Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
Sha la la la laaaaa JEDNA JEDINA...sha la la la laaaaa MOJA B I H
..Siamo l'armata Rossonera..
- fahrenheit
- Kontakt:
Porugal - BiH 1 : 3
BiH - Portugal 4 : 1
a mozda i ne zabiju gol na Bilinom polju

a mozda i ne zabiju gol na Bilinom polju

"Like a krme in Teheran."
- rob do bagro
- Kontakt:
nemoj da se salisfahrenheit je napisao/la:Porugal - BiH 1 : 3
a mozda i ne zabiju gol na Bilinom polju![]()

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
oj cire on kad usere bas usere
kaze prodjemo li portugalce boricemo se za prvo mjesto

kaze prodjemo li portugalce boricemo se za prvo mjesto

Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
jest malo pretjerano ali ne i toliko nerealno, ako smo u grupi ostavili jednu od 4 nejbolje ekipe evrope, a izbacimo evropske brazilce, ko ce nam praviti probleme na SP da nece mozda azijske ili africke ekipe, pa sko mozemo tursku i portugal mozemo i iteliju ili njemackuŽeljoman je napisao/la:oj cire on kad usere bas usere![]()
kaze prodjemo li portugalce boricemo se za prvo mjesto![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
procitaj ovih 145 strana pa ces vidjet objektivnih komentara. sve objektivni do objektivnog...Ponos Torina je napisao/la:Ja neznam prelistao sam njihovih 10 foruma i mene niko nemoze ubjediti da su oni kao stalozeni navijaci kao oni nas respektuju(respektuju moj k...)prave tu nekakve taktike kao oni ce nama dati 5 komada bla bla,to su obicni nepismeni cigani,i sad je neko ovdje uzeo ljudima soliti pamet kako su oni kao fini forumasi pisu objektivno,realni...na 4,5 foruma nisam vidio spomena nase repke samo piskaraju o formacijama i o povredama i nedostacima svojih igraca.Pustite ljude neka uzivaju u ovom trenutku a ne tu praviti neki rezim nemoj ti ovo nem,oj ti ono,ovom smeta slika ovom video,ljudi su docekali ovaj trenutak da se mozemo hvaliti nasim nacionalnim timom,pa neka smo tu slavu i bodove stekli pobjedama nad Estonijom i armenijom koga to interesuje,LJUDI OVO JE NAS HISTORIJSKI USPJEH!!!
Zar je pogresno radovati se svako na svoj nacin,a ne tu pisati pravilnik kako da covjek razmislja i sta da radi na ovom forumu,isto kao na stadionima(kao glavni navijac ebe sve nekom djetetu samo zato sto on nece da navija nece da ebe nekom majku itd...
Zadnja izmjena: Wolverine, dana/u 11 nov 2009, 19:20, ukupno mijenjano 1 put.
- fahrenheit
- Kontakt:
ne šalim se...rob do bagro je napisao/la:nemoj da se salisfahrenheit je napisao/la:Porugal - BiH 1 : 3
na jedan listić sam stavio prvi rezultat, kvota 56, znaci to mi je 560 eurica
a za svaki slucaj sam se kladio i na drugu utakmicu(u slucaju da Portugalci ne dadnu gol na prvoj tekmi), kvota 54, dobitak 540€...
samo sam zezno stvar ako Portugalci nikako ne zabiju gola...
- rob do bagro
- Kontakt:
40% da ces dobit...100% da necesfahrenheit je napisao/la:ne šalim se...rob do bagro je napisao/la:nemoj da se salisfahrenheit je napisao/la:Porugal - BiH 1 : 3
na jedan listić sam stavio prvi rezultat, kvota 56, znaci to mi je 560 eurica
a za svaki slucaj sam se kladio i na drugu utakmicu(u slucaju da Portugalci ne dadnu gol na prvoj tekmi), kvota 54, dobitak 540€...
samo sam zezno stvar ako Portugalci nikako ne zabiju gola...

Portugal-BiH 1:1
BIH-Portugal 1:0
zelim ti sve najbolje da dobijes
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
ko se kladi na dvije pobjede bosne i dobije moze castit cijeli forum picem 

- TheManiacs
- Kontakt:
Koliko forum ima korisnika 

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
irfan41 je napisao/la:jest malo pretjerano ali ne i toliko nerealno, ako smo u grupi ostavili jednu od 4 nejbolje ekipe evrope, a izbacimo evropske brazilce, ko ce nam praviti probleme na SP da nece mozda azijske ili africke ekipe, pa sko mozemo tursku i portugal mozemo i iteliju ili njemackuŽeljoman je napisao/la:oj cire on kad usere bas usere![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Cirkan se samo sprda sa Portugalskim selektorom ,,koji osvaja prvenstvo svjeta a jos ni baraz nije prosao,,.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- fahrenheit
- Kontakt:
nije problem koliko ima korisnika, već je problem da su ti koristnici razbacani po cijelom svijetu, tako da bi morao plaćati i poštanske markiceTheManiacs je napisao/la:Koliko forum ima korisnika

