JEDNA SI JEDINA MOJA DOMOVINA...ak me opet ne razumijes sta cu ti jaBosnier je napisao/la:Djaba ti pricas , ja te nista nerazumijem !rob do bagro je napisao/la:ONE' RE MINHA CASA Só!!!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
JEDNA SI JEDINA MOJA DOMOVINA...ak me opet ne razumijes sta cu ti jaBosnier je napisao/la:Djaba ti pricas , ja te nista nerazumijem !rob do bagro je napisao/la:ONE' RE MINHA CASA Só!!!
zar je bitno sta je killerlejla je napisao/la:killer nije na portugalskom,,, killer je nesto drugozmaj_Bosne je napisao/la:Pa tako sto me je maloprije zena otjerala na comp da bi ona mogla na miru gledat te sapunicelejla je napisao/la:
ne znam kako si ovo sa sapunicama povezao, ja ne gledam sapunice, gluho bilo,,,![]()
![]()
![]()
Jbg., samo mi doslo![]()
velez_mostar je napisao/la:Ova slika vam govori s kakvim gov.nima mi zivimo u Mostaru...pa ,ja bi sebi glavu otkinuo kad bi nosio licnu kartu na kojoj pise naziv Drzave protiv koje navijam ,pa ne bi sebi dozvolio da budem toliki licemjer i da zivim u zabludi nekoj,prodao bi svoju imovinu ,i lagano razgulio na mjesta ,odnosno u Drzavu za koju navijam ,i koju ne mrzim ,jer zivjeti u Drzavi koju mrzis te moze samo opterecivati.
Koja je logika voziti automobil na kojemu moras imati veliko BiH ,i doci na stadion i skandirati "**** te Bosno",koji paradoks ,koja mentalna nestabilnost ,zatupljenost ,i sta li vec.
Ja znam da su mentori tih ljudi separatisti ,ljudi sa idejama da se BiH rasturi na sve nacine ,i da i danas postoje slicne ideje ,i svaki uspjeh nase repke ,i svako pojavljivanje na velikoj sceni ,pogotovo u nogometu ,je bolan udarac za njih ,ali imam jednu laganu poruku za njih ,ako nije problem :"zaboli nas kur.ac za koga navijate ,koliko nas mrzite ,koliko ste ljubomorni ,koliko ste glupi i iskompleksirani ,i nadasve zaostali ,Mi imamo svoju repku ,svoju Drzavu ,svoj Grb ,svoju Zastavu ,svoje simbole ,svoje ljude ,tradiociju ,vrijednost ,i sto je najbolje imamo najjacu reprezentaciju na svijetu ,i to nam pravo niko oduzet ne moze"
VOLIM TE BIH!
Alucard je napisao/la:Gledam ovaj strani forum i čitam tekstove od portugalaca i svaki komentar je na mjestu i onakav kakav priliči ovakvom velikom i ozbiljnom događaju tj. baražu. Ljudi daju konstruktivne komentare a kod nas (bar ovdje na ovom forumu) samo neka je nekih pjesama i pjesmica, kojekakvih slika i videa. Nema za*ebancija je na nivou kao da igramo prijateljsku protiv Zanzibara a ne ovakve važne mečeve koji nam "života" znače. Daj uozbiljite se malo koji vam je vrag je li ovdje kakav dječiji skup ili šta? Svaki pravi navijač uz određenu dozu optimizma treba imati i dozu straha jer kao što rekoh, ne igramo protiv neke drugorazredne reprezentacije nego protiv Portugala koji ima dosta jakih igrača i bez Ronalda. Ljudi igraju pred 60 hiljada navijača uz najvjerovatnije pomoć sudaca i svi su nagovještaji da će ovo biti paklena utakmica u paklenoj atmosferi ali nee...bitno je da mi vidimo budućnost i znamo kako će im ovaj i onaj zabiti, šta je ko sanjao, nazivati ih pogrdnim imenima i brinuti se kako će Ronaldu biti u Zenici u hotelu![]()
Sve se komentariše samo ne ono najvažnije, igra njihovih pojedinaca, u kakvoj je ko formi, njihovih eventualnih početnih 11, njihove zamjene i jokeri itd... Čast izuzetcima kojima su komentari na mjestu! Neka se niko ne uvrijedi ali ovdje se stiče dojam da je većini ovo neki vid zafrkancije i pravo mjesto i vrijeme da pokažu svoje nestašne bubice. Isto tako gledam ja utakmicu BiH-Turska na trgu i pokušavam da vidim svaki detalj, adrenalin mi skočio u tačku, a kraj mene nekoliko tinejdžera "navijača-letača" boli njih oni piju, njima je nešto smiješno, zafrkancija je na nivou, nikome nije toliko do utakmice koliko do za*ebancije. Kontam vidi ti naše omladine
lejla znaci istina je za onorob do bagro je napisao/la:
Sejo trazi Lejlu na facebooku
rob do bagro je napisao/la:Ir para a Bósnia
'é o único![]()
valjda znate portugalski
jednostavno ovo prvo znaci da stavis para na bosnu...jedino to a ovo drugo ona emina radi na kasii..i to ti je dobitakBosnier je napisao/la:Djaba ti pricas , ja te nista nerazumijem !rob do bagro je napisao/la:ONE' RE MINHA CASA Só!!!
