Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

azTer
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la azTer » 26 feb 2013, 20:13

igrat će večeras sigurno, on i anderson su sličan tip igrača.

mrjasmin
Kontakt:

Post Postao/la mrjasmin » 26 feb 2013, 20:33

mirzatele je napisao/la:veceras lagano el clasico,pa na spavanje sa alarmom navijenim u 2:10...samo mi jos recite igral JJ ?
Jos uvijek se ne zna hoce li JJ igrat.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 26 feb 2013, 20:40

Redžo brat slika
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 26 feb 2013, 22:18

Papastathopoulos je napisao/la:Mirza je jablanicanin prijatelju, ni hercegovac ni mostarac ;) i ja sam rodjen u mostaru, al nisam mostarac ;)
definitivno je Mirza Jablanicanin,tu provodi svako ljeto kod svojih,cak je kazu napravio 2-3 kuce-ili ti ga Vile,a namjerava graditi i hotele,sportske centre i sta ne jos... al bolje reci da je on Hercegovac ili Zmaj,nekako zvuci orginalnije!:)
p.s.
sretno mu veceras,nadam se da ce dobiti zavidnu minutazu,zasluzio je!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 26 feb 2013, 22:20

mrjasmin je napisao/la:slika
Sramota je da jedan ovakav igrac igra u NBA... :cry: :cry: :cry:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 26 feb 2013, 22:29

Ponos Torina je napisao/la:
Hajde nemoj da pricas kad ocigledno nemas pojma o ligi!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 26 feb 2013, 22:47

NEZALAGANJE je napisao/la:
Hajde nemoj da pricas kad ocigledno nemas pojma o ligi!
Eto ti ces da mi kazes :? :roll: :roll: da vjerovatno sam tek neki dan poceo pratiti kosarku,tj Nba,mozda nikad nisam igrao kosarku :roll:,vjerovatno si ti neki profi bivsi igrac,analiticar....Ti mi imas nesto reci za ovog idiota od igraca,on moze samo u cirkusu biti atrakcija i nigdje drugo...To sto ovako ogranicenom igracu Netsi daju milionski ugovor je jos zalosnije....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 26 feb 2013, 22:53

Da pratis NBA,kao sto govoris da pratis,onda to ne bi pisao...Nisi vrijedan mog objasnjenja,ali cu ti reci da ovaj igrac nije pravilno koristen i zato izgleda tako kako izgleda...Itekako ima svoju vrijednost kao igrac u NBA-u!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 26 feb 2013, 23:00

NEZALAGANJE je napisao/la:Da pratis NBA,kao sto govoris da pratis,onda to ne bi pisao...Nisi vrijedan mog objasnjenja,ali cu ti reci da ovaj igrac nije pravilno koristen i zato izgleda tako kako izgleda...Itekako ima svoju vrijednost kao igrac u NBA-u!
Ima jednu vrijednost a to je skakanje i nista vise,glup,retardiran,smije se kad mu tim gubi 25 razlike,limitiran,nema nimalo mozga,discipline da bi igrao u Nba.I kazes da nije pravilno koristen....Bas me interesuje koji ces mu to jos kvalitet dodati? :? :mrgreen: :lol:

Pratim Nba dosta dugo i dovoljno sam upucen iako slabije gledam...

Teletovic bi mozda mogao dobiti vecu minutazu veceras ili bar da dobije po koju minutu u svakoj cetvrtini....

lindegard
Kontakt:

Post Postao/la lindegard » 26 feb 2013, 23:05

Igral JJ veceras i da li mogu dobiti veceras naravno od Mirze ocekujem 10 poena :D :D
Manchester United <3
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 26 feb 2013, 23:15

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

strasno..

najludje ovaj zadnji video, covjek ima slobodnog Derona, a oni ide u kontru na ulaz, polaganje sta li :roll: :D
15.10 - 15.06 ...

mrjasmin
Kontakt:

