ado, ovo samo ja kontamjocker123 je napisao/la:dobro trci ovaj killer![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
ado, ovo samo ja kontamjocker123 je napisao/la:dobro trci ovaj killer![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
damirfile je napisao/la:vOluMme je napisao/la:jel to oni navija ju za Portugal na treningu BiH ???rob do bagro je napisao/la:
olala...pogledajte vatrenih koga bodre odjednom iz vedra neba
Gledajuci sapunicelejla je napisao/la:ado, ovo samo ja kontamjocker123 je napisao/la:dobro trci ovaj killer![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ne znam kako si ovo sa sapunicama povezao, ja ne gledam sapunice, gluho bilo,,,zmaj_Bosne je napisao/la:Gledajuci sapunicelejla je napisao/la:ado, ovo samo ja kontamjocker123 je napisao/la:dobro trci ovaj killer![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Boli nas qrac za koga navijaju, samo cu reci Ukrajinarob do bagro je napisao/la:
olala...pogledajte vatrenih koga bodre odjednom iz vedra neba
Pa tako sto me je maloprije zena otjerala na comp da bi ona mogla na miru gledat te sapunicelejla je napisao/la:
ne znam kako si ovo sa sapunicama povezao, ja ne gledam sapunice, gluho bilo,,,![]()
Djaba ti pricas , ja te nista nerazumijem !rob do bagro je napisao/la:ONE' RE MINHA CASA Só!!!
killer nije na portugalskom,,, killer je nesto drugozmaj_Bosne je napisao/la:Pa tako sto me je maloprije zena otjerala na comp da bi ona mogla na miru gledat te sapunicelejla je napisao/la:
ne znam kako si ovo sa sapunicama povezao, ja ne gledam sapunice, gluho bilo,,,![]()
![]()
![]()
Jbg., samo mi doslo
kad je meni crkla krava nek i komsiji...skim hrvatska igra u subotu u barazuCvrle je napisao/la:
Evo kompleksaša, jadni li su oni!
...je ubojica, ali čovjek nije mislio na to. Post iznad toga je napisano portualskim jezikom, pa se vjerovatno osvrnuo na njega.lejla je napisao/la:killer nije na portugalskom,,, killer je nesto drugozmaj_Bosne je napisao/la:Pa tako sto me je maloprije zena otjerala na comp da bi ona mogla na miru gledat te sapunicelejla je napisao/la:
![]()
![]()
Jbg., samo mi doslo![]()
Svaka čast, slažem se sa svim navedenim, samo što treba malo se i šaliti, ne mora biti striktno ozbiljno.Alucard je napisao/la:Gledam ovaj strani forum i čitam tekstove od portugalaca i svaki komentar je na mjestu i onakav kakav priliči ovakvom velikom i ozbiljnom događaju tj. baražu. Ljudi daju konstruktivne komentare a kod nas (bar ovdje na ovom forumu) samo neka je nekih pjesama i pjesmica, kojekakvih slika i videa. Nema za*ebancija je na nivou kao da igramo prijateljsku protiv Zanzibara a ne ovakve važne mečeve koji nam "života" znače. Daj uozbiljite se malo koji vam je vrag je li ovdje kakav dječiji skup ili šta? Svaki pravi navijač uz određenu dozu optimizma treba imati i dozu straha jer kao što rekoh, ne igramo protiv neke drugorazredne reprezentacije nego protiv Portugala koji ima dosta jakih igrača i bez Ronalda. Ljudi igraju pred 60 hiljada navijača uz najvjerovatnije pomoć sudaca i svi su nagovještaji da će ovo biti paklena utakmica u paklenoj atmosferi ali nee...bitno je da mi vidimo budućnost i znamo kako će im ovaj i onaj zabiti, šta je ko sanjao, nazivati ih pogrdnim imenima i brinuti se kako će Ronaldu biti u Zenici u hotelu![]()
Sve se komentariše samo ne ono najvažnije, igra njihovih pojedinaca, u kakvoj je ko formi, njihovih eventualnih početnih 11, njihove zamjene i jokeri itd... Čast izuzetcima kojima su komentari na mjestu! Neka se niko ne uvrijedi ali ovdje se stiče dojam da je većini ovo neki vid zafrkancije i pravo mjesto i vrijeme da pokažu svoje nestašne bubice. Isto tako gledam ja utakmicu BiH-Turska na trgu i pokušavam da vidim svaki detalj, adrenalin mi skočio u tačku, a kraj mene nekoliko tinejdžera "navijača-letača" boli njih oni piju, njima je nešto smiješno, zafrkancija je na nivou, nikome nije toliko do utakmice koliko do za*ebancije. Kontam vidi ti naše omladine