Ma takva smo ti mi sorta jarane, da nam bez puske nista ne mozesElddar je napisao/la:svaka ti čast alucard.
baš evo i ja čitam komentare na stranim forumima, i do sad nigdje nisam našao da piše "lagana pobjeda portugala", "ma 5-0 na nas" i sl. ljudi su na zemlji, znaju da imamo jake igrače, al ruku na srce imamo i slabosti, svakako to je odbrana.
znaju da smo zabili najviše golova u evropskim kvalifikacijama čitavim, ali isto tako znaju da smo dobili 5 komada "usred Bosne" od španije.
ali naravno, ni to im ne daje za pravo da nas podcjenjuju. e to ja zovem sportski forum, a ne kao ovdje, na 100 stranica se postavljaju nekakve pjesmice, zajebancije s ronaldom, a čovjek vrijedi više od naše repke. naravno da treba malo i toga, kao i optimizma, ali da ne prelazi neke granice i da već ide u pretjerivanje.
Ne kaže se džaba:"Ko s djecom spava popišan se budi"...eto to ti je razlika između ozbiljnih foruma i ovog našeg(čast izuzetcima)...Alucard je napisao/la:Gledam ovaj strani forum i čitam tekstove od portugalaca i svaki komentar je na mjestu i onakav kakav priliči ovakvom velikom i ozbiljnom događaju tj. baražu. Ljudi daju konstruktivne komentare a kod nas (bar ovdje na ovom forumu) samo neka je nekih pjesama i pjesmica, kojekakvih slika i videa. Nema za*ebancija je na nivou kao da igramo prijateljsku protiv Zanzibara a ne ovakve važne mečeve koji nam "života" znače. Daj uozbiljite se malo koji vam je vrag je li ovdje kakav dječiji skup ili šta? Svaki pravi navijač uz određenu dozu optimizma treba imati i dozu straha jer kao što rekoh, ne igramo protiv neke drugorazredne reprezentacije nego protiv Portugala koji ima dosta jakih igrača i bez Ronalda. Ljudi igraju pred 60 hiljada navijača uz najvjerovatnije pomoć sudaca i svi su nagovještaji da će ovo biti paklena utakmica u paklenoj atmosferi ali nee...bitno je da mi vidimo budućnost i znamo kako će im ovaj i onaj zabiti, šta je ko sanjao, nazivati ih pogrdnim imenima i brinuti se kako će Ronaldu biti u Zenici u hotelu![]()
Sve se komentariše samo ne ono najvažnije, igra njihovih pojedinaca, u kakvoj je ko formi, njihovih eventualnih početnih 11, njihove zamjene i jokeri itd... Čast izuzetcima kojima su komentari na mjestu! Neka se niko ne uvrijedi ali ovdje se stiče dojam da je većini ovo neki vid zafrkancije i pravo mjesto i vrijeme da pokažu svoje nestašne bubice. Isto tako gledam ja utakmicu BiH-Turska na trgu i pokušavam da vidim svaki detalj, adrenalin mi skočio u tačku, a kraj mene nekoliko tinejdžera "navijača-letača" boli njih oni piju, njima je nešto smiješno, zafrkancija je na nivou, nikome nije toliko do utakmice koliko do za*ebancije. Kontam vidi ti naše omladine
Onda ti nisi citao te strane forume kako treba. Oni su nas podcijenili i to bas puno. Cinjenicu da smo jedna od najefikasnijih reprezentacija u kvalifikacijama, oni su opisali na taj nacin kako smo davali golove samo slabim repkama. Govore da mi protiv jakih ekipa ne mozemo nista. Protiv najjace dvije ekipe u grupi smo osvojili samo jedan bod, i takve slicne stvari. Zadnjih dana je situacija malo drugacija. Sad su se primirili zbog izostanka nekoliko njihovih vaznih igraca. Ali i dalje ima onih koji nas otpisuju unaprijed.Elddar je napisao/la:svaka ti čast alucard.
baš evo i ja čitam komentare na stranim forumima, i do sad nigdje nisam našao da piše "lagana pobjeda portugala", "ma 5-0 na nas" i sl. ljudi su na zemlji, znaju da imamo jake igrače, al ruku na srce imamo i slabosti, svakako to je odbrana.
znaju da smo zabili najviše golova u evropskim kvalifikacijama čitavim, ali isto tako znaju da smo dobili 5 komada "usred Bosne" od španije.
ali naravno, ni to im ne daje za pravo da nas podcjenjuju. e to ja zovem sportski forum, a ne kao ovdje, na 100 stranica se postavljaju nekakve pjesmice, zajebancije s ronaldom, a čovjek vrijedi više od naše repke. naravno da treba malo i toga, kao i optimizma, ali da ne prelazi neke granice i da već ide u pretjerivanje.
