lešinar je napisao/la:Moglo bi se organizovati i neko roštiljanje (za nas forumaše) tamo na proljeće recimo kad otopli,šta vi mislite?

Moderator/ica: vlakanje
lešinar je napisao/la:Moglo bi se organizovati i neko roštiljanje (za nas forumaše) tamo na proljeće recimo kad otopli,šta vi mislite?
Не $ " "lešinar je napisao/la:Invazija borčevaca na forum poželimo dobrodošlicu novom članu-Savketu-bl
Šta , opet kad Borac ispade u drugu ligu , biće što niste smjenili upravu , pa će opet biti preko naših ledjaVB 1987 je napisao/la:Sta se to desava? Desava se to da navijaci ponovo pocinju da rade stvari koje nisu za njih, da smjenjuju trenara, po cijem li to nalogu... a ti što sve znaš, samo da znaš da sam ja danas bio sa Špicom i ništa, kuva se al ništa važno... Morao bi da znaš da je on i dalje u klubu...? je napisao/la:borac_sampion je napisao/la:daj ljudi jeste normalni...znam sto su se oni prozivali i jel to sad razlog da se svadjamo???
rekao mi je igrac da su stancevski i peric isfurani bili poslije utakmice a za markica i crnjca kaze da to nije na njih uticalo uopste
Jedna stvar , što sam zaboravio dodati , krivo mi što smo prozvali Stančeskog , jbg on je dobar igrač , samo malo treba da se uhoda , onda Perića , ono krme debelo , šta će mi on u Borcu , jel to vizija Evropskog Borca , da se kupe otpadci ... !!!![]()
Markica , momak odigrao za deset , i još na kraju utakmice prišao sa igračima i poz inavijače , realno svaka mu čast, i ima jedan veliki plus od mene za to , a Crnjac , šta se on ljuti , drekavac , ima sreće što je došao u ovako velik klub ... !!!
I da ne zaboravim Tatamata , nema šta , svaka ti čast za postove ... !!!Izgleda da ti jedini si skontao što je bilo prozivanja , i šta se dešava u klubu ...!!!
Dobrodosao. Upao si bas kad je napeto. Nema vise provokatora pa se malo "grizemo" medjusobno.EastStand je napisao/la:Ево % $ " ?, " вас - $ " па ' се $ ".
јој ' се " " свега 'Simpatizer je napisao/la:Stani malo! Pa napisao sam da su kreteni AKO su to radili. AKO!!! Vec smo vidjeli i ti i ja da ovdje imamo dijametralno suprotne tvrdnje. I ne znam zasto stalno ovo "djecaci" stavljas pod navodnike? One koji su mladji od mene 15 godina mogu da zovem djecacima.tatamata je napisao/la:Cek sad,znaci ti imas pravo reci da su Lesinari,koji su prozivali "djecake" na nacionalnoj osnovi,(a toga nije bilo,vec si ti to procitao na forumu),kreteni,a ja NE SMIJEM reci da su ljudi koji misle da je uprava potplatila Lesinare(gluplju izjavu dugo nisam cuo)da remeti atmosferu,bilmezi?!?!Nisi bio na utakmici prema tome NEMAS pravo pisati nista niti komentarisati!Mislim imas pravo naravno,ali nije potrebno jer nisi prisustvovao utakmici...Simpatizer je napisao/la: Neces ti procjenjivati da li je neko normalan ili ne! Te kvalifikacije, kao sto sam napisao, ostavi za svoje ukucane!
Citas li ti sta ja pisem? Napisao sam da zbog posla nisam bio na utakmici i da sam ovo o eventualnom placanju DIJELA Lesinara napisao na osnovu poruka koje su napisali BrigateBL i Schlager! Vrati se na vrh stranice i procitaj jos jednom da su napisali da je bilo pljuvacine po tim djecacima!
Sto se igraca tice slazem se u potpunosti sa banjalukom da su pojacanja koja je Stojnic doveo smijesna,da ne kazem k.u.r.c.i.n.a...JEDINO Markic i to sam napisao,opravdava sve,i bice veliki igrac ako ovako nastavi!Pricas Pericu treba dati vremena?!Ej,covjek je debeo,spor,trom,i nemoze zicere pogoditi...Stanceski,kazes igrao u Jelen SL koja je kvalitetnija od nase?!Po cemu molim te?!Po tome sto u njoj igraju Zvezda i Partizan?!Svi pricamo o Evropskom jakom Borcu,a podrzavamo to sto Baja dovodi igrace poput Stanceskog kojeg nije htio Cukaricki!!Uvaljuju nam losu robu...![]()
Ti zaista mislis da je ova liga na nivou Prve lige Srbije? Jeste da je razlika sve manja, ali i dalje kaskamo i tu ne mislim samo na Zvezdu i Partizan.
Šta ima veze da se malo bace noge pod sto hahahaSimpatizer je napisao/la:lešinar je napisao/la:Moglo bi se organizovati i neko roštiljanje (za nas forumaše) tamo na proljeće recimo kad otopli,šta vi mislite?
