RK Gradacac
Re: RK Gradacac
sad slijedi pakleno gostovanje, da je se vratit neporažen...
Da mi je samo znati ko ce suditi to pakleno gostovanje ?
Nemamo mi tamo sta trazit, volio bih da me razuvjere al mislim da ni sa Damirom nebi uspjeli nista uradit, a ovako bez njega samo je pitanje kojom razlikom cemo izgubit
ništa nas ne košta to da se nadamoBrezovac je napisao/la:Nemamo mi tamo sta trazit, volio bih da me razuvjere al mislim da ni sa Damirom nebi uspjeli nista uradit, a ovako bez njega samo je pitanje kojom razlikom cemo izgubit

"Utakmica sa Gradačcom se može nazvati derbijem ne samo 18. kola, nego i cijelog prvenstva. Mi sada imamo najveće šanse, jer igramo dvije utakmice za redom kod kuće, kažu protiv dvije najjače ekipe prvenstva - Gradačca i Čapljine", kazao je strateg RK Čelik Zdenko Antović.
-
- Kontakt:
ajde rijesite ih molim vas nek ste u vrhu s nama ali pobijedite 

Ova tabela kad se pogleda, bgm bit ce i play off zeznut, 4 ekipe konkurisu za 3 mjesta..pa ko koga 

samo da nebude prevelika razlikaBrezovac je napisao/la:Nemamo mi tamo sta trazit, volio bih da me razuvjere al mislim da ni sa Damirom nebi uspjeli nista uradit, a ovako bez njega samo je pitanje kojom razlikom cemo izgubit
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
Evo bas gledma ovo delegiranje pa evo vidite ko vam sudi http://upload.slike.com/?v=pH82M.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
inace nama u Zivinicama su sudile prosle sezone protiv Zrinjskog i bila su to dva razlicita poluvremena, Prvo gdje su sudile jako dobro 12:10 za Konjuh dok je drugo poluvrijeme bilo katastrofa, naravno ovo se na njih odnosi
tada je RK Konjuh imao 12 minuta iskljucenja dok zrinjski samo 2,
inace nama u Zivinicama su sudile prosle sezone protiv Zrinjskog i bila su to dva razlicita poluvremena, Prvo gdje su sudile jako dobro 12:10 za Konjuh dok je drugo poluvrijeme bilo katastrofa, naravno ovo se na njih odnosi

Dobre koke...ajd ba makar su lijepe,lakše ćemo opsovati sudiju...eeMa17 je napisao/la:Evo bas gledma ovo delegiranje pa evo vidite ko vam sudi http://upload.slike.com/?v=pH82M.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
inace nama u Zivinicama su sudile prosle sezone protiv Zrinjskog i bila su to dva razlicita poluvremena, Prvo gdje su sudile jako dobro 12:10 za Konjuh dok je drugo poluvrijeme bilo katastrofa, naravno ovo se na njih odnositada je RK Konjuh imao 12 minuta iskljucenja dok zrinjski samo 2,

-
- Kontakt:
19. KOLO PREMIJER RUKOMETNE LIGE BiH
DVORANA GRADAČAČKI SAJAM
PETAK,08.03.2013. U 19,00 SATI
RK ¨GRADAČAC¨ GRADAČAC - RK ¨LEOTAR¨ TREBINJE
DVORANA GRADAČAČKI SAJAM
PETAK,08.03.2013. U 19,00 SATI
RK ¨GRADAČAC¨ GRADAČAC - RK ¨LEOTAR¨ TREBINJE
Kakva je situacija protiv leotara, Poz iz Zivinica !
14-9 p.v. za Gradacac. Gosti se bore kao lavovi.
sinoc dobra utakmica.nasi igrali dobro odbranu sto pokazuje i broj primljenih golova.u napadu kolko treba i to je to.najtanji smo na lijevom beku gdje je sarenac imao sut 2/15 i to dao je dva gola pred kraj utakmice..volio bi da neko napise sve utakmice do kraja prvenstva da vidimo kakva je situacija imal nas gdje 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ma igrali ljudi onoliko koliko im treba...od samog početka se znalo ko će pobjediti,djeca opet ušla...onaj mali zabi sa pivota u stilu Škrbića,ko da mu je ovo 100 utakmica a ne prva,vidi se napredak naših juniora...al naravno,dirigent opet njima mora biti Almirastra1922 je napisao/la:sinoc dobra utakmica.nasi igrali dobro odbranu sto pokazuje i broj primljenih golova.u napadu kolko treba i to je to.najtanji smo na lijevom beku gdje je sarenac imao sut 2/15 i to dao je dva gola pred kraj utakmice..volio bi da neko napise sve utakmice do kraja prvenstva da vidimo kakva je situacija imal nas gdje

Raspored slijedećih utakmica:
Prijedor -Gradačac
Gradačac-Derventa
Goražde-Gradačac
Gradačac-Krivaja
Visoko-Gradačac
Gradačac-Zrinjski
Kakanj-Gradačac
hocel doborac igrat sledeci vikend????
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
mislim da nam je utakmica u prijedoru odlucujuca za trece mjesto.moramo tu pobijediti.mislim da ce damir igrati kolko bude potrebno
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- gradacac10
- Kontakt:
Nadam se da cemo upisat pobjedu ove sedmice, sretno momci nasi, ponos grada!
@Astra.
Koje 3.mjesto?
Pa bićete na kraju prvi. To sam prognozirao i nakon 1.kola.
Koje 3.mjesto?
Pa bićete na kraju prvi. To sam prognozirao i nakon 1.kola.
da je bio damir bili bi bez problema 1. ovako i sa trecim mjestom ja prezadovoljan
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
znal se rezultat
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.