Iz komšiluka ti, kako ne znaš ?bh hrvat je napisao/la:Iz kojeg je sela ovaj kolašinac
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sead Kolašinac
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- el-fighter
- Kontakt:
Danas sam odlučio gledati utakmicu zbog Seada i moram reći da se nisam pokajao. Momak igra sjajno i ovakav igrac u reprezentaciji nam stvarno treba. Pravi je razbijač, ali uopšte nije spor. Igra kvalitetno i prema naprijed i prema nazad, a dovoljno je reći da je sa svojim godinama ušao u prvih 11 Šalkea. Mislim da je imao samo jednu grešku na cijeloj utakmici (ako se to može nazvati greškom), a to je bilo kod gola Fortune kada mu je igrač proturio loptu kroz noge i asistirao. Imao je i on dobru priliku za gol, ali je pokušao asistirati iako je bolje bilo da je šutirao. Ako momak nastavi ovako igrati sigurno je da ga Švabe neće pustiti tako lako, ali ako ima izrazitu želju da igra za nas, papiri mu nebi trebali biti problem.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- NoName
- Kontakt:
19 godina, ustaljuje se u timu ekipe koja igra u LP, sjajno odradi posao protiv Bayerna i Galate, ima naznaka da hoće igrati za nas... Ne znam stvarno, ali bilo bi krajnje vrijeme da neko iz Saveza (ako već nije) ode i sa momkom ozbiljno porazgovara, da nakon toga daju neku zajedničku izjavu ako se već odredi da će igrati za nas a ne da se momak poziva na glupa druženja. Takve gluposti od poziva su samo uzrokovale da ostanemo bez nekih igrača, to treba raditi profesionalno a ne ono po bosanski kako smo naučili.
Momak je dobar, predobar. Ni sekund treme nema, gura Drogbu k'o da je ovaj list papira, ma momak nam treba više nego iko sada i treba maksimalno ubrzati stvari. Ako bi se malo potrudili, ko zna, možda bude u rosteru protiv Grka.
Ovu temu treba vratiti na PDF Reprezentacija BiH.
Momak je dobar, predobar. Ni sekund treme nema, gura Drogbu k'o da je ovaj list papira, ma momak nam treba više nego iko sada i treba maksimalno ubrzati stvari. Ako bi se malo potrudili, ko zna, možda bude u rosteru protiv Grka.
Ovu temu treba vratiti na PDF Reprezentacija BiH.

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Ako i njega izgubimo, treba počiniti kolektivno samoubistvo. Momak je izrazio želju da igra, radi na dobivanju pasoša i potrebnih dokumenata, vrijeme je da i N/FSBiH pogura stvari. Ovakav igrač je protiv Grčke od presudne važnosti.
dobar jučer, samo je nekoliko puta ispao zbog preagresivne odbrane... kad protivnički igrač primi loptu, onda ga on "zaganja" i napusti svoju poziciju, a zbog toga nerijetko njegova strana ostane prazna i eto problema. to je mala primjedba, ali mlad je, naučit će.
Novi od BigSoccerBosnia
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Hvala legendo za video. Momak je opet pokazao kakva je to igracina.
Slazem se sa Majstorom i iskreno smatram da se za njega trebamo boriti do kraja... Kvalitet je neupitan sigurno a jos mlad momak, plus sazrijeva u ligi petice... U svakom slucaju dobro dosao medju zmajeve jer sa jos par pojacanja ova repka ce biti mnogima strah i trepet....
- brzitesanj
- Kontakt:
Sumljam da će on ovo oko papira riješit da meča sa Grčkom, mislim da će on tek bit Papetu na raspolaganju za meč tj. dvomeč sa SlovačkomClaus je napisao/la:Ovakav igrač je protiv Grčke od presudne važnosti.

