tiket za sutra ujutro: (snooker - haikou world open)
bevanda4 je napisao/la:allen - day 1 @1,30
(prošlogodišnji prvak world opena, u finalu tukao stephena leeja 10-1 (!!!). Nezamislivo je da ispadne u prvom kolu ove godine)
s. murphy - m. gould 1 @1,45
(jedan od mojih osobnih favorita, vrlo jak igrač. Martin teoretski moze predstavljati prijetnju, al ako se Shaun postavi kako treba i odluči dobit ovaj meč, ni tri Goulda ga ne bi zaustavila!)
robertson - dale 1 @1,25
(robbo je zadnjih 10-ak godina u vrhu svjetskog snookera i sve osim pobjede sutra bi bilo veliko iznenađenje, ali kvote ispod 1,30 su mi uvijek bile mrske.. Vi sami odlučite da li da ovo ispratite)
trump - joyce 1 @1,20
(ako mladi gdin. trump ponovi igru iz četvrtfinala welsh opena, joyce moze slobodno pakovat kofere i na prvi avion, bez ispaljenog metka sto se kaze )
Ukupna kvota: 2,8275
na neki neozbiljan tiket jos cu probat ovu trojicu: stevens (cca 1,80), xingtong (cca 3,20) i mohammad (cca 4,50)
U wildcard rundi jutros ganjao sam cetiri kvote preko 2, prosla je samo jedna. Znaci 7/8 favorita idu dalje, sto me zacudilo al eto..Ako sutra ne prođu ova četvorica glavnih gore, ostavljam se snooker analiza na forumu, do daljnjega! Imate moju riječ
izgleda da ću nastavit sa snookerom pošto su prošli glavni.
bevanda4 je napisao/la:Willy je napisao/la:bevanda, šta je sa parovima Burns - Mohammad i Higginson - Xintong?
na welsh openu (turniru od prije 10-ak dana) u prosjeku od 8 parova prosla bi 3 favorita :/
na world openu (trenutnom turniru) u wildcard (citaj: nepredvidljivoj) rundi prode 7 od 8 favorita :/
tesko je vise bit pametan..
sutra ocekujem bar 2 iznenadenja.. (znaci
prolaznost favorita 6/8) Posto sam vam naveo 4 para koja ću odigrat kao "sigurice" ostaju mi mohammad i xingtong kao ta 2 ocekivana iznenadenja.. i jos se igraju 2 dosta izjednacena para: dott-cope i stevens-gilbert. Ako budem igrao (a mislim da neću) mozda pokusam sa
dottom i stevensom.. eto toliko.
sve u svemu dobro je, od 8 parova faliven samo onaj na kvoti 4,50. opet proslo 7/8 favorita. Vidit cemo za sutra isplati li se išta

pozdrav!