BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

KSIVLE
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la KSIVLE » 26 feb 2013, 11:01

Dakako Bayernovci su opet u podcjenjivačkom raspoloženju. Tradicionalno isti prednjače. Klasika.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

DrDule
Kontakt:

Post Postao/la DrDule » 26 feb 2013, 16:16

@Lokos

Dobre su ti ideje, ali ne verujem da ce se Barios uopste vracati.On je otisao bas zbog toga sto je ovde grejao klupu.Dovodjenjem Rausa bismo ubili dve muve jednim udarcem zato sto moze da pokriva dve pozicije i to bas tamo gde smo trenutno najtanji.Ja licno ne bih dovodio jos back-up napadaca, bezveze mi je davati jos jednom 5-7 miliona evra za igraca koji ce jedino igrati kada nam je prvi spic povredjen ili ce ulaziti u poslednjih 15-20 minuta.Iz mog ugla to nije rentabilno.Kirh kad god je odigrao to je bilo manje-vise ok, mozda je trebao da ima vecu minutazu.Nijednom nije zakazao da bih mogao reci da njemu nije mesto ovde, a i ja sam za to da ostane dok mu ne istekne ugovor(2014).Dragovic ne bi bio lose resenje, ali ja bih pre dao sansu dao ''nasim klincima''.Gunter pogotovo obecava i neka se on kida sa Laseom za poziciju treceg stopera.Svidja mi se sto se ustalio u prvih 11 i sto igra sve bolje i bolje kako vreme odmice(taman tempira formu za EP u21 ;) ).Nije mi jasno zasto je u pocetku dobijao minutazu na kasicicu.Ne bih se bunio uopste kad bi doveli Dragovica.Najbitnije je pre svega produziti ugovor Kelu, pa posle toga lako cemo za ostalo. :D

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 26 feb 2013, 16:52

Što se tiče desnog beka, dogodine bi kvalitetna rezervna opcija mogao biti Julian Koch. Da dečka nisu uništile ozljede vjerujem da bi već bio u Kloppovoj rotaciji.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 26 feb 2013, 18:03

Ako Santana ode treći štoper će biti svakako Sobiech, a odmah iza njega dijamanti Gunter i Sarr. Sarr je na pripremnoj utakmici ostavio odličan utisak. Radi se o velikom talentu. :)

Subotić i Leitner protiv Bauerna na FIFA 13 :!:
" onclick="window.open(this.href);return false;!
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 26 feb 2013, 18:30

@Dule

pa dobro ja to Bariossa vise onako iz licnih simpatija 8-) spominjem
moze umjesto njega i diouf ili szalai, ali ipak trebaju poprilicno dva jaka spica koji ce jedan drugog pritiskat
uz to naravno treba klopp vise rotirat igrace, napr. protiv fortune ili augsburga moze pocet i diouf umjesto dzeke, dok u top utakmicama nek igra onaj koji je bolje u formi
znaci smatram da minutazu treba malo vise podijeliti
jedan od razloga ovakve forme bayerna je upravo ta rotacija, ukoliko se primjeti da jedan ili vise igraca pada u formi/motiviaciji odma gubi mjesto
u tom pogledu mi je jako drago sto se sahin vratio, jer bas ce on sledece sezone zakuhat situaciju na sestici/osmici (Sahin, Güni, Benda, Kehl)

@ksivle

koch mi je jako simpatican i smatram ga velikim potencijalom
ali ga povrede ubise i neznam kako bi se snaso ukoliko bi u CL moro mijenjat piszeka
takodje nekako mi je vise defanzivan, neznam koliko bi mogo pruziti u igri naprijed

isto vazi i za guntera i sarra,
super talenti i potencijal, ali neznam koliko je pametno u CL i utrci sa jajom se oslonit na njih ukoliko nedaj boze mats ili neven budu ozlijedjeni

ukoliko zelimo uspjeh u svim takmicenjima potrebni su nam pored svog talenta jos najmanje 2,3 iskusnih backup igraca... koje mozes bacit u vatru kad gori
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 26 feb 2013, 18:42

da sumiram moja neka realna zelja za 13/14

..............................DZEKSON
...............................Diouf

........REUS.................GÖTZE.................KUBA
.......Kevin.................Leitner..................Leo

.....................GÜNI...............MANI
.....................Sahin...............Kehl

SCHMELLE..........MATS.........NEVEN..........PISZU
Rausch............Dragovic.......Sobiech..........Koch

