do zadnjeg dana zivota mog,samo saraj'vo!!!High je napisao/la:[youtube][/youtube]
Neka 'vako bude i to će biti to.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zadnja izmjena: pastore, dana/u 25 feb 2013, 15:10, ukupno mijenjano 1 put.
hig lave ba sta ti je jarane sedin je muhamedu dao kapitenski traku nije mu uzeta veliki gest naseg sedina vratio muhamedu kapitensku uz saglasnost svlacionice i bolji smo nego jesenac i necemo zavisit od jednog igraca i bazirat ce se igra na kolektivnoj razini momci koji su isli u medjugorje opatiju rekli su da ce muhamed dzakmic pojest ovu ligu sa radanom tako ne mozes nsto tvrdit sto nisi vidio vidjet cemo u zenici sve i upravu je ovaj gore strumf bit ce neizvjesna borba za tittulu:)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Svaka cast!bhsport je napisao/la:Komsije, imali ste dobar prelazni rok, doveli stvarno respektabilnih igraca, Dino odlicno radi i mislim da se biti mrtva trka do kraja prvenstva izmedju vas i nas.
Mi imamo Amara i kontinuitet igrackog kadra, a vi elan i zelju za titulom koju cekate 6 godina.
Puno srece i jednim i drugim i nadam se da cemo zavrsiti makar bod ispred vas.
Sportski pozdrav.
Veliki pozdrav za tebe!
@pastore, mislim da ono o čemu se pričalo na sastanku ne bi trebalo biti objavljeno na bilo kakvom forumu, pogotovo ovom!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Dok nauči, izgubit ćeš ga. Znaš onu priču o go.vnu kroz nogavicu?High je napisao/la:@pastore, mislim da ono o čemu se pričalo na sastanku ne bi trebalo biti objavljeno na bilo kakvom forumu, pogotovo ovom!
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
do mene je,izvinjavam se...High je napisao/la:@pastore, mislim da ono o čemu se pričalo na sastanku ne bi trebalo biti objavljeno na bilo kakvom forumu, pogotovo ovom!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Upravo, ali svi su popusili pricu da mu je Sedin predao trakuHigh je napisao/la:Ali smo isto tako izgubili tri bitna igrača. Odlazak Husejinovića nije nimalo povoljan po nas. Njegovim odlaskom su dobili svi osim nas u ovoj ligi. Samo njegovo prisustvo na terenu je stvaralo drugu sliku naše ekipe. Isto tako smo tanji u odnosu na prvi dio sezone kad su u pitanju prekidi i slobodni udarci. Beli nam je mnogo valjao. A i sredina terena će biti neobična bez Sesara, pogotovo kad vratimo film unazad i sjetimo se njegove borbenosti. Posebno me brine ta neuigranost na sredini. Nadam se da će Džakmić opravdati ono što očekujemo od njega, kao i to da će sa razlogom nositi kapitensku traku. Ostao je taj neki kostur od prvog dijela, igrači koji su tu, a dobro je što nisu otišli jer nam trebaju. Prije svega mislim na Bandovića, Torlaka, Dupovca, Hadžića. Vidjet ćemo kako će se mali Handžić pokazati, valjda dobije nešto više minuta na terenu ubuduće. Isto tako ćemo vidjeti je Suljić došao sebi ili će i dalje glumiti kakvog tehničara i Suareza. Opet, tu je Džakmić i Huseinbašić, koji će, nadam se, pokazati da su pojačanja po naš tim. Ono što mi se nikako nije dopalo je to što je Torlaku oduzeta kapitenska traka. A one priče kako je on samovoljno istu predao Džakmiću su priče za malu djecu. Torlak je dugo na Koševu i ovo je čisti skandal sa kapitenskom trakom.
PS Ja mislim da smo timski jaci nego jesenas, ali nikad necu preboliti odlazak Sesara, on, Hame i Amer bi cinili najjacu sredinu u BiH. Nadam se samo da ce Haurdic ili Brzi izbaciti Suljica iz prvih 11.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ove godine ako titulu hoćemo moramo dobiti. Već 13 godina ih nismo tamo dobili red bi bio sad .
Ovakav sastav očekujem : Bandović ,Torlak , Mijušković ( Tadejević) Tatko , Zlatković , Džakmić , Radan , Osmanagić,Todorović ( Suljić) ,Hadžić , Melunović.Možda najjači sastav još s Dupovcem . ABD Bordo invazija u subotu .