Post Postao/la mrjasmin » 26 feb 2013, 23:18

NEZALAGANJE je napisao/la:Da pratis NBA,kao sto govoris da pratis,onda to ne bi pisao...Nisi vrijedan mog objasnjenja,ali cu ti reci da ovaj igrac nije pravilno koristen i zato izgleda tako kako izgleda...Itekako ima svoju vrijednost kao igrac u NBA-u!
Upravu si da nije pravilno koristen. On ne bi smio igrati vise od 10-15 minuta po utakmici, jer je "energy player", tj igrac kojeg ubacis da unese zivost i energiju u tekmu. Uostalom mora se reci da je Reggie Evans jedan ISPODPROSJECAN igrac u NBA. To ne govorimo samo mi bosanci nego i vecina navijaca netsa. Fino odes na http://www.netsdaily.com" onclick="window.open(this.href);return false; i prelistaj komentare sto navijaci daju o njemu.

Uostalom i njegova statistika kroz karijeru svjedoci u korist tome da je prosjecan igrac.

Minuta po utakmici: 19.0
Procenat suta: 0.466%
Procenat suta za tri: 0.111%
Procenat slobodni: 0.522%
Skokova: 6.8
Asistencija: 0.6
Blokada : 0.2
Ukradeni lopti: 0.7

Iz ovoga sa jasno vidi da je cak i prosjecan skakac, a sve ostalo mu je ISPOD prosjeka.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 26 feb 2013, 23:21

Ima jednu vrijednost a to je skakanje i nista vise,glup,retardiran,smije se kad mu tim gubi 25 razlike,limitiran,nema nimalo mozga,discipline da bi igrao u Nba.I kazes da nije pravilno koristen....Bas me interesuje koji ces mu to jos kvalitet dodati? :? :mrgreen: :lol:

Teletovic bi mozda mogao dobiti vecu minutazu veceras ili bar da dobije po koju minutu u svakoj cetvrtini....
Pazi,covjek nije starter,vec je 'energy guy' koji treba da udje 10-15 min kad je ekipa u losem ritmu i svojom borbenoscu,odbranom i skokovima 'probudi' svoju ekipu!Svaka ekipa u NBA koja pretenduje na titulu(a Netsi zele biti takva) ima specijalistu ili igraca zadatka u ekipi,koji su potrebni u odredjenim trenucima,a posebno u nekim PO serijama!Bio on samo odbrambeni igrac,skakac,trojkas ili nesto cetvrto,poenta je da se mora imati u ekipi!Naravno kad ga igras 20+ minuta svaku noc,na vidjelo izadju sve njegove mane i on postaje igrac koji jako,jako lose izgleda na parketu,ali Evans svakako ima kvalitet da bude tu gdje jeste i covjek je to godinama dokazivao.To sto je on naucio igrati na jedan nacin(a to je ono sto sam ti opisao u prvoj recenici),a sad se trazi da bude i opcija u napadu,nije njegova krivica i nasuprot tome sto ti mislis da je glup,covjek je itekako inteligentan,jer zna sta moze,a sta ne moze i ne pokusava da radi ono za sta nije sposoban,osim kad je prisiljen!Greska je trenera kad pokusavas od igraca zadatka napraviti igraca koji konstantno postize 10p po utakmici,a ne Evansa!Imati mogucnost da ostvarujes 3-4 ofanzivna skoka po utakmici je rijedak kvalitet,koji,ponavljam,kad pravilno koristis,ti itekako moze pomoci...Znas li ti sta uopste znaci imati takvo nesto u ovoj ligi,sa svim tim atletama na parketu??Usput,da Netsi imaju jos jednog sutera umjesto Wallace u petorci i Evans bi izgledao malo bolje,kao i obratno! ;)

mrjasmin
Kontakt:

Post Postao/la mrjasmin » 26 feb 2013, 23:23

Pazi,covjek nije starter,vec je 'energy guy' koji treba da udje 10-15 min kad je ekipa u losem ritmu i svojom borbenoscu,odbranom i skokovima 'probudi' svoju ekipu!Svaka ekipa u NBA koja pretenduje na titulu(a Netsi zele biti takva) ima specijalistu ili igraca zadatka u ekipi,koji su potrebni u odredjenim trenucima,a posebno u nekim PO serijama!Bio on samo odbrambeni igrac,skakac,trojkas ili nesto cetvrto,poenta je da se mora imati u ekipi!Naravno kad ga igras 20+ minuta svaku noc,na vidjelo izadju sve njegove mane i on postaje igrac koji jako,jako lose izgleda na parketu,ali Evans svakako ima kvalitet da bude tu gdje jeste i covjek je to godinama dokazivao.To sto je on naucio igrati na jedan nacin(a to je ono sto sam ti opisao u prvoj recenici),a sad se trazi da bude i opcija u napadu,nije njegova krivica i nasuprot tome sto ti mislis da je glup,covjek je itekako inteligentan,jer zna sta moze,a sta ne moze i ne pokusava da radi ono za sta nije sposoban,osim kad je prisiljen!Greska je trenera kad pokusavas od igraca zadatka napraviti igraca koji konstantno postize 10p po utakmici,a ne Evansa!Imati mogucnost da ostvarujes 3-4 ofanzivna skoka po utakmici je rijedak kvalitet,koji,ponavljam,kad pravilno koristis,ti itekako moze pomoci...Znas li ti sta uopste znaci imati takvo nesto u ovoj ligi,sa svim tim atletama na parketu??Usput,da Netsi imaju jos jednog sutera umjesto Wallace u petorci i Evans bi izgledao malo bolje,kao i obratno! ;)
Brate slozio bi se sa tobom. Evans je igrac kojem ne smijes dati vise od 10-15 minuta po utakmici. A neda igra 30 minuta kao sada.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 26 feb 2013, 23:25

mrjasmin je napisao/la:
Upravu si da nije pravilno koristen. On ne bi smio igrati vise od 10-15 minuta po utakmici, jer je "energy player", tj igrac kojeg ubacis da unese zivost i energiju u tekmu. Uostalom mora se reci da je Reggie Evans jedan ISPODPROSJECAN igrac u NBA. To ne govorimo samo mi bosanci nego i vecina navijaca netsa. Fino odes na http://www.netsdaily.com" onclick="window.open(this.href);return false; i prelistaj komentare sto navijaci daju o njemu.

Uostalom i njegova statistika kroz karijeru svjedoci u korist tome da je prosjecan igrac.

Iz ovoga sa jasno vidi da je cak i prosjecan skakac, a sve ostalo mu je ISPOD prosjeka.
Upravo tako,ali ispodprosjecan igrac u kakvoj konkurenciji i ligi?Znaci,covjek nije kriv sekunde,vec PJ,a da ima kvalitet da bude u NBA-u,ima!Usput podatak o skokovima ti nije tacan,jer on ove sezone ima 9.3 skoka u prosjeku! ;)

mrjasmin
Kontakt:

Post Postao/la mrjasmin » 26 feb 2013, 23:31

mrjasmin je napisao/la:

Upravo tako,ali ispodprosjecan igrac u kakvoj konkurenciji i ligi?Znaci,covjek nije kriv sekunde,vec PJ,a da ima kvalitet da bude u NBA-u,ima!Usput podatak o skokovima ti nije tacan,jer on ove sezone ima 9.3 skoka u prosjeku! ;)
Podatak o skokovima je tacan, to mu je prosjek kroz KARIJERU. Ove sezone ima nesto vise skokova nego prethodni 10 sezona u NBA.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 26 feb 2013, 23:34

@mrjasmin Sta pise ovdje? http://www.nba.com/playerfile/reggie_evans/" onclick="window.open(this.href);return false;

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 26 feb 2013, 23:40

7.0 RPG kroz karijeru
15.10 - 15.06 ...

mrjasmin
Kontakt:

Post Postao/la mrjasmin » 26 feb 2013, 23:41

NEZALAGANJE je napisao/la:@mrjasmin Sta pise ovdje? http://www.nba.com/playerfile/reggie_evans/" onclick="window.open(this.href);return false;
Pise da ove sezone ima prosjek od 9,3 skoka, al isto tako pise da kroz karijeru ima prosjek od 7 skoka.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.