..........................WEIDENFELLER
................................Mitch

Prva postava
Rezerva

uz tih 22 jos pridodat kojeg talenta po potrebi
kao napr. Hofmana i Ginczeka za ofanzivu i Gintera, Sarra i Halstenberga za defanzivu

mislim da bi na svakoj poziciji bila dovoljna konkurencija
a nebi kostalo vise od 15mil.
jedino mi desna strana malo izgleda tanko po pitanju backupa,
mozda susi izkopa jos gdje kakvog japanca 8-)

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 26 feb 2013, 18:46

@Lokos da sam i ja sastavljao, sastavio bi identično sve do jednog ko i ti. 8-) Što se tiče desne strane, mislim da bi Koch i Kirch bili sasvim ok back-up. Koch ove sezone pomalo hvata ritam u Cvajti (dosuše kao zadnji vezni) i dogodine bi trebao biti spreman da kvalitetno odigra svoju ulogu.

supermario
Kontakt:

Post Postao/la supermario » 26 feb 2013, 18:52

Semir bvb je napisao/la:Subotić i Leitner protiv Bauerna na FIFA 13 :!:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl" onclick="window.open(this.href);return false; ... gJCiTFUH8#!
Samo tako i mozete pobijediti :mrgreen:
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 27 feb 2013, 01:19

supermario je napisao/la:
Semir bvb je napisao/la:Subotić i Leitner protiv Bauerna na FIFA 13 :!:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl" onclick="window.open(this.href);return false; ... gJCiTFUH8#!
Samo tako i mozete pobijediti :mrgreen:
Redovna ste lijeha kako god okreneš! 8-)

S04 hoće Santanu. Izgleda da Tele ima klauzulu od 2 mil eura. :roll: Kaže njegov menadžer da ima mnogo zainteresovanih, a među njima je takođe i HSV :!:

Jbt. samo 2 mil. :evil: Mogli su makar 4-5 izvuć'. :) Ta klauzula je sigurno bio Felipeov uslov prije nego je produžio ugovor. ;)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 27 feb 2013, 01:37

KSIVLE je napisao/la:Dakako Bayernovci su opet u podcjenjivačkom raspoloženju. Tradicionalno isti prednjače. Klasika.
Bayernovci sutra slave :lol:
:twisted: :twisted: Pripremio sam ti avatar :D

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 27 feb 2013, 08:16

Nek ide brate, sretno mu bilo
mada nevjerujem da bi ista dobio u salke, opet ce mu pred nosom biti höwedes i papa
hsv ipak zvuci realnije i imalo bi smisla

koga instalirat kao treceg stopera?
dali je sobiech vec dovoljno sazrio?
zamislite scenario 1/8 LP igramo protiv arsenala, humels ili subotic povrijedjeni
mozel sobiech odigrat tu tekmu na nivou?
ja sam ipak za variantu dovodjenja nekog mladog ali iskusnog
napr. Dragovic iz basela ili Douglas iz twente-a

DrDule
Kontakt:

Post Postao/la DrDule » 27 feb 2013, 09:43

Santana bi mogao bilo kuda u BL da ode posto ce ga traziti pola lige.Moze da predje u timu koji ce se sledece sezone boriti za vrh(Lever, Salke) kao i u timu koji mozda na kraju sledece sezone zavrsi u donjoj polovini tabele(Verder, Hofenhajm).2 miliona evra za takvog stopera je smesna tako da ce naravno mnogi da se interesuju za njega samo je pitanje gde ce preci.U Salkeu i Kuzenu ne bi imao mesta u startnoj postavi, a najmanje bi mu odgovaralo u Salkeu iz vise poznatih razloga.Leverkuzen bi mogao da ima pol-poziciju zato sto ce sigurno sledece sezone igrati LS.Za njegovu karijeru bi bilo najbolje da predje u HSV jer mislim da bi tamo mogao igrati stalno u startnoj postavi, pod uslovom da ne igra na nivou iz ove sezone.

Procitao sam vest da ce Daglas preci u Inter, tako da njega mozemo slobodno otpisati ako se uopste i povezivao sa Dortmundom.

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 27 feb 2013, 10:12

Bilall je napisao/la:
KSIVLE je napisao/la:Dakako Bayernovci su opet u podcjenjivačkom raspoloženju. Tradicionalno isti prednjače. Klasika.
Bayernovci sutra slave :lol:
:twisted: :twisted: Pripremio sam ti avatar :D
Nažalost po tebe nećeš imati priliku staviti mi ga. Ali možeš ga staviti na vaš topic da vidim šta to me moglo zadesiti u nekom nerealnom scenariju. 8-) I nemoj mi bježati večeras sa foruma. 8-)
Semir bvb je napisao/la: S04 hoće Santanu. Izgleda da Tele ima klauzulu od 2 mil eura. :roll: Kaže njegov menadžer da ima mnogo zainteresovanih, a među njima je takođe i HSV :!:
Lako za Santanu, strah mene klauzula koje možda imaju Goetze, Hummi ili Manni. :roll:

Lennon
Kontakt:

Post Postao/la Lennon » 27 feb 2013, 10:38

U zadnjih par sezona Santana se pokazao kao odličan back-up igrač i lično sam ZA njegov ostanak u momčadi.
Za ove podatke vezane oko njegove klauzule prije nisam znao, al' ovo zaista malo izgleda.

