FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
'Zbog vas mi se srce trese, zbog vas prestajem da dišem''

*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
FORZA INTER!

Suze mi idu.

Strama trenutno ima rezultat,a vi pričajte šta hoćete.Loše je danas složio karte u 1.dijelu,ali se ispravio nakon odmora,tako da...
Znači,ima rezultat,a usput i dobija na iskustvu.Di ćeš bolje.
Odlična je ova koreografija.

sta reci..ne moze se bit nezadovoljno, nismo izgubili, a ne moze se bit ni zadovoljno jer sezona primice kraju a mi nemamo nikakvu igru..
sto se pojedinacno tice handanovic opet pokazo da je nas najbolji igrac..ne zelim ni zamislit dje bi bili na tabeli da nema njega
juan je stvarno zivotinja, poslije samira nas najbolji igrac..fizicki je prejak, dobar u skoku i pozicioniranje mu je iz utakmicu u utakmicu sve bolje..on i ranocchia djeluju pravo dobro zajedno i nadam se da ce dugo jos igrat zajedno
ne znam zasto je strama odlucio stavit yuta na desnu stranu kad svi znaju da je bolji na lijevoj strani sto se i pokazalo u drugom poluvremenu al hajd..
gargano veceras najlosiji kod nas, on ne moze igrat bez kuzmanovica ili kovacica jer lik ne zna nista sa loptom a veceras je milion put bio on taj igrac koji je uzimo od odbrane loptu i prebacivo je u napad
cambiasso i nije bio toliko los, cassano i palacio skroz odsjeceni i dobro je da su ista uradili..guarin je predobar, samo da ima covjek s kim igrat
jer ovako on previse pokusava i ima viska poteza
Scheloto, vidi se da cojk nema pojma al et drago mi je sto je bas on dao gol jer je interovac..da je bogdom dao i onaj drugi pred kraj..to bi tek radost bila
u svakom slucaju, FORZA INTER!!!
sto se pojedinacno tice handanovic opet pokazo da je nas najbolji igrac..ne zelim ni zamislit dje bi bili na tabeli da nema njega
juan je stvarno zivotinja, poslije samira nas najbolji igrac..fizicki je prejak, dobar u skoku i pozicioniranje mu je iz utakmicu u utakmicu sve bolje..on i ranocchia djeluju pravo dobro zajedno i nadam se da ce dugo jos igrat zajedno

ne znam zasto je strama odlucio stavit yuta na desnu stranu kad svi znaju da je bolji na lijevoj strani sto se i pokazalo u drugom poluvremenu al hajd..
gargano veceras najlosiji kod nas, on ne moze igrat bez kuzmanovica ili kovacica jer lik ne zna nista sa loptom a veceras je milion put bio on taj igrac koji je uzimo od odbrane loptu i prebacivo je u napad
cambiasso i nije bio toliko los, cassano i palacio skroz odsjeceni i dobro je da su ista uradili..guarin je predobar, samo da ima covjek s kim igrat

Scheloto, vidi se da cojk nema pojma al et drago mi je sto je bas on dao gol jer je interovac..da je bogdom dao i onaj drugi pred kraj..to bi tek radost bila

u svakom slucaju, FORZA INTER!!!
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Ko god mislio da je bila magla,evo dokaza da nije

*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
FORZA INTER!
FORZA INTER!
U ovom trenutku Milan je u boljoj formi i moramo biti zadovoljni bodom, sto se igre tice, nekako mi nije jasno kako smo ih lahko pustali da dodju do 30 m od gola. Sto se tice napada odsjecen skroz, ali sve u svemu nadajmo se tom trecem mjestu, ali igra mora napredovati. Dajmo Skelotu da se dokaze, veceras nas je obradovao 

Pazza Inter Amala
A ko je onaj cupavi motorista sto zabi' gol?
Ja' mrcine stare mi.
Ja' mrcine stare mi.

- L'Avvocato
- Kontakt:
Ma čisti prosjek i dobrano limitiran igrač. Čak ga ne bi ni tako okarakterisao jer je to kompliment za njega, ali će se naći njegovi dežurni advokati da me popljuju zbog negativnih komentara, pa je bolje da ostane na tome.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Ma niste vi vrijedni pljuvanja,mi smo uvijek gospoda za vas bili,sto se tice Schelotta on ga je utrpao Milanu,sad kako ce se razvijat momak ne znam,ali ko god dodje u Inter vama je prosjek (Guarin,Handanovic,Kovacic,Palacio,Juan)za sve ste rekli prosjek i ismijavali,misljenje juventina na ovoj temi nas nikad nece zanimati jer niste realni,pokunite glave kad je neko dobar u Interu a znate pljuvat po svakom nasem igracu,u moje ime te molim nemoj vise komentarisati Interove igrace jer niste realni,samo sam neki dan zapazio da je jedan realno napisao nesto ostalo je sve za zaborav.L'Avvocato je napisao/la:Ma čisti prosjek i dobrano limitiran igrač. Čak ga ne bi ni tako okarakterisao jer je to kompliment za njega, ali će se naći njegovi dežurni advokati da me popljuju zbog negativnih komentara, pa je bolje da ostane na tome.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Pa i nije nešto puno pogriješio momak. Dao je gol i svaka mu čast, međutim ne mogu se oteti dojmu da momak ne zna sa loptom, od primanja lopte do proslijeđivanja. Trčanje neću spominjati, jer mi je šega kako momak trči. Daj bože da bude novi Figo, al' teško. Nekad Figo nosio sedmicu, sad neki Schelotto, al' dobro vremena se mjenjaju..
Nama je Željo svetinja jedina.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Auuu brate Sanjine
Nadji jedan moj post gdje sam napisao za Samira da je prosjek, ili za Guarina, Juana pa i Kovacica ... slobodno idi na search i trazi. Ako nadjes ja cu reci da si upravu da za svakog igraca Intera govorim da je prosjek
A za Schelotta sam ovo pisao jos dok se povezivao s nama prije par sezona. Znaci, to nema veze s Interom.