Trasimaco je napisao/la:Onda ti nisi citao te strane forume kako treba. Oni su nas podcijenili i to bas puno. Cinjenicu da smo jedna od najefikasnijih reprezentacija u kvalifikacijama, oni su opisali na taj nacin kako smo davali golove samo slabim repkama. Govore da mi protiv jakih ekipa ne mozemo nista. Protiv najjace dvije ekipe u grupi smo osvojili samo jedan bod, i takve slicne stvari. Zadnjih dana je situacija malo drugacija. Sad su se primirili zbog izostanka nekoliko njihovih vaznih igraca. Ali i dalje ima onih koji nas otpisuju unaprijed.Elddar je napisao/la:svaka ti čast alucard.
A ove sale koje se zbijaju na racun Portugala su nesto sasvim prirodno za Bosance. Tako se ponasamo i u tome nema nista lose. Ja znam kako se osjecam pred ove dvije utakmice i ne moze meni niko reci da sam neozbiljan ako se nasalim i pokusam da se ne brinem previse. Svima je zelja jedno i samo jedno. Taktike koje bi mi ovdje postavljali qrcu ne vaze, jer svi unaprijed znamo na koji nacin ce repka igrati. Kao i dosad. Pobjednicka ekipa se ne mijenja. Jedino sto nam preostaje je da se nadamo da su svi zdravi i da saljivo komentarisemo ove njihove anegdote sa priprema. Nema se sta drugo komentarisati osim toga. Nakon utakmice cemo ozbiljno da raspravljamo. Do tada, ako se nekom ne sviđa ovaj topic, neka ide pa neka "ozbiljno raspravlja" sa Portugalcima na njihovom forumu.
Stvarno si u pravu ,brate..milion nekih komentara praznih,slika ,i slicica ,bukvalno sra,nja ,ukazivao sam na to mali milion puta ,da pokusamo podici ovaj forum na malo veci nivo ,da se organiziramo ,i da pisemo konstruktivno ...Alucard je napisao/la:Gledam ovaj strani forum i čitam tekstove od portugalaca i svaki komentar je na mjestu i onakav kakav priliči ovakvom velikom i ozbiljnom događaju tj. baražu. Ljudi daju konstruktivne komentare a kod nas (bar ovdje na ovom forumu) samo neka je nekih pjesama i pjesmica, kojekakvih slika i videa. Nema za*ebancija je na nivou kao da igramo prijateljsku protiv Zanzibara a ne ovakve važne mečeve koji nam "života" znače. Daj uozbiljite se malo koji vam je vrag je li ovdje kakav dječiji skup ili šta? Svaki pravi navijač uz određenu dozu optimizma treba imati i dozu straha jer kao što rekoh, ne igramo protiv neke drugorazredne reprezentacije nego protiv Portugala koji ima dosta jakih igrača i bez Ronalda. Ljudi igraju pred 60 hiljada navijača uz najvjerovatnije pomoć sudaca i svi su nagovještaji da će ovo biti paklena utakmica u paklenoj atmosferi ali nee...bitno je da mi vidimo budućnost i znamo kako će im ovaj i onaj zabiti, šta je ko sanjao, nazivati ih pogrdnim imenima i brinuti se kako će Ronaldu biti u Zenici u hotelu![]()
to smo mi...Bosanci,mi se volimo salit i sta je sad tu nejasno brate dragi,pa malo sale nece skodit,ja ovu tekmu cekam godinama i evo hvala bogu jos malo pa cu je i docekat.Meni vec adrenalin raste iako tekma jos nije pocela.Svi smo mi ozb. pred ovu tekmu,malo se salimo malopricamo o taktikama i izmjenama i tako to.Tebi ako se vise svidja taj forum bujrum brate registruj se tamo i pisi sa njima,mozda su oni zanimljiviji nego mi...i ne moze mi niko rec da ja nisam ozb,da ja samo pisem neke gluosti...pustimo brate portugalce,samo nek pricaju o taktici,mi cemo se salit i pricat o ovoj veoma vaznoj tekmi ikad u historiji nase repke... i za kraj VOLIM TE BOSNOElddar je napisao/la:svaka ti čast alucard.
potpuno bih se složio, zašto se ne bi mogli zahebavati, jer šta god mi napisali nikome neće ni pomoći ni odmoći...rob do bagro je napisao/la:to smo mi...Bosanci,mi se volimo salit i sta je sad tu nejasno brate dragi,pa malo sale nece skodit,ja ovu tekmu cekam godinama i evo hvala bogu jos malo pa cu je i docekat.Meni vec adrenalin raste iako tekma jos nije pocela.Svi smo mi ozb. pred ovu tekmu,malo se salimo malopricamo o taktikama i izmjenama i tako to.Tebi ako se vise svidja taj forum bujrum brate registruj se tamo i pisi sa njima,mozda su oni zanimljiviji nego mi...i ne moze mi niko rec da ja nisam ozb,da ja samo pisem neke gluosti...pustimo brate portugalce,samo nek pricaju o taktici,mi cemo se salit i pricat o ovoj veoma vaznoj tekmi ikad u historiji nase repke... i za kraj VOLIM TE BOSNOElddar je napisao/la:svaka ti čast alucard.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.