Hm, što se tiče otkupnih klauzula superstara našeg tima. Ono što znam jeste sljedeće, vezano za Götzea; prema ovoj klauzuli on može napustiti ekipu iz Dortmunda nakon 2013. godine za 37m€.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 27 feb 2013, 14:27

KSIVLE je napisao/la:Nažalost po tebe nećeš imati priliku staviti mi ga. Ali možeš ga staviti na vaš topic da vidim šta to me moglo zadesiti u nekom nerealnom scenariju. 8-) I nemoj mi bježati večeras sa foruma. 8-)
Ima da ga metnemo :lol:
Mario SPICdzukic ;) Korektan sam ja i pun razuijevanja :mrgreen: pa sam zato odabrao igraca zbog kojeg znam da ti Bayern nije medju najmrzim klubovima :mrgreen:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 27 feb 2013, 14:30

Lewandowski izjavio da moze zamisliti da odigra jos jednu sezonu za BVB, a takodjer neki mediji prenose da su se Zorc i Watzke dogovorili da isti definitvno ostane do 2014 - sto bi za mene bio glup potez ukoliko ne produzi ugovor.

Takodjer kako pisu na forumu BVB-a neki Poljski mediji prenose da je Lewandowski produzio ugovor sa BVB-om do ljeta 2016, ali uz mogucnost da 2014 klub moze napustiti uz odstetu koja se krece izmedju 15 i 20 miliona €.

PS: Takodjer po internetu kruzi informacija da je ovo dres BVB-a za narednu sezonu...

http://maillotfoot10.11.over-blog.com/a ... 62937.html
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 27 feb 2013, 14:52

Nastup Hummelsa pod velikim upitnikom (BILD). :evil:
http://www.bild.de/sport/fussball/mats- ... .bild.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Ja vjerujem da će ipak nastupit'. U suprotnom bio bi to veliki hendikep i tako bi šanse protiv Jaje drastično pale na 50-50 :!: :mrgreen: 8-)
amerosm je napisao/la:Lewandowski izjavio da moze zamisliti da odigra jos jednu sezonu za BVB, a takodjer neki mediji prenose da su se Zorc i Watzke dogovorili da isti definitvno ostane do 2014 - sto bi za mene bio glup potez ukoliko ne produzi ugovor.

Takodjer kako pisu na forumu BVB-a neki Poljski mediji prenose da je Lewandowski produzio ugovor sa BVB-om do ljeta 2016, ali uz mogucnost da 2014 klub moze napustiti uz odstetu koja se krece izmedju 15 i 20 miliona €.
Ne vjerujem ništa dok ne bude potvrđeno direktno od Zorca. Zadnjih par mjeseci je prvo potpisao za ManUtd, pa eto do danas za Jaju, a k'o fol danas moguće da produži. Sve same gluposti i ne treba se više obazirat' na novinske natpise. Biće kako bude :!:

supermario
Kontakt:

Post Postao/la supermario » 27 feb 2013, 15:07

Semir bvb je napisao/la: U suprotnom bio bi to veliki hendikep i tako bi šanse protiv Jaje drastično pale na 50-50 :!: :mrgreen: 8-)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :roll: Dobar štos :mrgreen:
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 27 feb 2013, 15:17

Semir bvb je napisao/la: S04 hoće Santanu. Izgleda da Tele ima klauzulu od 2 mil eura. :roll: Kaže njegov menadžer da ima mnogo zainteresovanih, a među njima je takođe i HSV :!:

Jbt. samo 2 mil. :evil: Mogli su makar 4-5 izvuć'. :) Ta klauzula je sigurno bio Felipeov uslov prije nego je produžio ugovor. ;)
E ne mogu da vjerujem.
On je meni pravo dobar stoper, ali cijena od 2 miliona je mizerna.
Pa Vida je prodan za 5 :lol:
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Rekordmeister
Kontakt:

Post Postao/la Rekordmeister » 27 feb 2013, 15:20

Ev sad procita da je Hummels 100% otpao za vecerasnji mec,ustvari da nije uopste doputovao u Munchen sa ostatakom ekipe.

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.