VB 1987 je napisao/la:Pa ajmo realno, danas je Perić pokazao pet puta više od Kajkuta... jesam li u pravu???
Ma dobro ostavimo se sada i Lesinara,i prozivanja,vratimo se mi nasem Borcu i situaciji u klubu...Evo ovako moje vidjenje je sljedece...Rezultati su zasad odlicni!Nema se sta reci,Borac nikada nije bio ovako dobar,niti bolje pozicioniran na tabeli.Medjutim,ne mogu se oteti utisku da u klubu nesto ne stima.Zasad je sve savrseno,nadam se da ce tako i ostati,mada se pribojavam proljetnog dijela!Valjda ce Evropa doci....Sto se pojacanja tice,vec sam rekao,da nisam nikako zadovoljan.Sve je to lijepo izgledalo u teoriji,na pocetku:dolazi Peric iz Sturma(vauu),Stanceski iz Partizana,medjutim na kraju se ispostavilo da je najvise pokazao igrac o kojem se najmanje pisalo-Markic!Neki kazu nisu se imali priliku jos uigrati,dokazati...Ajde evo vrijeme ce pokazati.I za kraj,da se osvrnem na trenera Velimira Stojnica Baju...Moje misljenje je,Baja odlazi!To je sve sto cu reci.Simpatizer je napisao/la: Stani malo! Pa napisao sam da su kreteni AKO su to radili. AKO!!! Vec smo vidjeli i ti i ja da ovdje imamo dijametralno suprotne tvrdnje. I ne znam zasto stalno ovo "djecaci" stavljas pod navodnike? One koji su mladji od mene 15 godina mogu da zovem djecacima.![]()
Ti zaista mislis da je ova liga na nivou Prve lige Srbije? Jeste da je razlika sve manja, ali i dalje kaskamo i tu ne mislim samo na Zvezdu i Partizan.
уф ево $ % ? $ се " ?lešinar je napisao/la:Šta ima veze da se malo bace noge pod sto hahahaSimpatizer je napisao/la:lešinar je napisao/la:Moglo bi se organizovati i neko roštiljanje (za nas forumaše) tamo na proljeće recimo kad otopli,šta vi mislite?![]()
Šajin znam i ja Neleta ne znam kakav je kao igrač,nisam ga nikad gledao ali sam čuo da je dobar,dobar je momak.mladji je dosta ali ga znam dobro.
$. " ' $ на " " ' " $ ' ? $ "(% не " $ $ & - % " у " " & $). % се " ¥ " је $, спор, " " &, а " " се $ $ " " пет " " него је $ у & " то се $ &. ", упознат ' са " ? " ? $ " ' ? & & ? % у &, с " $ се ? / по " " то " % о ' ?. Црњац, ' " $ га " % ", $ је $ ? ' " ? је то ? ? % је рано за & $ процјену. ", овај $ се $ &, ' " на " %(& $ ' је то $ "), ? " се $ " " на " $ везног. У & ? ? је ?. " - " ", $ је све & на терену. " $ је & " ' ? " " о " ?...Simpatizer je napisao/la:Dobrodosao. Upao si bas kad je napeto. Nema vise provokatora pa se malo "grizemo" medjusobno.EastStand je napisao/la:Ево % $ " ?, " вас - $ " па ' се $ ".
& је у " $ '. $ " је ? ?. Не " се ?, &.? je napisao/la:VB 1987 je napisao/la:Pa ajmo realno, danas je Perić pokazao pet puta više od Kajkuta... jesam li u pravu???
Ne slažem se ... !!!
pa ako si bio, vidio si da je Kajkut u kriz i da to nije onaj igrač od prošlog proljeća, u modrči je vađen u 50 minutu, ne zbog loše igre, nego zbog nezalaganja, a danas je Kajkut padao, a ne Perić...? je napisao/la:VB 1987 je napisao/la:Kokliko puta je danas pao tražeći penal, a bio je u prilici da ugrozi gol, jesi li bio u Modriči?[/quote
Pa šta ako je pao tražeći penal , kakve to vez ima sa igrom ,i Kajkut je isto padao i tražio penal danas ... !!!Jesam bio u Modriči , što?
Tatamata bravo !!! Baja odlazi...!!!
VB 1987 je napisao/la:pa ako si bio, vidio si da je Kajkut u kriz i da to nije onaj igrač od prošlog proljeća, u modrči je vađen u 50 minutu, ne zbog loše igre, nego zbog nezalaganja, a danas je Kajkut padao, a ne Perić...? je napisao/la:VB 1987 je napisao/la:Kokliko puta je danas pao tražeći penal, a bio je u prilici da ugrozi gol, jesi li bio u Modriči?[/quote
Pa šta ako je pao tražeći penal , kakve to vez ima sa igrom ,i Kajkut je isto padao i tražio penal danas ... !!!Jesam bio u Modriči , što?
Tatamata bravo !!! Baja odlazi...!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.