa tobom,MAJKIC jednostavno strasan igrac za nasu ligu,a volio bi za asima al neka sada je kasno jer su zavrsile pripreme i pocinje liga za 3 dana,a takodjer asim odigra nekad dobro,a nekada bi ga i djete moglo preci od 5 godina,kako kada los-dobarmikki21 je napisao/la:e ovo je vec pojacanje! ako je i blizu forme u kakvoj je bio prosli put kad je nastupao za nas onda ce sigurno bit kljucni igrac! momak je se uvijek zalagao vise nego iko na terenu a po pretrcanim kilometrima dok igra pokrije kao 3 druga nasa igraca! definitivno bi sad trebalo kodro out a majke in na zadnjeg veznog! steta jedino sto nije prosao pripreme sa ekipom i vjerovatno nece igrat nekoliko prvi kola! znali iko na koliko su podpisali ugovor snjim? ako ima imalo pameti u upravi nista ispod 2 godine netreba padat na pamet! jos da je ikako moguce asima skaljica dovest to bi vec bila perverzna ekipa!

❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.