BavaracZenica je napisao/la:Sto se tice utakmice, bice na Areni 4 koliko sam ja cuo, pa eto..
Ma da pola nas ako ne i vise cemo se sluzit raznim linkovima

U kafani u kojoj ja gledam prebace na ARD/ZDF, pa me interesovalo da li ce biti na tim kanalima. Ako tamo ne bude, trebat cu trcati kuci da gledam tekmu na nekoj od Arena...
@Damir, effe
Hvala
Sto se tice tekme, ne znam sta da mislim. Oni se boje nas to je 100% sigurno, cim vide BVB sjete se da nas nisu dobili zadnjih nekoliko godina i slagali se neki ili ne, vec se moze govoriti o nekom kompleksu. Mislim da je nasa prednost i to sto im je Neuer skoro zakrzljao na golu, jer isti nikako nema posla u Bl, znaci lik jedino sto ima dodira sa loptom je na treningu i na utakmicama reprezentacije. Opet s druge strane jajern ima niz pobjeda, ali ove sezone jos uvijek ne znamo mogu li se u utakmicu vratiti nakon sto prime gol. Ja koliko se sjecam kuci su prvi primili gol od Neverkuzena i na kraju su zijanii. Isto tako je bilo i sa BATE-om. Znaci ako je vjerovati dosadasnjim primjerima, ako ne povedu, moglo bi sutra na forumu biti suza i placa
S druge strane nasi previse mrljaju i driblaju pred golom, a ovo su takve utakmice gdje se svaka lopta mora sutati i svaka, pa i najmanja sansa, iskoristiti. Nadu ulijeva i to da se nasi protiv jakih ekipa naloze ko mahniti i trkom i presingom
ubijaju i
melju protivnika. Ako Lewandovski bude masio nemoguce, a Gotze driblao i sve sam pokusavao, onda nam se ne pise dobro

. Treba ponoviti igru kao i svaki put do sada - prepustiti im loptu, pustiti ih da se umore, a onda ih ubiti kontrama.
Mislim da ce Klop najbolje motivisati nase igrace, ako im u svlacionici prije tekme kaze:
Igrajte za Hareta
Uglavnom hoce li Klop opet (po ko zna koji put) nategnuti jupa ili ce jup napokon slaviti protiv BVB-a, znat cemo sutra oko 23 sata

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.