Nadji jedan moj post gdje sam napisao za Samira da je prosjek, ili za Guarina, Juana pa i Kovacica ... slobodno idi na search i trazi. Ako nadjes ja cu reci da si upravu da za svakog igraca Intera govorim da je prosjek

A za Schelotta sam ovo pisao jos dok se povezivao s nama prije par sezona. Znaci, to nema veze s Interom.
★★★
Kad god dotaknemo dno nesto se desi i ova agonija se nastavi - a ustvari nista ne napredujemo vec se samo provlacimo.
-Nema smisla vise branit Stramu opet je ko malo dijete sve izfulo na pocetku
kredit mu dajete za promjene na poluvremenu ALI realno ljudi nije moglo gore svako od nas da je trener i da izmjeni bilo sta - izgledali bi bolje nego u prvom poluvremenu. Tako da ne pridodajem Strami nikakav kredit
Guarinu se nesto desi ne znam, nekad djeluje preglup - zamjeram mu puno za ove greske veceras
Gargano i Nagatomo nisu taj level da bi igrali za Inter (sreca asistencija)
Cambiasso uzasno spor, ispada zajedno sa Kuzmanovicem i Garganom. Jedan obicni pas Montoliva izmedju po zemlji do Boatenga izbaci sve trojicu nasih veznih kao da ih nema.
Cassano igra 20 minuta, ostalih 70 je igrac manje.
Alvarez da nauci da doda slobodnom covjeku, a kad nema slobodnog onda da dribla a ne obrnuto. Alvarez nam u postavi donosi neuravnotezenu ekipu - on je krilo (sta god ko prico) i izvlaci se stalno uz aut liniju ... a nemamo drugo krilo. ako ces igrat sa Alvarezom u postavi moras i na drugoj strani imat krilo **** ga ja Strama.
Palacio ne moze sam, nije klasicni napadac treba mu Milito da se odbrana razvuce na dvojicu.
Individualno smo stvarno losi - AAAAL sto me najvise nervira jest to da cak i kada imamo dobar napad, dobru posesiju, covjeka viska - oni odabiraju neke lose odluke ili pas ode unazad ili uprazno ili medju njihove ili u guzvu nikako ne gledaju kretnju u prostoru ... sto je opet kazem stvar treninga i greska trenera ako nismo napravili dupli pas na utakmici
-Nema smisla vise branit Stramu opet je ko malo dijete sve izfulo na pocetku

Guarinu se nesto desi ne znam, nekad djeluje preglup - zamjeram mu puno za ove greske veceras
Cambiasso uzasno spor, ispada zajedno sa Kuzmanovicem i Garganom. Jedan obicni pas Montoliva izmedju po zemlji do Boatenga izbaci sve trojicu nasih veznih kao da ih nema.
Alvarez da nauci da doda slobodnom covjeku, a kad nema slobodnog onda da dribla a ne obrnuto. Alvarez nam u postavi donosi neuravnotezenu ekipu - on je krilo (sta god ko prico) i izvlaci se stalno uz aut liniju ... a nemamo drugo krilo. ako ces igrat sa Alvarezom u postavi moras i na drugoj strani imat krilo **** ga ja Strama.
Palacio ne moze sam, nije klasicni napadac treba mu Milito da se odbrana razvuce na dvojicu.
Individualno smo stvarno losi - AAAAL sto me najvise nervira jest to da cak i kada imamo dobar napad, dobru posesiju, covjeka viska - oni odabiraju neke lose odluke ili pas ode unazad ili uprazno ili medju njihove ili u guzvu nikako ne gledaju kretnju u prostoru ... sto je opet kazem stvar treninga i greska trenera ako nismo napravili dupli pas na utakmici
inace ?
Kad ovo pises uzmi u obzir da je ovo nova ekipa,sa 10-15 novih igraca u zadnju 1,5 god,takođe lijepo je uzet u obzir i povrijeđene igrace kojih ima i previse,meni na pamet ne pada da trenera kritikujem.JohnLowe je napisao/la:Kad god dotaknemo dno nesto se desi i ova agonija se nastavi - a ustvari nista ne napredujemo vec se samo provlacimo.
-Nema smisla vise branit Stramu opet je ko malo dijete sve izfulo na pocetkukredit mu dajete za promjene na poluvremenu ALI realno ljudi nije moglo gore svako od nas da je trener i da izmjeni bilo sta - izgledali bi bolje nego u prvom poluvremenu. Tako da ne pridodajem Strami nikakav kredit
FORZA INTER!
FORZA INTER!
vama (mnozina)L'Avvocato je napisao/la:Auuu brate Sanjine![]()
Nadji jedan moj post gdje sam napisao za Samira da je prosjek, ili za Guarina, Juana pa i Kovacica ... slobodno idi na search i trazi. Ako nadjes ja cu reci da si upravu da za svakog igraca Intera govorim da je prosjek![]()
Dosadilo je slusati na ovoj temi kako je svaki Interov igrac prosjek a vasi WC (na vasoj temi)
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Vjerujem da ce doci ovaj video do ljudi u savezu i da ce biti kaznjen,ovako nastupiti samo moze jedan bolestan momak i opucan u glavu koji nikad sebi nece doci,svaka cast upravi sto se za masnu lovu rjesila ovog debila koji je sramota za fudbal.Merlin2 je napisao/la:[youtube][/youtube]
no comment
FORZA INTER!
FORZA INTER!
SiamoNoi je napisao/la:

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocjene za sinoćnji remi u gradskom derbiju

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ja ne znam zašto je vama svima Guarin očajan, po meni je bio dobar, jako dobar bi čak rekao. Od njega se očekuje da nakon svake akcije iznese loptu do protivničkog šesnaesterca... Naprijed ga čeka Cassano koji je spor i kojem se mora točno u noge lopta dodat jer inače se možeš pozdravit sa akcijom. Danas je Cassano bio loš i zato nismo imali igru, kasnije smo na snagu bili bolji. Ricky očito ne može više, al **** mater neka kondicijski trener malo više zapne za njega i bit će rezultata. A naravno uz to mora igrati konstantno i snaga će doći sama od sebe. Dokazao je da zaslužuje biti u prvih 11.
Schelotto malo izgleda zbunjeno na terenu, ali to je valjda tako kad se dođe kod nas. Pereira je i dan danas zbunjen, doduše manje nego prije. Isto tako sam mislio da je brži taj Schelotto, al ima stvarno spor korak. Skok odličan i igra desnom nogom vrlo dobra. Gol ga je proslavio, ali definitivno nije materijal za prvu ekipu.
Ovaj je bod Handanovićev... to je valjda svima jasno.
Schelotto malo izgleda zbunjeno na terenu, ali to je valjda tako kad se dođe kod nas. Pereira je i dan danas zbunjen, doduše manje nego prije. Isto tako sam mislio da je brži taj Schelotto, al ima stvarno spor korak. Skok odličan i igra desnom nogom vrlo dobra. Gol ga je proslavio, ali definitivno nije materijal za prvu ekipu.
Ovaj je bod Handanovićev... to je valjda svima jasno.
Nella gioia e nel' dolore, per il' Inter eterno amore!
La serenità del gruppo, nello spogliatoio, è rimasta assolutamente intaccata.
La serenità del gruppo, nello spogliatoio, è rimasta assolutamente intaccata.
Guaro je jedan od rijetkih koji kod nas može igrati u visokom tempu cijeli meč, prava je životinja.
Mislim da je žrtva Straminih lutanja sa taktikom a samim time i pozicijom koju traži za njega.Čim je Schelotto ušao i Guaro počeo igrati svoju poziciju , puno je bolje izgledao nego li u prvom poluvremenu na desnom boku.
Imam dojam da se od njega previše očekuje baš iz toga što je jedan od rijetkih koji je fizički impresivan , pravi presing , dijeli lopte a u biti da imamo nekoga kao što je Wes bio ( iskreno se nadam da će to biti Kovačić ) mnogo lakše bi mu bilo kao i samoj ekipi.Ovako još samo nije bio Handanović....
Mislim da je žrtva Straminih lutanja sa taktikom a samim time i pozicijom koju traži za njega.Čim je Schelotto ušao i Guaro počeo igrati svoju poziciju , puno je bolje izgledao nego li u prvom poluvremenu na desnom boku.
Imam dojam da se od njega previše očekuje baš iz toga što je jedan od rijetkih koji je fizički impresivan , pravi presing , dijeli lopte a u biti da imamo nekoga kao što je Wes bio ( iskreno se nadam da će to biti Kovačić ) mnogo lakše bi mu bilo kao i samoj ekipi.Ovako još samo nije bio Handanović....
- ferroviere
- Kontakt:

slika od sinoć

ontopic: guarin je strašan igrač, i naprijed i nazad, sinoć je znao navući po 2-3 igrača milana bez problema, a i da ih prođe, sigurno jedan od boljih sinoć

Svaka pizda s brda može zapaliti i srušiti Sarajevo. Samo ga Željo, međutim, može pobijediti.
S.S. Lazio - Padroni di Roma !
S.S. Lazio - Padroni di Roma !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.