Chicago Bulls
Re: Chicago Bulls

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Rose se komotno moze vratit, ali nema potrebe za povratkom. Nisam sinoc gledao utakmicu, jer sam ocekivao blowout i patnju. Evo sad sebi skidam tekmu da vidim bruku.
EDIT: sretan rodjendan nasem Tornadu, nek ga zdravlje posluzi.
Korver will definitely consider coming back to the Bulls next season, if the team reaches out to him:
“Totally, I would,” Korver told RealGM on Saturday night. “That’s a great organization, that’s an awesome jersey to put on. Great fans, good team. You only get to be a free agent so many times in a career, so I’ll definitely see what’s all there. But I would absolutely listen to what they’ve got to say.”
----defitinitvno bi volio da ga potpisemo za minimalac na ljeto.

EDIT: sretan rodjendan nasem Tornadu, nek ga zdravlje posluzi.

Korver will definitely consider coming back to the Bulls next season, if the team reaches out to him:
“Totally, I would,” Korver told RealGM on Saturday night. “That’s a great organization, that’s an awesome jersey to put on. Great fans, good team. You only get to be a free agent so many times in a career, so I’ll definitely see what’s all there. But I would absolutely listen to what they’ve got to say.”
----defitinitvno bi volio da ga potpisemo za minimalac na ljeto.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Titova-Juga
- Kontakt:
Kako doskoci samo na jedno koljeno... strah je jebn u sportu... Nadam se da cu ga gledati ove sezone kao navijac, ali bi zelio ipak da odmori cijelu sezonu.messilla je napisao/la:DR1
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
[youtube][/youtube]
Evo mozda je bolje presuditi preko ovog klipa. Rose je bas emotivna osoba i ssigurno je pristan strah, takav je karakter i samo radi njega imam dilemu da li ce ikad igrati kosarku koju je prije igrao.
Evo mozda je bolje presuditi preko ovog klipa. Rose je bas emotivna osoba i ssigurno je pristan strah, takav je karakter i samo radi njega imam dilemu da li ce ikad igrati kosarku koju je prije igrao.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
kako mi ga je drago ponovo vidjeti na parketumessilla je napisao/la:DR1

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
"Izvori" kazu, da Taj, ima "sprained" MCL.
Vidjet cemo koliko ce izbivati, ako i malo, sa terena.
Veceras Cleveland. Taman da se povratimo nakon onog samaranja...
Postovanje treba zaraditi.
Navodno če biti out 2 sedmice.kad_kako je napisao/la:"Izvori" kazu, da Taj, ima "sprained" MCL.
Večeras protiv Cavsa kuči. Izgleda da Irving neče igrati za njih dok je Hinrich game time decision.
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- adriano_leite
- Kontakt:
Kako Cleveland igra u posljednje vrijeme i kako odigra protiv Heata, daj Boze da se povratitekad_kako je napisao/la:"Izvori" kazu, da Taj, ima "sprained" MCL.

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
@adriano-l. tesko ce ici bez Kyriea

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Ma nista nije ne moguce. Iako ove godine niste ama bas nikakav otpor pruzali kad ste sa nama igrali.adriano_leite je napisao/la:Kako Cleveland igra u posljednje vrijeme i kako odigra protiv Heata, daj Boze da se povratitekad_kako je napisao/la:"Izvori" kazu, da Taj, ima "sprained" MCL.
Veceras Cleveland. Taman da se povratimo nakon onog samaranja.... Vrijeme je da i vas dobijemo jednom u ovoj nasoj novoj eri. Nismo uspjeli da vas dobijemo cini mi se od odlaska Jamesa. Mogli biste vi na nama veceras zube da polomite
. Samo nek je tekma dobra, da nema ciganluka, da ne bude neko kantanje i da je do kraja zanimljivo, a rezultat mi je nebitan (iako sam igrao dvicu na Cavse
) .
Dobra ti je ta filozofija buraz.

- adriano_leite
- Kontakt:
Mi podizemo formu, vi padate u formi, doveli smo visokog koji se moze tuci sa vasima (Speights), doveli smo Ellingtona koji moze igrati i odbranu dobro i tricu zabiti, Waiters se preporodio, rasturio Wadea, Tristan igra najbolju kosarku u zivotu, a Irving je Irving. To sve me natjeralo da igram na nas, a kvota je 3.50kad_kako je napisao/la:adriano_leite je napisao/la:
Ma nista nije ne moguce. Iako ove godine niste ama bas nikakav otpor pruzali kad ste sa nama igrali.
Dobra ti je ta filozofija buraz.

Edit: Nema Irvinga veceras, znaci gubimo 95%, osim ako Dion ne poludi. Propade mi listic bez da je tekma krenula

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
doduse nije Irving se nesot naigrao protiv nas ove godine..mozd aje pruzio i svoje najlosije partije ove sezone upravo protiv nas ...samo svakako da nam je prednost kad nema njega i to je isto oprilike mi bez Rosa oni bez Irvinga i idemo se klat
.. ali u ovakvoj situaicji smo mislim kvalitetni, ali sto rece covjek u padu smo forme ne znam iz kojeg razloga ebiga

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
To je ta filozofija. Nije vazan rezultat, ali se kladio...adriano_leite je napisao/la:Mi podizemo formu, vi padate u formi, doveli smo visokog koji se moze tuci sa vasima (Speights), doveli smo Ellingtona koji moze igrati i odbranu dobro i tricu zabiti, Waiters se preporodio, rasturio Wadea, Tristan igra najbolju kosarku u zivotu, a Irving je Irving. To sve me natjeralo da igram na nas, a kvota je 3.50kad_kako je napisao/la:adriano_leite je napisao/la:
Ma nista nije ne moguce. Iako ove godine niste ama bas nikakav otpor pruzali kad ste sa nama igrali.
Dobra ti je ta filozofija buraz.. Naravno ako si mislio na tu filozofiju
. Kako bi bilo lijepo da se Rose veceras vrati protiv Irvinga.
Edit: Nema Irvinga veceras, znaci gubimo 95%, osim ako Dion ne poludi. Propade mi listic bez da je tekma krenula.

Ma ne igra vam Irving ba. Ali i da je igrao, mislim da nas nebi namucili previse. I pored toga sto smo u padu forme. Ocigledno je nasao Thibs nacin da ga zaustavi.
Bit ce te vi dobri, ali treba tu jos rada. Za sad vas nema nigdje. Pogotovo kad vam nema Irvinga.
Vidi, mi igramo toplo hladno iz razloga sto previse povreda remete taj kontinuitet. Pa malo i ovaj trade rok, pa hoce li se sta mjenjati i to. Vjerujem da ima uticaja na igrace i sva ova prica oko povratka Ruze. Dok se sve to malo stabilizuje, bit cemo mi ok.
A malo ko se moze gurati sa nasim Chupom.

Igra Kirk veceras. Brine me Taj, mora se biti oprezan sa tom povredom. Penzioner Nazr ce valjda uskociti ili cemo gledat kako Noah i Boozer deru 48 minuta.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Imam osjecaj da cemo i ovo veceras izgubit 

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Joj patnje u napadu bože dragi.
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.