I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
po njegovoj explozivnosti se vidi da je vec igracina
stvarno ce cemo biti jaki ko beton kad on dodje na tu poziciju
----Begovic
mujdza-----bicakcic---spahic--kolasinac
--------------salihovic
stevanovic---pjanic---misimovic (ili Lulic)
------dzeko---ibisevic----
NEMA DALJE

stvarno ce cemo biti jaki ko beton kad on dodje na tu poziciju
----Begovic
mujdza-----bicakcic---spahic--kolasinac
--------------salihovic
stevanovic---pjanic---misimovic (ili Lulic)
------dzeko---ibisevic----
NEMA DALJE

"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Zamolio bih moderatore da ovu temu vrate gdje joj je i mjesto u pdf reprezentacija. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ne praviti ražanj dok je zec u šumi. 

Kada je odbio poziv, neki su pisali, brišite temu, šta ona radi na ovom forumu, a sada, na osnovu istog novinskog članka kojega uzimam sa rezervom, ponovo se formiraju mišljenja, interesantno, jako interesantno ...
i za kraj izreka kolege forumaša sa mojim dubokim naklonom ...
i za kraj izreka kolege forumaša sa mojim dubokim naklonom ...
teferič je napisao/la:Ne praviti ražanj dok je zec u šumi.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
- Kontakt:
/ Asmir Begović /
(Jasmin Burić )
-Mensur Mujdža- -Ognjen Vranješ- -Emir Spahić- -Ervin Zukanović-
(Muhamed Bešić) (Dino Arslanagić) (Ermin Bičakčić) (Sead Kolašinac)
(Sead Hajrović) (Toni Šunjić )
-Miroslav Stevanović- -Miralem Pjanić- -Zvjezdan Misimović- -Senad Lulić-
(Senijad Ibricic) (Haris Medunjanin) (Adnan Zahirović) (Sejad Salihović)
(Edin Cocalić) (Ermin Zec)
-Edin Dzeko- -Vedad Ibišević-
(Milan Djurić) (Denni Avdić)
Ovo bi po meni bila najbolja Repka na svijetu ...
(Jasmin Burić )
-Mensur Mujdža- -Ognjen Vranješ- -Emir Spahić- -Ervin Zukanović-
(Muhamed Bešić) (Dino Arslanagić) (Ermin Bičakčić) (Sead Kolašinac)
(Sead Hajrović) (Toni Šunjić )
-Miroslav Stevanović- -Miralem Pjanić- -Zvjezdan Misimović- -Senad Lulić-
(Senijad Ibricic) (Haris Medunjanin) (Adnan Zahirović) (Sejad Salihović)
(Edin Cocalić) (Ermin Zec)
-Edin Dzeko- -Vedad Ibišević-
(Milan Djurić) (Denni Avdić)
Ovo bi po meni bila najbolja Repka na svijetu ...
Begovic / Mujdza - Bicakcic - Spahic - KOLAŠINAC / Salihovic / Stevanovic - Pjanic - Lulic / Dzeko - Ibisevic
Buric / Vranjes - Pandza - Cocalic - Zukanovic / Besic - Medunjanin / Visca - Misimovic - Nadarevic / Zec
Buric / Vranjes - Pandza - Cocalic - Zukanovic / Besic - Medunjanin / Visca - Misimovic - Nadarevic / Zec
-
- Kontakt:
Zaboravili smo na ŠtilićaMajstor10 je napisao/la:Begovic / Mujdza - Bicakcic - Spahic - KOLAŠINAC / Salihovic / Stevanovic - Pjanic - Lulic / Dzeko - Ibisevic

- brzitesanj
- Kontakt:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/susic-ko ... stvo/99276" onclick="window.open(this.href);return false;
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Sad ce seo sredit tu papirologiju i zacementirat svoje mejsto u prvih 11 dugo vremena 

Konacno i Pape dosao pameti.Ajde Seade sređuj te papire,pa da te konacno gledamo u svetom dresu 

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Babo mu je u konsulatu Stuttgarta. Uskoro ce ova momcina igrati za BH.