Ponavljam šta je Allegri rekao , pa će valjda svima biti jasno : " zaslužili smo pobjedu ali završilo je 1:1 , ali ne treba zaboraviti da smo zaslužili neriješeno protiv Udina pa smo pobjedili , to je fudbal .. "Emiliano je napisao/la:Koja ironija, čovječe.
Sve shvatam, al' samo ne da neko sinoćnji remi naziva 'ciganskim'. U kojem segmentu je to bilo, može objašnjenje? U drugom poluvremenu smo bili totalno ravnopravni i bilo je vjerovatno da će to eskalirati pogotkom što se i desilo. Priznajem, bili ste mnogo bolji u prvom dijelu meča, te da je Balo bio prisebniji došli bi i do pobjede, al' to je fudbal. Sreća, obična sreća.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- francobaresi
- Kontakt:
Re: AC Milan
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
De ba druze i oni 'anamo na temi Intera govore u cudu kako nisu pobjedili "jadni" Milan pa im niko ne replicira nista. To je jednostavno subjektivno vidjenje derbija izmedju kluba koji simpatises i njegovog najveceg rivala. Jbg covjek je subjekt a ne objekt 

- LegendKiller
- Kontakt:
Primavera je danas dozivjela tezak poraz od anderlehta u finalu Viaregio kupa. Bez obzira na to treba se zahvaliti nekima prvotimcima i neke od ovih momaka pridruziti prvom timu iduce sezone.
- francobaresi
- Kontakt:
Cristante je proglašen najboljim igračem turnira , dok je Ganz bio najbolji strijelac sa 5 golova .LegendKiller je napisao/la:Primavera je danas dozivjela tezak poraz od anderlehta u finalu Viaregio kupa. Bez obzira na to treba se zahvaliti nekima prvotimcima i neke od ovih momaka pridruziti prvom timu iduce sezone.
Ostale nagrade su pokupili igrači Andrlechta .
Tako da Galliani je već potvrdio da će Cristante od ljeta biti dio prvog tima .
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Ja sam malo pratio drugo poluvrijeme. Anderlecht je imao 3 sanse i 3 gola.
Nasi su se blago receno , ispromasivali.
Ali hajde , bice bolje.
Nasi su se blago receno , ispromasivali.

Ali hajde , bice bolje.

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
barca inter=4 bobe?? meni dovoljno.
http://www.football-italia.net/31204/mi ... an-signing" onclick="window.open(this.href);return false;Galliani has made an offer in the vicinity of €9-10m for Bojan. The buy-out clause is set at €15m.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
DominacijaGojko Velicanstveni
PRVO SU ONI BALOTELIJU DALI BANANU TAKOREĆI ALI JE ONDA KASNIJE BALOTELI NJIMA DAO BANANU AKO ME RAZUMETE

Il club piu titolato al mondo!
- francobaresi
- Kontakt:

Golden boy .

-Rui Costa-
-Rui Costa-
- IlPrincipe
- Kontakt:
Cristante
pola Pirlo pola Montolivo
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Meni taj lik "takoreci" mnogo ide na zivce.DonPippo9 je napisao/la:DominacijaGojko Velicanstveni
PRVO SU ONI BALOTELIJU DALI BANANU TAKOREĆI ALI JE ONDA KASNIJE BALOTELI NJIMA DAO BANANU AKO ME RAZUMETE
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Evo Lazio ce dobiti sto ce reci da moraju pasti na San Siru u subotu, jako bitna utakmica za Milan necu reci odlucujuca ali sve osim pobjede bi znacilo korak nazad u borbi za LP.
- francobaresi
- Kontakt:
Marco Materazzi: " Vidio sam odličan Milan u derbiju, mogli su zabiti 2 ili 3 gola u prvom poluvremenu. Balotelli je napravio sve što je mogao da zabije gol i samo ga je fenomenalan Handanovic spriječio u tome "
Milannews.it
Milannews.it
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- _forzamilan_
- Kontakt:
Ma pušite ga hejteri Milan hara evo i mali Inter prezadovoljan remijem sve je jasno. Milan najgori start u 70g a evo dobro se gura sa golobradim mladićima revolucija je pokrenuta ništa više ne može zaustaviti Diavola da pokori Europu po 8. put 

Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- LegendKiller
- Kontakt:
mogu jedino mexes i zapata!!!_forzamilan_ je napisao/la:Ma pušite ga hejteri Milan hara evo i mali Inter prezadovoljan remijem sve je jasno. Milan najgori start u 70g a evo dobro se gura sa golobradim mladićima revolucija je pokrenuta ništa više ne može zaustaviti Diavola da pokori Europu po 8. put
cccccccccccccccc
- francobaresi
- Kontakt:
Zapata i nije baš sklon greškama , da ima pored sebe nekog igrača tipa Silva ili Nesta mislim da bi bio fenomenalan .
Dok je Mexes već napravio par grešaka ove sezone , dobar je samo kad je silno motivisan kao protiv Barce .
Dok je Mexes već napravio par grešaka ove sezone , dobar je samo kad je silno motivisan kao protiv Barce .
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- AndreaAgnelli
- Kontakt:
Ma kakva crna motivacija
Mexes i Zapata su protiv Barce djelovali neprelazno jer su imali strašnu pomoć veznog reda i to je bilo ključno, Mexes je imao jedan duel s Messijem 1 na 1 i dobio je žuti. Zahvaljujući Montolivu, Muntariju i Ambrosiniju Mexes i Zapata su se činili neprelaznim, a ne zato što su bili silno motivisani. Protiv Intera se vidjelo kad vezni red visočije stoji šta se dešava, jedan pravi napad protivnika je dovoljan za gol.
3 puta zaredom novi red počinjem sa Mexes.

Mexes i Zapata su protiv Barce djelovali neprelazno jer su imali strašnu pomoć veznog reda i to je bilo ključno, Mexes je imao jedan duel s Messijem 1 na 1 i dobio je žuti. Zahvaljujući Montolivu, Muntariju i Ambrosiniju Mexes i Zapata su se činili neprelaznim, a ne zato što su bili silno motivisani. Protiv Intera se vidjelo kad vezni red visočije stoji šta se dešava, jedan pravi napad protivnika je dovoljan za gol.
3 puta zaredom novi red počinjem sa Mexes.

- francobaresi
- Kontakt:
Protiv Lazia probati sa Salamonom, jeste da je mlad i neiskusan ali bolje on nego prevara od igrača Bonera . 

-Rui Costa-
-Rui Costa-
- LegendKiller
- Kontakt:
Ma Mexes i Zapata su uzasni. I protiv barse nisi bili na nekom posebnom nivou jedino nisu imali previse posla vezni red je zaustavljao vecinu napada a po bokovima su abate i constant bili ne prelazni. Fakat imamo prelose stopere. Mexes je samo jak ko konj i zna se udarati drugih kvaliteta nema. Zapatu ste ovdje isto toliko hvalili al ni on nista nije bolji od mexesa. Gol protiv gol protiv kaljarija je njegov, a i protiv intera kod gola nigdje ga nije bilo. Al ja ne kontam zasto su tako losi u najboljim su godinama imaju solidnu građu za stopere sve predispozicije, izgleda da fali samo mozga.
Treba otjerati sve stopere na ljeto, evo doveli smo ovog salomona i dovesti jos astorija i ogbonu i vratiti albatrazea i sa njim ici dalje sigurno ce biti bolji od ovih truhla!
Treba otjerati sve stopere na ljeto, evo doveli smo ovog salomona i dovesti jos astorija i ogbonu i vratiti albatrazea i sa njim ici dalje sigurno ce biti bolji od ovih truhla!

Ibra nije mogao sakriti suze kad je dobio dres od svoga idola
VELIKI RONALDO
NAJVECI SVIH VREMENA cast messiju CR-u ali jedan je RONALDO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.