Jasta,i Wenger je najavio prije pocetka sezone jos jedan napad na titulu  

Cinjenica je da smo se mucili sa Vilom i moglo je to vrlo lako biti jos jedno razocarenje..Protiv Totenhema ova ekipa ima jos jedan vazan ispit i tu ce se vidjeti koliko su psihicki jaki,sve osim poraza po meni je prihvatiljiv rezultat..
Celzi nije nista bolji od nas,nekad djeluju kao strasna ekipa a nekad kao prosjecna,isti smo takvi..Nasa je sreca sto ekipe poput Evertona i Totenhema nemaju taj faktor x i nekako uvijek za.jebu sezonu a jos veca sreca sto je Liverpul daleko od stare slave..
Mi mozemo zavrsiti treci,pa cak i drugi ali  cinjenica je da nam prva ekipa na tabeli bjezi cak 21.bod,sto je realan pokazatelj koliko smo daleko od titule a kako vec rek'o,po Wengerovim rijecima prije pocetka sezone to je trebao biti cilj ove ekipe,pao je,sjedi jedan..
Naredna sezona je sto se mene tice zadnja prilika za Wengera,imace pare i na njemu ja da popuni pozicije koje najvise skripe,.Da se razumijemo ne trazim titulu ali hocu da budemo konkurentni za istu a ne da vec na pola sezone nemamo nikakve sanse za istu,.