FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 25 feb 2013, 17:12

Alfa_Muzijak je napisao/la:Ako je dobar k'o sto kazu, svakako bolje on nego Suljic.

Matosevic ima impresivan CV. Haro 3. ligama Hrvatske i Austrije. Dje ih samo nalaze :?

Haurdic je nivo iznad ostalih i ovih koji su sad tu i koji su dosli nedavno,cak se usudjem reci i vece pojacanje i od Hameta,samo kazem neznam kolko je ta povreda ostavila traga,ako se vrati blizu staroj formi bit ce bez sumlje glavni igrac ekipe
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

High

Post Postao/la High » 25 feb 2013, 17:26

Ma oni su običan prosjek sve dok se ne pokažu na terenu. Samo se bojim ovog pritiska koji ih može totalno omesti u tom dokazivanju i tim namjerama da pokažu ono najbolje što znaju. Mnogo se očekuje od čitavog tima, ne samo ovih novih igrača. Zna se cilj i pritisak je ogroman. Mogu izgorjeti u želji, ali isto tako mogu obradovati sve nas i ovima što pričaju kako dovodimo polovnjake iz okoline začepiti usta. Mene više brine Zenica nego gostovanje na Pecari i Grbavici. Toliko.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 25 feb 2013, 17:27

Ja sam ubjedjen u pobjedu na Bilinom 8-) 8-)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

High

Post Postao/la High » 25 feb 2013, 17:29

Zar ti nisi uvijek pesimista bio? :mrgreen:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 25 feb 2013, 17:46

High je napisao/la:Zar ti nisi uvijek pesimista bio? :mrgreen:
u 95% slucajeva :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 25 feb 2013, 17:54

bhsport je napisao/la:Komsije, imali ste dobar prelazni rok, doveli stvarno respektabilnih igraca, Dino odlicno radi i mislim da se biti mrtva trka do kraja prvenstva izmedju vas i nas.
Mi imamo Amara i kontinuitet igrackog kadra, a vi elan i zelju za titulom koju cekate 6 godina.

Puno srece i jednim i drugim i nadam se da cemo zavrsiti makar bod ispred vas.

Sportski pozdrav.
EEEEEEEEEEEEEE konaćno neko, hvala prijatelju i vama želim puno sreće i da vas zaobiđu povrede a titula nek bude imperativ i jednim i drugim sretno!
Sarajevo ljubavi moja!

abelos
Kontakt:

Post Postao/la abelos » 25 feb 2013, 19:22

Zaboravlja jednu i ujedno najvazniju kariku.Ivicu i nevjerujem da se ove godine moze ista uraditi dok je on tu.Previse je toga samo sto to postaje javna tajna.Skandal sa babom i sinom koji nije zapamcen u historiji nogometa.Otac vedri i oblaci,a sin mu vodi klub i to ne svakakav,nego isti onaj koji mu je dao sve u zivotu.Daj te meni Gradinu i da mi je tata sto je ivica pa pogodite ko ce biti sampion.Kad dodje europa sve se pokaze.I na rezultatima u europi se sve vidi.

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 25 feb 2013, 19:26

abelos je napisao/la:Zaboravlja jednu i ujedno najvazniju kariku.Ivicu i nevjerujem da se ove godine moze ista uraditi dok je on tu.Previse je toga samo sto to postaje javna tajna.Skandal sa babom i sinom koji nije zapamcen u historiji nogometa.Otac vedri i oblaci,a sin mu vodi klub i to ne svakakav,nego isti onaj koji mu je dao sve u zivotu.Daj te meni Gradinu i da mi je tata sto je ivica pa pogodite ko ce biti sampion.Kad dodje europa sve se pokaze.I na rezultatima u europi se sve vidi.
nezapamcen u historiji nogometa?
znas li ko je predsjednik njemackog nogometnog saveza,
ili navedi mi jednog covjeka osim Ivice dovoljno sposobnog da obavlja ovu funkciju?
mislim , sjedi 1.
edit
zaboravio si se zahvaliti Osimu sto si imao priliku gledati svoj klub protiv Levskog na Kosevu jer to ti je on licno omogucio.

abelos
Kontakt:

Post Postao/la abelos » 25 feb 2013, 19:34

Europa je sve pokazala i ove i prosle godine.Pusti ti price za malo djecu.Daj meni vrbanjusu i tatu pa ces vidjeti.Ove sezone vam je dao 10 bodova hoces da te podsjetim?