Potpisujem....Alucard je napisao/la:Gledam ovaj strani forum i čitam tekstove od portugalaca i svaki komentar je na mjestu i onakav kakav priliči ovakvom velikom i ozbiljnom događaju tj. baražu. Ljudi daju konstruktivne komentare a kod nas (bar ovdje na ovom forumu) samo neka je nekih pjesama i pjesmica, kojekakvih slika i videa. Nema za*ebancija je na nivou kao da igramo prijateljsku protiv Zanzibara a ne ovakve važne mečeve koji nam "života" znače. Daj uozbiljite se malo koji vam je vrag je li ovdje kakav dječiji skup ili šta? Svaki pravi navijač uz određenu dozu optimizma treba imati i dozu straha jer kao što rekoh, ne igramo protiv neke drugorazredne reprezentacije nego protiv Portugala koji ima dosta jakih igrača i bez Ronalda. Ljudi igraju pred 60 hiljada navijača uz najvjerovatnije pomoć sudaca i svi su nagovještaji da će ovo biti paklena utakmica u paklenoj atmosferi ali nee...bitno je da mi vidimo budućnost i znamo kako će im ovaj i onaj zabiti, šta je ko sanjao, nazivati ih pogrdnim imenima i brinuti se kako će Ronaldu biti u Zenici u hotelu![]()
Sve se komentariše samo ne ono najvažnije, igra njihovih pojedinaca, u kakvoj je ko formi, njihovih eventualnih početnih 11, njihove zamjene i jokeri itd... Čast izuzetcima kojima su komentari na mjestu! Neka se niko ne uvrijedi ali ovdje se stiče dojam da je većini ovo neki vid zafrkancije i pravo mjesto i vrijeme da pokažu svoje nestašne bubice. Isto tako gledam ja utakmicu BiH-Turska na trgu i pokušavam da vidim svaki detalj, adrenalin mi skočio u tačku, a kraj mene nekoliko tinejdžera "navijača-letača" boli njih oni piju, njima je nešto smiješno, zafrkancija je na nivou, nikome nije toliko do utakmice koliko do za*ebancije. Kontam vidi ti naše omladine
Ovo narod radi iz razloga da otjera sve negativne misli.Alucard je napisao/la:Gledam ovaj strani forum i čitam tekstove od portugalaca i svaki komentar je na mjestu i onakav kakav priliči ovakvom velikom i ozbiljnom događaju tj. baražu. Ljudi daju konstruktivne komentare a kod nas (bar ovdje na ovom forumu) samo neka je nekih pjesama i pjesmica, kojekakvih slika i videa. Nema za*ebancija je na nivou kao da igramo prijateljsku protiv Zanzibara a ne ovakve važne mečeve koji nam "života" znače. Daj uozbiljite se malo koji vam je vrag je li ovdje kakav dječiji skup ili šta? Svaki pravi navijač uz određenu dozu optimizma treba imati i dozu straha jer kao što rekoh, ne igramo protiv neke drugorazredne reprezentacije nego protiv Portugala koji ima dosta jakih igrača i bez Ronalda. Ljudi igraju pred 60 hiljada navijača uz najvjerovatnije pomoć sudaca i svi su nagovještaji da će ovo biti paklena utakmica u paklenoj atmosferi ali nee...bitno je da mi vidimo budućnost i znamo kako će im ovaj i onaj zabiti, šta je ko sanjao, nazivati ih pogrdnim imenima i brinuti se kako će Ronaldu biti u Zenici u hotelu![]()
Potpisujem , covjek je 100% upravu... Ako si toliki Hrvat skupi se pa u lijepu nasu lolvelez_mostar je napisao/la:Ova slika vam govori s kakvim gov.nima mi zivimo u Mostaru...pa ,ja bi sebi glavu otkinuo kad bi nosio licnu kartu na kojoj pise naziv Drzave protiv koje navijam ,pa ne bi sebi dozvolio da budem toliki licemjer i da zivim u zabludi nekoj,prodao bi svoju imovinu ,i lagano razgulio na mjesta ,odnosno u Drzavu za koju navijam ,i koju ne mrzim ,jer zivjeti u Drzavi koju mrzis te moze samo opterecivati.
Koja je logika voziti automobil na kojemu moras imati veliko BiH ,i doci na stadion i skandirati "**** te Bosno",koji paradoks ,koja mentalna nestabilnost ,zatupljenost ,i sta li vec.
Ja znam da su mentori tih ljudi separatisti ,ljudi sa idejama da se BiH rasturi na sve nacine ,i da i danas postoje slicne ideje ,i svaki uspjeh nase repke ,i svako pojavljivanje na velikoj sceni ,pogotovo u nogometu ,je bolan udarac za njih ,ali imam jednu laganu poruku za njih ,ako nije problem :"zaboli nas kur.ac za koga navijate ,koliko nas mrzite ,koliko ste ljubomorni ,koliko ste glupi i iskompleksirani ,i nadasve zaostali ,Mi imamo svoju repku ,svoju Drzavu ,svoj Grb ,svoju Zastavu ,svoje simbole ,svoje ljude ,tradiociju ,vrijednost ,i sto je najbolje imamo najjacu reprezentaciju na svijetu ,i to nam pravo niko oduzet ne moze"
VOLIM TE BIH!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.