Ovakav sastav očekujem : Bandović ,Torlak , Mijušković ( Tadejević) Tatko , Zlatković , Džakmić , Radan , Osmanagić,Todorović ( Suljić) ,Hadžić , Melunović.Možda najjači sastav još s Dupovcem . ABD Bordo invazija u subotu .
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Bivsi igrac Varazdina,Hajduka,Dinama,Jadrana (P), Rovinja, Zadra, Vorwartsa. Ne znam zasto ali imam osjecaj da bi ovaj momak mogao biti dobar igrac 
Imali kod vas koji da nije dobar igrac.Sarajlijc@ je napisao/la:Bivsi igrac Varazdina,Hajduka,Dinama,Jadrana (P), Rovinja, Zadra, Vorwartsa. Ne znam zasto ali imam osjecaj da bi ovaj momak mogao biti dobar igrac
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ima Suljic,Comor.Dona je napisao/la:Imali kod vas koji da nije dobar igrac.Sarajlijc@ je napisao/la:Bivsi igrac Varazdina,Hajduka,Dinama,Jadrana (P), Rovinja, Zadra, Vorwartsa. Ne znam zasto ali imam osjecaj da bi ovaj momak mogao biti dobar igrac
ako vas ovaj pojaca onda nije slucajno sto se ispali od zete. omaldinski otpad hajduka,dinama,varteksa,pa zaadra,pa i nize ligasaSarajlijc@ je napisao/la:Bivsi igrac Varazdina,Hajduka,Dinama,Jadrana (P), Rovinja, Zadra, Vorwartsa. Ne znam zasto ali imam osjecaj da bi ovaj momak mogao biti dobar igrac
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nije pojacanje nego prinova. Uostalom sta ima veze mozda se momak pokaze. I Tatomirovic je igrao u drugoj ligi Srbije 
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Ovako bi to trebalo izgledati:
____________Bandović_________________
_Tatko___Torlak___Tadejević___Zlatković_
____________________Hame____________
__________Osmanagić__________________
_Haurdić____________________Todorović__
_____Melunović_______Hadžić___________
Jaci smo od Celika, 3 boda su nasa aBd.
Imamo trenutno najmladju ekipu u ligi poslije gradine. Svakako vrijedno pohvale.
____________Bandović_________________
_Tatko___Torlak___Tadejević___Zlatković_
____________________Hame____________
__________Osmanagić__________________
_Haurdić____________________Todorović__
_____Melunović_______Hadžić___________
Jaci smo od Celika, 3 boda su nasa aBd.
Imamo trenutno najmladju ekipu u ligi poslije gradine. Svakako vrijedno pohvale.
Zadnja izmjena: Alfa_Muzijak, dana/u 25 feb 2013, 16:53, ukupno mijenjano 1 put.
NEW YORK - PARIS - PECKHAM
kakva nam je liga kad su nam ovakva pojacanja, otpadi iz regiona su ovdje kvaltietna pojacanja,govorim opcenito ne isljucivo za ovog matosevica,ali se i na njega to odnosi,ako ne moze nigdje i niko na njih ne racuna moze u BHpremier ligu
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 25 feb 2013, 16:52, ukupno mijenjano 1 put.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Teško da ce Haurdic odma u prvih 11.
Ciza jesi ti glup ili sta? Ko je rekao da je kvalitetno pojacanje?
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Ako je dobar k'o sto kazu, svakako bolje on nego Suljic.
Matosevic ima impresivan CV. Haro 3. ligama Hrvatske i Austrije. Dje ih samo nalaze
Matosevic ima impresivan CV. Haro 3. ligama Hrvatske i Austrije. Dje ih samo nalaze
- champions1921
Jeste li sigurni da ce vam i jedna pridoslica biti pojacanje osim Dzakmica koji je vec dokazan kao igrac??Sarajlijc@ je napisao/la:Teško da ce Haurdic odma u prvih 11.
BUDI ŽELJO !!!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Apsolutno, Amer Osmanagic.champions1921 je napisao/la:Jeste li sigurni da ce vam i jedna pridoslica biti pojacanje osim Dzakmica koji je vec dokazan kao igrac??Sarajlijc@ je napisao/la:Teško da ce Haurdic odma u prvih 11.
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Osmanagic ce biti, Todorovic, Haurdic i Melunovic bi mogli biti...champions1921 je napisao/la:Jeste li sigurni da ce vam i jedna pridoslica biti pojacanje osim Dzakmica koji je vec dokazan kao igrac??Sarajlijc@ je napisao/la:Teško da ce Haurdic odma u prvih 11.
Trenutno korisnika/ca: kogmagie46, skoJaa i 32 gosta.