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 25 feb 2013, 19:37

abelos je napisao/la:Europa je sve pokazala i ove i prosle godine.Pusti ti price za malo djecu.Daj meni vrbanjusu i tatu pa ces vidjeti.Ove sezone vam je dao 10 bodova hoces da te podsjetim?
jos uvijek se nisi zahvalio?

elem, takvih ko ti ima i previse....
nego ... stvarno koliko ima ovih pacenika to imaju po 2 ili 3 nicka i na jednom su ko OK!a drugi koriste da pljuju, psuju, i govore ono sto ih boli... mislim posebno na navijace nasa 2gradska kluba, ne zna se ko je gori... FUJ

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 25 feb 2013, 19:37

abelos je napisao/la:Europa je sve pokazala i ove i prosle godine.Pusti ti price za malo djecu.Daj meni vrbanjusu i tatu pa ces vidjeti.Ove sezone vam je dao 10 bodova hoces da te podsjetim?
Hajde podjseti mene :)
ZELJEZNICAR 1921!

abelos
Kontakt:

Post Postao/la abelos » 25 feb 2013, 19:51

tu i tamo je napisao/la:
jos uvijek se nisi zahvalio?

elem, takvih ko ti ima i previse....
nego ... stvarno koliko ima ovih pacenika to imaju po 2 ili 3 nicka i na jednom su ko OK!a drugi koriste da pljuju, psuju, i govore ono sto ih boli... mislim posebno na navijace nasa 2gradska kluba, ne zna se ko je gori... FUJ
Zato sto istina boli pa se banuje cim spomenes istinu,kao i sve u drzavi odmah se usutka.

Dona
Kontakt:

Post Postao/la Dona » 25 feb 2013, 19:53

Pokazala je evropa kako se ispada od golubova.Idi nadi tu strasnu Zetu na tabeli,pa onda idi nadi Maribor gdje je na tabeli,a prije toga razgranici ligu sampiona i kup uefa i kad sve to uradis uzmi deku i pokrise po glavi,al vunenu.Hebote kad vas neko cita ko ne zna reko bi vi u grupnoj fazi bili ispali nedavno. Ha ha ha

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 25 feb 2013, 19:54

Dona je napisao/la:Pokazala je evropa kako se ispada od golubova.Idi nadi tu strasnu Zetu na tabeli,pa onda idi nadi Maribor gdje je na tabeli,a prije toga razgranici ligu sampiona i kup uefa i kad sve to uradis uzmi deku i pokrise po glavi,al vunenu.Hebote kad vas neko cita ko ne zna reko bi vi u grupnoj fazi bili ispali nedavno. Ha ha ha
bas tako,al ne kontaju to oni.............

abelos
Kontakt:

Post Postao/la abelos » 25 feb 2013, 19:55

Rudar,Celik,Leotar to je 8 da ne govorim dalje.Dovoljan je Leotar za takve stvari se automatski ide u 2 ligu,al ko to smije spomenuti a kamo li pokrenuti dok je babo ziv.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 25 feb 2013, 19:56

abelos je napisao/la:Rudar,Celik,Leotar to je 8 da ne govorim dalje.Dovoljan je Leotar za takve stvari se automatski ide u 2 ligu,al ko to smije spomenuti a kamo li pokrenuti dok je babo ziv.
Borac go kojeg s glave nije bilo

Al nije to tema... nego ko ide u ZENICU????????

High

Post Postao/la High » 25 feb 2013, 19:58

Ne znam kako vi dozvoliste da vas ovako jadna ekipa - koju je izbacila još gora Zeta, dobije u derbiju. Popustite više s tom pričom.

SB90
Kontakt:

Post Postao/la SB90 » 25 feb 2013, 19:59

abelos je napisao/la:Rudar,Celik,Leotar to je 8 da ne govorim dalje.Dovoljan je Leotar za takve stvari se automatski ide u 2 ligu,al ko to smije spomenuti a kamo li pokrenuti dok je babo ziv.
sta bi protiv rudara?
penal za vas protiv olimpica, bacanje padavicara hadzica u gradaccu i penal, sjecas li se toga?

derbi cesto dobija losija ekipa, tako i ove godine.
Sasa Kajkut pitarima tabut!

High

Post Postao/la High » 25 feb 2013, 20:00

Okrenimo onda tabelu naopako. Da obradujemo ove fenjeraše. Šta sve nećeš čuti. : )

Dona
Kontakt:

Post Postao/la Dona » 25 feb 2013, 20:06

Pa kad vidis ovo sto ti je napisao SB90 onda nadi statistiku kolko je penala svirano za vas i protiv vas,pa pogledaj Zelju i opet se pokrij po glavi,al uzmi sad dvije deke..

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: kogmagie46, skoJaa i 28 gostiju.