Buraz, uz poštovnje prema tebi kao ozbiljnom čobjeku.Alucard je napisao/la:Gledam ovaj strani forum i čitam tekstove od portugalaca i svaki komentar je na mjestu i onakav kakav priliči ovakvom velikom i ozbiljnom događaju tj. baražu. Ljudi daju konstruktivne komentare a kod nas (bar ovdje na ovom forumu) samo neka je nekih pjesama i pjesmica, kojekakvih slika i videa. Nema za*ebancija je na nivou kao da igramo prijateljsku protiv Zanzibara a ne ovakve važne mečeve koji nam "života" znače. Daj uozbiljite se malo koji vam je vrag je li ovdje kakav dječiji skup ili šta? Svaki pravi navijač uz određenu dozu optimizma treba imati i dozu straha jer kao što rekoh, ne igramo protiv neke drugorazredne reprezentacije nego protiv Portugala koji ima dosta jakih igrača i bez Ronalda. Ljudi igraju pred 60 hiljada navijača uz najvjerovatnije pomoć sudaca i svi su nagovještaji da će ovo biti paklena utakmica u paklenoj atmosferi ali nee...bitno je da mi vidimo budućnost i znamo kako će im ovaj i onaj zabiti, šta je ko sanjao, nazivati ih pogrdnim imenima i brinuti se kako će Ronaldu biti u Zenici u hotelu![]()
Sve se komentariše samo ne ono najvažnije, igra njihovih pojedinaca, u kakvoj je ko formi, njihovih eventualnih početnih 11, njihove zamjene i jokeri itd... Čast izuzetcima kojima su komentari na mjestu! Neka se niko ne uvrijedi ali ovdje se stiče dojam da je većini ovo neki vid zafrkancije i pravo mjesto i vrijeme da pokažu svoje nestašne bubice. Isto tako gledam ja utakmicu BiH-Turska na trgu i pokušavam da vidim svaki detalj, adrenalin mi skočio u tačku, a kraj mene nekoliko tinejdžera "navijača-letača" boli njih oni piju, njima je nešto smiješno, zafrkancija je na nivou, nikome nije toliko do utakmice koliko do za*ebancije. Kontam vidi ti naše omladine
Želio bih ti preporučiti da malo razbiješ ozbiljnost sa nekim vicem, obzirom da predstoji teška utakmica naše repke "Utakmica za Infarkt". Što više budeš razbijao napetost, to ćeš imati manje stresa i bit ćeš mirniji.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
nadam se da cu polzoziti ispit

pitanja su bila teska...a u glavi samo jedno BOSNA I HERCEGOVINA i utakmice baraza....
no ja sam ispisala citav test puno sam informacija dala profesoru sve vezano za utakmice o formacijama o mogucnostima o igracima itd....nadam se da razumije....prolaznost mi je mala.....al imam ja popravni iz tog testa no nasi zmajevi nemaju zato ljudi dajte sve od sebe....
HAJMO BOSNO
- velez_mostar
- Kontakt:
Podcjenujes Africke ekipe ,Obalu Slonovace ,Ganu ,Kamerun...valja se nasalit' ,ali ovo je i salu prevazislo!:Dirfan41 je napisao/la:jest malo pretjerano ali ne i toliko nerealno, ako smo u grupi ostavili jednu od 4 nejbolje ekipe evrope, a izbacimo evropske brazilce, ko ce nam praviti probleme na SP da nece mozda azijske ili africke ekipe, pa sko mozemo tursku i portugal mozemo i iteliju ili njemackuŽeljoman je napisao/la:oj cire on kad usere bas usere![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ma **** portugal , slonovacu, japan , argentinu i njemacku nego sto nema slika sa danasnje utakmice, ovo je katastrofa hrvatski portali postavili ovi nasi mamlazi nista .
ma vala samo da ja vidim da su oni u grupi na svjetskom nemoraju ni igrat hehhehehhehehvelez_mostar je napisao/la:Podcjenujes Africke ekipe ,Obalu Slonovace ,Ganu ,Kamerun...valja se nasalit' ,ali ovo je i salu prevazislo!:Dirfan41 je napisao/la:jest malo pretjerano ali ne i toliko nerealno, ako smo u grupi ostavili jednu od 4 nejbolje ekipe evrope, a izbacimo evropske brazilce, ko ce nam praviti probleme na SP da nece mozda azijske ili africke ekipe, pa sko mozemo tursku i portugal mozemo i iteliju ili njemackuŽeljoman je napisao/la:oj cire on kad usere bas usere![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Prenos utakmice??? Da li ce biti gdje na SAT-u ili na NET-u... Molim Vas Info, bitno mi je!!! 

FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.